Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Range Rover Evoque, 2020, Hibrid,...

Pompa erbicidat p100

[CUM] Pot sa ajung la Impact Hub ...

Apartament in bloc nou.
 Tantari uriasi

lenovo ideapad 1 15alc7

caut cablu lvds(video-invertor) p...

Adobe premiere pro, problema seta...
 Ochelari distanta intermediara

Cum pot sa montez un SSD Sata in ...

Digi + patronul Prima TV cumpara...

Husa si folie pt. Samsung Galaxy ...
 Plita electrica moderna

problema incalzitor de apa Ferroli

Incarcator PB 3.0

Radu Mazare, eliberat conditionat...
 

ANAF -intre corectitudine si abuz !

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
1146 replies to this topic

#1117
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,743
  • Înscris: 06.08.2004
232 de firme inchise, o votca, multe bonuri fiscale si cateva zile de foc

Quote

Ghereta in care se lafaie 7-8 mese si un bar e a familiei Gruia, iar ea le plateste chirie 500 de euro pe luna. "Dar mai am si terasa", isi face ea calculul. O bere rezonabila e 5 lei. Fara bon - casa de marcat o tine pe o masa, scoasa din priza.

Sub casa stinsa - 2-3 caiete studentesti pe care tine evidenta betivilor care beau pe datorie. "25 de milioane (de lei vechi, fireste - nr) am de strans pana acum. Asa-s oamenii, le dai pe datorie si pe urma stai si-astepti dupa ei", se plange ea, presata de furnizori sa le plateasca marfa. Numai intr-o ora doi furnizori au venit dupa bani. "N-am, uite sticla de votca plina, am dat un pahar saptamana asta. Am facut credit sa platesc chiria", li se plage femeia, ca Rebengiuc in Ilie Moromete vs. Jupuitu.

Quote

"De Circa Financiara nu va e frica, de astia de la Fisc? N-ati vazut ce e la televizor?!".
"Pai, de ce sa-mi fie frica, daca sunt corecta? Si daca ma inchide, ce? N-are ce sa-mi ia, ca n-am vandut nimic. Daca ma inchide, deschid imediat alta firma si inchiriez spatiu in alta parte", braveaza "mama Veronica". "Pai, daca pe ala l-a prins cu mismasuri, cu tablouri...?!", pluseaza ea, cu referire la fostul ministru de Finante - seful al mare al Fiscului - Darius Valcov.

De unde rezulta:
1. Inchisul firmei n-are importanta pentru acesti mici intreprinzatori. Statul oricum nu pierde mare lucru
2. Mici evazionisti au toti la ei scuza marii evaziuni. Parca am mai auzit si pe-aici aceasta idee, ca mica evaziune e pardonabila atata timp cat aia mari fura.

Edited by Cris007, 04 April 2015 - 05:48.


#1118
AlexxTM

AlexxTM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 774
  • Înscris: 26.08.2014
Eu nu prea cred asta cu abuzurile,daca intr-adevar sa inchis un magazin pentru 3 lei de ce acel magain nu arata procesul verbal ,si doi ,daca ar avea leu pe leu fizic si pe casa nu ar trebuii sa-si faca probleme.Trebuie sa invete si buticarii sa dea bon.

#1119
X-plane

X-plane

    ANTICOMUNIST.

  • Grup: Validating
  • Posts: 7,838
  • Înscris: 15.03.2006
Nimeni nu este de acord cu evaziunea decat in mintea unor lobotomizați. Ce ar fi de dorit: intai elimini furturile din sistem, apropo, in 2012 curtea de conturi a descoperit câteva  a miliarde de euro neregili, dupa care prinzi Marii pesti, apoi culegi si pestisorii, puietul.
Ar fi Mai efficient asa.

Dar cretinii susțin si înfăptuiesc invers, dar pana sa ajungă la peștii mari si la rechini(Hoții din sistem) iaca, energia s-a terminat. Dar prostii se bucura si Votează PSD, mai băgam un împrumut ca sa plătim împrumuturi vechi plus pensii si ajutoare sociale.

#1120
AlexxTM

AlexxTM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 774
  • Înscris: 26.08.2014
Astept sa vad si eu un chinez din complexul europa din voluntari alergand dupa un client sa-i dea bonul

#1121
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
În mintea multor oameni  bonul fiscal a devenit un instrument de opresiune.
Și pentru că nu au curajul să-și asume propriile idei, ipocriții susțin că bonul este semn de modernitate.

Prieteni, bonul este util ca să vezi ce-ai cumpărat, ca să îți faci o evidență proprie, ca să verifici că-n coș ai pus două salamuri și nu ți-au taxat 5.
Este o chestiune mai mult privată, între cel care vinde și cel care cumpără.

Statul s-a interferat în mod parșiv, așa cum fac statele sociale de regulă, pervertind natura bonul.   Astfel, s-a adăugat caracteristica fiscală.  O formă de impozitare perversă tip Orwell-1984.  
Forme de control a populației, prin taxe de tipul TVA-ului și a accizelor.  

Impozitarea cetățenilor în timpurile noastre este cu mult mai dură decât pe vremurile cele mai oribile din evul mediu.
Nici în cele mai negre timpuri ale omenirii nu s-au impozitat oamenii cu 80% din ceea ce câștigă.   Este oribil și inuman acest sistem.

Și pentru a avea succes,  acest sistem a fost vândut populației ca și când ar fi în folosul acesteia.   Se spune că trebuie să plătim impozite pentru a avea parte de beneficiile modernității.
Însă realitatea este că majoritatea oamenilor sclavagește.   Statul social este stăpânul suprem de sclavi și oamenii au ajuns să-l divinizeze nu pentru ceea ce primesc în schimbul a trei sferturi din ceea ce plătesc statului, ci pentru că sunt manipulați la o scară pe care Himmler și Gobels par a fi copii preșcolari.  

Statul social a ajuns să controleze viața oamenilor din fragedă pruncie.   De la vârsta de 4-5 ani copiii sunt trimiși în adevărate instituții de spălare a creierului.  
Li se inoculează supușenia față de stat, ca unic stăpân al vieții lor.   Un stăpân ”luminat”.  

Servitutea voluntară pe care majoritatea oamenilor o manifestă față de statul social este cu mult peste servitutea voluntară față de monarhi a oamenilor din evul mediu.
Măcar aceștia aveau scuza religiei.  Credeau că monarhul este reprezentatul divinității pe pământ și că sunt datori a se supune.

Un stat minimal, care ar lua cel mult 10% din veniturile oamenilor, ar  lăsa  în buzunarul celor care au venituri  cam 70% din cât câtigă ei acum.
De exemplu,  cine câștigă 2000 lei lunar net în acest moment,  rămâne cu 950 lei din  3750 lei.  Statul îi ia  2800 lei prin taxe și impozite aplicate pervers, în multiple rânduri și ascunse de ochii lui, astfel încât omul să nu realizeze că îi sunt luați acei bani.

Dacă vom consideră că oamenii au o viață activă în care pot produce venituri de circa 40 de ani și ne luăm un reper mediu de circa 1500 lei salariu net la nivelul actual de impozitare, avem un nivel mediul al taxelor plătite către stat în cuantul  de circa 2000 lei lunar.  24000 lei anual și  960000 lei pe întreaga viață activă.

Statele pot funcționa și cu servicii restrânse, finanțate în mod public din taxe.   Mai puțin omeni, mai multă eficiență și mai puțină risipă.
La ce folosesc fantoșele cu sănătatea și învățământul, atât timp căt acestea sunt doar mașini de făcut bani pentru stat și pentru angajații săi?   Ministerul învățământului este cel mai mare angajator din România, iar sistemul de învățământ produce pe bandă rulantă oameni inadaptați, inculți, care după 20-25 de ani de carte nu știu mai nimic concret.  Ajung să învețe meserie la locul de muncă iar cunoștințele dobândite în școală sunt nefolosite la scară industrială.  

Îndobitocirea în masă a oamenilor este cea mai mare conspirație a tuturor timpurilor.

Voi, toți cei care cereți bon fiscal, sunteți pinguinii statului social.  Sunteți naivi și glorificați lanțurile cu care statul social vă leagă.  Deja aveți tone de ocale atârnate de picioare.  Statul social este atât de mizer încât a atârnat poverile fiscale și de picioarele nenăscuților.   Când te naști nu ești liber.  Ai deja datorii pe numele tău.  Ești considerat un contribuabil afalt în creștere.  Statul social deja ți-a alocat o datorie și te va spăla pe creier de mic, astfel încât atunci când vei fi mare să crezi că datoria îți este un avantaj, nu o povară, iar statul îți este prieten, nu opresor.

Bieți oameni ...

Edited by tomaso, 04 April 2015 - 09:17.


