Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum este mustarul dijon?
Last Updated: Mar 13 2019 12:23, Started by
Jon97
, Feb 24 2019 12:51
·
0
#1
Posted 24 February 2019 - 12:51
Am vazut prin filme ca lumea mananca mustar dijon ( ala cu boabe intregi) cu oua fierte.
Care e treaba cu mustarul asta? Cica e vreo 9 lei prin magazine. Chiar este asa de bun? https://goo.gl/images/Z7qKAL Edited by Jon97, 24 February 2019 - 13:10. |
#2
Posted 24 February 2019 - 12:59
e bune pt textura
n-ai 9 lei in buzunar sa testezi si singur sau de ce intrebi aici? Edited by gumball3000, 24 February 2019 - 13:00. |
#3
Posted 24 February 2019 - 13:00
e bun intradevar, eu de cand mananc de asta mi s-a lungit instrumentul vreo 6cm, asta cam in 3 luni de cand l-am descoperit. Acum îl am de 7 și eu...
Edited by richelieu, 25 February 2019 - 08:18. |
#4
Posted 24 February 2019 - 13:00
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5DgG62sln2Y?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Dijon e doar regiunea din Franta, ceva imi zice ca nu boabele alea intregi ii dau numele. Uite mustar DIjon si fara boabe intregi: [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Maille_Dijon_Originale.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by gumball3000, 24 February 2019 - 13:11. |
#5
Posted 24 February 2019 - 13:01
E mai gustos.
Ține de preferințele fiecăruia. Dă și tu 9 lei și afli. "Muştarul de Dijon este originar din Franţa, mai precis din zona oraşului Dijon, unde se produce încă de la începutul secolului 19. Denumirea sa nu este însă marcă înregistrată, el putând fi astfel produs de către oricine în întreaga lume. Ce este însă atât de special la acest sos de muştar astfel încât el a devenit renumit în întreaga lume? Ingredientul specific lui este vinul alb. Atât acesta, cât şi mustul de struguri, sunt folosite pentru „marinarea” boabelor de muştar dar şi la legarea sosului. Deci vinul alb, în combinaţie cu diferite condimente şi ierburi, dă muștarului de Dijon gustul său inconfundabil." S-a mutat TPU aici |
#6
Posted 24 February 2019 - 13:02
Am două borcane, unul început și gustat, al doilea neatins. Nu îmi place. Prima dată când am văzut biluțele alea am fost intrigat, iar după ce am gustat am fost dezamăgit. Dar nu sunt un cunoscător al bucătăriei așa că părerea mea nu este pertinentă. Mi se pare că nu are nicio legătură cu muștarul clasic și nu aș ști la ce merge cu adevărat.
|
#7
Posted 24 February 2019 - 13:09
#8
Posted 24 February 2019 - 13:15
Jon97, on 24 februarie 2019 - 12:51, said:
Am vazut prin filme ca lumea mananca mustar dijon ( ala cu boabe intregi) cu oua fierte. Care e treaba cu mustarul asta? Cica e vreo 9 lei prin magazine. Chiar este asa de bun? https://goo.gl/images/Z7qKAL https://en.wikipedia...i/Dijon_mustard |
#9
Posted 24 February 2019 - 13:18
Am mancat si eu cu boabe intregi, habar nu am daca scria pe el Dijon, nu era iute.
Depinde de tipul boabelor de mustar, nu toate sunt iuti. Asta e cel de l-ai pus in prima poza: With its notes of hazelnut, crunch mustard seeds, intense flavours and subtle notes of white wine, the Maille Old Style Mustard will transport you to the very heart of the Burgundy region of France. This delicious mustard is perfect with herbed lamb chops. Add to your favourite vinaigrette to enliven the flavours or boost the flavour of cheese toasts. MAILLE TIP: "Refine the range of flavours of a condiment or a sauce." https://www.maille.c...on-mustard.html Edited by gumball3000, 24 February 2019 - 13:20. |
#11
Posted 24 February 2019 - 13:26
Merge dar să fie micii mai mari, să nu cadă boabele de pe el.
|
#12
Posted 24 February 2019 - 13:27
#13
Posted 24 February 2019 - 13:27
#14
Posted 24 February 2019 - 13:28
#15
Posted 24 February 2019 - 13:37
#16
Posted 24 February 2019 - 13:56
desi sunt un mediocru tzaran de la bucuresti, am avut ocazia sa degust diferite variante de mustar "de dijon", produs de diferite firme autohtone, cit si de afara.
rau nu este, dar varietatea gustulurilor a fost atit de mare incit m-a determinat sa raman la neaosul si stramosescul mustar "clasic de tecuci", aditivat uneori, in functie de chef, cu citeva picaturi de otzet, ca sa se apropie de gustul aluia de pe cartonul cu crenveshi, pe care-i mincam cind ma ducea taica-miu la defilare .. |
#17
Posted 24 February 2019 - 13:57
#18
Posted 24 February 2019 - 13:58
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users