Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Carne de sarmale taiata la cutit?
#55
Posted 17 December 2017 - 17:34
#56
Posted 17 December 2017 - 18:56
Argent, on 16 decembrie 2017 - 16:17, said:
Varianta simpla este ca nu suport carnea de sarmale care se gaseste prin comert, asa ca vreau sa o prepar singur. Si am carne de porc, ce nu am? Pai nu am masina de tocat carnea si nici nu vreau sa cumpar, asa ca va intreb daca pot sa prepar carnea de sarmale din cutit? Si desigur care este amestecul corect pentru carnea de sarmale? Ce trebuie sa contina sarmalele. Scoate la bataie 5 lei si du-ti carnea de acasa la un magazin care are masina se tocat.Intr-un minut ai rezolvat dilema vietii tale. |
#57
Posted 17 December 2017 - 19:18
izometric, on 17 decembrie 2017 - 08:59, said:
Toata carnea de larg consum este injectata. Proaspata, mezeluri, afumata, ce vreti voi. Edited by nicu_gh, 17 December 2017 - 19:20. |
#58
Posted 17 December 2017 - 20:51
izometric, on 17 decembrie 2017 - 16:58, said: Dar tu? Ce calificare ai? In ultmele 4-5 posturi pe diverse topicuri ai folosit cuvantul tampenii. Incearca sa te mai temperezi putin. Nu pot sa ma temperez cand vad tampenii, sorry. Eu doar anul asta am vazut cateva linii de transat pui(de la 100k pana la cateva milioane ai in tari dezvoltate si in tari mai putin dezvoltate), de la abatorizare pana la impachetat si te asigur ca nu se injecteaza nimic. @Richeliu a incercat sa-ti explice mai sus cand se foloseste injectarea dar nu l-ai bagat in seama si i-a trecut cheful. Daca vorbim de calitatea proasta a produsului sunt de acord, lumea se inghesuie la pui la 1.5 euro pe kg fara nici un gust, si evident daca e cerere e si productie. Edited by ionutzitaly, 17 December 2017 - 20:56. |
#59
Posted 17 December 2017 - 21:02
nicu_gh, on 17 decembrie 2017 - 19:18, said:
Iti platesc deplasarea dus-intors plus o masa calda pana la abatorul de pasari la care lucrez, iti asigur o vizita pe toate fazele de productie, daca vei gasi un singur ac sau utilaj de injectie ........... Cum stiu foarte bine , la o ferma de gaini pt oua , ce mincare se da , eco , bio ... Bun , dar atunci de ce mama dracului miroase carnea de pui a chimicale de nu se poate minca ? Pieptul , pulpele , adica bucatile mai consistente , put de vomiti , indiferent de modul de preparare . Ce mai poate fi " mincabil " este mincarea pt pisici ...aripi bine prajite si condimentate ... |
#60
Posted 17 December 2017 - 21:27
Gustul carnii e dat de calitatea furajului folosit, acum un pui crescut industrial in 42-45zile pana la 2,5-2,8kg in viu nu va avea niciodata gustul unui pui crescut in curte 6 luni pana la acceiasi greutate, cel din curte mai scurma dupa o rama mai prinde o musca, mai ciupeste un fir de iarba...In plus in halele de crestere din cauza densitatii in prima parte a cresterii se administreaza si medicatie vaccinuri si antibiotice. Eu consum fara probleme carne de pui de la firma la care lucrez pentru ca stiu ca respecta perioada de pauza de la ultima administrare pana la sacrificare.
|
#61
Posted 17 December 2017 - 21:40
nicu_gh, on 17 decembrie 2017 - 19:18, said:
Iti platesc deplasarea dus-intors plus o masa calda pana la abatorul de pasari la care lucrez, iti asigur o vizita pe toate fazele de productie, daca vei gasi un singur ac sau utilaj de injectie eu voi declara ``Da carnea de pui se injecteaza`` daca nu tu vei fi cel care va spune ``Sunt un raspandac care debiteaza numai tampenii``. Ce zici accepti? Ia pune poze cu puii aia pregatiti pentru livrare sa vedem cum arata. Si eu cumpar pui neinjectati din magazin, la pret triplu fata de aia injectati. Deci este foarte probabil sa nu practicati injectia la abatorul unde lucrati, dar vreau sa vad niste poze cu produsul finit, nu e nevoie sa te bagi la cheltuieli. |
#62
Posted 17 December 2017 - 21:44
#63
Posted 17 December 2017 - 21:49
86-APP, on 17 decembrie 2017 - 21:02, said:
Bun , dar atunci de ce mama dracului miroase carnea de pui a chimicale de nu se poate minca ? Pieptul , pulpele , adica bucatile mai consistente , put de vomiti , indiferent de modul de preparare . |
#64
Posted 17 December 2017 - 21:52
pasilla, on 17 decembrie 2017 - 21:44, said:
Poti sa dai si niste exemple, sau e secret ? Pai de exemplu pui Bio la Carrefour in Belgia. Kilogramul de pui culturist injectat e 3,5 euro, kilogramul de pui bio schilod este 10-12 euro. Dar are gust de pui crescut de maicamea la tara, nu de cauciuc. Edited by izometric, 17 December 2017 - 21:53. |
|
#65
Posted 17 December 2017 - 21:54
Puiul bio este acelasi pui ca si cel "injectat" dar cu eticheta pentru snobi.
|
#66
Posted 17 December 2017 - 21:56
D-aia mananca romanii mancare de calitate foarte scazuta, pentru ca vezi postul de mai sus.
Prieteni, in industria alimentara, ca in orice alta industrie, calitatea este direct proportionala cu pretul. Este hilar cum va cumparati Ray Ban original dar la magazin cumparati pui de 10 lei kilul. Eu de vreo doi ani incoace cheltuiesc dublu pe mancare bio. Dar consider ca merita. Edited by izometric, 17 December 2017 - 21:59. |
#67
Posted 17 December 2017 - 21:58
86-APP, on 17 decembrie 2017 - 17:34, said:
Asa , si ia explica tu cum este cu carnea asta , care este una , care alta , si cum faci sarmale din asa ceva !? Mânzatul este un viţel tânăr, înţărcat. Are carnea fragedă. Juncanul este mai matur. Carnea este mai roşie , gustul mai bogat. Carnea de vită este delicioasă . Edited by JJackFLASH, 17 December 2017 - 22:01. |
#68
Posted 17 December 2017 - 22:00
La cit sint de gretos ! am incercat si normal si eco si bio , si " de tara " si galben la punga ...si toti put .
Ce nu pute , si se poate minca , rata . Astea nu put , probabil nu sint inca crescute asa intensiv . |
#69
Posted 17 December 2017 - 22:02
izometric, on 17 decembrie 2017 - 21:56, said:
D-aia mananca romanii mancare de calitate foarte scazuta, pentru ca vezi postul de mai sus. Prieteni, in industria alimentara, ca in orice alta industrie, calitatea este direct proportionala cu pretul. Este hilar cum va cumparati Ray Ban original dar la magazin cumparati pui de 10 lei kilul. Eu de vreo doi ani incoace cheltuiesc dublu pe mancare bio. Dar consider ca merita. nicu_gh, on 17 decembrie 2017 - 19:18, said: 86-APP, on 17 decembrie 2017 - 22:00, said:
La cit sint de gretos ! am incercat si normal si eco si bio , si " de tara " si galben la punga ...si toti put . Ce nu pute , si se poate minca , rata . Astea nu put , probabil nu sint inca crescute asa intensiv . |
|
#70
Posted 17 December 2017 - 22:07
JJackFLASH, on 17 decembrie 2017 - 21:58, said: Carnea de vită este mai delicioasă decât porcina. Nebunia la sarmale , si in general la tocatura , este grasimea , carnea grasa . Tu ce "sarmale" faci , pt Bianca ??? izometric, on 17 decembrie 2017 - 21:56, said:
D-aia mananca romanii mancare de calitate foarte scazuta, pentru ca vezi postul de mai sus. Eu de vreo doi ani incoace cheltuiesc dublu pe mancare bio. Dar consider ca merita. Eu nu ma laud ca am incercat si m-am fript , ca ride lumea de mine . ........ Tot ce-am mincat" adevarat " a fost de la tarani din curte , de prin tirguri , de pe " sant " ! . Astea merita banii dar nu costa o avere ! |
#71
Posted 17 December 2017 - 22:11
86-APP, on 17 decembrie 2017 - 22:02, said:
lasa ca stiu eu cum este carnea de vita caci consum destul de des ...problema este cum naiba faci sarmale si ce sarmale sint alea , daca folosesti carne macra . Nebunia la sarmale , si in general la tocatura , este grasimea , carnea grasa . Tu ce "sarmale" faci , pt Bianca ??? Mergi la hala de carne şi cumpără CEAFĂ de vită Pentru sarmale nu trebuie carne scumpă. Se poate chiar şi carne de la burtă. Şi să mai iei grăsime de porc. Asta se recomandă. Dar grăsime trebuie puţină, doar pentru gust. |
#72
Posted 17 December 2017 - 22:15
Multumesc de combinatie , nu .
Prefer porcul la sarmale , eventual afumatura , prefer sa le vad fierte sa pluteasca untura si apoi scazute si rumenite la cuptor . Restul este mincare pt regim . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users