Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum este mustarul dijon?
Last Updated: Mar 13 2019 12:23, Started by
Jon97
, Feb 24 2019 12:51
·
0
#19
Posted 24 February 2019 - 13:59
#20
Posted 24 February 2019 - 14:19
Saracie mare in lumea asta.
Nu isi permite omul sa cumpere de pofta un mustar. Ce a putut sa faca Soros asta cu banii romanilor. gumball3000, on 24 februarie 2019 - 13:59, said:
neah, La minut Classic e cel mai ok Ala clasic de tecuci e o bataie de joc, facut in craiova de orkla foods parca |
#21
Posted 24 February 2019 - 14:23
totul e mai bun cu muștar dijon, de preferat să fie consumat cu o brânză bună și veche, pentru mici rămâi cu tecuci.
|
#22
Posted 24 February 2019 - 14:35
Sunt mare consumator de mustar. Il prefer pe cel acrisor in loc de cel iute/dulce. Pana acum toate dijonurile pe care le-am incercat (vreo 10 feluri diferite) erau ba iuti, ba cu miere si tot iuti. Nu sunt fan.
Cel care are boabe intregi si e acrisor, nu e dijon in adevaratul sens al cuvantului, dar e bun. |
#23
Posted 24 February 2019 - 15:17
bluesnake, on 24 februarie 2019 - 14:35, said:
Pana acum toate dijonurile pe care le-am incercat (vreo 10 feluri diferite) erau ba iuti, ba cu miere si tot iuti. Nu sunt fan. |
#24
Posted 24 February 2019 - 15:20
Mie cel mai bun mustar clasic mi se pare ala pe care il primesti cand cumperi mici de la kaufland, ceva asemanator la magazin nu am gasit.
|
#25
Posted 24 February 2019 - 16:52
mie-mi place ala de-l gasesti in Piata Obor, cartonul ala ii innobileaza gustul
|
#26
Posted 25 February 2019 - 08:16
Jon97, on 24 februarie 2019 - 13:22, said:
Oare mustarul asta cu boabe intregi merge cu mici? Iese o porcărie, departe de gustul pe care îl știi. Nu îmbunătățește cu nimic micii. La mici eu prefer muștarul clasic de Tecuci. Pentru altele...tine de gust. Mie mi se pare prea aromat și acoperă toate celelalte gusturi din farfurie. Eu îl folosesc ik cantități mici la dressinguri și/sau sosuri. |
#27
Posted 25 February 2019 - 08:40
craciuncostel, on 24 februarie 2019 - 13:02, said:
Am două borcane, unul început și gustat, al doilea neatins. Nu îmi place. Prima dată când am văzut biluțele alea am fost intrigat, iar după ce am gustat am fost dezamăgit. Dar nu sunt un cunoscător al bucătăriei așa că părerea mea nu este pertinentă. Mi se pare că nu are nicio legătură cu muștarul clasic și nu aș ști la ce merge cu adevărat. Pai ala e mustarul clasic, cu aia incepem ) Despre mustarul asta de Dijon nu pot sa spun decat ca imi place mult. Nu prefer mustaru iute in general, insa ala are aroma buna de mustar, nu e iute de la cine stie ce ardei iuti sau alte lucruri. De mancat cu mici nu prea merge dupa parerea mea. Edited by giuliani, 25 February 2019 - 08:43. |
#28
Posted 25 February 2019 - 11:13
Eu il folosesc la crenvusti si mai ales la vinegreta.
Maille fara boabe, classic. Micii cu ardei iute si sare nu cu mustar. |
|
#29
Posted 25 February 2019 - 11:20
#30
Posted 25 February 2019 - 11:27
#31
Posted 25 February 2019 - 12:33
Daca aveti un blender in casa nu trebuie sa mai dati 9lei pe borcanelul de mustar de Dijon ci il preparati in casa si il faceți mai iute, dulce sau acrișor. O punguta de 100g de boabe de mustar costa 1leu si ceva, mai trebuie un pahar de vin alb bun, netamaios, otet, sare. Se lasa boabele de mustar la Ă®nmuiat in vin 24-48 de ore si apoi se trece la preparat. Găsiți retete pe internet. Reteta din link o folosesc eu si iese mai bun decat orice mustar din comert.
https://www.femeia.r...ustarul-in-casa Daca vreti mustar mai putin iute, opăriți boabele sau chiar dati intr-un clocot. Oricum se face atat de usor incat chiar nu mai merita sa cumpar. Practic, dupa ce scoti boabele de la hidratat, dureaza 5 minute sa-ti faci muștarul tau. Edited by Freddy12, 25 February 2019 - 12:38. |
#34
Posted 25 February 2019 - 13:59
La ăsta dijon, din câte înțeleg, n-are nicio legătură dacă are boabe întregi sau nu, el are un proces specific de producție, se folosește un anumit tip de muștar, care se acrește într-un anume fel. "Muștar de Dijon" e ca "parmezan", e un termen specific, care nu poate fi folosit de oricine. Trebuie să se folosească anumite ingrediente, anumit proces de producție.
Eu am luat mai multe tipuri de muștar de la Maille. Mi s-au părut toate mult prea puternice față de cele pe care le mâncăm noi de obicei. Puneam un vârf de linguriță, că mai mult zici că mâncam muștar gol. Mi se pare mai bun ăsta de Tecuci, al nostru, cel puțin așa cum îl folosim noi, în general. Acum știu că o să-mi sară experții în muștar în cap, dar aia e. Am mâncat când eram student un muștar, pe care nu l-am mai găsit. Era cu boabe de muștar prin el, iar numele lui era ceva de genul "Casa Boierească", dar am un lapsus total, nici Google nu-mi găsește ceva similar. Mi s-a părut excelent. A făcut cel mai ieftin parizer comestibil! |
#35
Posted 25 February 2019 - 14:30
Mie mi-au placut intotdeauna doua categorii de mustar in Romania: primul era La Minut, si al doilea Crenvustila de care gaseam in perioada cand eram student. Ala de Tecuci nu mi s-a parut niciodata cine stie ce, poate o sa mai incerc acum dupa ceva vreme sa vad ce si cum
Nu doar mustarul de la Maille este atat de picant, si mustarul de Dijon care apare din cand in cand la Lidl este foarte concentrat, se simte mult mai intens gustul si tocmai asta e ceea ce imi place mie Mereu mi.a placut si mustarul cu hrean La Minut care se indreapta putin in directia aia. |
#36
Posted 25 February 2019 - 14:33
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users