Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tva 5% Cladiri cu prima casa.La a...

Oportunitate Global Cryptobot - p...

atmega328 fara arduino

DEVUAN si derivate
 Aplicatie pt WindowsPhone8 de ges...

Voltaj memorie laptop L430

Lansare de produs, nevoie de un A...

Care din cele 2 masini o recomand...
 Deblocare prin gesturi

Preturi laptopuri

W123 cobra

Telefon android MODEM + router + ...
 Cusca pentru tomate

O experienta stranie

Ziua Romanilor de Pretutindeni - ...

Pareri despre electrocasnice
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

terminale care suporta si banda de 5ghz

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
gceusan

gceusan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 03.03.2016
  • ID membru: 947,631
buna tuturor! azi am mai descoperit ceva asa de pasiune! am un router tp link N600 cu cele 2 benzi de wireless 2,4 si 5 ghz! Am mai multe terminale in casa dar toate se conecteaza doar pe 2,4 ghz! citind pe google am aflat ca modulele wirelles incorporate in ele nu stiu doar banda de 2.4 ghz! stiti cumva banda de 5 ghz la ce e buna sau e doar o chestie de marketing? ce terminale sunt capabile sa recunoasca si banda de 5ghz? am un huawei p8 si un huawei p8 lite, tv smart samsung care evident tot pe banda de 2,4 ghz merge! multumesc frumos!

#2
Serafim606

Serafim606

    Evadat din Iad

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,686
  • Înscris: 25.11.2014
  • ID membru: 888,446
  • Locație: Dincolo
Din cate stiu nici p8, nici p8lite nu stiu dual band.

#3
gceusan

gceusan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 03.03.2016
  • ID membru: 947,631

View PostSerafim606, on 18 mai 2017 - 22:24, said:

Din cate stiu nici p8, nici p8lite nu stiu dual band.
da...asa este...acum citeam si eu! doar p9 are dual band

#4
diZy

diZy

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,438
  • Înscris: 12.06.2006
  • ID membru: 81,687
  • Locație: Micul Paris
La ce rost un topic pt asa ceva? Te uiti in descrierea produsului si daca are dual-band atunci logic ca are si 5 Ghz.

#5
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 21.06.2016
  • ID membru: 959,495
Numai 2.4Ghz au ieftinelile, unde au taiat costul. E o banda aglomerata,mai ales inblocuri.
5GHz e banda care iti da perfomanta, numai ca pe distante mai mici. Ceea ce e si un avantaj ca nu te suprapui cu toti vecinii.

#6
gceusan

gceusan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 03.03.2016
  • ID membru: 947,631
deci...baza ramane tot 2,4 ghz!

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users