![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Exista filme cu DMC ( Devil May Cry )?
Last Updated: May 24 2019 13:53, Started by
g0dafk
, May 04 2019 22:52
·
0

Posted 04 May 2019 - 22:52

Stiu ca este o serie de jocuri video si nu, nu ma refer la anime-uri, deoarece am vizionat seria aceea. Ma refer la un film artistic, serial, etc. Eu nu am gasit nimic.
![]() Totusi, este un joc destul de popular cu o poveste interesanta, si nici un film pe baza lui? |
Posted 05 May 2019 - 09:04

google > cauti imdb > gasesti imdb > cauti devil mai cry
google > cauti wikipedia > gasesti wikipedia > cauti devil mai cry movie google > cauti wikipedia > gasesti wikipedia > cauti devil mai cry tv series google > cauti google search > gasesti google search > cauti devil mai cry movie google > cauti google search > gasesti google search > cauti devil mai cry tv series |
Posted 05 May 2019 - 09:43

este este
![]() [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/qSkFeMjQ40E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Resident Evil "The Nightmare Of Dante" Live action FANFILM Quote
So now, after two years of waiting, after a huge post-production work, we can finally present you our latest short film, Resident Evil "The Nightmare Of Dante". It is a live action fanfilm, with all its defaults, qualities, but done with passion. We thank ALL those who participated for their time, patience and good mood. It's simple, without you, we would have done anything. |
Posted 23 May 2019 - 19:18

Astia nu-s buni?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/4B_UYYPb-Gk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 24 May 2019 - 13:53

Acolo e Run DMC si, oricum, omul a scris in paranteza ce inseamna DMC in acest caz.
Edited by buyonevideo, 24 May 2019 - 13:54. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users