Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Otel carbon

Capcane pentru șoareci

Passat B8
 La volan baut si fara permis? Ped...

Reconditionare gard fier forjat/p...

7artisans 4mm F/2.8 fisheye circu...

DVD-uri INTENSO
 Perlele internetului in Germania

Invision Community, Editați ...

Despre cei ce ti se adreseaza agr...

Dispar mesaje din Messenger Faceb...
 Acer Veriton N4640G barebone - ra...

Flacara mica cand bransez in prel...

Problema plita electrica

Problema pornire
 

HiMedia Q5/Q10 QUAD CORE Android 4.4.2 TV Box

- - - - -
  • Please log in to reply
516 replies to this topic

#37
copermine

copermine

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 01.11.2006
Se poate instala AOSP browser pe Launcher Himedia ?

#38
hellrider

hellrider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,005
  • Înscris: 25.09.2003
Face bitstream la formate audio DTS HD si Dolby True HD pe HDMI ?
Suporta flacuri cu rezolutie mare gen 24/192 ?
Cum ruleaza din retea pe fir?
Se pot mapa share uri din retea pt a fi include in libraria xbmc?

#39
gmbanat

gmbanat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 25.10.2007
Din păcate nimic din ce spui tu nu am apucat să probez, aparatul este în service...
Poate o să te lămurească Cristi(cs), sau altcineva... sorry.

#40
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 11.04.2003
model number Q5EN.1000 si build 1.0.4 2014-09-13.104221
Pot pune HMD-1.0.6 2014-11-12.133150 sau HMD-1.0.7 2014-11-25.114531?

#41
puiut

puiut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 11.04.2003
Se poate instala TWRP sau cwm recovery ?
Eventual cum se poate face backup?

#42
24kpwn

24kpwn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 604
  • Înscris: 03.11.2010
Poate testa cineva daca functioneaza VidonXBMC pe el ? VidonXBMC este o versiune modificata de XBMC care suporta mvc, BD 3D ISO. In versiunea free nu are audio passthrough din pacate.
Multumesc

#43
RaduMX

RaduMX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 01.07.2006
nu, nu se poate, din pacate numai pe hardware vidon

#44
24kpwn

24kpwn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 604
  • Înscris: 03.11.2010
Eu am instalat pe un nexus 5 si functioneaza. Ma gandeam ca poate ruleaza si pe himedia.
Mersi.

#45
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
HMD-1.0.7 2015-01-14.145856 (final)

Changelog(source):
1. Fixed Google Browser/spotify music cannot install from Google Play Store.
2. Fixed some add ons not work on XBMC/Kodi. Posted Image
3. User can now install other launcher and set as default. Posted Image
4. Fixed Youtube output sound, but no image.

Installation Instructions:
1. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
2. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q5 quad.
3. With the Q5 quad turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the side of the Q5 quad(next to the USB ports).
4. While keeping the restore button pressed, turn on the Q5 quad.
5. The Q5 quad will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
6. The box will auto-reboot when finished.

Download: mediafire.

Don't forget to install google play fix this is Official FW (untouched).

LE: CS mod FW

Edited by cristianstoica, 19 January 2015 - 00:51.


#46
JanMakto

JanMakto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 300
  • Înscris: 14.05.2010

 gmbanat, on 30 decembrie 2014 - 09:43, said:

Din păcate nimic din ce spui tu nu am apucat să probez, aparatul este în service...
Poate o să te lămurească Cristi(cs), sau altcineva... sorry.

Ma scuzi,
de modelul asta stii ceva?

#47
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,019
  • Înscris: 18.08.2004

 24kpwn, on 02 ianuarie 2015 - 23:00, said:

Eu am instalat pe un nexus 5 si functioneaza. Ma gandeam ca poate ruleaza si pe himedia.
Mersi.

eu am instalat chiar si pe un P5 quad si pe o tableta vidonXBMC (prin vara) si stiu ca a mers instalat fara probleme (nu mai stiu exact ce versiune am dat jos de la ei de pe site, erau mai multe acolo). Telefonul are HW Mediatek MT6589 iar tableta Rockchip 3166

#48
gmbanat

gmbanat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 25.10.2007

 JanMakto, on 24 ianuarie 2015 - 18:33, said:


Ma scuzi,
de modelul asta stii ceva?

Fără scuze ...:) ...nu l-am avut...văd că n-are decât 1gb de ram și e doar dual core...ahh : înghite si-un hdd în el...cam pe marți vine al meu din service, apoi mai testez și revin cu mai multe informații.

#49
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
@JanMakto
Decat Q10-II mai bine te orientezi catre Q10 quad aici

#50
JanMakto

JanMakto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 300
  • Înscris: 14.05.2010

 cristianstoica, on 24 ianuarie 2015 - 19:21, said:

@JanMakto
Decat Q10-II mai bine te orientezi catre Q10 quad aici

Multumesc de sugestie Cristi, dar cam scump.
Uite cevaasemanator cu ce ai postat tu, tot himedia, processor ARM Cortex A7 1.5G Quad-core CPU, doar ca nu are gigabit (inutil in momentul asta, parerea mea) si4k (la fel de inutil la ce material exista pe piata astazi). Mult mai aspectuos la carcasa.
Nelamurirea mea consta in faptul ca Q5-II stiam ca e dual-Core, stiam ca si gmbanat are un Q5-quad core, insa mi se pare mie sau in Romania denumirea e Q5, iar extern este Q10 la aceleasi caracteristici himedia?
multumesc.

Edited by JanMakto, 24 January 2015 - 22:28.


#51
JanMakto

JanMakto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 300
  • Înscris: 14.05.2010

 gmbanat, on 24 ianuarie 2015 - 19:18, said:

Fără scuze ...Posted Image ...nu l-am avut...văd că n-are decât 1gb de ram și e doar dual core...ahh : înghite si-un hdd în el...cam pe marți vine al meu din service, apoi mai testez și revin cu mai multe informații.

spune, daca se poate, cu ce ai filmat review-ul asta si ce marca tv (samsung) e in demonstratie?
Multumesc.

#52
gmbanat

gmbanat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 25.10.2007
Sper că nu glumești ;)...cu telefonul am filmat. Tv-ul e ăsta: http://www.altex.ro/...g-ue55h6410-alb

LE: Lg G3...

#53
JanMakto

JanMakto

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 300
  • Înscris: 14.05.2010
Multumesc de raspuns.
navigam despre himedia si am dat peste asta:
http://www.iandroidt...-16gb-sata.html
HiMedia Q16 Android TV Box 1080P 3D Games 3D Blu-ray 1GB 16GB SATA
Din ce am inteles facut pentru Malayesia.

Edited by CristianAdrian, 15 March 2015 - 13:09.


#54
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010

 JanMakto, on 24 ianuarie 2015 - 22:19, said:

Nelamurirea mea consta in faptul ca Q5-II stiam ca e dual-Core, stiam ca si gmbanat are un Q5-quad core, insa mi se pare mie sau in Romania denumirea e Q5, iar extern este Q10 la aceleasi caracteristici himedia?
multumesc.
HiMedia Q5 quad aici

Q10 quad
[ http://www.myhdplayer.com/bilder/produkte/normal/HiMedia-Q10quad-4K3D-3D-FullHD-4K-Mediaplayer-Android-44-Smart-TV-Box.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
OS: Android 4.4 KitKat
Main Chip :Quad Core / Cortex-A9 up to 1.5GHz  / Mali-450 Octacore GPU
Memory: 2GB DDR3 (actual available memory is slightly less due to reserved memory)
Storage: 8GB (actual available space is slightly less due to reserved by the system)
Network: Wireless 802.11b/g/n, 10/100/1000 Ethernet
Expand Memory: MMC/SD 2-in-1 card reader
IO/Ports: USB2.0 Host*2, USB3.0 Host*1 (connect to USB devices), USB3.0 Slave*1 (connect to PC),
Composite , Coxial, HDMI 1.4 , L/R Stereo, Optical SPDIF
Keyboard: Support virtual keyboard, support 2.4G wireless keyboard, fly mouse
Audio: DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA, AC3/Dolby Digital, Dolby Digital Plus
Video: HDMI 1.4, Full HD 1080p, 3D Blu-ray ISO support, 4K UltraHD

Q5 quad
[ http://www.myhdplayer.com/bilder/produkte/normal/HiMedia-Q5quad-4K3D-3D-FullHD-4K-Mediaplayer-Android-44-Smart-TV-Box.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
OS: Android 4.4 KitKat
Main Chip: Quad Core / Cortex-A9 up to 1.5GHz  / Mali450 Octacore GPU
Memory: 2GB DDR3 (actual available memory is slightly less due to reserved memory)
Storage: 8GB (actual available space is slightly less due to reserved by the system)
Network: Wireless 802.11b/g/n, 10/100/1000 Ethernet
Expand Memory: MMC/SD 2-in-1 card reader
IO/Ports: USB2.0 Host*2, USB3.0 Host*1 (connect to USB devices), external hot-swap SATA + power interface,
Composite , Coxial, HDMI 1.4 , L/R Stereo, Optical SPDIF
Keyboard: Support virtual keyboard, support 2.4G wireless keyboard, fly mouse
Audio: DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA, AC3/Dolby Digital, Dolby Digital Plus
Video: HDMI? 1.4, Full HD 1080p, 3D Blu-ray ISO support, 4K UltraHD

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate