Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Abatoare pentru bovine din Neamt sau din zona Neamtului (MOLDOVA)
Last Updated: Nov 28 2019 07:21, Started by
lucy56
, Jun 01 2014 08:37
·
0
#37
Posted 05 August 2015 - 21:53
se scumpeste sau nu carcasa, dupa cum se aude ? nu in galantar ,la abator .
|
#38
Posted 06 August 2015 - 07:27
Neata,
Ieri am descoperit "o aroganta" maxima la adresa crescatorilor de vaci de carne... am fost la primarie sa imi inscriu vacile in noul Registru Agricol care din 2015 este in varianta electronica.... si ce sa vezi surpriza: vacile de carne nu exista ca si categorie in acest mare registru .... exista numai vaci de lapte si vaci reforma plus alte subcategorii, dar nu vaci de carne.... Pe cat de stupida e problema pe atat de importanta este ca mie imi trebuie adeverinta cu vaci de carne pt fonduri europene.... Idei, solutii, s-a mai lovit cineva de asta pana acum? Merci Edited by dutadx, 06 August 2015 - 07:28. |
#39
Posted 08 September 2015 - 16:36
dutadx, on 06 august 2015 - 07:27, said:
Neata, Ieri am descoperit "o aroganta" maxima la adresa crescatorilor de vaci de carne... am fost la primarie sa imi inscriu vacile in noul Registru Agricol care din 2015 este in varianta electronica.... si ce sa vezi surpriza: vacile de carne nu exista ca si categorie in acest mare registru .... exista numai vaci de lapte si vaci reforma plus alte subcategorii, dar nu vaci de carne.... Pe cat de stupida e problema pe atat de importanta este ca mie imi trebuie adeverinta cu vaci de carne pt fonduri europene.... Idei, solutii, s-a mai lovit cineva de asta pana acum? Merci |
#40
Posted 09 September 2015 - 19:46
cunoaste cineva vreun abator care ofera mai mult de 12 lei pe kg tineret bovin ?
|
#41
Posted 16 September 2015 - 20:44
de atestatul de producator stie cineva , ceva detalii ?
|
#42
Posted 29 September 2015 - 20:14
Salut.
Se pare ca nimeni nu mai vinde nimic, Ori cine vinde tine doar pentru el?? Oricum cei care vor sa faca treaba din cresterea tineretului bovin sunt afectati indirect (si cand spun indirect spun un adevar) de taranul roman, taranul ala obosit care creste o vaca si cand nu ploua, nu mai este capabil sa-si stranga furajele necesare pentru iernare. Asadar asistam momentan la o "infuzie" consistenta de marerial taranesc pentru abatorizare de proasta calitate si ieftina totodata. Moment prielnic pentru "comerciantii" de carne de vita sa-ti arunce niste preturi derizorii sau chiar sa-ti refuze marfa de buna calitate in detrimentul celei sezoniere si slabe. Imi pare rau pentru taranul necajit, dar nu-l compatimesc. |
#43
Posted 29 September 2015 - 22:21
Asta de moment , dar pe viitor cand taranul ala obosit si necajit cum ii zici tu o sa renunte de tot la vaca, o sa devina vitelul un rara avis
Vrei sau nu sa recunosti vitelul pe care il ingrasam/taiem/exportam provine majoritar de la vaca taranului si in mica masura de la vaca de ferma . Imi pare rau ca anul asta ti-a incurcat socotelile taranul , dar stai linistit e pe cale de disparitie si taranul si vaca lui-mai moare un rand de batrani si iti vei duce copilul la zoo sa vada vaca . |
#44
Posted 08 October 2015 - 21:25
la neamt se ofera cica in jur de 10 ron pe kg carcasa . cineva care mai atie ceva din neamt sau tara?
|
#45
Posted 13 December 2015 - 15:31
pimi, on 29 septembrie 2015 - 22:21, said:
Asta de moment , dar pe viitor cand taranul ala obosit si necajit cum ii zici tu o sa renunte de tot la vaca, o sa devina vitelul un rara avis Vrei sau nu sa recunosti vitelul pe care il ingrasam/taiem/exportam provine majoritar de la vaca taranului si in mica masura de la vaca de ferma . Imi pare rau ca anul asta ti-a incurcat socotelile taranul , dar stai linistit e pe cale de disparitie si taranul si vaca lui-mai moare un rand de batrani si iti vei duce copilul la zoo sa vada vaca . Inainte de toate, spune-mi te rog ce pregatire sau in ce mod activezi in domeniul agricol. nu de alta, poate chiar stii mai multe. |
#47
Posted 14 December 2015 - 10:15
deci atata timp cat subventia este de 400 e pe hectar si pe cap de animal de 4 ori mai mare in celelalte tari ue ,tara noastra nu o sa duca lipsa de carne .poate produc cu acelasi costuri ca si noi dar ei se acopera cu subventia mare .
geluku_carp, on 29 septembrie 2015 - 20:14, said:
Salut. Se pare ca nimeni nu mai vinde nimic, Ori cine vinde tine doar pentru el?? |
#48
Posted 14 December 2015 - 12:00
Puțul gândiri-i afund tare uneori...
Treci mai departe, nu te pierde în detalii |
#49
Posted 14 December 2015 - 19:49
scaiba, on 14 decembrie 2015 - 12:00, said:
Puțul gândiri-i afund tare uneori... Treci mai departe, nu te pierde în detalii geluku !intre timp daca nu ai observat ,dar nu are cum ca zici ca ai o pregatire in agricultura , se intampla in sensu bun ca : procentul de i.a. sa creasca binisor sau cei care practica monta(taranii necajiti pe care eu sincer ii compatimesc ) la bovine cauta un metis sau chiar ceva de rasa (taur)sa obtina ceva mai bun fata de ce a avut .daca ai creste animale poate ai intelege mai bine treaba . fiecare se descurca cum poate , in limita posibilitatilor si cand spun asta la noi taranii muncesc , si cand se intampla sa fie un an secetos sau ploios si nu dispun de furaje suficiente fac in asa fel si ajung in primavara cu bine . daca ne uitam in statistici vedem ca peste 90% din exploatati sant de subzistenta . |
#50
Posted 14 December 2015 - 20:35
.adevarat este si faptul ca poate se sacrifica si animale nu cum ar trebui sa fie, reforme sau sacrificari de necesitate ... dar daca am fi mai nationalisti si in supermarket nu ne uitam la carnea de vaca din argentina , ca na a noastra are limba albastra sau la merele din olanda si aici sant exemple ....
dar daca am vedea cu ochiul al 3 lea si nu am fi mai catolici ca papa sau iesirile in strada sa fie mai dese si sa negociem mai bine pentru realele probleme ,taranul necajit devine fermier iar in supermarket carnea de vaca este din romania si vreau sa ma opresc aici ca problemele taranilor din tara sant foarte multe. p.s.cu fiecare postare se divulga o parte din gandire , caracter,personalitate, identitate . Edited by lucy56, 14 December 2015 - 20:44. |
#51
Posted 19 December 2015 - 20:17
lucy56, on 14 decembrie 2015 - 10:15, said:
deci atata timp cat subventia este de 400 e pe hectar si pe cap de animal de 4 ori mai mare in celelalte tari ue ,tara noastra nu o sa duca lipsa de carne .poate produc cu acelasi costuri ca si noi dar ei se acopera cu subventia mare . ce ai vruut sa zici ? |
|
#52
Posted 29 December 2015 - 20:32
Salut,sunt din Bihor si aici este o problema cu vaca din ograda care nu ti-o cumpara nimeni si cand un samsar de animale iti deschide usa iti ofera preturi intre 300 si 700 de lei care mi se pare putin,nu mai cumpara abatoarele din tara carne sau au monopolizat samsarii preturile ce se intampla.
|
#53
Posted 30 December 2015 - 19:25
danyyy89, on 29 decembrie 2015 - 20:32, said:
Salut,sunt din Bihor si aici este o problema cu vaca din ograda care nu ti-o cumpara nimeni si cand un samsar de animale iti deschide usa iti ofera preturi intre 300 si 700 de lei care mi se pare putin,nu mai cumpara abatoarele din tara carne sau au monopolizat samsarii preturile ce se intampla. daca nu ai posibilitatea sa duci la abator esti la mana smecherilor .preturile sant in functie ai de import si de intelegerea intre abatoare ....de vreme ...o speculatie totala .santem intr-o" ceata deasa persistenta" |
#54
Posted 10 January 2016 - 15:32
Socrul meu a vandut acum 3 saptamani o vaca de 6 ani cu 700 lei,iar cu 2 zile inainte sa o dea cu bani astia alt samsar ia oferit 300 de lei,cam astea sunt preturile pt ca nu sunt abatoare prin zona,daca stiti ceva abatoare care cumpara bovine dati un mesaj.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users