![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
YAHOO MOBILE Messenger
Last Updated: Oct 19 2008 23:55, Started by
adialex
, Mar 25 2006 14:50
·
0

Posted 11 August 2007 - 09:58

Posted 13 August 2007 - 15:51

Dupa ce am testat mai multe programe gen messenger pt telefoanele mobile am ajuns la concluzia ca acesta este cel mai bun: http://www.ebuddy.com/mobilebeta/
Am mai testat si reporo, agile messenger, mig33 Le recomand in ordinea in care sunt scrise mai sus. |
Posted 19 October 2008 - 23:55

Mi-am instalat si eu shmessenger dar primeam o eroare de conectare, asa ca am facut un upgrade la ebudy de la versiunea 0.96 la 1.00. Ma bucur ca la aceasta versiune imi pot seta propriul status, si ca pot vedea grupurile doar cu userii online din ele.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users