![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Viteza de propagare a fortei
Last Updated: Aug 01 2020 20:34, Started by
tehnics
, Jan 02 2020 14:47
·
0

Posted 29 July 2020 - 19:49

insa poate fi si astfel : fiecare dintre lovituri intre atomi , inseamna pierdere de energie cinetica , deci lovitura de inceput trebuie sa fie enorm de puternica pentru a se propaga , ceea ce ar distruge capatul barii
|
Posted 29 July 2020 - 21:27

Iar are karax probleme cu conservarea energiei...
Cred că e legea din fizică care îl enervează cel mai mult ![]() |
Posted 29 July 2020 - 21:29

bine ca sunteti voi destepti ![]() ![]() in partea teoretica nu am nevoie de votul tau sa imi dau cu parerea si ironiile ai putea sa ti le tii pentru ineptiile pe care le-ai scris, ia mai citeste odata, cu atentie, ce am scris initial stima ![]() Fizica e o stiinta exacta. Ca si matematica, nu se ia votul iditilor ca sa vedem cit fac 3+2. Nu e democratie. |
Posted 01 August 2020 - 20:34

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users