Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Ciobanesc Caucazian ataca stapanul, ajutor va rog

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#1
Toto1

Toto1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.07.2018
Buna,
Ati mai rezolvat ceva cu acest Caucazian?
Am si eu un mascul Caucazian pe care il cresc de la varsta doua luni, ne-am inteles foarte foarte bine...nu am avut alti caini si nici nu prea ma pricep la dresaj dar am cautat pe net si l-am invatat cateva comenzi pana acum sezi, culcat, aici, dute/pleaca, adu mingea, nu si nu e voie, are el o placere sa imi ia palma in gura....niciodata nu ma strans tare dar nu e tot timpul placut  il iubesc pe acest caine enorm... sa ma fac mai bine inteles, nu am simtit atata dragoste de  la absolut nimeni inclusiv familie, prieteni...
La varsta de 10 luni am venit acasa mai tarziu si putin "pilit"...am intrat in curte, l-am strigat si vreo 2-3 minute a fost ok apoi a inceput sa maraie si sa latre infiorator la mine....am fost nevoit sa ies repede din curte....nu am reusit sa il calmez nicicum de dupa gard asa ca m-am gandit ca poate simte miros de alt caine...dat fiind ca m-am jucat putin cu cainele unui vecin...daca are vreo relevanta un maidanez.
Fiind si "pilit" si dezamagit l-am batut de dupa gard (un gard de 120cm) cu o "bâtä" la care el nu a dat deloc inapoi ba chiar facea mai rau....vazand ca nu ajung nicaieri asa am plecat mai departe de gard sa imi revin putin din acea dezamagire....dupa aprox 30min am venit inapoi si el era alt caine....a venit la mine si tot ridica laba in joaca asa ca am intrat iar in curte si el a venit cu capul in jos spre mine si sa pus culcat cu botul la mine pe picioare.
Dupa 3 luni (la varsta de 11 luni) cand am fost din nou la acest vecin iar m-am jucat cu catelul lui putin, am venit acasa si am intrat pe poarta, l-am mangaiat pe al meu si el era bucuros dar in aprox 3 minute a inceput sa maraie la mine din pozitia de culcat, am incercat sa il calmez cu sezi, culcat, nu, nu e voie dar nimic... ba chiar devenea tot mai agresiv... deci am fost nevoit sa ies din curte (daca are importanta pe alta poarta a curtii ....din partea opusa), in acel moment mi-a trecut mie prin cap ca poate din cauza ca simte mirosul altui caine asa ca am intrat in casa pe un geam, am facut un dus si m-am schimbat de toate hainele. cand am iesit din casa in curte el iar a venit la mine cu capul in jos si sa asezat cu botul pe picioarele mele.
Acum 10 zile (la varsta de 15 luni) am fost la alt vecin si tot asa am mangait catelul lui putin , cand am venit acasa...am intrat pe poarta si m-am dus la el , l-am mangaiat dupa care la fel dupa aprox 3minute a inceput sa ma maraie si sa latre la mine urat, din nou am incercat sa il calmez cu sezi, culca, nu nu nu dar el tot mai rau.... nevasta-mea era si ea acolo si sa bagat in fata mea....eu am iesit din curte ...din nou am intrat pe gem, am facut dus si m-am schimbat de toate hainele dar cand sa ies din casa in curte el era tot agresiv....am deschis un geam si am incercat sa il calmez de pe gem dar nu am reusit nicicum. am plecat in camera si dupa aprox 1 ora am mers inapoi iar el nu mai era agresiv si din nou a venit si sa asezat cu botul pe picioarele mele.

Acum 5 zile am fost pana la gradina aprox 300m, pe el l-am lasat sezi in fata portii cu poarta deschisa...nu a vrut sa mai iesa de acolo sa vina cu mine pt ca in ziua anterioara sa curentat la gardul electric si a fugit in curtea mica (normala)... gardul electric il am pe 8000m2 pt ca am si o vacuta... cand am venit inapoi din gradina el era tot in fata portii in pozitia de culcat...am venit si m-am asezat langa el, l-am mangait si el a ridicat labuta de cateva ori bucuros...dar din nou dupa aproximativ 3minute a inceput sa ma maraie si sa latre la mine, am inchis poarta si am plecat de acolo un timp....din nou cand am venit era linistit.... atunci mi-am dat seama ca nu are nici o legatura cu mirosul altui caine dat fiind faptul ca am plecat de langa el 30minute pana la gradina si nu am avut contact cu nimeni.
Acum 4 zile ne-am jucat cu mingea in curtea mica totul frumos .....la un moment dat era cam obosit si nu mai avea chef de joaca...am luat o bucata mai mare de branza(pt ca ii place foarte mult) si i-am dat-o in gura...el a lasat-o jos si a inceput sa maraie si latre la mine atat de urat ca am crezut ca o sa sara pe mine, am intrat in casa si fiind seara m-am pus la somn.
Acum 3 zile iarasi a fost ok jumatate de zi dupa care cand m-am dus la in mangai din senin a inceput sa maraie si sa latre la mine..... de atunci am fost nevoit sa il bag intrun tarc mai mic si nu l-am mai scos de acolo...si in fiecare zi de atunci ba e ok si arata ca vrea sa se joace, ba maraie si latra la mine iar ieri a inceput pt prima data sa latre si la nevasta-mea.

nu mai stiu ce sa fac si cum sa il fac sa nu mai maraie/latre la mine, eu stau la munte si nu am gasit nici un dresor, sa il dau/vand nu este o optiune, il iubesc foarte mult si vreau sa il aduc pe drumul cel bun.... va rog sa ma ajuta-ti cu sfaturi daca aveti experienta cu Ciobanescul Caucazian....daca doriti sa imi trimite-ti numarul de telefon in privat si va sun, daca nu putem comunica aici.

#2
un-simplu-om

un-simplu-om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 15.12.2017
Ți-ai oferit singur soluția, în ultimul paragraf.

#3
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Poate vrea sa-ti spuna sa te lasi de bautura si bataie (n-am citit mai departe, daca e agresiv si in alte situatii).

N-ai gasit dresor.... ai cautat mai departe de 2-3 vecini ?!
Eu cred ca exista 21887 de dresori.

Scapa de el, asta e, ia-ti pisici sau papagali, cred ca e prea mare bataie de cap.
Da, te-ai atasat de el, dar totusi este un simplu animal, in cele din urma.

#4
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,495
  • Înscris: 15.09.2010
Din ce povestești, incepe sa mârâie dupa ce il mângâi. Nu cumva are ceva in zona respectiva si il doare cand il apeși?
Sau: cainii nu suporta oamenii băuți asa ca ai grija la aspectul acesta si nu te apropia de el daca mirosi a alcool. Multi proprietari beți  au fost mușcați iar unii chiar au fost omorâți de proprii caini.

#5
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,867
  • Înscris: 25.01.2007
si mai fa niste porti, calculeaza in asa fel incat din orice punct al curtii, sa nu faci mai mult de 20 de metri pana la cea mai apropiata poarta.

#6
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,225
  • Înscris: 13.03.2017
Ciobanescul caucazian are o tendinta exagerata de a se impune in fata stapanului si mai ales in fata membrilor familiei acestuia, pe care-i trateaza cu superioritate.
Cainele este un animal de haita care isi identifica stapanul cu seful acesteia, recunoscand in el individul dominant sau alfa.
Se pare ca nu e cazul tau si ar cam trebui sa-ti schimbi comportamentul la 180 de grade.
Situatii in care cainele devine agresiv si care TREBUIESC EVITATE;
- Cainele este enervat, fiind provocat tot timpul la lupta, chiar de mic.
- Stapanul poarta haine noi
- Stapanul se intoarce acasa matol
- Cainele este deranjat de la locul lui preferat
- Cainele este luat in brate

Etc., etc., etc., etc

Daca pana acum nu ai mai avut caine si ti-ai luat direct ciobanesc caucazian, este o greseala foarte, foarte, foarte, foarte, MARE.
Sfaturi pentru tine ? Schimbă-ți radical comportamentul. Cum ? Doar tu poti raspunde la intrebarea asta

Edited by Naijax, 15 September 2018 - 11:58.