#1122
bughiudan

bughiudan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 31.08.2009
Hai sa nu ne mai ciondanim,ca tot degeaba o facem....Am spus-o si o repet:ar trebui  sa NU mai platim DELOC taxe si impozite ,macar un an de zile ,statului roman,indiferent de guvernarea care este la putere!! Este o utopie ,stiu,mi s-a mai spus ,dar alte solutii clare nu mai sant!!
Vizionati filmuletul de la sfarsit,e vorba de Casa Poporului :


http://adevarul.ro/n...96525-20150404#



Aceasta practica este si va ramane in VECI!!! Cei aflati langa ''stapani'', adica ''catei'' in frunte cu ''stapani'' lor vor face INTOTDEAUNA ce vor cu ....''pulimea'', restul de 20 si ceva de milioane!!! Toate legile scrise si date de ei sant DOAR pentru noi si asa vor ramane daca nu li se vor lua capetele la propriu!!! Teorii sociale,economice nu sant altceva decat ''apa de ploaie'' !! Viata merge inainte,conturile cresc zi de zi iar cu ''baba cu urzicile'' trebuie sa plateasca pentru indrazneala ei de a eluda legea!!

Edited by bughiudan, 04 April 2015 - 09:29.


#1123
CapitanuPICARD

CapitanuPICARD

    I love SRI & DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,426
  • Înscris: 10.01.2005

 bughiudan, on 04 aprilie 2015 - 09:21, said:

Hai sa nu ne mai ciondanim,ca tot degeaba o facem....Am spus-o si o repet:ar trebui  sa NU mai platim DELOC taxe si impozite ,macar un an de zile ,statului roman,indiferent de guvernarea care este la putere!! Este o utopie ,stiu,mi s-a mai spus ,dar alte solutii clare nu mai sant!!
Vizionati filmuletul de la sfarsit,e vorba de Casa Poporului :


http://adevarul.ro/n...96525-20150404#

Iti spun si de ce este o utopie. Pentru ca ce spui tu sa fie realizabil, ar insemna sa ai de-a face cu un popor in care sa nu fie cunoscute notiunile de tradare, de cap plecat, pupincurism etc. Ori la noi e tocmai invers.
Daca prin absurd toti iti vor spune "ok, nu platim!", a doua zi macar 20% vor plati. Posted Image

PS: Mult prea tare filmuletul !!!!!

Edited by CapitanuPICARD, 04 April 2015 - 09:32.


#1124
bughiudan

bughiudan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 31.08.2009
Domnule ''CapitanuPICARD'' eu personal sant deja pe ''lista neagra'' la ANAF!!! Sant la doi pasi de ...Rahova,Gherla sau oricare alta ''pensiune'' din tara!! De ce ?! Simplu: am refuzat sa mai platesc impozitele din anul 2012. O sa pozez hartiile de la ANAF prin care mi s-a pus sechestru pe masina!!! Momentan sant la serviciu si nu le port dupa mine.  ''Bolidul'' meu ,un Logan este ''sechestrat'' de catre cei din....filmuletul de mai sus!! Astept sa vad finalul,dar banuiesc care va fi ..... Nicio problema,voi continua mai departe...daca intru la ''pensiune'' o sa scriu si eu carti,o sa fac orice,dar bani NU o sa mai dau atat timp cat pentru ''actori'' din film nu sant decat....''pulimea'' de rand si altceva NIMIC!!!

#1125
CapitanuPICARD

CapitanuPICARD

    I love SRI & DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,426
  • Înscris: 10.01.2005

 bughiudan, on 04 aprilie 2015 - 09:55, said:

Domnule ''CapitanuPICARD'' eu personal sant deja pe ''lista neagra'' la ANAF!!! Sant la doi pasi de ...Rahova,Gherla sau oricare alta ''pensiune'' din tara!! De ce ?! Simplu: am refuzat sa mai platesc impozitele din anul 2012. O sa pozez hartiile de la ANAF prin care mi s-a pus sechestru pe masina!!! Momentan sant la serviciu si nu le port dupa mine.  ''Bolidul'' meu ,un Logan este ''sechestrat'' de catre cei din....filmuletul de mai sus!! Astept sa vad finalul,dar banuiesc care va fi ..... Nicio problema,voi continua mai departe...daca intru la ''pensiune'' o sa scriu si eu carti,o sa fac orice,dar bani NU o sa mai dau atat timp cat pentru ''actori'' din film nu sant decat....''pulimea'' de rand si altceva NIMIC!!!

La pensiune te duci doar daca ai retinut banii si i-ai folosit in alt scop. Daca doar nu i-ai platit, dar ii ai la ciorap ca sa zic asa, te alegi doar cu o amenda babana. :)

#1126
bughiudan

bughiudan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 31.08.2009
...ard de nerabdare...!!! Capul NU o sa-l plec!! Mai bine il ''pierd'' ...luptand chit ca NU am NICIO sansa de izbanda ,asemeni Romaniei.... ''face to face''....Rusia!!!

Off topic: si eu sant fan Star Trek-Next Generation,film in care multe utopii au devenit azi ...realitati!!!!

Edited by bughiudan, 04 April 2015 - 10:08.


#1127
dr_agosh82

dr_agosh82

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 31.10.2006
Uite cum face statul roman bani din nimic ... numai asa sa le faca in ciuda bancherilor ... http://www.bzi.ro/ba...ita-foto-490388

Pentru cine nu are chef sa citeasca, o batrina a ramas fara ajutorul social de 72 lei/luna din cauza ca a fost "actionara" la SIF Muntenia si a primit dividende in valoare de 10 lei, pentru care trebuia sa plateasca la CJAS 468 lei.

#1128
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Dumnezeule ce titluri in panarama aia de publicatie.

#1129
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,743
  • Înscris: 06.08.2004

 tomaso, on 04 aprilie 2015 - 09:14, said:

În mintea multor oameni  bonul fiscal a devenit un instrument de opresiune.
Și pentru că nu au curajul să-și asume propriile idei, ipocriții susțin că bonul este semn de modernitate.

Bieți oameni ...

Un exemplu de stat minimal de succes care nu da bonuri sti? Ca sa imi dau seama daca vorbim de utopii sau chestii serioase.
Si da, sunt de acord cu eliminarea bonurilor dar sa se accepte alternativ plata electronica. Card, smartphone cu nfc/whatever.

Daca se elimina statul si taxele, vom fi sclavii bancilor, companiilor de asigurari, etc. Tot timpul va fi cineva care sa se ocupe de lucrurile de lucrurile de care nu te poti ocupa personal.

Edited by Cris007, 04 April 2015 - 11:55.


#1130
bughiudan

bughiudan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 31.08.2009

 Cris007, on 04 aprilie 2015 - 11:49, said:

Un exemplu de stat minimal de succes care nu da bonuri sti? Ca sa imi dau seama daca vorbim de utopii sau chestii serioase.



Da !!!! Viitorul stat ...in stat  : ''BOR''!!!! (Biserica Ortodoxa Roamana)

P.S.-Oare in Vatican sant case de marcat?!?! Intreb ,deoarece habar n'am!!

Edited by bughiudan, 04 April 2015 - 12:00.


#1131
X-plane

X-plane

    ANTICOMUNIST.

  • Grup: Validating
  • Posts: 7,838
  • Înscris: 15.03.2006
Sclavetii își doresc sa fie sclaveti. Sclavetii nu au frontiere.

Era un banc spus de Reagan(mare OM)
Doi prieteni discutau. La un momentdat, unul il întreaba pe celălat: Spune-mi, asta este comunismul complet, am atins acel comunism perfect?
Celălalt Răspunde: La dracu, nu, lucrurile vor fi mult mai rele.

Edited by X-plane, 04 April 2015 - 12:00.


#1132
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,743
  • Înscris: 06.08.2004
Cand am fost la Vatican, da am primit bon pe ce am luat de acolo. Bine, ca si catolic, recunosc ca ei lucreaza la liga mare, a trebuit sa se puna Papa cu gura pe ei ca foloseau Banca Vaticanului la tot felul de mishmashuri.

 bughiudan, on 04 aprilie 2015 - 11:55, said:

Da !!!! Viitorul stat ...in stat  : ''BOR''!!!! (Biserica Ortodoxa Roamana)

Eu un exemplu bun sincer. BOR-ul ar putea sa fie exemplu de stat minimal fiindca cetatenii lui se declara 'cinstiti'.
Astia din statul laic sunt cu furatu'

#1133
bughiudan

bughiudan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 31.08.2009
Off topic:
Cand aud si de ''Papa'' lu'aia  si ''Preafericitul'' lu'astia (unde m'am nimerit si eu cand s-a facut imparteala) iar ma ia cu ...transpiratii.....catolic,ortodox,luteran,......drac,lac....
N'ar fi suficient oare doar : OM (cat esti viu si ingrasamant agricol dupa moarte)?!?!?!

Edited by bughiudan, 04 April 2015 - 12:21.


#1134
Balamache

Balamache

    Scriitor de carti de colorat.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,522
  • Înscris: 23.11.2013

 Cris007, on 04 aprilie 2015 - 12:04, said:

Cand am fost la Vatican, da am primit bon pe ce am luat de acolo.


Te tot lauzi cu bonuri primte te miri unde. Tre sa ai acasa o impresionanta colectie de bonuri. Cred ca abia astepti loteria.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate