Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Cine se afla in spatele invaziei imigrationale?

* * * * * 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
493 replies to this topic

#19
stormlord

stormlord

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,869
  • Înscris: 20.07.2006

 djl, on 10 martie 2016 - 08:13, said:

O parte dintre imigranţi chiar fug de război. Dar au dat buzna şi destui care chiar nu au de-aface cu războiul.

Imigrantii nu vin direct din Siria, daca la razboiul de acolo te referi. Ei vin din tabere de refugiati.
In plus, asa cum s-a remarcat adesea, multi dintre ei vin in calitate de consumatori, dotati cu iphone, cu obiecte de firma, adica pe jumatate occidentalizati.
Pur si simplu ei isi doresc un alt stil de viata, cel din reclame.

#20
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,734
  • Înscris: 06.08.2004

 stormlord, on 10 martie 2016 - 08:08, said:

Ce se afla in spate: mentalitatea imigrantului care nu mai crede ca in exclusivitatea locurilor natale, in faptul ca acolo este raiul pe pamant, in patriotism ori in faptul ca trebuie sa stea legat de glie. Este efectul globalizarii, al patrunderii societatii de consum in cele mai ferite locuri ale planetei. Din moment ce patrunde virtual in civilizatie, prin tehnologie, nimic nu -l va impiedica sa mearga la tinta. E o lupta intre ideologie si consumerism.
[ https://d.ibtimes.co.uk/en/full/1395489/syria-civil-war.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Fotografie cu victimele consumerismului exacerbat intr-o lume globalizata.
Produsele au fost livrate la usa consumatorului, prin noile achizitii ale Urgent Curier, avioanele rusesti Su-25

Edited by Cris007, 10 March 2016 - 08:25.


#21
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
vad ca si subiectul asta este deja infiltrat de propagandistii sinucigasi.
in spatele migratie se afla "elita" conducatoare ce vrea sa distruga rasa alba.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wyJ-JJZ-e3A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

e vorba de o elita, nu de toata lumea. dar mai grav este ca majoritatea sunt tradatori dintre noi.

Edited by rich1974, 10 March 2016 - 08:44.


#22
tom_1133

tom_1133

    utilizator Linux Mint

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,716
  • Înscris: 10.02.2011

 a3ds, on 10 martie 2016 - 02:52, said:

Cine se afla in spatele invaziei imigrationale ?
Mai mult ca sigur U.S.A. !
Sa fim realisti ! cine are de castigat din razboiul Europa vs tarile musulmane ?

Daca informatiile din primul post al acestui topic sunt reale, eu teoretizez ca U.S.A. s-a saturat sa piarda bani si soldati americani cautand nod in papura in tarile musulmane pt. a prada o tara pentru resursele de petrol si gazele naturale, la fel cum a facut cu celelalte.

Asa ca la ora actuala creeaza discordie intre Europa si tarile musulmane cu scopul de a castiga ce e de castigat !
Cred ca a fost un plan diabolic gandit inca din anii '90, iar prin anii '00 a inceput sa traga parghiile prin Cotidianul Liberation inoculand politicienilor europeni ca Europa are un declin demografic accentuat si are nevoie de 160 de milioane de imigranți în urmãtorii 25 de ani.

Sa nu uitam ca serviciile secrete U.S.A. au ascultat (si poate inca mai asculta) telefoanele inaltilor demnitari europeni (presedinti, cancelari, sefi de stat etc.) inca din '90, daca nu chiar din '80 !
Cu ce scop ?! se temeau americanii ca Europa planuie o invazie impotriva U.S.A. ?
Iar ca raspuns au antrenat si dotat cu arme luptatorii ISIS ?! marul discordie si motviul migratiei musulmane in tarile europene !

Desigur, daca ii intrebi direct pe (h)americani de ce au facut asta, ei te vor privi cu nonsalanta in ochi spunand we did not do this ! la ora actuala americanii se fac ca se lupta cu ei, cu ISIS.

#23
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,734
  • Înscris: 06.08.2004
Soarele in exces si incalzirea globala distruge rasa alba. Soarele, sursa raului si a migratiei, complotistul sef.

Edited by Cris007, 10 March 2016 - 08:51.


#24
Omics

Omics

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,846
  • Înscris: 28.09.2015
Nu e nimic ascuns. Politica imigraționistă extra-europeană a patru țări, nu întotdeauna înțelese între ele  - Anglia, Franța, Germania și Olanda - foste puteri coloniale, este veche și s-a amplificat în ultimii ani. Această politică este văzută ca un elixir al prosperității băștinașilor. Est-europenii, din varii motive, deranjează acest sistem și de aceea sunt atacați în fel și chip, tot în aceste patru țări.

Alte țări precum Austria, Danemarca, Suedia, Finlanda se alătură conjunctural grupului respectiv. În Belgia este un conflict între tendința europenistă și imigraționismul extra-european, care conflict poate fi regăsit și în țări ca Italia, Spania.

Pot țări ca Polonia, Cehia etc să stopeze acel fenomen în cele patru țări? Aparent nu. Eu cred că da. Însă prima condiție este să înțeleagă ce se întâmplă, să evite țările nehotărâte și să se alieze cu ... Rusia. Pentru că Rusia a evoluat de la postura de aliat "blând", "de viitor" al Occidentul, la postură de țară revoltată pe foștii aliați. A fost mai rapidă decât Estul european și datorită faptului că nu a fost prinsă în mreaja U.E. SUA va sprijini țările din Est, dar nu consistent.

Edited by Omics, 10 March 2016 - 09:16.


#25
BB-8

BB-8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 07.02.2016
In spate stau evident actiunile  regimurilor totalitare , teroristilor  , razboaiele si instabilitatea politica si sociala creata  in Siria si Irak, dar si incompetenta NATO  de a gestiona  conflictele de acolo si Obama pentru ca a retras trupele cand nu trebuia.  
Nu orice  civil  sanatos ar trebui sa stea acolo.   Problema e ca in loc sa se refugieze civilii  unde vad cu ochii (Asia Centrala sau Rusia ce aveau ?)  , toti s-au refugiat cu mic cu mare in Europa de Vest ca vor viata frumoasa ca in reclamele de la TV.


Iar responsabilii sunt si politrucii ca le-au permis sa intre asa usor sa traverseze si granitele. Cica e cam dificil sa impiedici valuri de refugiati in Mediterana, da de unde?  E mai mult lenea de vina. Puteau si ei sa securizeze porturile, malurile peninsulei balcanice si italice, sa traga vreo 3 focuri de arma de avertizare  pe langa vasele cu refugiati si ii trimiteau in alta parte (exista si optiunea sa le  scufunzi daca iti ameninta  apararea nationala  care are mai multa prioritate decat drepturile unor indivizi care iti incalca si asa proprietatea in mod ilegal). Imigratia ilegala este clar o infractiune   la scara mare.  Nu poti s-o incurajezi cum fac imbecilii de politruci marxisti .  Ori vin aia  organizati intr-o coada  la granita  , se inregistreaza, fagaduiesc ca nu vor freca menta degeaba, ori pleaca inapoi acasa, punct.   Sunt pentru multiculturalism, dar din ala  legal, civilizat, organizat, disciplinat. Nu risca si afecta negativ vietile cetatenilor europeni aiurea ca tu vrei s-o arzi pe multiculturalismul marxist.  De aia ne-ar trebui politicieni ca Trump .

N-au nicio vina americanii  (imi place sa vad cum o ard unii pe hipstereli constipationiste cum ca SUA finanteaza ISIS, fara sa fi  deschis  macar o carte de geopolitica) ca politicienii europeni sunt idioti si nici nu cred ca ei ar avea ceva de castigat, ba chiar o Europa islamizata exagerat  le cam afecteaza interesele geostrategice.


Daca cade Europa , se duc pe  ****  economic  si SUA, si China si Rusia.Teoria ca SUA vor  Europa  praf pentru a distruge concurenta si ar avea de castigat din asta mi se pare o abureala. Nu mai exista nicio concurenta SUA vs Europa.  

Europa oricum nu mai reprezinta ceva care sa aiba forta decizionala la nivel global sau sa intimideze  de la 1945 incoace  ,  a ajuns  o tabla de sah, insa nu trebuie sa ajunga pe mainile cui nu-i trebuie. Si nu cred ca e in interesul SUA sa ajunga in  mainile   musulmanilor care sa puna de mini-califate si sa rezulte un continent european instabil care sa compromita  sistemul la nivel mondial.

Edited by BB-8, 10 March 2016 - 09:34.


#26
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
@BB-8

frate, "analiza" ta nu are nici un fundament. ma iei cu abureli cu nato, foaie verde...
nato este un instrument in mana elitei, are ordin sa nu intervina. daca aveai cateva nave de patrulare in mediterana, in doua saptanami nu mai trecea nici o barca d-asta cu migranti. e clar un plan de schimbare demografica a europei, e pe termen lung, goimul de rand nu intelege, el crede ca politica mare se face de azi pe maine, asa cum isi planifica el ce mananca diseara.

#27
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007

 rich1974, on 10 martie 2016 - 09:35, said:

e clar un plan de schimbare demografica a europei,

demografica si nu numai

#28
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
pai iti dai seama ca odata cu demografia, se schimba si civilizatia, modul de viata. oricum, schimbarea se produce lent si goimul nu o sa inteleaga, o sa i se para normal ce traieste. sunt si unii care sustin sincer migratia asta. pana la urma, daca asa vrea majoritatea, nu avem ce face.

#29
the_lion

the_lion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,489
  • Înscris: 04.05.2007
Schimbarile nu cred ca vor fi doar la nivelul Europei. Cum insa toate revolutiile si razboaiele majore au plecat din Europa....la fel si acum, au ales ca scena pentru teatru batranul continent.

