Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Legume rare-legume orientale-legume/fructe 'altfel'
Ultima postare: feb 26 2024 15:45, Inițiat de
subway_guru
, feb 10 2012 22:32
·
11
#742
Publicat: 24 octombrie 2013 - 17:20
Mi-au sosit pliculetele de la Evergreen,fara sa mai fie nevoie de vama(le-a adus postasul ),deci sfatul lui
guru referitor la cantitati mici(5-6 pliculete) se confirma. Acuma,pe partea cu banii la mine se verifica si vorba aia ca ...domnia si prostia se platesc. Dupa ce imi mai trag sufletul vin si cu un wish list . As fi mers si la Indagra,dar pt.ca sunt din nordul tarii(Bistrita),mi peste mana sa ajung acolo. |
#744
Publicat: 26 octombrie 2013 - 21:53
parintele, pe 23 octombrie 2013 - 12:13, a scris:
Ank, nu gresesc bre nimica la dovlecii aia untosi, pur si simplu sunt "untosi" iar mie nu imi place genul.. Cat despre turbane, am si eu destui...n-am incercat sa vaz daca sunt buni de ceva. eu facplacintele cu dovleci (ca si alea cu mere) doar cu 3 aluaturi: -foietaj -foi de placinta -aluat de tarta cu unt nu fac aluaturi grele (care se coc greu) pt.ca la mine in casa nu se mananca. avantajul la aluaturile astea e ca se coc f.repede (in acord cu timpul meu) si...lasa si umplutura cu textura. |
#745
Publicat: 27 octombrie 2013 - 08:53
Pentru nevoi mai dietetice eu recomand un aluat sarat
1 ou 1 lingurita de sare si aprox 150g faina Se bate oul cu sarea si apoi se adauga faina - mai mult sau mai putin de 150g - pana cand capata o consistenta de aluat. Se lasa la frigider 10 minute si apoi se poate folosi. Daca n-aveti probleme puneti zahar in loc de sare Editat de n_priceputu, 27 octombrie 2013 - 09:12. |
#747
Publicat: 31 octombrie 2013 - 19:39
Eu am facut "shoping" alaturi de Jumborom,Carprom,Meganerom(megane2 autohton) si Maddox ! Am cumparat cafele,pliante....si impresii frumoase ! E buna si Indagra asta la ceva !
Personal ,am fost fericit ! Despre achizitii in sine,acelasi model de plasa.....goala ! |
#750
Publicat: 31 octombrie 2013 - 20:02
Ati gasit totusi ceva in afara de 'pliante', fie ele si de cafea?
Sau ai idee unde s-au ascuns cei de la Ciproma? Nici macar cei de la Huns n-au mai expus faimoasele lor ridichi koreene...era plin doar cu koreeni, ridichi nexam! P.S. Probabil 'leguma rara' eram eu, dar nici pe asta...n-ati gasit-o!!! Editat de subway_guru, 31 octombrie 2013 - 20:07. |
#751
Publicat: 31 octombrie 2013 - 20:11
Ciproma am auzit ca ar fi lichidat afacerea, ia o la nivel de zvon ,o sa mai forez eu prin cunostintele mele sa fiu sigur ! Si eu ii regret anticipat ! Imi lasa copiii fara tomate ! Huns intr-adevar ,doar cu fiare si sarme,n-am vazut "material genetic" !
Seminte ai luat ceva?! Sa nu ma tenteze si sa-mi para rau , sau sa mai dau o fuga pana se inchide ! ""P.S. Probabil 'leguma rara' eram eu, dar nici pe asta...n-ati gasit-o!!!" Ar fii fost o okazie rara......6 asi la o decartare,mai rar ! scuzati modestia ! Editat de roadmaster969, 31 octombrie 2013 - 20:18. |
#756
Publicat: 01 noiembrie 2013 - 11:02
Am citit tot topicul asta, foarte interesant. Multi pasionati de legume mai altfel.
Se vorbea de sparanghel, vad ca nu prea au fost amatori. Eu m-am indragostit de el de cand creste in gradina. Am incercat in restaurant, am incercat cumparat, mi se parea...nicicum! Intamplator am cumparat seminte cu ceva vreme in urma, sa imi florseasca plantq ca fundal pentru trandqfiri, si pentru culoarea frumoasa de toamna-galben cu bobite rosii. Nu stiam ce e exact. Dupa un timp a inceput sa ma invadeze, acoperea si trandafiri. Cand il vedeam primavara il smulgeam. Pana cand, intr-o zi mi-a deschis cineva ochii, ce e mararul ala invaziv! Apare primavara, il gatesc imediat, in putin unt, dar imediat dupa cules! E nemaipomenit, are o dulceata, e putin crocant, o minune, imi place enorm. Anul asta l-am divizat pur si simplu, cu sapa, si am plantat de-a lungul unei alei. S-a prins fara probleme. La inceputul verii il tund, cam jumatate dintijele pe care nu le-am luat fiind prea subtiri, si apar tije groase noi din pamant, care se pot culege. Asa prelungesc sezonul. Am observat ca iubesteutina umewzeala si semiumbra, cel din plin soare e cam plapand. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi