Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Carne de sarmale taiata la cutit?
#19
Posted 16 December 2017 - 18:36
am halit niste sarmale facute de un turc,carnea tocata doar cu satarul,nici nu se compara cu cele facute cu carne tocata la masina
|
#20
Posted 16 December 2017 - 18:39
Ai mâncat sarmale de la același turc făcute cu carne tocată la mașină, ca să le poți compara? Altfel, e irelevant. Fiecare cu rețeta lui, pe tine te-a impresionat rețeta, de fapt.
|
#21
Posted 16 December 2017 - 18:52
Terminați cu prostiile, gustul sarmalelor nu are nicio legătura cu metoda prin care a fost tocata carnea. Are însă cu tipul cărnii, cât de fin e tocata (nici prea fin, dar nici prea gros, așa pe la 3mm latura bucatelei de carne) și cu condimentele folosite. Deși mai puțin, contează și vasul în care sunt făcute, cantitatea in care sunt făcute și metoda de gatire.
Ontopic: se poate, dar nu merita. Te poți duce cu carnea ta sa ti-o toace la o măcelărie contra cost. E posibil ca unii sa te refuze pe motiv ca nu știu dacă canea infestata, sau nu...și ei trebuie sa își dezinfecteze mașina pe urma, însă găsești pe cineva. Pentru cei care îl critica pentru ca nu vrea sa își cumpere mașina de tocat....mai gândiți-va înainte sa aruncați cu pietre. Poate ca nu folosește mașina aia decât o data pe an și atunci ce rost are sa investească in ea? Nu mai vorbim ca ocupa și loc prin casa. |
#22
Posted 16 December 2017 - 19:02
Argent, on 16 decembrie 2017 - 16:17, said:
Varianta simpla este ca nu suport carnea de sarmale care se gaseste prin comert, asa ca vreau sa o prepar singur. Si am carne de porc, ce nu am? Pai nu am masina de tocat carnea si nici nu vreau sa cumpar, asa ca va intreb daca pot sa prepar carnea de sarmale din cutit? Si desigur care este amestecul corect pentru carnea de sarmale? Ce trebuie sa contina sarmalele. |
#23
Posted 16 December 2017 - 19:16
Argent, on 16 decembrie 2017 - 16:17, said:
Varianta simpla este ca nu suport carnea de sarmale care se gaseste prin comert, asa ca vreau sa o prepar singur. Si am carne de porc, ce nu am? Pai nu am masina de tocat carnea si nici nu vreau sa cumpar, asa ca va intreb daca pot sa prepar carnea de sarmale din cutit? Si desigur care este amestecul corect pentru carnea de sarmale? Ce trebuie sa contina sarmalele. Ai nevoie de un cuţit bine ascuţit. Carnea îngheţată în congelator pentru a putea fi tăiată mai elegant. Adaugă la asta şi slănină de porc (25%) din masa de carne. Slănina de asemenea se recomandă a fi congelată. |
#24
Posted 16 December 2017 - 19:22
Hunor_66, on 16 decembrie 2017 - 17:49, said:
Da' nu-i nevoie sa cumperi carne tocata preambalata. Mergi la hipermarket, iti alegi bucata de carne proaspata, si ti-o toaca in fata ta. |
#25
Posted 16 December 2017 - 19:39
Ai grija ce mai tai la carnea aia de porc daca o iei la cutit
|
#26
Posted 16 December 2017 - 19:57
Mai mult ca singur nu are nici satar si nici nu vrea sa cumpere!
Initiator, dar o vecina buna la suflet nu ai? ... sa-ti imprumute si tie o masina de tocat? Edited by stlk, 16 December 2017 - 19:59. |
#27
Posted 16 December 2017 - 20:04
Da-le dracu de sfaturi despre cum sa toci carnea! Angajeaza un bucatar/bucatareasa , spune-i ce sarmale vrei(in foi de varza murata, in foi de varza dulce, in foi de vita la saramura ori congelate,cu un anumit tip de carne sau amestec) si ai rezolvat problema fara sa te mai complici doar cu ceva minus pe card!
|
#28
Posted 16 December 2017 - 20:06
fqx, on 16 decembrie 2017 - 19:02, said:
se poate, chiar stiu persoane care fac acest lucru.Daca vrei tocata, mergi la unicarm de exemplu si cumperi pulpa si o toaca pe loc, astfel vezi ce contine. De fapt in ziua de azi slabe sanse sa mai mananci ceva 100% bio. Suntem 7 miliarde de guri de hranit. Nu ai cum sa faci asa ceva bio. Te poti apropia (adica un 50% maxim) de bio daca esti fermier si cresti animale/legume cu mana ta, altfel nu. Edited by izometric, 16 December 2017 - 20:08. |
|
#29
Posted 16 December 2017 - 20:28
iuliean50, on 16 decembrie 2017 - 20:04, said:
Da-le dracu de sfaturi despre cum sa toci carnea! Angajeaza un bucatar/bucatareasa , spune-i ce sarmale vrei(in foi de varza murata, in foi de varza dulce, in foi de vita la saramura ori congelate,cu un anumit tip de carne sau amestec) si ai rezolvat problema fara sa te mai complici doar cu ceva minus pe card! Edited by pasilla, 16 December 2017 - 20:29. |
#30
Posted 16 December 2017 - 20:29
izometric, on 16 decembrie 2017 - 20:06, said:
Nu vezi, stai linistit. Pulpa aia e injectata cu toate cele. Are minim 35% din greutate mix de fosfati si proteine alimentare injectate cu masini industriale de injectat carnea. De fapt in ziua de azi slabe sanse sa mai mananci ceva 100% bio. Suntem 7 miliarde de guri de hranit. Nu ai cum sa faci asa ceva bio. Te poti apropia (adica un 50% maxim) de bio daca esti fermier si cresti animale/legume cu mana ta, altfel nu. Edited by fqx, 16 December 2017 - 20:30. |
#31
Posted 16 December 2017 - 20:58
stmb, on 16 decembrie 2017 - 20:48, said:
Exagerezi cu 35% si cu injectatul. Prove me wrong. fqx, on 16 decembrie 2017 - 20:29, said:
Nu sint atat de obsedat de bio, daca e buna la gust si e carne, nu e soia, e ok.Carnea proaspata nu prea se injecteaza, chiar am cunostinte care lucreaza in domeniu. Cunostintele tale sunt paralele. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zaRGRhbscNc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UQQCfCmd0aY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by izometric, 16 December 2017 - 21:01. |
#32
Posted 16 December 2017 - 21:03
izometric, on 16 decembrie 2017 - 20:58, said: Prove me wrong. Cunostintele tale sunt paralele. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zaRGRhbscNc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#33
Posted 16 December 2017 - 21:05
stmb, on 16 decembrie 2017 - 21:01, said:
Priveste partea buna, suntem in Romania, unde marii procesatori de carne sunt patronii romani, aia care cand aud de investii in afacere isi bat cruce si spun Doamne Fereste!, asa ca nu au astfel de utilaje Exista utilzaje de injectie de mana mai ieftine, dar crede-ma ca le injecteaza, altfel nu sunt competitivi la pret. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/IZYuaNsjXZY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/dl73X4PThBQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] fqx, on 16 decembrie 2017 - 21:03, said:
Probabil, dupa ce au lucrat vreo 5 ani la abator/transare nu stiu nimic, tu stii mai bine ca e pe youtube.In plus, injectarea cu solutie salina nu e daunatoare sanatatii. Adica cu apa si sare? E si mai grav decat ce am zis eu (proteine alimentare si fosfati). Edited by izometric, 16 December 2017 - 21:05. |
|
#34
Posted 16 December 2017 - 21:05
#36
Posted 16 December 2017 - 21:13
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users