#7
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Contactezi DSV...le expui problema si eu stiu ce au de facut cu el

#8
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,161
  • Înscris: 15.05.2008
s-a exclus bautura si cateii vecinilor,sa nu fie cu probleme la bibilica la acel caine
mergi repede la cineva,cauta pe net cel mai aproape de tine si la drum,pana nu va fi prea tarziu,daca nu este deja

#9
DanyHiker

DanyHiker

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,271
  • Înscris: 06.07.2007
Mai intai sa stabilim un lucru: cine cui ii da de mancare? El te intretine pe tine sau tu pe el?
Ca eu nu am patit inca sa vina cainele si sa-mi dea cu pumnul in masa.
Daca as pati asa ceva sau sa fiu nevoit sa dorm afara ca el nu are chef sa ma primeasca in curtea mea...

Edited by dan1980_25, 15 September 2018 - 12:15.


#10
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,169
  • Înscris: 21.08.2017

 Toto1, on 15 septembrie 2018 - 11:17, said:

Buna,
Ati mai rezolvat ceva cu acest Caucazian?
Am si eu un mascul Caucazian pe care il cresc de la varsta doua luni, ne-am inteles foarte foarte bine...nu am avut alti caini si nici nu prea ma pricep la dresaj dar am cautat pe net si l-am invatat cateva comenzi pana acum sezi, culcat, aici, dute/pleaca, adu mingea, nu si nu e voie, are el o placere sa imi ia palma in gura....niciodata nu ma strans tare dar nu e tot timpul placut  il iubesc pe acest caine enorm... sa ma fac mai bine inteles, nu am simtit atata dragoste de  la absolut nimeni inclusiv familie, prieteni...
La varsta de 10 luni am venit acasa mai tarziu si putin "pilit"...am intrat in curte, l-am strigat si vreo 2-3 minute a fost ok apoi a inceput sa maraie si sa latre infiorator la mine....am fost nevoit sa ies repede din curte....nu am reusit sa il calmez nicicum de dupa gard asa ca m-am gandit ca poate simte miros de alt caine...dat fiind ca m-am jucat putin cu cainele unui vecin...daca are vreo relevanta un maidanez.
Fiind si "pilit" si dezamagit l-am batut de dupa gard (un gard de 120cm) cu o "bâtä" la care el nu a dat deloc inapoi ba chiar facea mai rau....vazand ca nu ajung nicaieri asa am plecat mai departe de gard sa imi revin putin din acea dezamagire....dupa aprox 30min am venit inapoi si el era alt caine....a venit la mine si tot ridica laba in joaca asa ca am intrat iar in curte si el a venit cu capul in jos spre mine si sa pus culcat cu botul la mine pe picioare.
Dupa 3 luni (la varsta de 11 luni) cand am fost din nou la acest vecin iar m-am jucat cu catelul lui putin, am venit acasa si am intrat pe poarta, l-am mangaiat pe al meu si el era bucuros dar in aprox 3 minute a inceput sa maraie la mine din pozitia de culcat, am incercat sa il calmez cu sezi, culcat, nu, nu e voie dar nimic... ba chiar devenea tot mai agresiv... deci am fost nevoit sa ies din curte (daca are importanta pe alta poarta a curtii ....din partea opusa), in acel moment mi-a trecut mie prin cap ca poate din cauza ca simte mirosul altui caine asa ca am intrat in casa pe un geam, am facut un dus si m-am schimbat de toate hainele. cand am iesit din casa in curte el iar a venit la mine cu capul in jos si sa asezat cu botul pe picioarele mele.
Acum 10 zile (la varsta de 15 luni) am fost la alt vecin si tot asa am mangait catelul lui putin , cand am venit acasa...am intrat pe poarta si m-am dus la el , l-am mangaiat dupa care la fel dupa aprox 3minute a inceput sa ma maraie si sa latre la mine urat, din nou am incercat sa il calmez cu sezi, culca, nu nu nu dar el tot mai rau.... nevasta-mea era si ea acolo si sa bagat in fata mea....eu am iesit din curte ...din nou am intrat pe gem, am facut dus si m-am schimbat de toate hainele dar cand sa ies din casa in curte el era tot agresiv....am deschis un geam si am incercat sa il calmez de pe gem dar nu am reusit nicicum. am plecat in camera si dupa aprox 1 ora am mers inapoi iar el nu mai era agresiv si din nou a venit si sa asezat cu botul pe picioarele mele.

Acum 5 zile am fost pana la gradina aprox 300m, pe el l-am lasat sezi in fata portii cu poarta deschisa...nu a vrut sa mai iesa de acolo sa vina cu mine pt ca in ziua anterioara sa curentat la gardul electric si a fugit in curtea mica (normala)... gardul electric il am pe 8000m2 pt ca am si o vacuta... cand am venit inapoi din gradina el era tot in fata portii in pozitia de culcat...am venit si m-am asezat langa el, l-am mangait si el a ridicat labuta de cateva ori bucuros...dar din nou dupa aproximativ 3minute a inceput sa ma maraie si sa latre la mine, am inchis poarta si am plecat de acolo un timp....din nou cand am venit era linistit.... atunci mi-am dat seama ca nu are nici o legatura cu mirosul altui caine dat fiind faptul ca am plecat de langa el 30minute pana la gradina si nu am avut contact cu nimeni.
Acum 4 zile ne-am jucat cu mingea in curtea mica totul frumos .....la un moment dat era cam obosit si nu mai avea chef de joaca...am luat o bucata mai mare de branza(pt ca ii place foarte mult) si i-am dat-o in gura...el a lasat-o jos si a inceput sa maraie si latre la mine atat de urat ca am crezut ca o sa sara pe mine, am intrat in casa si fiind seara m-am pus la somn.
Acum 3 zile iarasi a fost ok jumatate de zi dupa care cand m-am dus la in mangai din senin a inceput sa maraie si sa latre la mine..... de atunci am fost nevoit sa il bag intrun tarc mai mic si nu l-am mai scos de acolo...si in fiecare zi de atunci ba e ok si arata ca vrea sa se joace, ba maraie si latra la mine iar ieri a inceput pt prima data sa latre si la nevasta-mea.

nu mai stiu ce sa fac si cum sa il fac sa nu mai maraie/latre la mine, eu stau la munte si nu am gasit nici un dresor, sa il dau/vand nu este o optiune, il iubesc foarte mult si vreau sa il aduc pe drumul cel bun.... va rog sa ma ajuta-ti cu sfaturi daca aveti experienta cu Ciobanescul Caucazian....daca doriti sa imi trimite-ti numarul de telefon in privat si va sun, daca nu putem comunica aici.
Bai nene, esti de coma. N-am mai ras de multa vreme cu asa pofta.
Ce dracu, n-ai si tu un par mai zdravan prin curte, sa-i explici cine-i jupanu'? Auzi la el: intra in casa pe geam de frica cainelui Posted Image
Ce fel de branza i-ai dat? Frantuzeasca, italiana, nemteasca? Poate nu i-a placut sortimentul...

Edited by Onan_Barbaru, 15 September 2018 - 12:20.


#11
alex14dlk

alex14dlk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,672
  • Înscris: 28.11.2016
Onan, iti zic eu ca daca omu asta are 1,70 si 60 de kg, si da un brawl cu cainele ala s-ar putea sa nu mai gasim nici scheletul din el. Cainele ala are si el statura si greutatea lui, nu il bate orice pitic. Indiferent de ce par ar avea.

#12
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,161
  • Înscris: 15.05.2008
alt viteaz care face pe el daca maraie un pechinez la el,apai un ciobanesc,apropo ai vazut vreunu?

#13
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,809
  • Înscris: 03.02.2007
Dacă vrei să fii tu alfa, pack leader, etc, nu trebuie niciun moment să-ți manifești vreo slăbiciune. Nu te retragi niciodată când te mârâie, mergi tot timpul drept și stăpân pe sine(când ești beat lasă-l în pace). Întotdeauna comportamentul greșit al omului duce la manifestări agresive din partea câinelui. Tu trebuie să te educi. Ia și uite-te pe Youtube la filme cu Cezar.

Și mai lasă mângâiatul, păstrează-l pentru doamna.

#14
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014

 Digix, on 15 septembrie 2018 - 12:38, said:

Dacă vrei să fii tu alfa, pack leader, etc, nu trebuie niciun moment să-ți manifești vreo slăbiciune. Nu te retragi niciodată când te mârâie, mergi tot timpul drept și stăpân pe sine(când ești beat lasă-l în pace). Întotdeauna comportamentul greșit al omului duce la manifestări agresive din partea câinelui. Tu trebuie să te educi. Ia și uite-te pe Youtube la filme cu Cezar.

Și mai lasă mângâiatul, păstrează-l pentru doamna.
Si daca face asa si pe urma il rupe cainele de mai ramane si schilodit pe viata?
Eu atata spun,nu-i de joaca,ala nu-i labrador sau alta rasa care daca te musca scapi cu cateva copci
Fara nici cea mai mica gluma sa cheme DSV-u si aia se ocupa de el

#15
borreddog

borreddog

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 28.03.2005
preietene, ce sa-ti spun...cainele ajunge la maturitate si in haita voastra nu pot exista 2 conducatori. momentan, el face regulile sau macar incearca, iar voi sunteti toleratii.
ce s-a gresit in educatia lui nu mai are importanta acum, insa trebuie sa te impui ca mascul alfa. asta se poate face prin dominare, eventual confruntare - dar e tarziu si foarte periculos, atat pentru el cat si pentru tine.
cauta musai un dresor BUN sa va invete pe amandoi ierarhia, ca acolo e problema. si evita tu (pentru ca el n-o va face si te va infrunta mereu) din timp situatiile care pot duce la o confruntare, dar nu la modul umil fugind de el, ci da-i ignore si evita sa-l calci pe coada.

pana vine dresorul: pune-i o zgarda strangulanta la gat, sa o aiba pe el tot timpul. cand face talente, il apuci de aia si-l ridici, dar nu agresiv. va prinde el ideea, ca nu e dupa el. dar asta o faci atunci, pana sa apuce el sa devina agresiv, cand simti ca vrea sa te confrunte.

din pacate, cainele cu un asa caracter si potential agresiv, "needucat", duce la astfle de situatii. am trecut si eu prin asta, din cauza ca nu am fost mai strict si l-am lasat sa faca ce vrea, in ideea de a nu-i stimula agresivitatea.. alti posesori imi spuneai sa-l "altoiesc" ca sa ma stie de alfa. eu nu am crezut in asta, nu am vrut sa ajung sa imi bat cainele doar ca sa ma impun, mi se parea o idiotenie. pana cand, a sarit la nevasta-mea din senin si fara sa fie provocat (ba nevasta-mea l-a pupat mereu in cur) si a trebuit sa intervin, ajungand sa-i trag cativa pumni in bot. de la acel moment de furie, m-a mai provocat de 2-3 ori si l-am corectat cu zgarda si cam asta a fost. ma stie de alfa acum si daca ii strig sa intre in cusca, o face instantaneu. mai are mici derapaje, dar e ok.

multa lume probabil nu-mi va da dreptate, si eu nu sunt Cesar Millan, dar in haita exista o ierarhie iar daca ai caine mare si agresiv, nu-l poti lasa sa faca ce vrea ca vei avea numai episoade din-astea.

#16
BlueKing-69

BlueKing-69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,746
  • Înscris: 26.08.2008

 Toto1, on 15 septembrie 2018 - 11:17, said:

La varsta de 10 luni am venit acasa ...
...
Dupa 3 luni (la varsta de 11 luni) cand...

Probleme in zona crepusculara?

#17
alex14dlk

alex14dlk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,672
  • Înscris: 28.11.2016

 borreddog, on 15 septembrie 2018 - 12:48, said:

preietene, ce sa-ti spun...cainele ajunge la maturitate si in haita voastra nu pot exista 2 conducatori. momentan, el face regulile sau macar incearca, iar voi sunteti toleratii.
ce s-a gresit in educatia lui nu mai are importanta acum, insa trebuie sa te impui ca mascul alfa. asta se poate face prin dominare, eventual confruntare - dar e tarziu si foarte periculos, atat pentru el cat si pentru tine.
cauta musai un dresor BUN sa va invete pe amandoi ierarhia, ca acolo e problema. si evita tu (pentru ca el n-o va face si te va infrunta mereu) din timp situatiile care pot duce la o confruntare, dar nu la modul umil fugind de el, ci da-i ignore si evita sa-l calci pe coada.

pana vine dresorul: pune-i o zgarda strangulanta la gat, sa o aiba pe el tot timpul. cand face talente, il apuci de aia si-l ridici, dar nu agresiv. va prinde el ideea, ca nu e dupa el. dar asta o faci atunci, pana sa apuce el sa devina agresiv, cand simti ca vrea sa te confrunte.

din pacate, cainele cu un asa caracter si potential agresiv, "needucat", duce la astfle de situatii. am trecut si eu prin asta, din cauza ca nu am fost mai strict si l-am lasat sa faca ce vrea, in ideea de a nu-i stimula agresivitatea.. alti posesori imi spuneai sa-l "altoiesc" ca sa ma stie de alfa. eu nu am crezut in asta, nu am vrut sa ajung sa imi bat cainele doar ca sa ma impun, mi se parea o idiotenie. pana cand, a sarit la nevasta-mea din senin si fara sa fie provocat (ba nevasta-mea l-a pupat mereu in cur) si a trebuit sa intervin, ajungand sa-i trag cativa pumni in bot. de la acel moment de furie, m-a mai provocat de 2-3 ori si l-am corectat cu zgarda si cam asta a fost. ma stie de alfa acum si daca ii strig sa intre in cusca, o face instantaneu. mai are mici derapaje, dar e ok.

multa lume probabil nu-mi va da dreptate, si eu nu sunt Cesar Millan, dar in haita exista o ierarhie iar daca ai caine mare si agresiv, nu-l poti lasa sa faca ce vrea ca vei avea numai episoade din-astea.
Nu trebuie batut, tre sa ii arati de mic ca tu esti ala mai tare si mai mare. Bataia nu e corectie buna, sunt si diferite metode. Poti aplica bataia daca nu cunosti nimic si atat stii.

 trollerul_de_serviciu, on 15 septembrie 2018 - 12:56, said:

Eh, lasa, copy/paste poate oricine.
Dar si intelegi ce scrie acolo?
Adica, in primul rind, poti sa citesti toate cuvintele? .... Unele e mai grele
Degeaba, te-ai facut de ras nu mai merge sa iti intorci vorba.

Edited by alex14dlk, 15 September 2018 - 13:01.


#18
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

 alex14dlk, on 15 septembrie 2018 - 12:54, said:


Eh, lasa, copy/paste poate oricine.
Dar si intelegi ce scrie acolo?
Adica, in primul rind, poti sa citesti toate cuvintele? .... Unele e mai grele Posted Image

Edited by trollerul_de_serviciu, 15 September 2018 - 12:56.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate