Interstellar (2014)
Last Updated: Mar 07 2017 19:52, Started by
Dany noob
, Dec 15 2013 20:08
·
0

Posted 17 March 2015 - 23:26

![]() Sa nu descurajam populatia care apreciaza un SF mai clasicutz. |
Posted 17 March 2015 - 23:39

Sa nu mai zic ca fiintele alea superevoluate care faceau spacetimeul lui peste, aveau puterea sa dea copy paste la gauri negre, aveau puterea sa il proiecteze pe texan in dormitorul cincidimensional DAR nu aveau puterea sa salveze niste amarate de plante ca naibii sa ramana mult si bine oamenii pe pamant. De praf nu scapi nici ajutat de extraterestrii. Impresia mea este: chiar au complotat sa plecam. Probabil fiintele alea erau satule de FB, celulare, drifturi-auto, zombalisme si pitzireli. ...macar sper ca era si asta in scenariu dar a cazut la montaj. ![]() |
Posted 18 March 2015 - 08:37

Posted 18 March 2015 - 15:48

Impresia mea este: chiar au complotat sa plecam. Probabil fiintele alea erau satule de FB, celulare, drifturi-auto, zombalisme si pitzireli. ...macar sper ca era si asta in scenariu dar a cazut la montaj. |
Posted 18 March 2015 - 18:27

Ai dreptate ! in film, acea initiativa de a gasi o planeta cu un habitat propice vietii, esueaza si de aceea oamenii s-au mutat pe statiile orbitale.
Si asta datorita lui Cooper care a retransmis mesajul din viitor cum ca relocarea supravietuitorilor pe o planeta ce poate sustine viata nu este posibila deoarece nu s-a gasit o planeta capabila sa sustina viata in timp util. |
Posted 19 March 2015 - 09:02

This is not your usual dumb/Hollywood movie. De asemenea, nu e indicat celor sub 30-40 de ani. Sau dacă e, lor le e rezervată partea „ştiinţifică” a filmului.
Însă pentru ceilalţi, filmul e despre transcendenţa (în timp şi spaţiu) dragostei tată-fiică, aşa cum şi în Matrix (1), la sfîrşitul fimului e vorba de dragostea (credinţa) tipei care-l învie pe Neo. Contextul SF din „Interstellar” e secundar, sau e făcut pentru cei care se uită la Discovery Science şi se cred deştepţi. Astea fiind spuse, filmul merită păstrat pe DVD/harddisk (cu explicaţiile aferente) ceea ce la mine n-o să se întîmple pentru că McConnaghey are un stil de a mesteca vorbele în stil texan de-ţi vine să-i scoţi dinţii. |
Posted 19 March 2015 - 13:54

This is not your usual dumb/Hollywood movie. De asemenea, nu e indicat celor sub 30-40 de ani. Sau dacă e, lor le e rezervată partea „ştiinţifică” a filmului. Însă pentru ceilalţi, filmul e despre transcendenţa (în timp şi spaţiu) dragostei tată-fiică, aşa cum şi în Matrix (1), la sfîrşitul fimului e vorba de dragostea (credinţa) tipei care-l învie pe Neo. Contextul SF din „Interstellar” e secundar, sau e făcut pentru cei care se uită la Discovery Science şi se cred deştepţi. ![]() |
Posted 21 March 2015 - 11:00

Un film bun, desi cred ca se putea si mai bine. Asa cum zice si Bursul, partea de SF e pe locul 2.
Notele pentru un film variaza in functie de preferintele fiecaruia in materie de film. Eu il plasez sub Birdman, care pentru mine e filmul anului 2014. Memento mi se pare cel mai bun film al lui Nolan. Iñárritu>Nolan ![]() |
Posted 22 March 2015 - 18:46

Da, ce Matrix avea chestii logice ![]()
This is not your usual dumb/Hollywood movie. De asemenea, nu e indicat celor sub 30-40 de ani. Sau dacă e, lor le e rezervată partea „ştiinţifică” a filmului. Partea "stiintifica" e o tampenie ilogica inventata de Kip Thorne ca sa-si vanda cartile si bazata pe gaurile din SR. Niste speculatii care intrec masura si sfideaza logica. P.S.: Si nu, nu are nimic in comun cu atmosfera din 2001. Poate ar trebui sa va uitati din nou la 2001 cei care sustineti ca are. Incearca. dar ca in tot ce-si propune, esueaza. Edited by Genjurooo, 22 March 2015 - 19:02. |
Posted 24 March 2015 - 17:16

Cand ai scris P.S.-ul, sper ca nu te-ai referit si la mine, ca si eu zic tot timpul acelasi lucru
![]()
Spoiler
|
|
Posted 27 March 2015 - 12:13

Interstellar este incredibil. Efectele vizuale, scenografia, jocul actorilor, au fost toate uimitoare.
Povestea este cu siguranță una dintre cele mai originale pe care le-am văzut de ceva timp. |
Posted 27 March 2015 - 12:16

Oh, s**t! Ai deschis cutia Pandorei cu mesajul tau.
Asteapta-te la mesaje ironice din partea colegilor ce detesta Interstellar. Edited by Hider141, 27 March 2015 - 12:25. |
Posted 27 March 2015 - 14:06

Cand ai scris P.S.-ul, sper ca nu te-ai referit si la mine, ca si eu zic tot timpul acelasi lucru ![]()
Spoiler
Nu mai tin minte. Am avut multe discutii cu fantarzii pe IMDB pe tema asta si cand a fost lansat filmul comparatia asta era peste tot. Din perspectiva mea nici macar atmosfera de space-opera nu are. |
Posted 02 April 2015 - 11:40

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lZMzf-SDWP8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 02 April 2015 - 12:53

Posted 02 April 2015 - 18:47

A vrut sa spuna ca The Matrix (1999) a revolutionat industria cinematografica si a deschis noi orizonturi tehnologice.
Daca ai sti cat adevar exista-n fraza urmatoare Quote dupa Matrix, filmul n-a mai fost la fel |
|
Posted 02 April 2015 - 19:32

Ciudat. Pentru mine n-a schimbat nimic - mi-a placut, desigur, dar nu a adus ceva inovator si nemaipomenit
![]() Ca sa nu deviem prea mult de la subiect - un film nu trebuie sa fie original ca sa fie bun (Matrix fiind un exemplu). Din pacate Interstellar nu castiga la nici un capitol; predictibil, neinteresant dar cu efecte speciale bine facute. Din fericire, singura asteptare pe care-am avut-o a fost legata de efecte ![]() Edited by TS030, 02 April 2015 - 19:34. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users