Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Biden loveste din nou

Pocket PC Handheld ajutor.

Intrerupere utilitati casa tempor...

Care credeti ca este probabilitat...
 paravan geam / obturare vedere

Motorola E32, se aprinde flashlig...

La mulți ani @sylvius!

Joy Berceni Biruintei 87
 Recomandare suport tableta

Vanzare apartament

Adaptare motor nou la unele elect...

Sfat achizitie mirrorless Lumix
 Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...

PC fara wifi, conectare smart mon...

Masina cu buget redus
 

Notificari succesive de site-uri blocate !

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
wolfie-bxl

wolfie-bxl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 15.11.2011
Bun gasit, tuturor !
E a doua zi de cind pur si simplu calculatorul s-a dereglat considerabil : merge foarte incet, sacadat...uneori, nici nu imi mai incarca paginile, spunindu-mi ca nu este conexiune le internet..L-am verificat de virusi, nu am gasit nimic.
Am instalat Malwarebytes si am verificat : am gasit ceva, nu chiar periculos, am suprimat..acum, nu imi mai detecteaza nimic.
Cu toate acestea primesc notificare dupa notificare, cum ca imi blocheaza diferite site-uri ( efectiv, notificarile sint una dupa alta..acea fereastra de notificare urca si coboara, in continuu, chiar si acum cind postez ) : motivele blocarii sint diferite : malware, cal troian, frauda ! Fisierul care apare in notificare este, totdeauna acelasi : C\Windows\SysWOw64\svchost.exe; adresele IP si port-urile sint diferite. Uneori, sint notificat ca se blocheaza site-uri chiar daca eu nu navighez pe niciunde !
Nu pot sa nu fac legatura intre aceste notificari si faptul ca pc-ul abia merge ( folosesc W7Prof ).
Puteti sa ma ajutati, va rog ?
Multumesc !

Attached Files



#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,206
  • Înscris: 05.01.2006
Logurile ce zic, ce a gasit?

https://forum.softpe...hide-topic-nou/
[...] B. In cazul in care Malwarebytes mai gaseste ceva, pastrati logul.
6. Deschideti topic nou in care sa postati logul de mai sus si un log Farbar Recovery Scan Tool(FRST). [...]

#3
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

View Postwolfie-bxl, on 02 aprilie 2021 - 14:43, said:

Nu pot sa nu fac legatura intre aceste notificari si faptul ca pc-ul abia merge ( folosesc W7Prof ).

Este clar că e un virus.
Eu personal aș recomanda să salvezi ce ai date importante. Și reinstalat windows pe curat.

Știu că aici se vorbește de XP, dar pare o problemă identică

https://superuser.co...remote-port-445

Ai băgat recent vreun stick USB ? Ai descărcat ceva recent ?

Uite ce zice un nene

Quote

From the symptoms you describe, it sounds like you have a Conficker infection loose on your network. If you are also unable to run Windows Update on the machine I would say that is almost guaranteed to be the worm you have.
Conficker is a VERY aggressive worm, and removing it from one machine on your LAN is next to useless, because bringing that machine back onto the LAN will mean almost immediate re-infection. Get a tool to remove the infection, disconnect all your machines from the LAN, and disinfect them one by one, and only reconnect them to the network once all machines are clean.
Note that this worm also spreads by USB drives, so ensure nobody is re-infecting your network from an infected USB drive.

Tot el dă un tool de eliminat Conficker, ce zice el că ar fi.

Dar, deși mă repet, recomand reinstall pe curat.

#4
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,935
  • Înscris: 26.05.2007

View Postwolfie-bxl, on 02 aprilie 2021 - 14:43, said:

..L-am verificat de virusi, nu am gasit nimic.

Cu ce ?

#5
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,905
  • Înscris: 01.01.2010
Dezinstaleaza orice solutie AV ai si instaleaza Kaspersky, versiunea de evaluare. Scanezi. Spui ca ai pus Malwarebytes, mai pui un CCleaner si il aduci la zi. Eu sunt adeptul imaginilor de backup. Nu stateam sa caut ce m-a suparat. Restaurare din imagine in sub 3 minute.

#6
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,355
  • Înscris: 30.11.2005
Da , o imagine este solutia cea mai eleganta . Apoi , un "deep freeze" să înghețe sistemul (partitia). La fiecare repornire , va fi ...ca  nou . Dezgheti doar cand instalezi ceva. De  salvat , salvezi pe  alta  partitie .

Attached Files



#7
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,905
  • Înscris: 01.01.2010
Te complici cu Deep Freeze si imagine. Imaginea este mult mai buna, pentru ca permite multiinstante. Cu deep freeze, faci niste setari, actualizezi niste drivere, la restart, pac, s-au dus. EU vorbesc in dreptul meu. Pe vremuri, foloseam deep freeze, la greu.

#8
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,355
  • Înscris: 30.11.2005
L-am folosit si eu o perioada (D.F) , mergea dezactivat rapid , dar trebuia sa treci printr-un restart apoi sa nu-l uiti dezactivat  .
Asta-i bun sa-l ai montat pe calculatorul copiilor :)  .

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate