Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

YAHOO MOBILE Messenger

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#19
3XpL0z1v

3XpL0z1v

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 24.02.2006

 horia.popescu, on Mar 27 2006, 10:39, said:

Cred ca iese prin "internet".. n-am vazut alt apn prin tel... Poti sa-mi trimiti setarile mai detaliate?

din pacate nu am un tel ca al tau ...
cand incerci sa te conectezi ... iti apare cumva G pe ecran ... ?

#20
pro-m-t-u

pro-m-t-u

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 19.01.2004
Messengeru merge foarte bine cu mini opera instalat folosind wap unlimited,s-a mai discutat chestia asta pe forumul wap unlimited

#21
valdur

valdur

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,721
  • Înscris: 06.02.2006

 pro-m-t-u, on Mar 27 2006, 10:15, said:

Messengeru merge foarte bine cu mini opera instalat folosind wap unlimited,s-a mai discutat chestia asta pe forumul wap unlimited

ba nu merge deloc bine.. eu am incercat si pauza!!!

#22
adialex

adialex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 820
  • Înscris: 01.12.2004

 pro-m-t-u, on Mar 27 2006, 11:15, said:

Messengeru merge foarte bine cu mini opera instalat folosind wap unlimited,s-a mai discutat chestia asta pe forumul wap unlimited

nu merge cu wap unlimited pentru ca mai nou orange nush ce setari a modificat asa incat tapa mess pe wap. merge doar pe apn. verificat de mine.

#23
horia.popescu

horia.popescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 21.06.2005

 3XpL0z1v, on Mar 27 2006, 10:11, said:

din pacate nu am un tel ca al tau ...
cand incerci sa te conectezi ... iti apare cumva G pe ecran ... ?

Nu apare (stiu unde ar trebui sa apara). Mai mult, am instalat mai multe aplicatii java (nu numai de chat) si toate au aceeasi problema: "HTTP connection error" sau ceva asemanator. Ce se intampla?

#24
adialex

adialex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 820
  • Înscris: 01.12.2004

 horia.popescu, on Mar 27 2006, 22:57, said:

Nu apare (stiu unde ar trebui sa apara). Mai mult, am instalat mai multe aplicatii java (nu numai de chat) si toate au aceeasi problema: "HTTP connection error" sau ceva asemanator. Ce se intampla?

horia wap unlimited nu permite acces java asa cum s-a mai scris. accesul cu o aplicatie java se poate face doar prin apn. setarile sunt k la wap, doar apn-ul este internet. daca nu te descurci intra cu gtalk pe adialex

#25
horia.popescu

horia.popescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 21.06.2005

 adialex, on Mar 27 2006, 23:31, said:

horia wap unlimited nu permite acces java asa cum s-a mai scris. accesul cu o aplicatie java se poate face doar prin apn. setarile sunt k la wap, doar apn-ul este internet. daca nu te descurci intra cu gtalk pe adialex

Nu am wap unlimited, am "Mobile Internet Always On"... Te-am adaugat oricum pe gtalk...

Edited by horia.popescu, 28 March 2006 - 05:47.


#26
alin179

alin179

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 23.02.2005
nu e chestia de setari, e de telefon. sunt telefoane care permit apn wap la java si telefoane care nu. la astea din urma trebuie modificat apn-ul in internet.
horia popescu 6230i  e un ultima categorie. iti spun sigur pt ca eu de asta l-am vandut.  (si nu-mi pare rau) :)

#27
batboy

batboy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.02.2004
Salut. Mi-am pus mig33 si merge.. dar nu imi apar numai contactele care sunt online. este vreo posibilitate sa pot vorbi si cu altzii care sunt offline cu migg33? Va multumesc.

Edited by batboy, 07 April 2006 - 14:46.


#28
alin179

alin179

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 899
  • Înscris: 23.02.2005
are o optiune atunci cand te loghezi pe yahoo. "show offline contancts"
bifeaza casuta aia. dar am impresia ca nu trimite mesaje daca respectivul e offline.

#29
C0rnholio

C0rnholio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 13.02.2006
Am nokia 6630 pe Orange Prepay cu wap prin GPRS... am incercat instalarea lui Aglie Messenger si nu vrea sa se conecteze iar la relatii clienti am dat peste un dobitoc care habar n-are ce e ala GPRS ... mai era si la sectiunea de servicii de date. Am incercat cu browserul telefonului pe mm.yahoo.com ... nu vrea sa se conecteze. mig33 iar la fel nu se conecteaza !!!!

Ce dracu are ? E vro solutie ??

#30
C0rnholio

C0rnholio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 13.02.2006

 C0rnholio, on Jun 17 2006, 05:12, said:

Am nokia 6630 pe Orange Prepay cu wap prin GPRS... am incercat instalarea lui Aglie Messenger si nu vrea sa se conecteze iar la relatii clienti am dat peste un dobitoc care habar n-are ce e ala GPRS ... mai era si la sectiunea de servicii de date. Am incercat cu browserul telefonului pe mm.yahoo.com ... nu vrea sa se conecteze. mig33 iar la fel nu se conecteaza !!!!

Ce dracu are ? E vro solutie ??


Chiar sunt disperat iar aia la relatii clienti nu-mi dau nici un fel de explicatie logica !!! Cica daca merge pagina orange.ro pe ei ii doare la basketi ! Cred ca ma kk pe ORANGE si trec la Vodafone ... cat e tariful la MB prin GPRS la Vodafone ?

#31
Hidralazina

Hidralazina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,521
  • Înscris: 14.06.2006

 C0rnholio, on Jun 22 2006, 18:06, said:

Chiar sunt disperat iar aia la relatii clienti nu-mi dau nici un fel de explicatie logica !!! Cica daca merge pagina orange.ro pe ei ii doare la basketi ! Cred ca ma kk pe ORANGE si trec la Vodafone ... cat e tariful la MB prin GPRS la Vodafone ?

1$/Mb sau in caz ca-ti activezi (la abonament only) extraoptiunea internet mobil (3$/luna) ai 10 Mb inclusi si 0,30$/Mb pentru ce depasesti

PS mig33 are nevoie de apn internet, dar pe pagina de wap a messengerului ar fi trebuit sa mearga...incearca sa-ti faci setarile dupa indicatiile de pe pagina lor

Edited by Hidralazina, 23 June 2006 - 06:52.


#32
bogdan1109

bogdan1109

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 03.10.2005

 C0rnholio, on Jun 22 2006, 18:06, said:

Chiar sunt disperat iar aia la relatii clienti nu-mi dau nici un fel de explicatie logica !!! Cica daca merge pagina orange.ro pe ei ii doare la basketi ! Cred ca ma kk pe ORANGE si trec la Vodafone ... cat e tariful la MB prin GPRS la Vodafone ?
agile messenger nu merge decat cu apn internet
yo il folosesc zilnic si e destul de bun

#33
e-XisTenZ

e-XisTenZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 30.07.2006
Am si eu o intrebare...
sunt abonat RDS, daca trimit mesaje de pe Yahoo messenger (PC) pe mobilul unuia care foloseste Yahoo Mobile, platesc ceva?

#34
magic-gabi

magic-gabi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,925
  • Înscris: 04.07.2006

 e-XisTenZ, on Sep 2 2006, 00:53, said:

Am si eu o intrebare...
sunt abonat RDS, daca trimit mesaje de pe Yahoo messenger (PC) pe mobilul unuia care foloseste Yahoo Mobile, platesc ceva?

NU

#35
e-XisTenZ

e-XisTenZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 30.07.2006
Oaii.. :wallbash:  Ca era sa fac cu nervii urat de tot acum cateva minute, ca nu stiam ca respectivul "e mobile"... :wallbash:

#36
chrissro

chrissro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.09.2006

 T-MoBiLeR, on Mar 25 2006, 18:16, said:

Opera Mini nu merge prin Wap Unlimited. Ai nevoie de APN-ul Internet activat. Oricum nu iti foloseste pentru Messenger...
De altfel nici un client java nu va merge prin Wap Unlimited. Poti accesa Yahoo Messenger intrand pe wap.yahoo.com si apoi "clic" pe Messenger. E cam primitiv, dar merge prin wap. Asta daca nu a impus Orange vreo restrictie pentru pagina Yahoo.
Ca  sa stie toata lumea : Opera mini , mig 33 sau altele merg cu wpa unlimited ... eu am un sony ericsson k 300i  si wap unlimited si nu sunt taxat suplimentar daca folosesc aplicatiile java , probabil unele tel nu permit aplicatiilor java sa foloseasca apn de wap (ex Nokia)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate