Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Suc de mere din livada
Last Updated: Sep 10 2018 19:11, Started by
gherundii
, Aug 28 2018 08:39
·
0
#55
Posted 29 August 2018 - 14:53
nu pun dop cu furtun, pun palnie de fermentatie
http://www.horticult...-fermentare.jpg am aruncat toate dopurile cu furtun pentru ca - desi permit iesirea CO2 - nu permit intrarea aerului la nevoie am avut o damigeana cu vin mai vechi cu dop cu furtun, cand a venit frigul s-a micsorat brusc volumul vinului si a inceput sa traga inauntru apa din vasul unde era furtunul Edited by Oxigen1234, 29 August 2018 - 14:53. |
#57
Posted 29 August 2018 - 17:04
Oxigen1234, on 29 august 2018 - 14:53, said:
am aruncat toate dopurile cu furtun pentru ca - desi permit iesirea CO2 - nu permit intrarea aerului la nevoie Attached Files |
#58
Posted 03 September 2018 - 15:47
ain, on 28 august 2018 - 12:56, said:
M-ar interesa cateva detalii privitoare la zdrobitorul de mere: ce putere si ce turatie are motorul . |
#59
Posted 04 September 2018 - 10:14
Nu cred ca merita efortul. Am gasit undeva o instalatie de presare + pasteurizare la 85 C, ce ofera un pret de 9 lei/punga de 5 litri, cu merele tale. Merita un drum pentru 100 litri de suc luat pe loc, fierbinte.
Edited by scaiba, 04 September 2018 - 11:29.
|
#60
Posted 04 September 2018 - 11:29
sas1975, on 04 septembrie 2018 - 10:14, said:
Nu cred ca merita efortul...
Spoiler
După ce faceți sucul de mere, nu aruncați ce rămâne; cam la cinci Kg de chestie dinaia storșită am pus un Kg de zahăr, am lăsat să fiarbă în ceaun vreo oră, apoi, pentru mai multă siguranță am aruncat și vreo trei grame de bezoat de sodiu.De lins pe botic a ieșit dulceața, mă încântă când mai dau de câte un sâmbure. |
#61
Posted 04 September 2018 - 11:56
Ideea e ca cineva a dezvoltat deja o afacere din asta si datorita lui apar local mici procesatori. Bravo lor.
|
#62
Posted 04 September 2018 - 12:17
Dap, soluția perfectă pentru leneși, atehnici, ori prea ocupați cu munca de birou.
Nu-i cazul celor care urmăresc acest subiect, ori nu în totalitate... Ion_Bumbu, on 29 august 2018 - 16:53, said:
... Dacă lași oleacă la soare ce scoți din teasc iese pudră de mere |
#63
Posted 04 September 2018 - 12:33
Cistit n`am strins nici de proba cit poate cheia, probabil nu mai mult de 300Nm dar parca se cam umfla lemnul la
presa asa ca am lasat`o mai usor. Edited by Ion_Bumbu, 04 September 2018 - 12:33. |
#64
Posted 04 September 2018 - 14:26
Am facut si eu suc de mere la instalatiile acestea de procesare.
Totul ok, doar ca: - merele sunt spalate in aceeasi apa folosita la spalarile clientilor precedenti; - mecanismele de procesare probabil ca sunt spalate la inceputul zilei si la finalul ei (in cazul fericit). Si de atunci prefer sucul proaspat facut din merele din beci. Care nu incap in beci merg la rachiu sau se dau de pomana. Stima. |
|
#65
Posted 05 September 2018 - 07:50
sas1975, on 04 septembrie 2018 - 10:14, said:
Nu cred ca merita efortul. Edited by gherundii, 05 September 2018 - 07:53. |
#66
Posted 05 September 2018 - 12:54
Cu niste zahar pus in perioada de fermentație a cidrului nu se mărește valabilitatea produsului obținut?
|
#67
Posted 05 September 2018 - 13:20
170g de zahar la un litru de must creste cu un grad alcoolemia ,teoretic
|
#69
Posted 10 September 2018 - 19:11
Da ,am pus un 0 greșit .17 grame de zahar pentru un grad alcoolemie.
Edited by mcbos, 10 September 2018 - 19:12. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users