Cu si despre sosuri - neaparat iuti
Last Updated: Feb 11 2021 21:18, Started by
Puferiu_
, Oct 26 2018 21:26
·
0
#109
Posted 23 December 2018 - 20:37
#110
Posted 23 December 2018 - 21:41
Puferiu_, on 23 decembrie 2018 - 20:06, said:
S-a dus un prieten de-al meu sa refaca provizia de sosuri si i-am zis sa ia unul si cu maioneza, dar sa-l plateasca el. L-a platit, iar acum numai p'ala mi-l lauda. Mai ca-mi pare rau ca nu i-am zis sa ia si pentru mine. Redau mai jos ce mi-a transmis, cu cuvintele sale: Eu am cumparat 3 bucati . Una deja e spre gata. Si aia mica al mea il mananca, iar ea nu-i o foarte mare amatoare de iute. Nervurile alea albe din ardei pe care stau semintele, alea au maximum de iuteala. Edited by Fane, 23 December 2018 - 21:40. |
#111
Posted 23 December 2018 - 22:40
#112
Posted 25 December 2018 - 20:31
A incercat cineva Blackout de la Gasca Zburatoare?
sos-sriracha-blackout-fg-200ml.jpg 37.6K 21 downloads Na, cat de iute poate fi? Mai iute decat sosul lor deja superiute? |
#115
Posted 31 December 2018 - 09:48
La noi in aprozarul Bio numit Sprouts, se dau 6 ardei iuti Habanero la 1 dolar, cine doreste sa fie mai iute la anu' mai prinde in ultimele zine ca stocul este mare!
Eu n-as incerca nici un fel de iuteala si totusi specialistul m-a interzis de la ardei iute ca asa face cu toti clientii stiind ca nimeni nu-l asculta! Am citit despre Gasca Zburatoare ca este Very Hot si e din Thailanda, dar nu am cum sa-l gust si n-am degand sa merg intr-un local chinezesc Products specifications Heat Rating Very Hot Country Thailand |
#116
Posted 04 February 2019 - 18:55
AlexEn, on 31 decembrie 2018 - 08:28, said:
Ai incercat gasca aia zburatoare? Cat de iute e? In schimb l-am probat pe cel cu chilli galben astazi la peste cu legume. Are un gust echilibrat, fara sa iasa cu nimic rau in evidenta. Vi-l recomand. |
#117
Posted 06 February 2019 - 18:58
Am luat si eu un sos Siracha, dar nu ala cu gisca pe el, ci unul produs de Mont Asie, probabil o firma locala. Oricum, imi place si uitindu-ma pe internet dupa reteta, nu e greu de facut nici acasa. Il prefer pe cel de casa ca stiu ce pun in el. Deja ma gindesc sa folosesc celebrii, de acum, ardei Habanero, zaharul sa il inlocuiesc cu miere iar otetul de orez cu otet de vin. Stiu ca va iesi mai iute, dar nu e grav, voi folosi mai putin.
|
#118
Posted 06 February 2019 - 19:44
Chiar te rog s ane tii la curent cu sosul asta. In principiu suna buna, mai ca-mi vine sa fac si eu, daca nu as avea atat de multe sosuri cumparate.
|
|
#119
Posted 06 February 2019 - 19:48
Cu Tabasco am dat-o in bara, am gresit la procesul de fermentare, dar la Siracha e altceva, mult mai simplu.
|
#120
Posted 09 February 2019 - 20:53
Pana acum am pus sosul ala cu chilli galben pe pizza si crenvusti. Desi imi plac chestiile iuti spre foarte iuti, asta are o aroma placuta (nu de sriracha) si e usor dulceag.
Zilele trecute am dat o comanda pentru niste sosuri speciale, zic eu. Da, se gasesc la noi. Nu, nu sunt ieftine. Dar cum sunt tare curios din fire (sunt zodia pisica, na), a trebuit sa iau si asa ceva. Sper sa nu va / ma dezamagesc. |
#122
Posted 03 March 2019 - 11:07
#123
Posted 03 March 2019 - 12:50
Deocamdata ma rezum la ardei iuti murati. F buni si ei.
|
|
#124
Posted 05 March 2019 - 19:41
S-au intamplat atat de multe (in materie de sosuri, normal) in ultimele zile, incat nici nu stiu cu ce sa incep. Sigur o sa incep maine, ca acum mananc sarmale cu orez si ciuperci cu sos sriracha cu chilli galben din belsug.
Edited by Puferiu_, 05 March 2019 - 19:41. |
#125
Posted 06 March 2019 - 12:19
Puferiu_, on 09 februarie 2019 - 20:53, said: Zilele trecute am dat o comanda pentru niste sosuri speciale, zic eu. Da, se gasesc la noi. Nu, nu sunt ieftine. Dar cum sunt tare curios din fire (sunt zodia pisica, na), a trebuit sa iau si asa ceva. Sper sa nu va / ma dezamagesc. 20190108_101756.jpg 377.01K 38 downloads 20190228_123029.jpg 306.88K 37 downloads Le-am comandat de la Fructele Pamantului (firma serioasa, v-o recomand). Fiecare sticla de 200 de mililitri a costat 35 de lei (plus 20 de lei transportul sau gratuit daca va duceti sa le luati). Cam scumpe, stiu. Urmeaza sa le fac review. |
#126
Posted 06 March 2019 - 16:48
Am noia iue, facuta artizanal, din Ungaria, se poate sa fac vreun sos iute din ea? merita sa incerc?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users