Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Cu si despre sosuri - neaparat iuti

- - - - -
  • Please log in to reply
138 replies to this topic

#91
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View Postargentum, on 08 noiembrie 2018 - 20:09, said:

nu e sos, dar tot la iuteli, voua va place kimchi?
eu as manca non stop, dar ma abtin pe motiv de sare. nu am mai luat de cateva luni...

pun kimchi si in ciorba
de unde iei kimchi în București?

#92
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
habar n'am, eu m'am mutat din bucuresti.
eu am sursele mele, vine direct din corea.

#93
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014

View Postargentum, on 09 noiembrie 2018 - 15:57, said:

Lasa, ca data viitoare le vorbesc de ciubote
Doar adidasii ma intereseaza

#94
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View Postargentum, on 08 noiembrie 2018 - 20:09, said:

nu e sos, dar tot la iuteli, voua va place kimchi?  

Varza acra koreana dar iute si de aceea nu l-as gusta.   Cred ca s-a putea incerca si cu varza traditionala, dar eu nu voi experimenta cu asta.

#95
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View PostAranzazu, on 11 noiembrie 2018 - 06:27, said:

Varza acra koreana dar iute si de aceea nu l-as gusta.   Cred ca s-a putea incerca si cu varza traditionala, dar eu nu voi experimenta cu asta.
nu-i neapărat iute. Condimentat da.

#96
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
E iute, nu poti spune ca nu e iute. Pisca la limba

Ai varza ce se unge cu pasta de ardei iute si alte alea si apoi se lasa la fermentat.


#97
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018
Uite una buna de tot ... urmeaza sa fie gustat de vre-un amator de senzatii tari ... arma-n mana nu se recomanda!

"ARIZONA GUNSLINGER MEGA DIABLO EXTRA HOT PEPPER SAUCE"  

Am vazut intr-un magazin azi pe un raft cu articole la preturi reduse un sos  "Mango Coconut Habanero"  spre surpriza mea, se cumpara ca painea calda la 50% redus pentru sarbatori.

#98
Passenger001

Passenger001

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,362
  • Înscris: 07.08.2015

View Postargentum, on 08 noiembrie 2018 - 20:09, said:

nu e sos, dar tot la iuteli, voua va place kimchi?
eu as manca non stop, dar ma abtin pe motiv de sare. nu am mai luat de cateva luni...

pun kimchi si in ciorba
Si eu sufar de aceeasi problema....
Un borcanas de 2,5kg ajunge 3, max 4 saptamani. Si nu pot sa mananc decat seara sau la weekend, altfel ar fi consumul si mai mare.

#99
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
eu il dau gata mai repede. si apoi regret. mi se umfla picioarele. ma mai ia si inima...

#100
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,436
  • Înscris: 05.07.2018
Vreau sa fac un sos cu ardei iute, suc de rosii si usturoi.

Ardeiul iute si sucul de rosii le voi da prin masina de tocat cu suportul pentru suc de rosii sa fie fara seminte. Voi incerca si cu usturoiul sa fac la fel. Dilema mea e ca nu stiu daca sa fierb produsul finit sau doar sucul de rosii sau nimic.

Ieri am combinat sriracha foarte iute cu usturoi si suc de rosii. A iesit mai putin iute si imi place aroma aia de usturoi cu sriracha. De aici mi-a venit ideea.

#101
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Daca nu fierbi toata malaciuca se borseste

#102
tropicana

tropicana

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 16.06.2015

View PostDaculScoril0, on 09 noiembrie 2018 - 19:03, said:

de unde iei kimchi în București?

De aici

Magazinul fizic e pe Banu Manta, exact vis-a-vis de Primăria S1

#103
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View Posttropicana, on 18 noiembrie 2018 - 14:42, said:


De aici

Magazinul fizic e pe Banu Manta, exact vis-a-vis de Primăria S1
super, Mulțam frumos!

#104
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018

View PostPuferiu_, on 17 noiembrie 2018 - 14:02, said:

  Ardeiul iute si sucul de rosii le voi da prin masina de tocat ...

Spor la tocat suc de rosii ... insa daca nu le tratezi cumva la cald acele ingrediente, n-am idee cat timp vor rezista proaspat si vor fi mai putin iute dupa fiert.

Poate o cantitate mica pentru 3 zile la rece in container de sticla neaparat si ceva ulei pe deasupra!  E doar o parere personala din cate cunosc caracterul ingredientelor.

( In paranteza vreau sa adaug ca aceste iuteli provoca si ulcere in stomac si sa va reamintiti ca si tineretea trece.  Cineva apropiat l-ar fi mancat si pe mama ardeilor iuti cu ardei iute si acum are 3 ulcere mari si hemoragie interna in stomac si totul este inoperabil in faza asta, i s-a dat medicamente scumpe pentru 3 luni doar ... sintem curiosi ce se va intampla in luna a 4-a ca dieta este asa de severa ca pe langa aer doar la temperatura camerei abia poate manca ceva si tot este in durere.  Niste tărâţe de grâu fierte cu seminte de ceva si fructe dar nu banana, portocale, pere, ananas, kiwi, pruni, nimic procesat sau anorganic.)

Edited by Aranzazu, 20 November 2018 - 10:05.


#105
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,436
  • Înscris: 05.07.2018
Mi-a iesit mai degraba o pasta foarte groasa. Ardeiul, fiind uscat, nu a iesit ca sucul de rosii fara seminte. Asa ca l-am dat prin razatoarea fina a masinii de tocat, odata cu usturoiul, si am adaugat sucul de rosii cu tot cu seminte. Fara sare sau alte prostii. Produsul finit este foarte iute (nu ca ar fi ceva rau in asta). L-as putea indoi cu mai mult suc de rosii, dar care ar mai fi farmecul?

Il voi intreba pe tatal meu despre pasta facuta de dansul. Era fara seminte (nici de ardei, nici de rosii) si fina. Prea putin iute pentru gustul meu.

#106
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Cica iuteala e in seminte...in carnea ardeiuui nu e asa multa

#107
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,992
  • Înscris: 18.12.2007
In seminte si in pielitele albele din interior.

#108
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,436
  • Înscris: 05.07.2018

View PostFane, on 08 noiembrie 2018 - 15:41, said:

Ala cu maioneza vi-l recomand!
S-a dus un prieten de-al meu sa refaca provizia de sosuri si i-am zis sa ia unul si cu maioneza, dar sa-l plateasca el. L-a platit, iar acum numai p'ala mi-l lauda. Mai ca-mi pare rau ca nu i-am zis sa ia si pentru mine.

Redau mai jos ce mi-a transmis, cu cuvintele sale:

Quote

...cea mai buna
Merita toti banii
Am mancat inclusiv goala
Pana si patronu de la asian bucate zicea ca e nebunie
Ca ajunsese sa gateasca doar mancare care merge.cu maioneza aia
Atat de buna e...
Pana ti se apleaca si o dai draq


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate