Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PSD vs PNL ... astazi

Automobil versus autocar versus t...

Este analogicul ceva invechit?

De ce votul poporului este este m...
 Achizitie masina pana in 10000 de...

Setari finale rotld/web server pe...

Sistem activ pc 1000 lei

Colaj de informatii tehnice si fi...
 Asamblare Componente PC

Conectarea internet pc nu functio...

creare imagine raspberrypi prin y...

furtun elastic aragaz
 Partidul Electorilor. Miscare vir...

Nu imi merge routerul

Cineva din Brasov care poate reli...

Frecvente feed uri canale romanesti
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

terminale care suporta si banda de 5ghz

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
gceusan

gceusan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 03.03.2016
  • ID membru: 947,631
buna tuturor! azi am mai descoperit ceva asa de pasiune! am un router tp link N600 cu cele 2 benzi de wireless 2,4 si 5 ghz! Am mai multe terminale in casa dar toate se conecteaza doar pe 2,4 ghz! citind pe google am aflat ca modulele wirelles incorporate in ele nu stiu doar banda de 2.4 ghz! stiti cumva banda de 5 ghz la ce e buna sau e doar o chestie de marketing? ce terminale sunt capabile sa recunoasca si banda de 5ghz? am un huawei p8 si un huawei p8 lite, tv smart samsung care evident tot pe banda de 2,4 ghz merge! multumesc frumos!

#2
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,418
  • Înscris: 25.11.2014
  • ID membru: 888,446
Din cate stiu nici p8, nici p8lite nu stiu dual band.

#3
gceusan

gceusan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 03.03.2016
  • ID membru: 947,631

View PostSerafim606, on 18 mai 2017 - 22:24, said:

Din cate stiu nici p8, nici p8lite nu stiu dual band.
da...asa este...acum citeam si eu! doar p9 are dual band

#4
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,084
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
La ce rost un topic pt asa ceva? Te uiti in descrierea produsului si daca are dual-band atunci logic ca are si 5 Ghz.

#5
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,715
  • Înscris: 21.06.2016
  • ID membru: 959,495
Numai 2.4Ghz au ieftinelile, unde au taiat costul. E o banda aglomerata,mai ales inblocuri.
5GHz e banda care iti da perfomanta, numai ca pe distante mai mici. Ceea ce e si un avantaj ca nu te suprapui cu toti vecinii.

#6
gceusan

gceusan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 03.03.2016
  • ID membru: 947,631
deci...baza ramane tot 2,4 ghz!

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users