Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @Klasse!

La multi ani @shmecherul!

pareri ipad 6-2018- flip

Cum au aparut supermarketurile in...
 Campanii mincinoase Carrefour

Tv toshiba defect

touchscreen navigatie stricat

bonsai - de unde?
 Resetare Bonus Malus

Unitatea optica DVD-rw absenta pe...

Problema configurare Wireguard

Dozatoare de apa, cu alimentare d...
 Intarziere aterizare avioane

Accident masina reparata pe CASCO

Probleme Ginseng Microcarpa

Un sunet pronuntat la BMW e90 318i
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#19261
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006
Sunt surprins sa vad ca pe yogaesoterice amintit Milgram care cica a facut niste experimente de manipulare ...

Pai ce experimente a facut Migram asta frate! I-a pacalit pe unii ca ar electrocuta niste oameni nevinovati. Si pentru ca era unul care zicea "contiunuati" dadeau socuri la greu ca nu era responsabilitatea lor.

[ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/Milgram_experiment.png/200px-Milgram_experiment.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mic copil Milgram asta fata de Gregorian Bivolaru care a convins atatea fete ca e ceva spiritual sããããã .... hehehe ce multe chestii le-a convins (nu-i asa fetelor?!).
Si se pot da multe alte exemple, aproape infinite exemple.

Ce extraordinari sunt si Claudiu, Simona, Li-viu care dupa ce ne-au electrocutat si ei atata timp (pentru ca Gurul stie el bine ce face, e eliberat ce puii mei, nu?!) acum planuiesc si ei noi cabinete de electrocutare a Sinelui :) . Deci BEWARE!
Daca nu si-au dat seama de imbatati ce erau de atata "gratie", ce mai pot invata si trezi in altii ? (inclusiv maretul Claudiu - leutul ce face meditatii de revelare a Sinelui)
Daca stiau si au fost complici nu sunt oare la fel de perversi in actiunile de acum ?

O morala extraordinara (as spune chiar iluminatoare) a experimentului lui Milgram dar si al celui inca in desfasurare sustinut cu energie intreita de GB e ca oamenii sunt capabili de lucruri pe care nici animalele nu le-ar face (ce sa mai zic de plante?) atunci cand cred ca ALTCINEVA E RESPONSABIL, ALTCINEVA STIE MAI BINE CE E BINE.

... si ajung sa ma intreb uneori daca aceasta conditie umana e asa de elevata cat credem noi ca este, daca suntem cu adevarat homo sapiens sau doar "veriga lipsa" ... dar vad oameni obisnuiti facand gesturi extraordinare si inteleg ce zicea Lincoln - Dumnezeu iubeste oamenii obisnuiti, tocmai de aceea a facut atat de multi.
... inteleg si ca e normal ca CEI MAI MULTI DEMONI SA FIE LA MANASTIRE! ... dar si cei mai putin ingeri.

Si parca aud misanul ala mic ce inca mai e in mine zicand cu satisfactie: "Frumusetea e in ochii privitorului!"  ... mda ... dar de ce extraordinara putere de autosugestie trebuie sa fie capabil acela care, dupa toate cele petrecute si stiute, tot mai crede povestea asta penibila ... daca asta e telul evolutiei "spirituale" atunci nu-mi trebuie...

Hai sa va povestesc un fenomen paranormal exemplificat de Grig lui Mihai Stoian (am ales la intamplare acest nume):

Pe plaja nudistilor de la Costinesti cei doi se intalnesc iar Mihai isi implora maestrul sa-i exemplifice ceva minunat.
Grig ii zice"Intoarce-te!"
Mihai se intoarce ...
Grig:"Simti un deget in fund?!"
Mihai:"Aaaaah, daaaaaa!"
Grig (ridicand bratele in aer ca la spirala):"Uite mainile!"
Mihai:"Iti multumesc pentru minunata exemplificare, maret maestru!"


Edited by icsoc, 14 April 2007 - 21:56.


#19262
endeuce

endeuce

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 23.02.2007

 white-dragon, on Apr 14 2007, 12:06, said:

dar ãºtia nu se pot întâlni sã vb ºi sã lãmureascã lucrurile ......  ?  n-au unde? ce prieteni sunt ei dacã nu se pot întâlni sã-ºi lãmureascã diferendele...??

exact. Dincolo de toate amanuntele 'picante', asta e ce m-a frapat si pe mine de la inceput. Un dialog prin scrisori, care prin stil, par a fi adresate personal, lasate totusi sa circule in public.
Macar de ar spune: "Draga cutare, iti scriu pentru ca x motive dar si pentru a-mi construi o imagine publica"

Asta arata de fapt ca e vorba de un joc politic, de care sincer nu duceam lipsa.

Daca cineva a zis o chestie (chiar si public), daca m-a atacat intr-un fel, mai ales daca imi este prieten, pai caut sa ma intalnesc cu el si ii spun in fata ce am de zis, mai urlam unul la altul, dar o rezolvam.
Asa, in public... e injositor si as spune un pic ciudat.

Are si politica asta rolul ei, dar fi sincer si nu mai vorbi in termenii prieteniei care te-a indemnat vezi Doamne sa-i faci partasi pe niste necunoscuti la o discutie care vrea sa para personala.

#19263
Toltec_Dreamer

Toltec_Dreamer

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 09.07.2006

 Jedi Knight, on Apr 14 2007, 19:28, said:

[...] In prefata unei carti avand comentarii la catrenele lui Nostradamus facute de un roman aflat in SUA (imi scapa numele, cartea a aparut acum cativa ani buni).

Este vorba de "Mesajul lui Nostradamus cãtre români", autorul fiind Vlaicu Ionescu.

Attached File  mesajul_lui_nostradamus_catre_romani.jpg   25.39K   13 downloads

Cartea poate fi comandata pe siteul www.anticariat-esoteric.way2web.ro . Tot acolo poate fi gasita si o carte a lui Sundar Singh:

Attached File  wisdom_of_the_sadhu.jpg   13.71K   17 downloads

#19264
entrance

entrance

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 31.03.2007

 euridice, on Apr 14 2007, 09:10, said:

Raspunsul lui MIHAI Stoian la scrisoarea lui Nicu Catrina din luna noiembrie 2006

    "Adevarul zdrobitor al faptelor, indiferent unde si cind apare, este si ramane unul si acelasi!"
    Dragul meu Nicu,
Citind scrisoarea ta deschisa am avut mai intai impulsul de a te lasa in pace si de a nu spune nimic, mai ales ca nu ma deranjeaza faptul ca faci afirmatii despre mine care nu sunt adevarate.
    Cu iubire frateasca,
    Mihai


    Mihai, esti incredibil de intelept in aceasta scrisoare si dai dovada de multa determinare si detasare in acelasi timp, pt. aflarea adevarului despre cine sunteti voi cei care sunteti acum "fruncea"(fruntea). Iti multumim ca ne treziti!!!! Esti un discipol adevarat acum!!!! In sfarsit poti sa ne arati tuturor asta!!!! Ramane sa mai clarifice si altii "calitatile tale de "number one"...dar asta dupa ce vor povestii ei despre modul dictatorial in care conduci NATHA, precum si despre faptul ca ii suspectati pe toti "fratii" ( de ce le-oi mai spune asa nu stiu) care vin din RO acolo ca sa ajute, ca sunt agenti infiltrati!!!! Poate ca ii suspectezi pe toti (ma gandesc eu) deoarece tu ai ramas singurul care duce calea in puritate de 100% mai departe si nu vrei sa o distruga nimeni!!!! Asa este? Sa nu mai vorbim de fetele "cam frumusele" care vin acolo pt KY si care se simt date laoparte de sotia ta Adina care te protejeaza de farmecele lor, "cu detasare". Am o intrebare? Ai participat si tu si Adina la tabara de TANTRA? Daca raspunsul este da, atunci inseamna ca v-ati ajutat inclusiv pe voi doi!!!!! M-as bucura sa aud asta!!
Mihai, toti avem in noi o oaie si un lup. Cine te cunoaste de aproape iti stie si lupul, asa ca recunoaste si faptul ca Nicu te-a radiografiat exemplar in scrisoarea lui.
    Stiti, noi astia din esaloanele inferioare ne uitam la voi ca la niste sori si asteptam sa fiti un exemplu de elevare spirituala...dar stiti ce??? acum vad ca intr-adevar, Nicu nu a gresit cand te-a criticat cu "piramida", ptc vad ca "esalonul doi" este foarte aproape de "esalonul de la baza piramidei" si un "element" ( acest termen se potriveste fff bine cu modul tau de a-i privii pe cei de "sub tine") gen Florica de la Iasi este ffff aproape de varful piramidei!! Ce zici despre acest aspect evident????

Edited by entrance, 15 April 2007 - 08:32.


#19265
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006

 Toltec_Dreamer, on Apr 15 2007, 09:04, said:

Este vorba de "Mesajul lui Nostradamus cãtre români", autorul fiind Vlaicu Ionescu.

mesajul_...e_romani.jpg

Cartea poate fi comandata pe siteul www.anticariat-esoteric.way2web.ro . Tot acolo poate fi gasita si o carte a lui Sundar Singh:

wisdom_o...he_sadhu.jpg

Daca nu ma insel eu, invataturile lui Sundar Singh se gasesc si free, pe Net, si asta deoarece sunt "public domain":

http://www.plough.co...ofthesadhu.html  si apoi http://www.plough.co...WisdomSadhu.pdf

#19266
premananda

premananda

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 13.04.2007

 euridice, on Apr 14 2007, 09:10, said:

Raspunsul lui MIHAI Stoian la scrisoarea lui Nicu Catrina din luna noiembrie 2006

    "Adevarul zdrobitor al faptelor, indiferent unde si cind apare, este si ramane unul si acelasi!"
    
Nicu:Situaþia s-a modificat însã în momentul în care Mihai Stoian a fãcut, în timpul conferinþei pe care a susþinut-o de curând la sala din Pipera, câteva afirmaþii deosebit de grave despre mine, prezentându-le în mod fals ca venind direct din partea lui Grieg (ca ºi cum ele ar reprezenta opinia lui Grieg)!

Mihai:Am ascultat cu atentie de inca doua ori inregistrarea intalnirii de la Pipera si nu am descoperit nimic din cele afirmate care sa nu fie in conformitate cu cele constatate in discutia directa dintre G si Nicu si Claudiu sau din scrisori. De asemenea nu am gasit nimic care sa nu reflecte nuantele prezentate mie de catre G. In acest tabel se vor regasi pana in final TOATE AFIRMATIILE facute de mine in conferinta de la Pipera si in cea din Danemarca referitoare la Nicu.

   Nicu: Realitatea este cã Grieg mi-a spus, atunci când l-am întrebat în legãturã cu aceasta, de faþã cu mai multe persoane (chiar în sâmbãta respectivã, în timp ce conferinþa deja începuse) cã la acea conferinþã nu va fi vorba despre mine sau despre Claudiu Trandafir. De aici rezultã cã iniþiativa de a se discuta despre mine ºi Claudiu îi aparþine lui Mihai ºi, mai mult decât atât, modul în care el a prezentat lucrurile poartã într-o mare mãsurã "amprenta" lui personalã.
    
Mihai:  Conferinta nu a avut ca subiect discutarea lui Nicu si a lui Claudiu ci evidentierea unor aspecte importante pentru noi toti, aspecte care reieseau din evenimentele din ultima perioada. Faptul ca in unele momente am facut referire explicit la Nicu sau Claudiu este datorat exclusiv nevoii de a oferi niste exemple concrete referitoare la situatia aparuta. Iata ce am spus in conferinta de la Pipera referitor la aceasta situatie:
    "…aceasta situatie nu se refera sau nu poate fi judecata din punct de vedere juridic sau cu ochii unui profan, pentru ca riscam sa nu mai intelegem nimic. Toata aceasta situatie, sa nu uitam ca a fost declansata cu buna stiinta de ghidul nostru spiritual, mai bine zis toata aceasta purificare a fost declansata de el si ea se desfasoara pe nivele de profunzime la care nu avem acces daca ne raportam ca niste neinitiati care vor sa vada ei daca cuvantul cutare in dictionar inseamna "complot" sau "conspiratie" sau ce inseamna. Deci, daca ne legam de fiecare cuvintel si vrem sa vedem care a fost semnificatia, cum a zis cine a zis, n-o sa ajungem la nici un fel de rezultat."
    "Nu este vorba despre conspiratie. Este vorba de coruptia inimilor."    "Este cineva care poate sa ridice mana si sa spuna ca nu are nici o pata pe inima? De ce discutam noi aici? Credeti ca ne-am intalnit intamplator in seara asta aici, toti acestia? Asta este problema! I-au trebuit ani de zile sa ne adune aici. Haideti sa pornind discutia pornind de la aceasta baza. Personal, eu am venit in seara aceasta ca sa discutam pornind de aici, nu sa discutam despre o conspiratie. "
    "Eu nu am venit sa va spun ce a zis Nicu, ce a zis Claudiu, ce a zis Simona samd. Sa va fie foarte clar. Eu nu am venit sa judec pe cineva. Deci, eu nu am caderea, nu am pozitia, nu-mi permit asa ceva… dar Grieg nu a trimis un mesaj. Vedeti, am facut aceste precizari, putea sa inregistreze multe lucruri si sa spuna. Dar nu sa spuna: "Clarifica-te si vorbeste tu. Ce ai vazut tu." Eu va spun ce am vazut eu. Poate ca este gresit, poate e filtrat din punctul meu de vedere."
    "Trebuie sa avem rabdare si sa urmarim sa privim in suflet. Nu am venit aici sa clarificam nimic despre cineva din afara, am venit sa ne clarificam despre noi insine."

Nicu:  Mai mult, am aflat cã foarte recent (în cadrul conferinþei cu instructorii din strãinãtate care a avut loc zilele trecute în Danemarca) Mihai a reluat aceste afirmaþii într-o formã ºi mai gravã, spunând printre altele cã aº fi "picat" la anumite teste spirituale. Nici aceasta nu reprezintã însã opinia lui Grieg (care mi-a ºi precizat cã dacã ar fi vrut sã spunã ceva despre mine ar fi trimis un mesaj direct, aºa cum a fãcut în cazul Nicoletei Maftei, al lui Andrei Gãmulea sau al lui Liviu Gheorghe), ci pãrerea lui Mihai Stoian.
    
  Mihai:  La intalnirea internationala cu instructorii din DK am prezentat un material despre "teste spirituale ale yoghinilor avansati". In acest material NU S-A FACUT NICI UN FEL DE REFERIRE la Nicu sau Claudiu si nici la alte personae in mod concret. In plus dupa incheierea prezentarii a avut loc urmatorul schimb de replici:
    "Intrebare (nu se recunoaste a cui este vocea): Ce ne poti spune despre ultimele evenimente petrecute in Romania vis a vis de caseta trimisa de Grieg. Nu stim mare lucru si nu vrem sa luam de bune orice informatii.
    Mihai: Nu stiu daca ar trebui sa discutam aici, in forumul acesta. Nu cred ca e pentru toata lumea. Unii nici nu stiu despre ce e vorba. Ne apucam acum sa explicam ceea ce nici nu se poate explica prea bine."
    Fac precizarea ca acestea sunt extrase din inregistrarea intalnirii internationale cu instructorii de la Copenhaga.
....................................

Sunt multi cei de la cursurile de yoga care citind aceasta scrisoare pot trece cu vederea inadvertentele pe care eu le sesizez. Am sa le trec in vedere, deoarece aceste inadvertente sublinieaza adevaratul motiv pentru care dl. Stoian a facut efortul de a "construi" acest raspuns.

Textele subliniate sunt toate in legatura directa sau indirecta cu acelasi subiect: "coruperea inimilor", "testarea yoghinilor avansati" exemplificata de situatia lui Nicu, Claudiu, Simona etc.

Se spune ca nu este bine sa vorbesti de sfoara in casa spanzuratului, pentru ca toti cei din familie se vor gandi la spanzurat si nu la sfoara! Cel care sustine o analiza de text despre testele spirituale ale yoghinilor avansati, ori o discutie filozofica despre coruperea inimilor si despre faptul ca toti avem pete pe inima tocmai in perioada in care situatia este atat de fierbinte in ceea ce priveste viata lui Claudiu si a Simonei (pe atunci si a lui Nicu), stie precis de ce o face. Atitudinea dl. Stoian de genul "nici rahat nu am mancat, nici gura nu mi-a mirosit!" poate pacali pe toti prostii care-l admira sincer, dar nu pe ceilalti care sunt obisnuiti sa judece lucrurile in ansamblu.

Scrisoarea abunda de astfel de "constructii logice" care vadesc o agenda ascunsa. Cei care sunt atenti le vor descoperi singuri!

PS: in contrapartida ii propun dl Stoian ca la viitoarea intalnire cu instructorii MISA din occident (pe care o patroneaza ca sef) sa citeasca un text despre "testele spirituale ale ghizilor spirituali", discutie in care sa nu aminteasca nici un moment de dl. Bivolaru.

Edited by premananda, 15 April 2007 - 12:05.


#19267
entrance

entrance

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 31.03.2007

 premananda, on Apr 15 2007, 11:57, said:

Sunt multi cei de la cursurile de yoga care citind aceasta scrisoare pot trece cu vederea inadvertentele pe care eu le sesizez. Am sa le trec in vedere, deoarece aceste inadvertente sublinieaza adevaratul motiv pentru care dl. Stoian a facut efortul de a "construi" acest raspuns.

Textele subliniate sunt toate in legatura directa sau indirecta cu acelasi subiect: "coruperea inimilor", "testarea yoghinilor avansati" exemplificata de situatia lui Nicu, Claudiu, Simona etc.

Se spune ca nu este bine sa vorbesti de sfoara in casa spanzuratului, pentru ca toti cei din familie se vor gandi la spanzurat si nu la sfoara! Cel care sustine o analiza de text despre testele spirituale ale yoghinilor avansati, ori o discutie filozofica despre coruperea inimilor si despre faptul ca toti avem pete pe inima tocmai in perioada in care situatia este atat de fierbinte in ceea ce priveste viata lui Claudiu si a Simonei (pe atunci si a lui Nicu), stie precis de ce o face. Atitudinea dl. Stoian de genul "nici rahat nu am mancat, nici gura nu mi-a mirosit!" poate pacali pe toti prostii care-l admira sincer, dar nu pe ceilalti care sunt obisnuiti sa judece lucrurile in ansamblu.

Scrisoarea abunda de astfel de "constructii logice" care vadesc o agenda ascunsa. Cei care sunt atenti le vor descoperi singuri!

PS: in contrapartida ii propun dl Stoian ca la viitoarea intalnire cu instructorii MISA din occident (pe care o patroneaza ca sef) sa citeasca un text despre "testele spirituale ale ghizilor spirituali", discutie in care sa nu aminteasca nici un moment de dl. Bivolaru.



    Ei! Premananda, Mihai si cei ca el cred ca noi nu ne dam seama de complotul pus la cale chiar de ei. Acum fac cu schimbul: cand spune unul cate ceva despre incercarile spirituale "in general" (zic ei), celalalt compume urmatoarea scrisoare sau miniconferinta...si apoi o lanseaza dupa ce au vazut si reactiile de la cursuri si de pe softpedia!!!! Totul este planificat cu buna stiinta: i-au facut in toate felurile pe Claudiu, Simona, Liviu si ceilalti, iar acum vorbesc doar despre teste in general si astfel "nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase".......dar in mintea tuturor cursantilor se face legatura imediata cu asa zisii decazuti si testati. Asta este smecheria!!!!!!!

Edited by entrance, 15 April 2007 - 12:48.


#19268
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 Jedi Knight, on Apr 13 2007, 01:32, said:

Am o veste proasta: e doar prima varianta. Dintotdeauna au existat unii care au fost stapanii jocului, iar altii au fost pionii pe tabla. Dualitatea noi-ceilalti nu era doar legata de cei de la curs versus cei din afara (de obicei numiti "larvarii"). Exista, daca nu ti-ai dat seama pana acum si o casta superioara (unii instructori (in general mai vechi), cativa smecheri intreprinzatori care sunt recunoscuti pentru meritele masurate in bani adusi miscarii, cateva fetitze mai smechere si mai bagatoare de seama, eventual cu state vechi prin paturi celebre si cativa altii), care apar cu o morga obosita si importanta, merg atent si cu o agilitate contrafacuta, cand se intalnesc vorbesc in soapta si ferit (sa nu auda "ceilalti"), sunt tot timpul cu telefonul la ureche sau cu castile hands-free si cu telefonul in mana, permanent preocupati. Asa-i ca ii stii? Ceilalti care nu sunt in aceasta casta, sunt manipulatii. Daca te-ai trezit si ti-ai dat seama ca nu esti in cercul care trebuie :), cred ca poti sa pleci, fiindca de schimbat, nu cred ca vei putea schimba ceva, cel putin nu in aceasta conjunctura.
Deja ochii care nu se vad, se uita. Si ca sa nu se uite, unele femei, care sunt "liantul" miscarii, fac ritualuri. Cicluri, cicluri. Manipulare magica ... a lor, si desigur a celorlalti, in mod indirect.
Perfect adevarat. Interesant insa ca instructorii rebeli care acum il condamna pe Guritza, ne iau in continuare de prosti, dandu-se acum curati, desi sunt manjiti pana peste cap de cacao. Da' nu-i bai, fiecare isi merita Curul. Hai liberare!  :wallbash:

#19269
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 icsoc, on Apr 13 2007, 07:52, said:

Dar pe natha.net aparu un articol omagial scris deeeeeeeee .....  

[ http://www.natha.net/uploads/nicu%20small.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

... prefesoru de yoga Nicusor Catrenulghiulea, cel ce a trecut cu succes cutremuratoarele teste la care pana si Claudelu a cazut ...
(luati de cititi: http://www.natha.net...ng=EN&item=2570 )
Sa-i fie de bine! Banuiesc ca nu i-a fost usor sa inghita hardaul de cacat. Keep swalow!   :clapping:

#19270
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 LORA ANGEL, on Apr 13 2007, 12:49, said:

Amintiti-va cum tot ce e acum , bun sau rau, devine GRATIE, iubind... Amintiti-va ca meritati sa traiti plenar, iubind! Amintiti-va sa alegeti iubirea pentru ca o meritati, amintiti-va ca ''inima are ratiuni pe care ratiunea nu le poate CUNOASTE''. Toate derapajele psiho-mentale dispar iubind... :notangel:  :kisstogether:
Asa este, curvele s-au dus in Japonia pline de iubire, iar Curul le-a jefuit plin de Gratie. De toata Greata   :puke:
Keep lovin'   :photo:

#19271
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 premananda, on Apr 13 2007, 13:00, said:

Si daca stai prost cu memoria? Si daca nu ai inca capacitatea de a iubi suficient?
Cunosc multe astfel de "sfaturi", devenite deja adevarate curente de gandire in anumite medii. Ele sunt cam ineficiente, pentru ca nu tin seama nici de diversitatea naturii umane si nici de diversitatea conjuncturilor sociale care ne-au format personalitatea.

Sunt multi care iubesc, dar iubesc asa cum stiu ei . Pentru ca si iubirea se invata, asa ca suntem dependenti de mediul in care am invatat sa iubim.

Memoria este un subiec si mai delicat. "Amintiti-va ca meritati sa traiti plenar" presupune atat o memorie cu puternice valente evocative, o memorie afectiva, cat si faptul ca am avut in trecut sansa de a trai plenar. Altfel, traitul plenar poate sa fie si mersul la padure pentru mici si bere in duminicile insorite!

"Amintiti-va ca ''inima are ratiuni pe care ratiunea nu le poate CUNOASTE'' - suna frumos, insa tu propui sa ma gandesc la faptul sa inima mea nu poate fi inteleasa de ratiunea mea, ceea ce este imposibil!

Daca citesti ''inima are ratiuni pe care ratiunea nu le poate CUNOASTE'' si ai intuitia marelui adevar cuprins in aceasta fraza, atunci descoperi ca el nu poate fi verbalizat, ci numai trait.

Am intervenit asupra mesajului tau pentru ca el mi se pare simptomatic pentru un anumit tip de discurs romantic, frumos, dar lipsit de Viata! Nu este asa? Lipsit de minte, mai degraba


#19272
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006

 Pralaya, on Apr 15 2007, 15:45, said:

Sa-i fie de bine! Banuiesc ca nu i-a fost usor sa inghita hardaul de cacat. Keep swalow!   :clapping:

Pralaya, iei bataie... Corect este "keep swallowing"... :P

#19273
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 euridice, on Apr 14 2007, 10:10, said:

Raspunsul lui MIHAI Stoian la scrisoarea lui Nicu Catrina din luna noiembrie 2006

    "Adevarul zdrobitor al faptelor, indiferent unde si cind apare, este si ramane unul si acelasi!"
    Dragul meu Nicu,
...
    In incheiere dragul meu Nicu, te intreb deschis daca si dupa expunerea acestor dovezi inca mai crezi ca problema mea cu minciuna (problema care asa cum doct aratai tu este specifica competitivului) , este numai problema mea in acest caz?
    Daca din aceasta analiza reiese ca totusi eu am exagerat si am mintit atunci te rog sa ma ierti, iar daca reiese ca tu ai exagerat atunci sa stii ca eu te-am iertat deja.
    Cu iubire frateasca,
    Mihai
Doi cacatei, se leganau, pe o panza de paianjen...   :puke:
Sunt curios care clacheaza primul de la atata iubire   :ciocan:

#19274
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 cecilia.ghitulescu, on Apr 14 2007, 12:33, said:

M-am intrebat si eu chestia asta la fiecare rahat de scrisoare care a aparut aici.
Dar se pare ca asta e stilul maestrului, fir-ar coasta lui a ....eliberatului.  :lol:
In asta i-a cam initiat maestrul foarte bine pe toti care s-au produs in scris si foarte deschis.
Din ciclul hai sa ne spalam rufele in mijlocul tirgului.

Daca discutau frumos intre patru ochi, sint convinsa ca nu mai ieseau atitea valuri.
Nu pot sa inteleg, ce e in capul gregoristic. Ca el a fost initiatorul.
Ei si tu acum! Au discutat intre 4 ochi pana s-a spart buboiul (fo 15 ani). Acum trebuie sa discute in public, doar doar or mai retine ceva puroi inauntru   :greedy:

#19275
endeuce

endeuce

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 23.02.2007

 Pralaya, on Apr 15 2007, 16:37, said:

Doi cacatei, se leganau, pe o panza de paianjen...   :puke:
Sunt curios care clacheaza primul de la atata iubire   :ciocan:
nu mi-a lipsit stilul tau, noroc cu optiunea 'ignore' pe care tocmai am descoperit-o

#19276
bushido

bushido

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 16.03.2007

 Pralaya, on Apr 15 2007, 09:37, said:

Doi cacatei, se leganau, pe o panza de paianjen...   :puke:
Sunt curios care clacheaza primul de la atata iubire   :ciocan:
baiete, las-o mai incetisor.

#19277
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 Deria_Leena26, on Apr 15 2007, 16:24, said:

Pralaya, iei bataie... Corect este "keep swallowing"... :P
Sorry, am lipsit la initierea aia, slava Domnului

#19278
Pralaya

Pralaya

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,669
  • Înscris: 25.03.2007

 endeuce, on Apr 15 2007, 17:00, said:

nu mi-a lipsit stilul tau, noroc cu optiunea 'ignore' pe care tocmai am descoperit-o
I'm back from holiday. Cry!
Cu aceeasi iubire frateasca,   :finger:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate