Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum declari o variabila care nu s...

Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...
 Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...
 Dashcam

Mini server - VMware

betano.ro

Poveste fara sfarșit
 I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic
 

Cum este mustarul dijon?

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#55
vata_pa_batz

vata_pa_batz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,602
  • Înscris: 28.07.2004

View Postiulian_1976, on 12 martie 2019 - 19:53, said:

Sa nu spui asta unui francez...otet(le vinaigre), mustar de Dijon si salata este sport national.

Niste subnutriti francezii...am mai multe de spus, stai asa Posted Image
In primul rind nu ma omor dupa bucataria frantuzeasca. Si nici brinzeturile lor nu ma agita prea tare. Cumpara nevasta-mea de doua ori pe saptamina fel de fel de amestecuri de toate natiile. Pentru alea frantuzesti nu exista decit o singura clienta. Ghici cine. E cam mult tam-tam si in rest aburi. Italienii fac brinza buna, olandezii la fel, iar telemeaua de oaie romaneasca nu se da pentru absolut nimic altceva. Fac si grecii si turcii ceva similar, dar ceam acra, deci uita-i si pe astia.
Si da, mustarul Dijon e prost si atit

#56
Paz

Paz

    Kitzbühel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,942
  • Înscris: 29.04.2018
Bumbac, tu esti cam rasist. Posted Image

#57
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,153
  • Înscris: 18.05.2007

View Postvata_pa_batz, on 12 martie 2019 - 20:12, said:


Niste subnutriti francezii...am mai multe de spus, stai asa Posted Image
In primul rind nu ma omor dupa bucataria frantuzeasca. Si nici brinzeturile lor nu ma agita prea tare. Cumpara nevasta-mea de doua ori pe saptamina fel de fel de amestecuri de toate natiile. Pentru alea frantuzesti nu exista decit o singura clienta. Ghici cine. E cam mult tam-tam si in rest aburi. Italienii fac brinza buna, olandezii la fel, iar telemeaua de oaie romaneasca nu se da pentru absolut nimic altceva. Fac si grecii si turcii ceva similar, dar ceam acra, deci uita-i si pe astia.
Si da, mustarul Dijon e prost si atit


Dupa parerea mea telemeaua si branzele turcesti si grecesti nu prea se pot compara cu ce se face in Franta sau Italia. Aia e branza adevarata pentru mine, cu cat miroase mai tare cu atat e mai gustoasa.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate