Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 Intreprindere individuala fara ac...

Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.
 Recomandare kit automat acces usa

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...
 O recomandare pentru o camera ful...

Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...
 

Cine se afla in spatele invaziei imigrationale?

* * * * * 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
493 replies to this topic

#1
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
E un topic fierbinte, iar toate threadurile despre invazia islamica din Europa si America au un succes nebun, sunt cei 3-4 useri care lucreaza la foc continuu pe ele (pana se inchid)  + restul de naivi care incearca sa poarte un dialog cu surzii.

Asa ca mi se pare oportun un thread pe care sa ne dam cu parerea pe baza faptelor (nu in cafea) vizibile si verificabile despre vinovati, nevinovati, solutii, deliruri mistice (hai sa fim prieteni cu musulmanii) etc.

De multe ori am observat ca o anumita parte a userilor (nu dau nume) acuza in mod aiuritor ca cei care se opun invaziei migratoare islamice ar fi pro-rusi, pro-putin si alte aberatii care nu au nici o legatura cu realitatea.

Asa ca hai sa ne uitam la un time-line al evenimentelor si sa incepem de aici:

Ianuarie 2000 – Cotidianul Liberation dă publicității un raport al Diviziei populație a Organizației Națiunilor Unite. Raportul scoate în evidență că Europa, care se confruntă cu un declin demografic accentuat, are nevoie de 160 de milioane de imigranți în următorii 25 de ani. Experții ONU împart, pe țări, “cotele” necesare păstrării echilibrului demografic: Franța – plus 23 milioane imigranți până în 2025; Italia – plus 26 milioane; Germania – plus 44 milioane.

Secretarul general al ONU, Ban Ki – moon, invocând respectarea securității și a drepturilor omului pentru imigranții clandestini, declară la începutul anului 2015, într-un interviu acordat ziarului La Stampa: “Nu există soluție militară pentru tragedia pe cale să se întâmple în Mediterana. Încurajarea imigrației legale reprezintă soluția globală…Trebuie să avem canale legale și regulate de imigrație. ONU este gata să colaboreze cu partenerii noștri europeni în acest scop.”

Adrian Edwards, purtătorul de cuvânt al Înaltului Comisariat ONU pentru imigranți (HCR) cere “punerea în funcțiune de “circuite migratoare substanțiale și realiste pentru a răspunde nevoilor persoanelor care doresc să trăiască în siguranță”, iar Zeid Ra’ad al Hussein acuză, într-un comunicat al HCR, unele țări europene de rasism: “rasismul care caracterizează dezbaterea asupra imigrației într-un număr crescând de țări europene, sabotează răspunsurile UE la rezolvarea crizei.”

Antonio Gutteres, Înaltul Comisar ONU pentru refugiați, le reamintește țărilor membre UE că sunt obligate să participe la programul de primire și repartizare a refugiaților.

Vincent Cochetel, directorul Biroului European al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiați, critică modul în care UE înțelege să se ocupe de primirea refugiaților, spunând “Aceasta este UE și situația este inacceptabilă. Lucrez de 30 de ani pentru UNHCR, am vizitat multe țări africane și asiatice și nu am văzut niciodată o astfel de situație.”

Aprilie 2013 – Rețeaua Europeană de Luptă contra Rasismului (ENAR) dă publicității un raport care evidențiază faptul că imigrația extra europeană este indispensabilă pentru asigurarea viitorului Europei. “Europa va pierde fără minoritățile etnice…Imigranții joacă un rol crucial în sectorul de îngrijire protectie si în menținerea sistemului de sănătate pe ansamblul Europei.”

Iulie 2013 – Papa Francisc “biciuiește” indiferența conducătorilor europeni față de soarta refugiaților, de pe altarul ridicat pe o ambarcațiune venită din Libia. El spune: “Este important să-i considerăm pe imigranți nu numai în funcție de legalitatea sau ilegalitatea condiției lor, ci mai ales ca persoane care, fiindu-le asigurată demnitatea, pot să contribuie la binele și progresul tuturor.”

Octombrie 2013 – Europarlamentarul și liderul Verzilor din Franța, Daniel Cohn – Bendit, denunță la o televiziune franceză, “politica aberantă față de imigrație” a miniștrilor de interne europeni și cere “deschiderea frontierelor europene”, pentru ca să fie evitate astfel naufragiile ambarcațiunilor cu imigranți, din Mediterana.

Martie 2014 – Parlamentul spaniol votează o lege care autorizează forțele de ordine să respingă prin forță asalturile valurilor de imigranți, care atacă zidurile enclavelor fortificate Ceuta și Melila. Uniunea Europeană reacționează și Comisarul pentru Imigrație cheama la ordine Spania – imigranților li se va permite să ia cu asalt barierele de protecție, iar celor care vor reusi să le treacă, li se va înregistra cererea de azil!

Curtea Europeană a Drepturilor Omului condamnă Ungaria la plata unor despăgubiri morale în valoare de 22 500 euro. În 2011, autoritățile ungare au arestat la frontiera cu Serbia 3 somalezi, pe care i-a închis timp de 4 luni.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului condamnă Italia la plata unei despăgubiri în valoare de 10000 euro, pentru reținerea pe insula Lampedusa și expulzarea în Tunisia, în 2011, a unor clandestini tunisieni.

Aprilie 2014 – Andrew Norlen, membru al Parlamentului suedez, înaintează un proiect de lege care va penaliza criticarea imigrației. El asigură că la sfârșitul anului această lege va intra în vigoare și avertizează că “vor exista mai multe procese, acesta fiind un semnal pentru comunitățile de pe Internet că acest spațiu nu este fără lege și că șeriful s-a intors în oraș.”

Mai 2014 – Martin Schultz – președinte al Parlamentului European și al Alianței progresiste a socialiștilor și democraților – scrie în documentul intitulat “Pentru o politică de imigrație europeană”: “În ceea ce privește gestionarea solicitărilor de azil, un lucru este clar: Europa trebuie să fie un refugiu sigur pentru toți cei care sunt persecutați, cei care nu pot trăi în pace și securitate….Europa este un continent mai puternic și mai drept grație imigranților care trăiesc, muncesc și își plătesc impozitele”

Noiembrie 2014 – Papa Francisc declară în fața Parlamentului European: “Nu putem tolera ca Marea Mediterană să devină un cimitir uriaș.”

Nunzio Galantino, secretarul general al Conferinței episcopilor din Italia, îi atacă pe politicienii italieni care vorbesc despre “ numărul insuportabil de solicitanți de azil” și dă ca exemplu Iordania “o țară cu 6,5 milioane de locuitori, care găzduiește 2 milioane de refugiați.”

Aprilie 2015 – Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, cere imperativ țărilor membre ale Uniunii facilitarea imigrației legale pentru evitarea dramelor din Mediterana. El cere, ca și Ban Ki-moon, ca imigratia ilegală sa fie decriminalizată: “Trebuie să ne axăm pe imigrația legală. Dacă vom inchide porțile, imigranții vor intra, prin efracție, pe fereastră.”

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, invită milioanele de refugiați din Orientul Mijlociu să vină în Germania. „Sunt fericită că Germania a devenit o țară pe care mulți oameni de afară o asociază cu speranța”, spune Merkel într-o conferintă de presă la Berlin. Francois Hollande, președintele Franței, îi susține poziția.

Șefii serviciilor secrete din Franța și Germania avertizează, fără efect, asupra prezenței în rândurile refugiaților a jihadiștilor Statului Islamic.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, dispune construirea unui zid la granița cu Serbia, pentru a opri invazia imigrațională.

August 2015 – Laurent Fabius, ministrul de externe al Franței, denunță, într-o emisiune televizată, atitudinea scandaloasă a unor țări europene care se împotrivesc invaziei imigraționale și nominalizează  inițiativa lui Viktor Orban, spunând că “Ungaria nu respectă valorile Europei.” El declară: “Sunt șocat să văd că se vorbește de imigranți ca despre niște produse. Nu trebuie să uităm că sunt bărbați, femei și copii cu neliniștile și speranțele lor…Noi le vom oferi sirienilor care o vor cere, vize de sejur pe termen lung.”

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, anunță că în Europa vor intra în următorii câțiva ani circa 7,5 milioane de refugiați și acuză guvernul ungar de “practici naziste”.

Septembrie 2015 – Papa Francisc se pronunță, din nou, în favoarea clandestinilor și cere parohiilor din Europa să primească familiile de refugiați.

Parlamentul ungar adoptă o rezoluție care afirmă că actuala criză provocată de valul de imigranți ilegali este rezultatul direct al „politicilor iresponsabile” ale Uniunii Europene, solicitând ca frontierele blocului comunitar să fie apărate „prin toate mijloacele posibile”.

Uniunea Creştin-Socială din Bavaria (CSU), formaţiune aliată cu CDU (Uniunea Creştin-Democrată a cancelarului Angela Merkel), își arată sprijinul faţă de premierul ungar Viktor Orban în demersul de a securiza graniţele Uniunii Europene în faţa imigranţilor ilegali proveniţi din ţările arabe, africane şi asiatice și îl invită pe acesta în Bavaria. Horst Seehofer – premierul landului Bavaria – afirmă cu această ocazie că Angela Merkel joacă rolul “generozităţii, moralităţii şi umanităţii în timp ce alţii trebuie să plătească pentru valul de refugiaţi.”

Octombrie 2015 – Miliardarul George Soros propune Uniunii Europene un plan global ca răspuns la criza migrației și cere stabilirea unor “căi de circulație securizate pentru solicitanții de azil, care să le permită acestora să treacă mai ușor din Grecia și Italia spre țările de destinație”. Solicită, deasemenea, primirea a cel puțin 1 milion de refugiați pe an, o reformă a legislației europene privind dreptul de azil și acordarea de către UE a 15000 euro/an/refugiat pentru primii doi ani petrecuți de aceștia în Europa.

În Belgia, Biserica catolică lansează prin vocea episcopilor săi un apel la “deschiderea frontierelor” și la “o politică solida de primire a imigranților… fără să se țină cont de religia și rentabilitatea lor economică”.

Angela Merkel îi solicită lui Mark Zuckenberg, ca Facebook să șteargă comentariile și să blocheze conturile celor care își manifestă în rețea, opoziția față de politica imigrațională a guvernului.

Noiembrie 2015 – Christine Lagarde, șeful FMI, cere țărilor europene “să-și largească deschiderea pentru a primi cât mai mulți refugiați, al căror aflux în Europa, subliniază ea, este benefic pentru creșterea economică.

Jean Pierre Moscovici, comisar european, solicită statelor membre să folosească mai multe mijloace de integrare a imigranților și anunță “Refugiații nu au venit în Europa ca să plece.”!

La Paris, teroriștii jihadiști – doi sirieni, restul belgieni și francezi veniți din Siria – ucid într-un lanț de atentate 132 de oameni.

Decembrie 2015 – În alocuțiunea televizată din seara Anului Nou, Angela Merkel îi anunță pe germani că afluxul record de refugiați “reprezintă o șansă” și îi pune în gardă în fața mișcarilor “populiste” ostile imigrației.

În noaptea Anului Nou, la Koln, circa 2000 de refugiați agresează sexual peste 800 de femei.

Ianuarie 2016 – Dieter Zetsche, șeful Daimler – Benz, declară despre sosirea refugiaților în Germania: “Sunt exact oamenii de care aveam nevoie la Mercedes” și anunță că Germania va cunoaște “un al doilea miracol economic” după cel din anii ’50 –’60, când au sosit imigranții italieni și turci.

Peter Sutherland, consilier special pentru probleme de imigrație la ONU, declară: “Germania trebuie să primească câte 1 milion de imigranți pe an, timp de 30 de ani… Uniunea Europeană trebuie să facă mai mult pentru a slăbi omogenitatea națională

1 martie 2016 – Generalul Philip Breedlove, șeful fortelor NATO în Europa, acuză Rusia și Siria că utilează mișcările migratoare ca o armă pentru destabilizarea Europei.


Sursele din presa centrala sunt aici.

Edited by a3ds, 10 March 2016 - 02:57.


#2
Mur

Mur

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 10,144
  • Înscris: 16.01.2012

*
POPULAR

Nu contează cine e în spate, importanta e reacția majorității europenilor fata de aceasta invazie. Dupa Slovenia și Serbia, Macedonia și-a închis granița cu Grecia, deci așa-zișii "refugiati"  nu mai au nici o șansă.

Sau, dacă vrea neapărat, poate să-i ia don'șoara Merkel pe toți la ea acasă.

In rest, multa inconstienta din partea don'soarei mai sus numita.

Deficit demografic? Lol, asta-i buna: sa dea naibii un ajutor cat de cat consistent la nastere si pe urma ajutor la crestere, sa vezi apoi boom de copii. Sunt mii de cupluri ce nu pot avea copii, dar isi doresc, si pt acestia nu sunt fonduri pt FIV si sustinere din partea statului, sunt in schimb fonduri pt salbatici.

Lipsa de forta de munca? Asta-i si mai buna: cu miliardele de euro pe care-i baga in ''refugiati'', ne fac pe toti ingineri si astronauti, sa fim seriosi. Lipsa fortei de munca, cand in UE sunt zeci de milioane de someri? Sa aloce bani pt cursuri de formare profesionala, nu sa-i cheltuie pe niste persoane care nu au contribuit cu absolut nimic la bunastarea (daca poate fi numita asa) Europei.

Pe de alta parte, numai prostii pun botul in legatura cu formarea profesionala a ''refugiatilor'', majoritatea sunt analfabeti, iar ele nu stiu sa faca nimic, in afara de a turna copii pe banda rulanta.

Edited by Mur, 10 March 2016 - 03:34.


#3
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,480
  • Înscris: 13.06.2004
O să intre o parte... cumva.
Dacă au deficit demografic ... Europa de Est aşteaptă. Şi Asia galbenă la fel.

#4
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015

View PostMur, on 10 martie 2016 - 03:13, said:

Nu contează cine e în spate

Cum adica nu conteaza? Cand vrei sa rezolvi o problema, intai identifici sursa problemei, cauza, o remediezi si dupa aia te apuci sa repari daunele.

E ca si cand ai avea o conducta sparta care te inunda cu rahat si nu astupi gaura, ci doar cari ca idiotu' rahatu' cu galetile din casa...

Majoritatea aia de care vorbesti tu nu are nici un cuvant de spus, in caz ca n-ai observat.

Edited by a3ds, 10 March 2016 - 03:24.


#5
Rosebud09

Rosebud09

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,619
  • Înscris: 02.10.2009
Unde scrie ca toti emigrantii trebuie sa fie musulmani?
Unde scrie ca imigratia ilegala si necontrolata trebuie tolerata?

Este careva mentionat in pomelnicul acela de fete palide care sa indice problemele puse de religia musulmana, compatibilitatea dintre culturi, posibilitatile reale de convietuire, integrare? A analizat vreunul din ei ce se intampla daca apar partide etnice cu zeci de milioane de votanti fideli?
S-a intrebat careva din ei daca este posibila "civilizarea" noilor veniti sau daca poate apare "decivilizarea" europenilor?

Raspunsul la intrebarea din titlu poate fi aflat si daca va ganditi cui foloseste aceasta situatie, mai precuis cine se foloseste de ea.
Apoi, de aflat de unde au acei refugiati banii pe care-i dau calauzelor si falsificatorilor.

Sunt si alte tari cu probleme demografice, chiar mai grave decat europenii si cu toate astea se opun categoric imigratiei musulmane.

Incearca sa mute atentia de la problemele lor sau create de ei, folosindu-se de toata isteria asta pentru a o face si mai mare.

Sunt deja prea multe subiecte pe tema asta aici.

#6
spider_zero_sapte

spider_zero_sapte

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,721
  • Înscris: 21.08.2007
Pe tema asta nu sunt. Threadul e legit, trebuie să rămână.

#7
a3ds

a3ds

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 13,313
  • Înscris: 26.04.2015
Sun Tzu a spus-o acum mii de ani: nu poti castiga un razboi daca nu stii cu cine te lupti, nu iti identifici dusmanul.

In cazul nostru, dusmanii nu sunt musulmanii, este de domeniul evidentei; ei sunt doar o unealta, o masa de manevra asmutita impotriva civilizatiei Vestice, se vede foarte clar din declaratiile liderilor EU, ONU etc, invazia e pregatita de zeci de ani si teoretizata de si mai multa vreme.

Acum doar traim punerea in practica a teoriilor asa zis ale "constipatiei" care au devenit stiri la ordinea zilei, cotidian.

Si ce e socant este ca nimeni nu pare a discuta subiectul asta, doar vorbim de violuri, atentate teroriste samd, care in sine sunt foarte grave dar nu sunt relevante in ultima analiza, sunt doar efectele, nu cauza.

De meditat la chestia asta de pe un topic mai vechi, apropos de musulmani invitati in Vest:

View Postsearcher-star, on 30 iulie 2015 - 08:30, said:

Nu, ma mira ca mai intai le intind covoru' rosu sa vina aici, dupa care le baga pumnu-n gura la cei care avertizeaza ca nu e bine, dupa care ii lasa pe noii veniti sa formeze societati paralele si retele teroriste, dupa care baga masuri a la 1984 pentru TOTI. Si unora li se par toate astea perfect normale.

Edited by a3ds, 10 March 2016 - 04:04.


#8
bullterrorist

bullterrorist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,939
  • Înscris: 18.10.2007
In principiu, in spatele invaziei se afla razboiul, iar in spatele lui se afla petrolul.

#9
hightech-sys

hightech-sys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,955
  • Înscris: 23.06.2009

View PostMur, on 10 martie 2016 - 03:13, said:

Nu contează cine e în spate ...........


Ba chiar conteaza foarte mult!!! ........

In spatele la tot circul asta sunt americanii si turcii in incercarea lor disperata de a distruge si de a prada o tara pentru resursele de petrol si gaze la fel cum au fost si celelalte.

Nimeni nu are curajul sa-i traga la raspundere ...... europenii sunt precum curvele, in ciuda faptului ca ei se resimt cel mai mult in urma acestor actiuni

rusii au incercat si ei ceva insa fara rezultate notabile dovada faptului ca acolo sunt interese extrem de mari in care sunt implicate cele mai mari forte militare ale lumii

Edited by hightech-sys, 10 March 2016 - 06:24.


#10
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,723
  • Înscris: 06.08.2004
Pai rusii bombardeaza exact locurile de unde fug migrantii.
Ma mira ca in tot polemicul de vorbe spus in OP (ala s spus, celealt a mormait), nu se spiune nimic de rusi care bombardeaza zonele civile de luni de zile. Pana sa vorbim de Ban Ki Mon nu e totusi mai important sa ne ferim de bomba care ne pica-n cap?
Ciudat cum tocmai rusii nu sunt mentionati de autor in OP. Nici de teroarea numita ISIS si Assad (sustinut tot de rusi) nu spune autorul nimic.
Cu toate ca face aceste omisiuni flagrante si evidente pana si de pe luna, autorul se plange de acuzatiile de faptul ca ar fi pro-rus, pro-putin.
Nu stiu, sa ne judece cititorii..

Si apropo de ISIS, care nu e mentionat, cum ar fi ca in Romania, garzile maghiare sa puna mana pe jumatate din Ardeal iar Presedintele sa nu faca nimic fiind protejat de tancuri rusesti plasate in jurul bucurestiului, tot pe Ban Ki Mon si Papa Francisc ar fi dat vina autorul pentru faptul ca romanii s-ar revolta sau ar fugi in toate partile cand ar incepe sa fie bumbaciti de rusi fiindca se revolta? Ca asta e ce se intampla cu Assad, ISIS si rusii de ani de zile in Siria cel putin.

Edited by Cris007, 10 March 2016 - 06:31.


#11
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,068
  • Înscris: 19.12.2012
Concluzia: pestele de la cap se impute iar Europa e condusa de o mana de tantalai naivi. Astia cred ca tot ce zboara se mananca, dupa ce se umple europa de maimute scandalagii, sa vezi ce orient mijlociu va fi prin toata europa..nu o sa treaca saptamana sa nu vedem la stiri ca s-a mai detonat unu cu masina capcana.  Si-au bagat pla in linistea europei.....

#12
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Aha, de cind bombardeaza rusii , din 2000 ?

#13
garett

garett

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,874
  • Înscris: 28.06.2006
Un principiu legal latin, vechi de doua mii de ani spune simplu: "Cui prodest?"
Cine are de castigat de pe urma destabilizarii Europei? Cine are istoric vorbind interese si retele in Orientul Mijlociu? Cine manevreaza discret de peste 80 de ani toti "utilii" stangisti?
Cine are interes sa nu se mai vorbeasca de Ucraina, Crimeea, Donbas etc?

#14
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,723
  • Înscris: 06.08.2004
[ https://munduhurbila.files.wordpress.com/2014/06/cebcceb5ceb3ceaccebbceb7-cebdceafcebaceb7-ceb3ceb9ceb1-cf84ceb7cebd-ceb5ceb9cf81ceaecebdceb7-cf83ceb7cebcceb5cf81ceb1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://static1.businessinsider.com/image/51910e14ecad046e01000007/total-devastation-in-one-syrian-city.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://news.bbcimg.co.uk/news/special/2014/newsspec_8910/img/mosk.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ascultatorii de la Radio Erevan ne intreaba:
- Este adevarat ca migrantii sirieni fug fiindca in anul 1981 Papa Paul al II-lea a spus comentand un Psalm ca "oamenii trebuie sa fie oameni"?
- Da, este adevarat, chiar daca orasele in care migrantii trebuiau sa locuiasca sunt puse la pamant in acest moment de bombardamentele lui Assad si ale lui Putin.

Edited by Cris007, 10 March 2016 - 07:12.


#15
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,564
  • Înscris: 20.08.2014
Vedeti numai conspiratii peste tot! Ce conspiratii bre, cand oameniii aia nu mai au unde locui si unde munci ca le-au fost sterse orasele de pe fata pamantului? Prea ne-am animalizat, am uitat sa mai fim OAMENI :(

#16
lik_lights

lik_lights

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,153
  • Înscris: 31.08.2009
Parca asa arata si Germania la 1944,dupa ce se incheie circul de acolo sirienii nu au decat sa se intoarca cu CHEF DE MUNCA si sa inceapa sa construiasca acolo la ei o "noua Germanie" a lor!

#17
stormlord

stormlord

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,869
  • Înscris: 20.07.2006
Ce se afla in spate: mentalitatea imigrantului care nu mai crede ca in exclusivitatea locurilor natale, in faptul ca acolo este raiul pe pamant, in patriotism ori in faptul ca trebuie sa stea legat de glie. Este efectul globalizarii, al patrunderii societatii de consum in cele mai ferite locuri ale planetei. Din moment ce patrunde virtual in civilizatie, prin tehnologie, nimic nu -l va impiedica sa mearga la tinta. E o lupta intre ideologie si consumerism.

#18
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,480
  • Înscris: 13.06.2004
O parte dintre imigranţi chiar fug de război. Dar au dat buzna şi destui care chiar nu au de-aface cu războiul.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate