![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Interstellar (2014)
Last Updated: Mar 07 2017 19:52, Started by
Dany noob
, Dec 15 2013 20:08
·
0

Posted 02 April 2015 - 20:43

Posted 02 April 2015 - 21:13

Da' omu' nu este hater !
Spune ca nu i-a placut filmul, punct ![]() Eu banuiesc de ce nu i-a placut filmul, pentru ca are o poveste de rahat. Auzi, "filmul e despre transcendenþa (în timp ºi spaþiu) dragostei tatã-fiicã" ![]() Atunci de ce regizorul nu a exploatat mai mult transpunerea relatiei dintre tatã si fiicã si a pus accent pe efectele speciale SF ?! De ce a mistificat filmul incat la final sa iti vina sa vomiti cand intelegi ca este vorba despre "transcendenþa (în timp ºi spaþiu) dragostei tatã-fiicã" ?! Cel putin nu le-a imbinat armonios ![]() |
Posted 03 April 2015 - 12:24

OK, partial predictibil - si din pacate cand nu a fost predictibil (m-)a cam dezamagit. OK, am avut parte de momente "WTF??" ce pot fi considerate surprize. Multe chestii fortate, multe idei amestecate si exploatate pe
Per total n-as spune ca-mi pare rau de banii dati si timpul pierdut; doar ca... e departe de-a se ridica la nivelul hype-ului. Dar "gaura neagra" arata fain ![]() Apropo, eu unul nu as cauta scuze pseudo-filosofice unui esec ![]() |
Posted 06 April 2015 - 11:32

Posted 07 April 2015 - 04:56

Posted 07 April 2015 - 10:47

Am vazut si eu prea-laudatul Interstellar. Mai plauzibil mi s-a parut Exodus
![]() |
Posted 12 April 2015 - 11:50

Multe efecte speciale, o muzica de bagat in sperieti si nitica drama. Mi-a placut ca a ridicat niste semne de intrebare si ca are un subiect cat de cat original. Merita vazut, mai ales la cinema.
|
Posted 19 April 2015 - 21:00

Un val de sute de metri se poate forma in apa pana la genunchi?
|
Posted 26 April 2015 - 10:58

De unde ai dedus tu ca pe toata planeta apa avea aceasi adancime?
![]() |
Posted 26 April 2015 - 12:50

|
Posted 26 April 2015 - 20:24

Intrun film SF se poate intampla orice. Valul este posibil intr-un sefe datorita atractiei lu gaura neagra, dar "orice" este fantezie. Exista o linie fina intre fantezie si sefe. Unii o intuiesc, altii sar calul (linia). Edited by Genjurooo, 26 April 2015 - 20:25. |
Posted 26 April 2015 - 22:01

Filmul Interstellar (2014) are efecte speciale foarte bune, insa povestea e regizata intr-un mod stupid.
Filmul e o amestecatura de psihologic, drama, putin mister si SF. Regizorul Christopher Nolan a incercat sa copieze, oarecum, filmu' lu' Stanley Kubrick (2001: A Space Odyssey (1968)), insa amestecand tiparele mai sus enumerate -a iesit un film stupid mindfuck ![]() Filmul Interstellar (2014) are efecte speciale foarte bune, insa povestea e regizata intr-un mod stupid. Filmul e o amestecatura de psihologic, drama, putin mister si SF. Regizorul Christopher Nolan a incercat sa copieze, oarecum, filmu' lu' Stanley Kubrick (2001: A Space Odyssey (1968)), insa amestecand tiparele mai sus enumerate -a iesit un film stupid mindfuck ![]() |
|
Posted 26 April 2015 - 22:30

Filmul a fost bun, narațiunea reușitã, dar nu e ușurel. Trebuie sã-l savurezi cu atenție. Nu e doar un alt film SF plin de efecte speciale.
|
Posted 05 May 2015 - 02:05

Filmul are niste gauri grave, mai mari decat cea despre care se vorbeste, la capitolul dezvoltarea personajelor, poveste, joc actoricesc. De chestiile SF din film incerca sa nu ma leg, sunt teorii prezentate in zeci de productii alternative, povesti scrise, episoade din zona crepusculara sau star trek, alte filme. La cat de multe filme proaste se fac in ultimul timp e si normal ca acesta sa fie apreciat de noua pustime care nu se uita la un film mai vechi de 2013 ca efectele speciale e naspa.
Filmul nu e un dezastru, l-as nota cu cel mult 7/10 dar e clar sub alte productii de gen: Odiseea Spatiala 2001 chiar si 2010, blade runner, Solyaris(ala din 72 ![]() p.s. ... am o banuiala ca cei carora le-a placut Interstellar s-ar putea sa nu reziste la Stalker (1979). Edited by daniel:), 05 May 2015 - 02:09. |
Posted 05 May 2015 - 02:54

Asa e, ce SF-uri de top facura astia in urma cu 50 de ani, extraordinar si imposibil de depasit doar pentru ca asa zici tu, nici macar nu binevoiesti sa ne explici de ce. Dar Interstellar e clar sub acele productii. M-ai convins! La Stalker nu mai are rost sa ma uit ca zici ca n-o sa-mi placa, dar norocul meu ca am citit cartea, nu-s chiar irecuperabil.
Peste inca 50 de ani niste plictisiti vor avea o conversatie similara pe echivalentul din viitor al unui forum despre Interstellar 2014. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users