Achizitie wok
Last Updated: Jan 26 2020 19:55, Started by
I2O
, Jan 22 2020 17:05
·
0
#19
Posted 22 January 2020 - 17:27
Mizu, on 22 ianuarie 2020 - 17:24, said:
Un wok trebuie sa fie subtire si dintr-un material care transfera repede caldura. Da se pote sa aveti dreptate , dar nimic nu se compara cu mancarea la tuciul de fonta , care intre noi fie vorba e tot un wok Am si eu ce aveti mai sus din tabla , a trebuit sa-l ard bine si sa-l curat cu peria de sarma de teflonul de pe el ca sa-l pot folosi Edited by ciine, 22 January 2020 - 17:28. |
#20
Posted 22 January 2020 - 17:31
Sa nu o iei in rate ca oricum o harbuiesti si o afumi repede.
Wokul e pentru gatit rapid la foc iute, nu trebe deci fund gros ca la alte cratite. Exotisme |
#21
Posted 22 January 2020 - 17:32
mah, da voi n-ati auzat de delimano? tefalu so invechit
|
#22
Posted 22 January 2020 - 17:34
ciine, on 22 ianuarie 2020 - 17:27, said:
Da se pote sa aveti dreptate , dar nimic nu se compara cu mancarea la tuciul de fonta , care intre noi fie vorba e tot un wok Am si eu ce aveti mai sus din tabla , a trebuit sa-l ard bine si sa-l curat cu peria de sarma de teflonul de pe el ca sa-l pot folosi nick5roo, on 22 ianuarie 2020 - 17:26, said:
Ia unu ceramic bre, face toți banii! Nu mi s-a lipit niciodată haleala în wok! Și ce gustoasă iese mâncarea! Io-s cu feru cu inoxu...(sa nu se intelega ca-s thigan) crisstonne, on 22 ianuarie 2020 - 17:26, said:
Hai că am săltat ¢hiurul din canapea, să îți fac poze |
#23
Posted 22 January 2020 - 17:35
Mă întreb cât de bună ar ieși mămăliga cu brânză într-o tigaie wok. 😏
|
#24
Posted 22 January 2020 - 17:38
#25
Posted 22 January 2020 - 17:39
I2O, on 22 ianuarie 2020 - 17:34, said:
... La mine-i beleaua ca eu am prostu obicei sa umblu cu fieratanii prin ele...si le astea cu ceramice si tefloane,uneori mai si dau cu ele...sunt tembel rau,nu-s de mine astea sofisticate Io-s cu feru cu inoxu...(sa nu se intelega ca-s thigan) .. MembruAnonim, on 22 ianuarie 2020 - 17:35, said:
Mă întreb cât de bună ar ieși mămăliga cu brânză într-o tigaie wok. |
#26
Posted 22 January 2020 - 17:53
#27
Posted 22 January 2020 - 17:56
Uite-o în acțiune de "repaus"
crisstonne, on 22 ianuarie 2020 - 17:17, said:
Iote" aici la moșu", așa am eu, fer". crisstonne, on 22 ianuarie 2020 - 17:26, said:
Hai că am săltat ¢hiurul din canapea, să îți fac poze Attached Files |
#28
Posted 22 January 2020 - 18:00
Eu zic sa te potolesti,al meu din a doua zi l-am promovat ca friteuza,dupa ce a sucombat friteuza electrica.La ce avem noi in patrie de gatit nu ii vad rostul.Acum depinde ce maninci.....
|
|
#29
Posted 22 January 2020 - 18:00
Care e avantajul la acest wok față de o tigaie clasică ? Mie mi se pare incomod.
|
#30
Posted 22 January 2020 - 18:02
La selgros gasesti wok-uri traditionale din tabla. Ceava cu eticheta rosie si caractere chinezesti pe ele. Costa vreo 30 si ceva de lei.
Wok-ul traditional e din tabla. Nu fonta, nu aluminiu, nu teflon. Nu neg ca va iese tocanita buna in cel de fonta, dar nu e wok traditional. Edited by Fane, 22 January 2020 - 18:10. |
#31
Posted 22 January 2020 - 18:05
#32
Posted 22 January 2020 - 18:07
chiar ma gandeam ca daca gatesc doar pentru o persoana, n-ar mere sa folosesc canciocu'? Ca sa nu mai sparg acuma banii pe o scula de fite.
|
#33
Posted 22 January 2020 - 18:10
#34
Posted 22 January 2020 - 18:15
Voi aveț' idee ce "pomana porcului" iese la wok?
Edited by nick5roo, 22 January 2020 - 18:17. |
#35
Posted 22 January 2020 - 18:18
Am tigai si wok de la astia de mai jos. Wok-ul nu-i traditional dar vorba colegului de mai sus, iese super pomana porcului.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SDwNbvwkfSM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#36
Posted 22 January 2020 - 18:19
Sau o tigaie picantă cu pipote, inimioare (un fel de sote)
Ploo în gura cuiva? Attached Files |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users