Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

Teapa nesimtita! www.depozit-online.ro

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#19
dan-lupu

dan-lupu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.11.2014
Confirm teapa ca mod de lucru.
Am comandata diverse chestii de pe site (la telefon cu agentul de vanzari), mi-au trimis factura proforma pe 12.11.2014 (miercuri), cam 4000 RON pe care am platit-o in 10 min.
Au promis livrarea in 2-3 zile MAX, cu posibiliate de livrare in aceeasi zi. Bineinteles ca asta nu s-a intamplat.
Joi au avut "niste probleme cu furnizorul" si agentul de vanzari nu a mai raspuns la telefon. In schimb a sunat "colegul de la logistica" care m-a asigurat ca livreaza sigur a doua zi dimineata.
Vineri nu a raspuns nimeni (nici agentul de vanzari, nici logistica, nici numarul de pe site). Le-am trimis mail si SMS sa confirme livrarea - nici un raspuns.
Vineri dupa-amiaza le-am trimis mail si SMS cu detaliile contului in care sa returneze banii.
Luni dimineata le-am dat mail si le-am spus ca daca pana la 1pm nu trimit OP ma duc la Politie. M-a sunat in 5 minute agentul de vanzari sa-si decline competenta (plata o face departamentul financiar) si sa dea cumva vina pe mine ca "am anulat comanda vineri".
Evident nu am primit nimic, la telefoane nu raspunde nimeni.
Nici eu nu am ajuns la Politie decat miercuri.
Politia a pus ceva intrebari dar ma dusesem pregatit cu copiile facturii, OP-ului meu, mail-uri etc. Au inregistrat plangerea penala pentru inselaciune impotriva agentului de vanzari si a firmei.
Inca nu am avut timp de ANPC dar o fac si pe asta in w/e-ul asta.
Va tin la curent...

#20
ccristyan

ccristyan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,032
  • Înscris: 17.03.2014
Dan-lupu , iti vor returna banii dar dupa cateva luni :)) sau ce ai comandat daca mai vrei . Nu inteleg modul lor dar cu banii de la tine cumpara de la fabrica direct pentru alt client iar cu banii de la urmatorul cumpara pentru tine si tot asa , stoc nu au mai deloc chiar daca pe situ lor au sute de mii de produse :)) eu am patit cam la fel doar ca am fost la sediu , am discutat cu ei , m-am inteles , i-am zis foarte clar ca vreau azi sa primesc si a zis ca este ok sa ma duc la casierie , dupa ce am platit imi zice , pai nu v-am zis ca nu avem masina si nu se poate azi :))))) dar nu am plecat de acolo pana nu mi-au livrat materialele :))

#21
dan-lupu

dan-lupu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.11.2014
@Cristi, probabil ca ai dreptate, teapa e luata, noroc ca nu stateam in banii aia si intre timp am reusit sa iau alte materiale (comandate si livrate in aceeasi zi).
Am facut si plangerea la ANPC.
Sunt curios cum o sa se descurce cu plangerea penala.

intre timp, daca vreti sa ii urati omului de bine...
https://www.facebook...rian.popa.31337
https://www.linkedin...popa/15/a26/276

#22
juice_2407

juice_2407

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 23.11.2009
Imi pare rau, ca pe topic-ul inceput de mine, se inmultesc nemultumirile si problemele legate de acest depozit. Scopul pentru care eu mi-am povestit patania, a fost tocmai ca potentilii clienti sa vada cu cine au de-a face....

Ai procedat foarte corect, alta modalitate nici nu exista... Cei de la Anpc, isi vor face treaba, sunt obligati ca in termen de 30 zile sa-ti dea un raspuns. Doar ca din acei bani, vei pierde comisioane prin banci....si nu se stie cand ii vei primi.
Eu chiar am renuntat sa avansez cu lucrarea...pt ca banii de care dispuneam erau putini, lucrare pe cont propriu plus incurcatura lor....am renuntat, pana in primavara.
Oare de ce in tarisoara asta, birocratia e atat de complicata? Ma repet, nu inteleg cum de astfel de firme inca mai functioneaza, probabil ca o tine numai din teapa, in alta teapa.
Ar trebuie ca Anpc sa aiba mai multa putere de actiune, sanctiuni mai grave....si mai multi angajati. Nu ar strica un site specializat, unde sa poti gasi tot felul de informatii despre firmele din Romania, de la cele financiare(cum exista site-uri cu plata), pana la informatii si feedback din partea clientilor si colaboratorilor.
Succes si sa ne ti la curent cu ce se mai intampla. In special de acea plangere penala, chiar sunt curios, daca nu cumva se face uitata prin vreun sertar....

#23
Sevacon

Sevacon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 428
  • Înscris: 21.10.2013
Oameni buni, va recomand sa cumparati materiale de constructii de la depozite de materiale de constructii adevarate, cu istoric in piata, cu spatiu de depozitare, logistica proprie nu a furnizorului care de cele mai multe ori sunt revanzatori.  Din ce am auzit au datorii mari la toti furnizorii.

Edited by Sevacon, 24 December 2014 - 11:23.


#24
uglybebel

uglybebel

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.02.2015
si eu am patit-o cu nesimtitii astia, am comandat 30 paleti de caramida si platit in avans in urma unei comenzi online si au uitat sa mai trimita produsele desi a 2-a zi trebuiau sa fie in curte la descarcat... dupa multe incercari am recuperat 10 paleti din cei comandati pentru restul i-am actionat in instanta si urmeaza primul termen pe 20.03.2015 la buftea, in acelasi timp am facut plangere penala impotriva nesimtitilor..

daca e cineva sceptic ii pot atasa cele 20 de pagini de plangeri si sesizari adresate excrocilor

aveti grija ! sa nu patiti la fel

#25
costinviorel

costinviorel

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.05.2015
Cam asa este, mi s-a intamplat si mie.

Sa va povestesc cum am fost tepuit:am facut comnda pe net :1000 etrieri de 20x20cm pc8, 500 etrieri de 40x25cm pc8 ,plasa sudata 5x2m pc8 cherestea si grinzi de 4m si3m de8x8cm,ciment ROMCIM ,CORNIER ,BARA 40x60 de 4mm ,am primit proforma in care se includea si transportul,am mers la sediul din bul.Timisoara am platit 5300lei,dar cind sa-mi faca livrarea imi spune ca nu au cimentu comandat si etrierii,am acceptat livrarea fara aceste 2 produse; dar surpriza. grinzile erau rupte si am returnat 5 din 20 ,iar restul nu aveau lungimea comandata ,CHERESTEAUA ERA DE PROAST CALITATE :va sfatuiesc sa masurati tot ce vi se livreaza.Surpriza apare simbata urmatoare cind mi se aduce cimentul si etrierii.Mi s-au livrat toti cei 1500,dar nu au decit 645kg ,iar eu am platit 718kg . Pun mina pe telefon si le spun ca nu am cantitatea de fier platita ,la care mi se spune ca sunt pierderi tehnologice.Daca pe factura scrie clar fier fasonat ,trebuia intii sa-l produca apoi sa-l cintareasca si sa-l factureze .Logic m-au tepuit cu peste 70 kg (APROAPE 250LEI) si am de gind sa fac plingere penala pentru fals in inscrisuri,inselaciune si furt daca pina luna viitoare nu-mi livreaza cantitatea platita.orce dialog cu ei o vreau pe net deoarece constituie proba,dar refuza  ORCE DIALOG PE NET.treaba lor le voi cere daune materiale si morale.Acum vor sa le dau etrierii inapoi sa-i cintareasca ei , adica sa nu mai am proba,hotiei.

Edited by costinviorel, 26 May 2015 - 16:32.


#26
Sevacon

Sevacon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 428
  • Înscris: 21.10.2013
Degeaba ii dai in judecata, ei au deja alta firma pregatita ca s-o inlocuiasca pe actuala in caz de se strange cureaua prea mult. Din ce stiu asta e cam a 4-a firma pe care a schimbat-o.

#27
juice_2407

juice_2407

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 23.11.2009
Cum s-a scris anterior....NU mai lucrati cu firme,depozite de materiale constructii online!!! Poate asta e un caz izolat...dar sub niste preturi mai mici, site frumos aranjat, e doar o mare teapa!!!! La livrare, fie e calitate proasta sau mai pierd pe traseu din produse.....si in final produsele ajung si mai scumpe, fata de un depozit fizic....

Uite ca in Romania....Anafu se ia de batrani ce vand oua si patrunjel, iar astia schimba societatea comerciala, si continua sa dea tepe dupa tepe...

Trebuiesc luate toate masurile, Anpc, plangere penala, politie....asta e japca!!! Nu mai traim in vestul salbatic, desi era bine, macar 10 min sa am la dispozitie cu cei 2 angajati, care m-au dus cu vorba si prostit acum ceva vreme...

#28
ahernar

ahernar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 01.07.2006
In cazul meu am dat de ei fara sa stiu via E-MAG (au un parteneriat ceva ) Asa m-am trezit cu o lampa led de 5W in loc de 20 iar dupa trei zile lucratoare  de la initierea cererii de retur inca n-am nici un rand scris de la ei . Vedeti ca firma apare ca SAPODA VENTURES pe Emag

#29
danprietenosul

danprietenosul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.04.2009
NU RECOMAND !!!!! am facut comanda in dec2018 de aprox 1500 lei, pe care au anulat-o . Nici acum nu au facut plata le nenumaratele insistente.
Oreratorul comenzii este Domnul Dragnea Alexandru (tel site 0769.088.862) , care ca urmare a insistentelor de returnare contravaloare comenzi anulate, nu mai raspunde la apeluri.

#30
danprietenosul

danprietenosul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.04.2009
Buna ziua,
NU COMANDATI LA ACESTA SITE.

raspusul Reclamatii Ilfov <[email protected]> prin Comisar Sej Adjunct Sorin Ionescu este:
1. "In urma actiunilor de control la SC ZARCO DISTRIBUTIE SRL" am constatat ca toate conturile sunt blocate de ANAF pentru recuperearea restantelor catre bugetul de stat
2. O data  cu deblocarea conturilor , operatorul economic POATE !! sa va returneze suma de bani
3. Va sugeram sa va adresati Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice

#31
Ira_Melanox

Ira_Melanox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 28.04.2006
Up la thread :D Din pacate confirm ca depozit-online - Zarco Distributie - sunt niste tepari ordinari.

Am facut o comanda in 26 martie. 187 baxuri polistiren grafitat de 15 cm, plus alte materiale, vreo 3000 EUR. Plata a fost facuta in avans, pentru ca, nu-i asa, Austrotherm nu debiteaza pe comanda polistiren fara plata. Dupa repetate amanari, ca nu a livrat Austrotherm polistirenul, ca au fost ocupati, ca acum-acum incarca, acum-acum livreaza, am sunat la Austrotherm sa intreb de statusul comenzii.
Foarte amabili cei de acolo, au verificat in sistem, si au gasit cele 187 baxuri de grafitat comandate in sistem de catre o oarecare firma Pasha Film SRL... INSA NEPLATITE, motiv pentru care comanda nu a intrat in lucru. Deci noi am achitat comanda la efectuare cu ordin de plata... ei nu au dat banii mai departe la Austrotherm si ne duc cu zaharelul de 2 saptamani ca acu' acu' vine comanda.
Le-am scris si celor de la Austrotherm, cu sfatul sa nu se mai asocieze cu astfel de cocliti, prin prezenta produselor lor pe site-ul lor. O sa urmeze demersurile la ANPC si in instanta pentru recuperarea banilor.

Cocletele in cauza este Adrian Popa... si o suma de alti interlopi, plus o suma de alte firme. Zarco Distributie e doar una dintre ele.
https://supervizor.r...-infoaliment-3/

Edited by Ira_Melanox, 09 April 2019 - 10:12.


#32
Ira_Melanox

Ira_Melanox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 28.04.2006
Intrucat nu mai pot edita postul anterior, revin cu feedback daca se va face sau nu livrarea. S-a dus azi sotul peste ei si sunt sperante. Daca se va face, voi cere stergerea postului... sau editarea lui sa corespunda cu realitatea.

#33
dvn2007

dvn2007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 30.11.2007
ar trebui deja inaintata plangere la ANPC

#34
Ira_Melanox

Ira_Melanox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 28.04.2006
Update la situatia de mai sus...
A mers sotul amorsat la sediul din Chiajna, unde l-a gasit chiar pe distinsul "manager". Se pare ca a apasat butoanele potrivite, incat distinsul tepar s-a incuiat in birou si a binevoit sa faca plata... din contul Pasha Film Studio SRL. In sfarsit au incarcat materialele in camion si au livrat, escortati pana la locul livrarii, pentru ca orice era posibil acum - inclusiv varianta de a pleca pe coclauri cu marfa, si a inchide maine depozitul din Chiajna (inteleg ca au mai facut o data asa).
Mai multi angajati din depozit au confirmat ca asta e  modul de operare... oamenii de pe vanzari sunt foarte buni si disponibili, te ajuta cu informatii astfel incat sa smulga de la tine o plata cat mai grasa in avans. Apoi, in functie de cine vine cu mai mult scandal sau amenintari, se fac si platile la furnizori, mai departe, daca se fac. Ni s-a confirmat faptul ca "managerul" (care si-a falimentat firma de cateva ori pana acum potrivit unor articole de presa, si care nu isi plateste taxele la stat) efectiv nu a vrut sa faca platile in zilele anterioare - timp in care isi bateau joc: "vine maine", "vine azi", "e ocupat Austrothermul, tot Universul construieste acum".
O surpriza placuta au fost cei de la Austrotherm, care au reactionat mai mult decat profesionist - atat managementul cat si domnul de la facturare. Au promis ca ma informeaza cand va pleca transportul de polistiren din Roman si cand va fi livrat, de asemenea m-au anuntat si ca au intrat in sfarsit banii pentru comanda.

Bibliografie Posted Image
Aici   sunt relevante comentariile, mai putin pupincureala nesimtita din articol.
Aici   niste recenzii.
Aici   increngatura tipic romaneasca care permite existenta unor astfel de tepari.

As vrea sa multumesc pe aceasta cale statului roman pentru ca permite ca parazitii astia sa existe, ANPC-ului pentru ca in ciuda reclamatiilor recurente de ani intregi nu da un gainat pe cetateni, si Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice. Siguranta si incredere... in tepe si batai de joc.

Edited by Ira_Melanox, 09 April 2019 - 19:20.


#35
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,160
  • Înscris: 15.05.2008
mai oameni buni,nu mai platiti produse in avans,aduci marfa iti dau banii sau doar daca e firma consacrata,la nivel national

#36
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,395
  • Înscris: 06.02.2008

View Postdanprietenosul, on 25 ianuarie 2019 - 14:22, said:


Oreratorul comenzii este Domnul Dragnea Alexandru (tel site 0769.088.862) , care ca urmare a insistentelor de returnare contravaloare comenzi anulate, nu mai raspunde la apeluri.

Păi numele e predestinat, nu? Ăsta e nume de escroc, indiferent de prenume :)

Edited by caiuscorneliu, 23 April 2019 - 01:08.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate