Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cu si despre sosuri - neaparat iuti
Last Updated: Feb 11 2021 21:18, Started by
Puferiu_
, Oct 26 2018 21:26
·
0
#91
Posted 09 November 2018 - 19:03
#92
Posted 09 November 2018 - 19:28
habar n'am, eu m'am mutat din bucuresti.
eu am sursele mele, vine direct din corea. |
#93
Posted 09 November 2018 - 21:03
#94
Posted 11 November 2018 - 06:27
#95
Posted 11 November 2018 - 10:50
#96
Posted 11 November 2018 - 22:17
E iute, nu poti spune ca nu e iute. Pisca la limba
Ai varza ce se unge cu pasta de ardei iute si alte alea si apoi se lasa la fermentat. |
#97
Posted 14 November 2018 - 08:28
Uite una buna de tot ... urmeaza sa fie gustat de vre-un amator de senzatii tari ... arma-n mana nu se recomanda!
"ARIZONA GUNSLINGER MEGA DIABLO EXTRA HOT PEPPER SAUCE" Am vazut intr-un magazin azi pe un raft cu articole la preturi reduse un sos "Mango Coconut Habanero" spre surpriza mea, se cumpara ca painea calda la 50% redus pentru sarbatori. |
#98
Posted 16 November 2018 - 11:55
argentum, on 08 noiembrie 2018 - 20:09, said:
nu e sos, dar tot la iuteli, voua va place kimchi? eu as manca non stop, dar ma abtin pe motiv de sare. nu am mai luat de cateva luni... pun kimchi si in ciorba Un borcanas de 2,5kg ajunge 3, max 4 saptamani. Si nu pot sa mananc decat seara sau la weekend, altfel ar fi consumul si mai mare. |
#99
Posted 16 November 2018 - 19:15
eu il dau gata mai repede. si apoi regret. mi se umfla picioarele. ma mai ia si inima...
|
#100
Posted 17 November 2018 - 14:02
Vreau sa fac un sos cu ardei iute, suc de rosii si usturoi.
Ardeiul iute si sucul de rosii le voi da prin masina de tocat cu suportul pentru suc de rosii sa fie fara seminte. Voi incerca si cu usturoiul sa fac la fel. Dilema mea e ca nu stiu daca sa fierb produsul finit sau doar sucul de rosii sau nimic. Ieri am combinat sriracha foarte iute cu usturoi si suc de rosii. A iesit mai putin iute si imi place aroma aia de usturoi cu sriracha. De aici mi-a venit ideea. |
|
#103
Posted 18 November 2018 - 21:19
#104
Posted 20 November 2018 - 10:05
Puferiu_, on 17 noiembrie 2018 - 14:02, said: Ardeiul iute si sucul de rosii le voi da prin masina de tocat ... Spor la tocat suc de rosii ... insa daca nu le tratezi cumva la cald acele ingrediente, n-am idee cat timp vor rezista proaspat si vor fi mai putin iute dupa fiert. Poate o cantitate mica pentru 3 zile la rece in container de sticla neaparat si ceva ulei pe deasupra! E doar o parere personala din cate cunosc caracterul ingredientelor. ( In paranteza vreau sa adaug ca aceste iuteli provoca si ulcere in stomac si sa va reamintiti ca si tineretea trece. Cineva apropiat l-ar fi mancat si pe mama ardeilor iuti cu ardei iute si acum are 3 ulcere mari si hemoragie interna in stomac si totul este inoperabil in faza asta, i s-a dat medicamente scumpe pentru 3 luni doar ... sintem curiosi ce se va intampla in luna a 4-a ca dieta este asa de severa ca pe langa aer doar la temperatura camerei abia poate manca ceva si tot este in durere. Niste tărâţe de grâu fierte cu seminte de ceva si fructe dar nu banana, portocale, pere, ananas, kiwi, pruni, nimic procesat sau anorganic.) Edited by Aranzazu, 20 November 2018 - 10:05. |
#105
Posted 28 November 2018 - 15:47
Mi-a iesit mai degraba o pasta foarte groasa. Ardeiul, fiind uscat, nu a iesit ca sucul de rosii fara seminte. Asa ca l-am dat prin razatoarea fina a masinii de tocat, odata cu usturoiul, si am adaugat sucul de rosii cu tot cu seminte. Fara sare sau alte prostii. Produsul finit este foarte iute (nu ca ar fi ceva rau in asta). L-as putea indoi cu mai mult suc de rosii, dar care ar mai fi farmecul?
Il voi intreba pe tatal meu despre pasta facuta de dansul. Era fara seminte (nici de ardei, nici de rosii) si fina. Prea putin iute pentru gustul meu. |
|
#106
Posted 28 November 2018 - 16:23
Cica iuteala e in seminte...in carnea ardeiuui nu e asa multa
|
#108
Posted 23 December 2018 - 20:06
Fane, on 08 noiembrie 2018 - 15:41, said:
Ala cu maioneza vi-l recomand! Redau mai jos ce mi-a transmis, cu cuvintele sale: Quote
...cea mai buna Merita toti banii Am mancat inclusiv goala Pana si patronu de la asian bucate zicea ca e nebunie Ca ajunsese sa gateasca doar mancare care merge.cu maioneza aia Atat de buna e... Pana ti se apleaca si o dai draq |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users