#30
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,734
  • Înscris: 06.08.2004
Da, fiindca se stie, o nava de patrulare NATO face sa dispara migrantii ca in triunghiul bermudelor, nu ii duce pe malul din stanga sau din dreapta.
Americanii nu prea mai au treaba de cand au votat ca ei nu vor sa mai verse sange de tineri americani pe nisipurile OM ( e o chestie ciclica la ei), iar europenii sunt din principiu impotriva violentei, ca na, ne ajuta americanii la treburile murdare. Asta e, luam migranti la bord in consecinta.
Dar eu zic ca tot raul spre bine, o sa fie locuri de munca in continuare ca e mult de reconstruit, gloantele se vand ca paiinea calda, etc.

Edited by Cris007, 10 March 2016 - 09:54.


#31
tarmasundar

tarmasundar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,210
  • Înscris: 18.10.2015

 toto_riina, on 10 martie 2016 - 07:48, said:

Vedeti numai conspiratii peste tot! Ce conspiratii bre, cand oameniii aia nu mai au unde locui si unde munci ca le-au fost sterse orasele de pe fata pamantului? Prea ne-am animalizat, am uitat sa mai fim OAMENI Posted Image
Ai venit si tu si-ai bagat un sablon de doi bani pentru impresionat precupetze cretine spalate pe creier cu telenovele.

Astia toti vorbesc de SUTE de milioane de invadatori si tu tot plangi pe ''refugiati"?

#32
pinguinul666

pinguinul666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,710
  • Înscris: 06.10.2015

 Cris007, on 10 martie 2016 - 09:54, said:

Da, fiindca se stie, o nava de patrulare NATO face sa dispara migrantii ca in triunghiul bermudelor, nu ii duce pe malul din stanga sau din dreapta.
Americanii nu prea mai au treaba de cand au votat ca ei nu vor sa mai verse sange de tineri americani pe nisipurile OM ( e o chestie ciclica la ei), iar europenii sunt din principiu impotriva violentei, ca na, ne ajuta americanii la treburile murdare. Asta e, luam migranti la bord in consecinta.
Dar eu zic ca tot raul spre bine, o sa fie locuri de munca in continuare ca e mult de reconstruit, gloantele se vand ca paiinea calda, etc.


o nava din aceea, o vedeta de mare deschide focul cu mitralierele ei si pa miogranti!

sau, daca vrei sa fii "bleeding heart" ....ii tractezi fortat inapoi la tarmul de unde au plecat, ii dai jos din barca si distrugi barca si ii lasi pe tarm

cam cum face Australia

Edited by pinguinul666, 10 March 2016 - 10:15.


#33
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007

 toto_riina, on 10 martie 2016 - 07:48, said:

Vedeti numai conspiratii peste tot! Ce conspiratii bre, cand oameniii aia nu mai au unde locui si unde munci ca le-au fost sterse orasele de pe fata pamantului? Prea ne-am animalizat, am uitat sa mai fim OAMENI Posted Image

1. am mai spus, am niste hectare cu fanete, iau si 20 de vaci, adu-mi-i pe aia care nu au unde munci ca ii pun la treaba; vor avea 2 mese pe zi si acoperis deasupra; astept cu interes
2. refugiatii vin cu sloganele globaliste "no borders etc"; ei, sa ma pupe...
3. cine le-a sters orasele ? s-a intamplat din senin ? sa se duca la aia sa-i capuseze
4. primesc minori si femei batrane in cel mai rau caz, in azile
5. sa vina si aia in putere, ii antrenez ca soldati si-i trimit inapoi sa lupte pentru tara lor
Crezi ca eu daca am probleme ma duc in Canada cu pretentii sa ma faca milionar ?!

#34
nycolae

nycolae

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 29.03.2012
ai uitat să zici că migranţii sunt toţi în putere, până-n 35 de anişori.
pe unele siteuri americăneşti, deja se vb de război în europa.

http://www.abovetops...read1108179/pg9

#35
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Va zic eu , WW2 nu s-a incheiat decit partial , ce s-a incercat in perioada interbelica prin comunism se incearca acun prin islamismc si dupa ce o sa treaca si asta se va incerca altceva, prea e totul cusut cu ata alba. Ok., sintem oameni, sintem crestini,ajutam dar ia priviti totul intr-un context mai larg.

#36
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
@ lil debul
foarte corect, trebuie totul vazut in perspectiva istoriei. in spatele migratiei este  aceeasi elita care a stat in spatele loviturii din rusia din 1917, ww1, ww2, etc. etc. cine crede ca asemenea evenimente, de o astfel de anvergura, sunt intamplatoare, e absolut naiv.

amestecarea asta a populatiei albe a inceput mai demult, din pacate, abia acum s-au prins mai multi, dar nu suficient de multi.

Edited by rich1974, 10 March 2016 - 10:40.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate