Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Reteta celor mai pufoase gogosi
Last Updated: Oct 30 2018 21:35, Started by
Bursul
, Oct 22 2018 13:51
·
0
#73
Posted 26 October 2018 - 13:54
Bursul, on 26 octombrie 2018 - 12:36, said: Deschide topic pe team respectiva |
#75
Posted 26 October 2018 - 15:00
irina2014, on 26 octombrie 2018 - 07:09, said:
serios? nu le am in plan, dar e bine de stiut! am facut cu dr.O aluat de pizza, a iesit ok Exact de marca aia zic. Zic sa nu risti la gogoși ca o sa regreti. Ia o drojdie cinstita, de 30/50 bani si iese treaba buna. Drojdie cub/dreptunghi, dinaia ,,vie ". |
#77
Posted 26 October 2018 - 15:06
Puferiu_, on 26 octombrie 2018 - 07:13, said:
Tu compari blatul de pizza cu cele mai pufoase gogosi?! N-auzi? Cele mai pufoase! Exact. irina2014, on 26 octombrie 2018 - 15:02, said:
Nu iau, nu fac :-) Stiu, nu ai rabdare Ma trezesc eu cu chef intr-o zi, sa vezi mama si tata la gogoși Dar nu acum, ca in vikend" fac ceva modificari prin casa. Edited by crisstonne, 26 October 2018 - 15:08. |
#78
Posted 26 October 2018 - 15:10
Va zic un secret surprinzator, de-a dreptul abominabil? Eu nu am mai mancat gogosi de mai bine de 15 ani, de cand am facut gastrita (fix de la doua gogosi mi s-a declansat). Partea buna e ca nici pofta nu am avut in perioada asta. In schimb, mananc lipii si chiftele facute pe tabla / plita.
Acum ma simt mai bine ca am impartasit asta cu voi. |
#79
Posted 26 October 2018 - 16:20
#80
Posted 26 October 2018 - 17:48
Puferiu_, on 26 octombrie 2018 - 15:10, said:
am facut gastrita (fix de la doua gogosi mi s-a declansat) Fix. Dacă mâncai doar una sunt sigur că nu aveai nicio problemă. Nu știu cine ți-a băgat ție prostiile astea în cap. Abominabil e faptul că le poți crede. Aș fi înțeles dacă ai fi avut o alergie la grâu sau intoleranță la gluten, dar faptul că poți mânca lipii demontează aceste teorii. Cel mai probabil "gastrita" ta n-a avut nicio legătură cu gogoșile alea, ci cu alți factori, probabil medicamentație, alcool, sau pur și simplu s-a dezvoltat natural. Sau n-a fost gastrită, ci toxiinfecție alimentară, unde, iar, dacă vorbim de gogoși simple, ar fi ultimele pe lista posibilelor cauze. Sincer, am auzit toate tâmpeniile, de la cancer la plămâni cauzat de Coca-Cola până la sarcină de la scaunul de toaletă, iar gastrita cauzată de gogoși ocupă un loc fruntaș. |
#81
Posted 26 October 2018 - 19:55
Ok, prima incercare ... dezastru total. Am facut niste aluat prajit comestibil.
Nu stiu cum reusesc femeile alea formele la gogosi. O sa mai incerc. Acum trebuie curatat dezastrul din bucatarie. |
#82
Posted 26 October 2018 - 20:06
Femeile alea au făcut gogoși toată viața, tu ai doar 15 minute. Hang in there!
|
|
#83
Posted 26 October 2018 - 20:07
Mnoah, spor la curatenie!
ce reteta ai folosit, pana la urma? au facut altii rachete, trebuie sa iasa si niste gogosi. Chiar ca ma apuc si fac si eu, de test, macar |
#84
Posted 26 October 2018 - 20:19
Am facut reteta data de passenger001 aia cu gogoase bavareze. Dar am pus totul ochiometric. Nu aveam mari sperante
|
#85
Posted 26 October 2018 - 21:25
Puferiu_, on 26 octombrie 2018 - 15:10, said:
Va zic un secret surprinzator, de-a dreptul abominabil? Eu nu am mai mancat gogosi de mai bine de 15 ani, de cand am facut gastrita (fix de la doua gogosi mi s-a declansat). Partea buna e ca nici pofta nu am avut in perioada asta. In schimb, mananc lipii si chiftele facute pe tabla / plita. Acum ma simt mai bine ca am impartasit asta cu voi. Uite aici o reteta de la sora-mea , ea zice ca ii ies foarte bune. Drojdie 40g, unt 100g, galbenus de ou 5buc, lapte 350ml, faina 500g, sare, rom, coaja de lamaie, vanilie. Se lichefiaza drojdia prin frecare cu zahar, de adauga untul moale, si se freacă spumadupa care se încorporează gălbenușurile unul cate unul frecandu-se continuu. Se adauga laptele, mirodeniile si faina. Se lasa la crescut aprox. 30 min. Se întinde o foaie cu grosimea de 2cm si se decupeaza gogoșile cu un pahar cu diametrul de 5-6 cm si se mai lasa la crescut cam 10min. Se prăjesc in baie de ulei punând gogoșile cu fata crescuta in jos. Edited by Freddy12, 26 October 2018 - 21:38. |
#86
Posted 26 October 2018 - 21:29
#87
Posted 26 October 2018 - 22:55
Azi am fost la Spring si am mancat cartofi prajiti cu maioneza de usturoi. Am bagat si-o cola la pahar, s-alunece. Mai adineauri am ingurgitat un Omeprazol. Ha! In fata ta. Cine e smecherul acum? A?
|
|
#88
Posted 26 October 2018 - 23:00
Puferiu_, on 26 octombrie 2018 - 22:55, said:
Azi am fost la Spring si am mancat cartofi prajiti cu maioneza de usturoi. Am bagat si-o cola la pahar, s-alunece. Mai adineauri am ingurgitat un Omeprazol. Ha! In fata ta. Cine e smecherul acum? A? |
#89
Posted 26 October 2018 - 23:05
Ha, si-n fata ta!
Glumesc, bineinteles. Medicul de la gastro mi-a recomandat sa consum ce-mi place mie, dar cu masura si neaparat cu un Omeprazol (ca asta e mai ieftin). Putem vorbi despre gogosi, totusi? |
#90
Posted 27 October 2018 - 13:26
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users