![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
YAHOO MOBILE Messenger
Last Updated: Oct 19 2008 23:55, Started by
adialex
, Mar 25 2006 14:50
·
0

Posted 10 October 2006 - 00:23

fiecare spune ca ii merge cu wap unlimited,ca nu ii merge...cert e ca am inteles ca depinde de telefon!acum...ce telefon trebuie sa ai ca sa mearga doar APN WAP cu aplicatii java? trebuie sa ai java 2.0? browser html/xhtml la telefon? pe SE k300i ai spus ca merge..eu nu am k300 dar...cum pot sa aflu?inafara de..practic,activez optiunea si incerc
![]() |
Posted 19 October 2006 - 09:53

cat e tariful la MB prin GPRS la Vodafone ? prin Mobile Internet, pe cartela vodafone, platesti 0.20$ conectarea, si aditional 0.01$ la fiecare 10kb... si daca tot vreti un messenger bun, incercati Yahoo! GO, e super... si e si free ![]() ![]() Edited by mgG., 19 October 2006 - 10:00. |
Posted 13 November 2006 - 18:49

dupa ce instalati opera mini, cereti din nou setarile pt wap si o sa mearga
![]() |
Posted 13 November 2006 - 22:50

cu mobile internet de la vodafone pe Moto v1050 mergea si operamini si IM+ (java2) . L-amschimbat cu un Nokia 7610 si nu merge nici una . Cu browseru telefonului insa pot sa intru pe majoritatea site-urilor ( wap sau www) . Am incercat toate setarile de pe site-ul vodafone ( www.vodafone.ro/ota ) si nimic. La *222 n-are rost sa sun ca sigur n-o sa primesc un raspuns concret . Daca are cineva tipul asta de tel si are aplicatiile de mai sus instalate si functioneaza pls sa posteze .
Edited by vatrai, 13 November 2006 - 22:51. |
Posted 16 November 2006 - 11:30

Posted 17 November 2006 - 16:00

razor74 ai dreptate, pt java incercati mig33 eu am un se k800 si merge perfect, cand iti faci cont primesti si 100 sms gratis parca eu nu am testat cum sta cu sms-urile dar am auzit tot aici pe forum
|
Posted 24 November 2006 - 15:09

Nu pot decat sa spun http://wap.mig33.com este un client de messenger (care merge prin apn de internet) ai acces atat la chatul lor cat si la msn si yahoo; pe deasupra cand iti faci cont la ei primesti un credit de 3$ din care poti trimite sms international cu aprox 7 centi. merge sa si suni international dar nu am probat inca functia asta; au si pagina de "net" www.mig33.com (acolo inca nu pomeneste deloc vad despre yahoo dar versiunea disponibila pt download de pe wap are si yahoo incorporat ![]() Mig33 merge si pe wap unlimited de la orange cu setarile corespunzatoare.apn wap si fara user sau parola.dar merge cam greu.are delay can 3,4 secunde. |
Posted 28 November 2006 - 22:11

Mig33 merge si pe wap unlimited de la orange cu setarile corespunzatoare.apn wap si fara user sau parola.dar merge cam greu.are delay can 3,4 secunde. |
Posted 09 April 2007 - 02:41

Chiar sunt disperat iar aia la relatii clienti nu-mi dau nici un fel de explicatie logica !!! Cica daca merge pagina orange.ro pe ei ii doare la basketi ! Cred ca ma kk pe ORANGE si trec la Vodafone ... cat e tariful la MB prin GPRS la Vodafone ? |
|
Posted 06 May 2007 - 21:12

eu am nokia 6288 la orange .... am intrat pe mm.yahoo.com prin mini opera...si merge imcabil .... acum nu stiu cat de mult o sa am de platit la sf de luna... o sa vedem
|
Posted 09 May 2007 - 21:32

Agile Messenger nu are concurent pentru symbian.
Pentru java, in afara de mig33, mai este si shmessenger. E bun, gratuit, romanesc (!) si il gasiti la www.shmessenger.ro. Bafta. |
Posted 15 May 2007 - 00:16

Cine ma ajuta si pe mine.Am un nokia 7610 si vreau sa imi bag agile messenger,am auzit ca e f bun pt simbian.L-am instalat in tel,am sunat la conex mi-am activat internetul,mi-au trimis setarile,intru in agile messenger si imi da eroare,dau run diagnostic si nu e nimic bun din optiunile de acolo,sunt toate cu X...ce trebuie sa fac??
|
Posted 30 May 2007 - 13:46

prin Mobile Internet, pe cartela vodafone, platesti 0.20$ conectarea, si aditional 0.01$ la fiecare 10kb... si daca tot vreti un messenger bun, incercati Yahoo! GO, e super... si e si free ![]() ![]() |
Posted 23 June 2007 - 22:57

imi permit sa deschid topicul asta ca sa-mi satisfac putin din curiozitatea mea legata de posibilitatea de mobile messenger pe un telefon java2. eu am un motorola v550 cu java2. mi-ar trebui o aplicatie pt el pentru ca am cautat pe net de la agile messenger pana la toate maruntaiele si reusesc sa le fac sa mearga. pentru ca ar trebui sa mearga prin wap, nu? ar mai fi pe langa asta problema costului, pentru ca din cate am inteles se taxeaza aditional acest trafic de messenger, chiar daca am wap unlimited de la orange. as vrea sfaturi pe tema asta de la cei care au sau cei care cunosc bine. |
|
Posted 24 June 2007 - 21:03

Posted 25 June 2007 - 23:44

Agile Messenger nu are concurent pentru symbian. Pentru java, in afara de mig33, mai este si shmessenger. E bun, gratuit, romanesc (!) si il gasiti la www.shmessenger.ro. Bafta. Nu mai merge nici un link spre el, park a fost sters de pe fata pamantului ![]() ![]() MS |
Posted 11 August 2007 - 09:53

DA! subscriu SHMESSENGEr e super bun..intercativ, fara asteptare, se vede avatarul, are BUZZ si sunette de mess, are posibilitatea de a trimite fisiere, inclusiv da a face pe loc o poza si dea o trimite, skinuri, tot ce vreti..merge si pe telefoane cu JAVA gen SE W810i si pe Nokia cu simbian gen N73
![]() PS alegti la setari WAP nu INTERNET si trebuie sa faceti un cont pe siteul lor inainte de a va loga ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users