![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Viteza de propagare a fortei
Last Updated: Aug 01 2020 20:34, Started by
tehnics
, Jan 02 2020 14:47
·
0

Posted 03 January 2020 - 13:07

Materia care are masa necesita energie infinita pt a accelera la viteza luminii .
Ca sa atingi viteza luminii trebuie comprimat spatiul/timp pe directia de deplasare , tehnologia warp din star-trek, vise frumoase |
Posted 03 January 2020 - 14:27

Un nebun a aruncat o piatra in balta si alti 10 buni se arunca sa o scoata. V-ati apucat si voi sa filozofati ideile lu karax.
|
Posted 03 January 2020 - 14:30

de acord cu friskey...eu am lasat-o balta de ceva timp cu fizica, n-am mai vizionat un clip sau invatat ceva....
|
Posted 03 January 2020 - 18:47

Khan academy nenicule.
L-am descoperit acum vreo 2 luni si am urmarit si eu niste lecturi pe care le uitasem, ecuatii diferentiale, multivariable calculus. Dar are si fizica, chimie, am impresia ca te poti pune bine la punct cu stiinta pana la nivel de liceu, chiar si peste. De, mai sunt chestii pe care le ami uita omul, dar daca vrea sa invete,surse se gasesc. Nu trebuie sa urmaresti videoclipuri asa, aiurea. Nu inveti nimic structurat, bine sedimentat. |
Posted 03 January 2020 - 19:42

Nu trebuie sa urmaresti videoclipuri asa, aiurea. Nu inveti nimic structurat, bine sedimentat. In chestii d-astea se vede difetenta dintre generatia "google", foarte bine documentata ( ![]() Faptul ca pui un text copiat nu inseamna ca ai raspuns, nici macar ca ai fi destept. Khan academy zici? Nici n-am stiut de existenta sa, in rest, da, in viteza de a raspunde, cei care habar n-au, polueaza doar. |
Posted 03 January 2020 - 19:52

Khan academy e o sursa reliable de cunoastere.
Cei care n-au avut ocazia sau cheful sa invete in scoala, o pot face acum. Nu exista nicio scuza sa vrei sa stii si sa nu poti Ai plod la liceu si se plange ca nu intelege de la profesorul lui? Nicio problema. -> khan academy e solutia. Si or mai fi si altele, dracu stie. N-ai nicio scuza sa ramai prost acum. Google ajuta, dar tu esti ala care cauti informatia. Daca te multumesti cu un film feisbucist sau discoveryst, e treaba ta nu a lui google. Pe mine google m-a ajutat, n-am de ce sa-l injur. |
Posted 03 January 2020 - 20:20

eu am vizionat mult de la michel van biezen. are mii de clipuri de fizica, chimie, matematica, economie
|
Posted 03 January 2020 - 23:27

Posted 03 January 2020 - 23:33

Materia care are masa necesita energie infinita pt a accelera la viteza luminii . Ca sa atingi viteza luminii trebuie comprimat spatiul/timp pe directia de deplasare , tehnologia warp din star-trek, vise frumoase Tehnologia warp nu are nici o treaba cu viteza luminii... |
|
Posted 03 January 2020 - 23:35

Pai in principiu profesorii nostri au fost mai slabi decat astia de-i gasesti cu cursuri pe youtube.
Acum fiecare cu norocul lui. Si eu am avut profesori slabi de fizica, dar am avut mai mult noroc la mate. Dar ideea e ca daca nu pricepi de la un profesor, ai varianta asta care nu exista inainte, de a gasi cursul respectiv pe net si a-l parcurge. |
Posted 03 January 2020 - 23:44

Cam asa si la mine...am avut profesor foarte bun la matematica...de altfel era si materia preferata.
|
Posted 04 January 2020 - 02:10

Forta nu e cu fizica, e cu religia aia din star wars.
|
Posted 04 January 2020 - 04:04

... uneori m-am intrebat: care este viteza de deplasare sau propagare a fortei intr-un corp dur ? |
Posted 04 January 2020 - 11:41

|
Posted 04 January 2020 - 12:18

Posted 04 January 2020 - 12:31

eu si colegul @soarce ne-am apropiat de ce voia @tehnics, nu e nevoie sa demonstrezi ca warp e imposibil,
e vorba de propagarea la nivel nivelul atmomilor (respectiv electronilor), lucru asta se petrece liniar si dureaza (pentru lugimnea ceruta) cel putin o secunda asta fara a tine cont de cantitarea imensa de energie de care ai nevoie sau de alte forte care actioneaza asupra obiectului Edited by MarianG, 04 January 2020 - 12:40. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users