Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
De unde cumpărăm vin adevărat?
Ultima postare: mai 14 2024 18:20, Inițiat de
Digix
, mar 09 2012 19:53
·
91
#5493
Publicat: 22 ianuarie 2018 - 21:10
Vinul alb in schimb are niste proprietati antiinflamatorii adica cei cu dureri articulare mai pot atenua boala.
Totusi in europa de est bautori de vin si producatori insemnati inacelasi timp, suntem noi cu ungurii in principal si moldovenii, dar in toate cele trei cazuri predomina vinul alb ca si consum. La fel am mai citi ca si austria si germania, tot alb. Probabil clima un pic mai rece duce la obtinerea unor vinuri albe bune, acide, riesling de Rin. Tarile mediteraneene beau in schimb rosu. Nu stiu cum fac astia caci au o clima calda si sa mai bei vin rosu la 40 de grade, eu unul as cadea lat. Iar a aparut o autocorectie de sistem Quote Mie regimurile astea de somalezi gen 2 boabe de mazare si 3 firimituri de paine mi se par functionale doar pentru anorexicele autintitulate nutritioniste sau pentru homosexuali cremuiti si pensati. Eu nu am folosit termenul de homosexuali ci de p...ponari de la The popow. Avem acum doi termeni obligatorii: rromi si homosexuali. Editat de cristian_e, 22 ianuarie 2018 - 21:11. |
#5495
Publicat: 22 ianuarie 2018 - 22:11
cristian_e: incearca sa bei mai intii si ne spui dupa daca ai cazut lat sau nu. spaniolii, mai incercati de canicula baga sangria. stiu ei de ce.
pe vremuri, chiar si azi unde se mai practica, vara, la muncile cimpului, cosasi beautuica sau palinca la amiaza. iar la cosit si strins de fin se merge numai cind e cald si f cald, sa nu putrezeasca finul pe cimp. ei cum nu mai cad lati? |
#5497
Publicat: 22 ianuarie 2018 - 23:07
petit_christian, on 22 ianuarie 2018 - 22:11, said:
iar la cosit si strins de fin se merge numai cind e cald si f cald, sa nu putrezeasca finul pe cimp. petit_christian, on 22 ianuarie 2018 - 22:11, said:
pe vremuri, chiar si azi unde se mai practica, vara, la muncile cimpului, cosasi beautuica sau palinca la amiaza. ei cum nu mai cad lati? Editat de Otineu, 22 ianuarie 2018 - 22:56. |
#5498
Publicat: 23 ianuarie 2018 - 00:32
Si daca ai un teren de 5 zile de coasa? Te duci doar dimineata si te prinde toamna cu el necosit.
Am dat doar un ex cu cositul, dar la intors si strins de fin, tot dim pe umezeala te duci? Ca mucegaieste tot Citi dintre colegi oraseni stiu ce e ala intorsul finului, insa de cosit a auzit toata lumea |
#5499
Publicat: 23 ianuarie 2018 - 00:36
Omule, tu nu ai habar de cosit. Vorbești din auzite.
Se cosește dimineața indiferent că ai teren de 5 zile de coasă cum spui tu. La întors și strâns fânul nu te duci dimineața că nu tai fânul cu coasa, ci îl întorci cu furca. Hai, las-o moartă. Să revenim la vin. |
#5501
Publicat: 23 ianuarie 2018 - 08:18
E vorba de obișnuință, am mai spus asta și mai sus. Am fost cu vreo 3 ani în urmă în Maramureș, era prin luna iunie, și un prieten m-a invitat la o petrecere mare de-acolo. La început, o palincă. Ei își puneau un pahar plin de vreo 300 ml. Eu le-am spus să-mi pună puțin, pe fundul paharului, că nu sunt obișnuit cu așa ceva. Unu,chiar mi-a zis: ce-i aia, domnule, învâtiți paharul de două ori și s-a evaporat.
Iar dacă vorbim de ruși... Păi, rusul bea vodka cum bem noi berea. Dar, noi vorbim de oameni care consumă cantități normale de alcool, în general, și de vin, în special. |
#5503
Publicat: 23 ianuarie 2018 - 09:21
cristian_e, on 22 ianuarie 2018 - 21:10, said: Tarile mediteraneene beau in schimb rosu. Nu stiu cum fac astia caci au o clima calda si sa mai bei vin rosu la 40 de grade, eu unul as cadea lat. Mai mult ca in Germania ai Austria(probabil desi nu-s sigur) in schimb in Italia care o tara exact in Mediteraniana in ultimii ani si productia si consumul de vin alb daca incluzi aici spumanti ai prosecchi e pestea cel de vin rosu. |
#5504
Publicat: 23 ianuarie 2018 - 09:26
petit_christian, on 22 ianuarie 2018 - 22:11, said:
cristian_e: incearca sa bei mai intii si ne spui dupa daca ai cazut lat sau nu. spaniolii, mai incercati de canicula baga sangria. stiu ei de ce. pe vremuri, chiar si azi unde se mai practica, vara, la muncile cimpului, cosasi beautuica sau palinca la amiaza. iar la cosit si strins de fin se merge numai cind e cald si f cald, sa nu putrezeasca finul pe cimp. ei cum nu mai cad lati? Intr-un fel ai dreptate, dar hai sa-ti spun si eu. Am baut intr-o zi o sticla d e1 litru de Zarea Bianco, un vermut din plante aromatice si zahar, dar cu 16% alcool. In alta zi am dat pe gat o sticla de 0.75l de vin rosu 12,5% alcool. Ei bine migrena puternica am avut de la vinul rosu (taninii te "lucreaza"). In cazul zarea cu un 16% alcool nu am avut nici pe naiba. Spirtoase nu beau, dar in ardeal tuica se bea in compania unor grasimi - slana, iar grasimile blocheaza absorbtia alcoolului. @Otineu Quote Alcool + caniculă=tâmpiți. Am văzut și pe la mare șmecheri din ăștia. Canicula te dezhidrateaza, la fel si alcoolul. Pe caldura e necesar sa bei multa apa, daca se poate minerala ca are si oligoelemente gen calciu, magneziu, fier ce se pierd prin dezhidratare. Apar crampe musculare, stari de lesin, palpitatii. |
#5506
Publicat: 23 ianuarie 2018 - 15:10
petit_christian, on 23 ianuarie 2018 - 10:36, said:
Tocmai de asta e bine , pe canicula, sa bei un pahar de tarie si sa consumi ardei iute. cristian_e, on 23 ianuarie 2018 - 09:19, said: Nu mai stiu daca articolul e ala, dar cu siguranta e o sursa online. Din cate vad cica e o echipa de cercetare din israel... |
#5507
Publicat: 23 ianuarie 2018 - 20:37
petit_christian, on 23 ianuarie 2018 - 10:36, said:
Tocmai de asta e bine , pe canicula, sa bei un pahar de tarie si sa consumi ardei iute. Ti se face sete, bei apa si nu risti sa te deshitratezi. Mda, nu oricine suporta taninii.... Asta e , fiecare e in felul lui. Ardeiul iute ajuta la slabire prin substanta Capsaicina si este si antioxidanta distrugand celulele canceroase. Tostusi, ardeiul iute consumat pe un stomac sensibil duc la o gastrita si chiar in timp la ulcer. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi