Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

Cu si despre sosuri - neaparat iuti

- - - - -
  • Please log in to reply
138 replies to this topic

#109
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014

View PostAlexEn, on 28 noiembrie 2018 - 16:41, said:

In seminte si in pielitele albele din interior.
Nimic mai fals. Zero iuteala in seminte.

Edited by petit_christian, 23 December 2018 - 20:40.


#110
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,110
  • Înscris: 05.06.2002

View PostPuferiu_, on 23 decembrie 2018 - 20:06, said:

S-a dus un prieten de-al meu sa refaca provizia de sosuri si i-am zis sa ia unul si cu maioneza, dar sa-l plateasca el. L-a platit, iar acum numai p'ala mi-l lauda. Mai ca-mi pare rau ca nu i-am zis sa ia si pentru mine.

Redau mai jos ce mi-a transmis, cu cuvintele sale:

Eu am cumparat 3 bucati :). Una deja e spre gata. Si aia mica al mea il mananca, iar ea nu-i o foarte mare amatoare de iute.

Nervurile alea albe din ardei pe care stau semintele, alea au maximum de iuteala.

Edited by Fane, 23 December 2018 - 21:40.


#111
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018

View PostPuferiu_, on 08 noiembrie 2018 - 19:38, said:

Al patrulea nu l-am incercat deoarece nu m-a atras combinatia. Ma gandesc ca e gretos. Desi, mai jos, il recomanzi. Asa ca il voi incerca cu prima ocazie.
Cine e fraierul acum?

#112
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
A incercat cineva Blackout de la Gasca Zburatoare?

Attached File  sos-sriracha-blackout-fg-200ml.jpg   37.6K   21 downloads

Na, cat de iute poate fi? Mai iute decat sosul lor deja superiute?

#113
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
Am refacut stocul de sosuri.

Attached Files



#114
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,825
  • Înscris: 18.12.2007
Ai incercat gasca aia zburatoare? Cat de iute e?

#115
Aranzazu

Aranzazu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 24.09.2018
La noi in aprozarul Bio numit Sprouts, se dau 6 ardei iuti Habanero la 1 dolar, cine doreste sa fie mai iute la anu' mai prinde in ultimele zine ca stocul este mare!

Eu n-as incerca nici un fel de iuteala si totusi specialistul m-a interzis de la ardei iute ca asa face cu toti clientii stiind ca nimeni nu-l asculta!

Am citit despre Gasca Zburatoare ca este Very Hot si e din Thailanda, dar nu am cum sa-l gust si n-am degand sa merg intr-un local chinezesc

Products specifications
Heat Rating Very Hot
Country Thailand

#116
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018

View PostAlexEn, on 31 decembrie 2018 - 08:28, said:

Ai incercat gasca aia zburatoare? Cat de iute e?
Flying Goose e marca. Cred ca te referi la Blackout. Inca nu l-am desfacut.

In schimb l-am probat pe cel cu chilli galben astazi la peste cu legume. Are un gust echilibrat, fara sa iasa cu nimic rau in evidenta. Vi-l recomand.

#117
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014
Am luat si eu un sos Siracha, dar nu ala cu gisca pe el, ci unul produs de Mont Asie, probabil o firma locala. Oricum, imi place si uitindu-ma pe internet dupa reteta, nu e greu de facut nici acasa. Il prefer pe cel de casa ca stiu ce pun in el. Deja ma gindesc sa folosesc celebrii, de acum, ardei Habanero, zaharul sa il inlocuiesc cu miere iar otetul de orez cu otet de vin. Stiu ca va iesi mai iute, dar nu e grav, voi folosi mai putin.

#118
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
Chiar te rog s ane tii la curent cu sosul asta. In principiu suna buna, mai ca-mi vine sa fac si eu, daca nu as avea atat de multe sosuri cumparate.

#119
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014
Cu Tabasco am dat-o in bara, am gresit la procesul de fermentare, dar la Siracha e altceva, mult mai simplu.

#120
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
Pana acum am pus sosul ala cu chilli galben pe pizza si crenvusti. Desi imi plac chestiile iuti spre foarte iuti, asta are o aroma placuta (nu de sriracha) si e usor dulceag.

Zilele trecute am dat o comanda pentru niste sosuri speciale, zic eu. Da, se gasesc la noi. Nu, nu sunt ieftine. Dar cum sunt tare curios din fire (sunt zodia pisica, na), a trebuit sa iau si asa ceva. Sper sa nu va / ma dezamagesc.

#121
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014
Tine ne la curent.

#122
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018

View PostAlexEn, on 31 decembrie 2018 - 08:28, said:

Ai incercat gasca aia zburatoare? Cat de iute e?
La fel de iute ca cel superiute, doar ca e mai scump.

#123
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014
Deocamdata ma rezum la ardei iuti murati. F buni si ei.

#124
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018
S-au intamplat atat de multe (in materie de sosuri, normal) in ultimele zile, incat nici nu stiu cu ce sa incep. Sigur o sa incep maine, ca acum mananc sarmale cu orez si ciuperci cu sos sriracha cu chilli galben din belsug.

Edited by Puferiu_, 05 March 2019 - 19:41.


#125
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,421
  • Înscris: 05.07.2018

View PostPuferiu_, on 09 februarie 2019 - 20:53, said:

Zilele trecute am dat o comanda pentru niste sosuri speciale, zic eu. Da, se gasesc la noi. Nu, nu sunt ieftine. Dar cum sunt tare curios din fire (sunt zodia pisica, na), a trebuit sa iau si asa ceva. Sper sa nu va / ma dezamagesc.
Timpul a sosit.

Attached File  20190108_101756.jpg   377.01K   38 downloadsAttached File  20190228_123029.jpg   306.88K   37 downloads

Le-am comandat de la Fructele Pamantului (firma serioasa, v-o recomand). Fiecare sticla de 200 de mililitri a costat 35 de lei (plus 20 de lei transportul sau gratuit daca va duceti sa le luati). Cam scumpe, stiu. Urmeaza sa le fac review.

#126
petit_christian

petit_christian

    Homo mirabilis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,783
  • Înscris: 15.08.2014
Am noia iue, facuta artizanal, din Ungaria, se poate sa fac vreun sos iute din ea? merita sa incerc?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate