Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema turbina

Cumparare masina noua din Rep. Mo...

Problema Blu-ray Samsung HT-J4500

Asus Strix Tactic Pro - A aparut ...
 Grefa - fruct. Singular

Metoda pentru a schimba tastele i...

Ce spune Ghimetria si Kabbala des...

O parte din ce o sa fac !
 Atentat terorist in Finlanda

What Happened to Monday? (2017)

Casa de marcat autonoma - self ch...

Va fi Romania afectata ECONOMIC d...
 Recomandare bicicleta toate tipur...

Masina lovita / numere rosii

Echivalent studii romanesti in uk

Asuprirea din Coreea de Nord - de...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Mozilla Firefox

  • Please log in to reply
2797 replies to this topic

#1
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 22,177
  • Înscris: 23.05.2013
  • ID membru: 811,827
  • Locație: București
Mozilla Firefox 23 este acum disponibil pentru download!

Mai tarziu o sa fie disponibil si pe site-ul oficial cat si pe canalul de update.

Download si noutati:
http://news.softpedi...ad-373285.shtml


Posted Image




Update: Link rapid Mozilla Firefox 24: Mozilla Firefox 24
Update: Link rapid Mozilla Firefox 25: Mozilla Firefox 25
Update: Link rapid Mozilla Firefox 26: Mozilla Firefox 26
Update: Link rapid Mozilla Firefox 27: Mozilla Firefox 27
Update: Link rapid Mozilla Firefox 28: Mozilla Firefox 28
Update: Link rapid Mozilla Firefox 29: Mozilla Firefox 29
Update: Link rapid Mozilla Firefox 30: Mozilla Firefox 30
Update: Link rapid Mozilla Firefox 31: Mozilla Firefox 31
Update: Link rapid Mozilla Firefox 33: Mozilla Firefox 33
...
Update: Link rapid Mozilla Firefox 35: Mozilla Firefox 35
Update: Link rapid Mozilla Firefox 36: Mozilla Firefox 36
Update: Link rapid Mozilla Firefox 37: Mozilla Firefox 37
Update: Link rapid Mozilla Firefox 38: Mozilla Firefox 38
Update: Link rapid Mozilla Firefox 39: Mozilla Firefox 39
Update: Link rapid Mozilla Firefox 40: Mozilla Firefox 40
Update: Link rapid Mozilla Firefox 41: Mozilla Firefox 41
Update: Link rapid Mozilla Firefox 42: Mozilla Firefox 42 <<< Prima versiune oficiala pe 64 biti
Update: Link rapid Mozilla Firefox 43: Mozilla Firefox 43
Update: Link rapid Mozilla Firefox 44: Mozilla Firefox 44
Update: Link rapid Mozilla Firefox 45: Mozilla Firefox 45 <<< Disponibil si in varianta ESR (Extended Support Release)
Update: Link rapid Mozilla Firefox 46: Mozilla Firefox 46
Update: Link rapid Mozilla Firefox 47: Mozilla Firefox 47
...
Update: Link rapid Mozilla Firefox 51: Mozilla Firefox 51

Edited by d4m4g3, 24 January 2017 - 09:03.


#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 10,365
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
Chrome rulz! :D

#3
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 22,177
  • Înscris: 23.05.2013
  • ID membru: 811,827
  • Locație: București

View PostAdm, on 06 august 2013 - 09:25, said:

Chrome rulz! Posted Image
Am incercat odata sa-l folosesc... A fost ingrozitor! :D

Nu a reusit saracul nici sa importe parolele si marcajele din Firefox. Parolele deloc, marcajele gresit.
In cazul asta raman cu Firefox, macar stiu ce ii poate pielea. :)

#4
dorurad

dorurad

    Motanel foarte pufos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,308
  • Înscris: 31.10.2010
  • ID membru: 635,909
  • Locație: In Game

View PostAdm, on 06 august 2013 - 09:25, said:

Chrome rulz! Posted Image

Sigur. Cand am descarcat si eu chrome-ul pentru prima data acum 3 zile nu a vrut nici sa intre pe google pana nu am inchis Firefox-ul. Yeah,  chrome firefox rulz :D

#5
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010
  • ID membru: 608,319
  • Locație: Where dogs go around with pretzels on their tails
Logo nou sau nu, mie tot imi ia vreo 5 secunde sa se deschida chiar si cu SSD :lol: (si fara addon-uri instalate), in ideea in care chrome se deschide instant.

#6
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,291
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295
Cand deschid Mozilla Firefox ( 23.0 ) se deschide ca si cand e un tab deschis, sus in stanga.
Se poate seta sa nu mai apara asa ? Am debifat tot ce e la "tabs" in Options.

#7
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,476
  • Înscris: 22.09.2011
  • ID membru: 712,783
  • Locație: Online with...... ⓈⓄⒻⓉⓅⒺⒹⒾⒶ

View PostAdm, on 06 august 2013 - 09:25, said:

Chrome rulz! Posted Image

l-am folosit pana ieri...mi s0a dus licenta la norton si-am bagat un Avast.....de atunci pac...pc-ul merge nasol, chrome-ul varza.....opera in schimb merge ca inainte...

interfata la opera este mai prietenoasa....la chrome este mai basic, dar mergea mult mai rapid inainte sa schimb antivirusul....

si cum alt antivirus n-am...am renuntat la el..

mozila daca bag, nu ma pot uita pe u-tube....

#8
AlinCosmin

AlinCosmin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 28.04.2013
  • ID membru: 809,149
  • Locație: Iasi

View Postalexandru_viorel, on 06 august 2013 - 09:43, said:

Logo nou sau nu, mie tot imi ia vreo 5 secunde sa se deschida chiar si cu SSD Posted Image (si fara addon-uri instalate), in ideea in care chrome se deschide instant.
Straniu. La mine se misca mai bine. Exceptie face FB care ma blocheaza aproape mereu. Daca umblu cu 20 de tab-uri, dar fara FB, se misca excelent; deschid FB, gata-i distractia.
Deci cand zic mai bine, ma refer ca nu am SSD, am un lenes de 5400RPM, dar atat v22 cat si v23 pornesc in mai putin de 5 secunde..cam 3 dureaza

View Posteduard_w, on 06 august 2013 - 09:43, said:

Cand deschid Mozilla Firefox ( 23.0 ) se deschide ca si cand e un tab deschis, sus in stanga.
Se poate seta sa nu mai apara asa ? Am debifat tot ce e la "tabs" in Options.
Optiuni -> General -> in primul dropdown gasesti: Arata homepage (ceva de genul)

Edited by AlinCosmin, 06 August 2013 - 10:49.


#9
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,291
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295

View PostAlinCosmin, on 06 august 2013 - 10:47, said:

Saza

Optiuni -> General -> in primul dropdown gasesti: Arata homepage (ceva de genul)
Am setat "show my homepage" am pus google.ro
Cred ca e o optiune noua, si nu stiu daca se poate modifica ce vreau eu, la 23.0

#10
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,476
  • Înscris: 22.09.2011
  • ID membru: 712,783
  • Locație: Online with...... ⓈⓄⒻⓉⓅⒺⒹⒾⒶ
l-am incercat....nu se compara cu opera..si cu chrome...

pacat de noul lui logo...dar o sa-l tin....logo-ul face cat toate web search-urile la un loc...

#11
AlinCosmin

AlinCosmin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 28.04.2013
  • ID membru: 809,149
  • Locație: Iasi

View Posteduard_w, on 06 august 2013 - 11:11, said:

Am setat "show my homepage" am pus google.ro
Cred ca e o optiune noua, si nu stiu daca se poate modifica ce vreau eu, la 23.0
Dar ce vrei sa faci? Eu am tot 23, prin canalul beta.
Legat de logo, anteriorul arata mai bine. Asta pare a fi din desene animate.

Edited by AlinCosmin, 06 August 2013 - 12:28.


#12
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,291
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295

View PostAlinCosmin, on 06 august 2013 - 12:27, said:

Dar ce vrei sa faci? Eu am tot 23, prin canalul beta.


Vreau sa nu mai apara acel tab, cand deschid Mozilla.

Edited by eduard_w, 06 August 2013 - 12:52.


#13
AlinCosmin

AlinCosmin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 28.04.2013
  • ID membru: 809,149
  • Locație: Iasi
Tot nu inteleg. Ai sau gasesti vreo poza cu ce vrei, si una cu ce primesti?

Edited by AlinCosmin, 06 August 2013 - 13:09.


#14
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,291
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295

View PostAlinCosmin, on 06 august 2013 - 13:09, said:

Tot nu inteleg. Ai sau gasesti vreo poza cu ce vrei, si una cu ce primesti?
Sus in stanga se deschide un tab, cand deschid Mozilla Firefox. La versiunea 22 nu era asa.

Attached Files



#15
Lolopoco

Lolopoco

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,033
  • Înscris: 17.08.2012
  • ID membru: 775,635
  • Locație: București
pai ala este tabul tau current.
apropos, de ce nu incercati cyberfox (firefox native 64biti)?

#16
AlinCosmin

AlinCosmin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 28.04.2013
  • ID membru: 809,149
  • Locație: Iasi
Aa... Straniu. Eu am pus beta peste release normal, adica 23 beta peste 22 stable, si am tab-urile normal.
Intra la about:config -> setezi false pentru "browser.tabs.onTop"
Sper ca la asta te referi.

Apropos, arata ciudat FFu' tau. E tema standard?

Edited by AlinCosmin, 06 August 2013 - 13:22.


#17
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,291
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295

View PostLolopoco, on 06 august 2013 - 13:21, said:

pai ala este tabul tau current.
apropos, de ce nu incercati cyberfox (firefox native 64biti)?

La versiunile anterioare nu se deschidea acel "tab curent" de care vorbesti. O sa atasez o poza cu Mozilla Firefox 22.0
Programul MozBackup merge pt CyberFox ?

View PostAlinCosmin, on 06 august 2013 - 13:21, said:

Aa... Straniu. Eu am pus beta peste release normal, adica 23 beta peste 22 stable, si am tab-urile normal.
Intra la about:config -> setezi false pentru "browser.tabs.onTop"
Sper ca la asta te referi.

Apropos, arata ciudat FFu' tau. E tema standard?

Era deja setat pe false.
Mai jos e o imagine cu Mozilla Firefox 22.0, acel tab nu se deschide, sus in stanga.
Nu, nu e tema standard, mi l-am customizat de-a lungul timpului, cu Stylish. Fara prea multe addons...

Attached Files


Edited by eduard_w, 06 August 2013 - 13:42.


#18
Lolopoco

Lolopoco

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,033
  • Înscris: 17.08.2012
  • ID membru: 775,635
  • Locație: București

View Posteduard_w, on 06 august 2013 - 13:24, said:

La versiunile anterioare nu se deschidea acel "tab curent" de care vorbesti.
[...]
Nu am mai folosit de mult timp FF. Folosesc IE și orice aș face, am minim un tab deschis, cel current.
Probabil ai avut tu vreo setare în FF să nu-ți mai afișeze tabul current, iar la instalarea „noi” versiuni de FF, setarea a dispărut.

Gândește-te la situația următoare: navighezi pe un site , apoi deschizi un tab nou și intri pe el. Dacă nu ai avut „tabul current” activ, atunci cum revii la pagina precedentă ? Logic și normal (zic eu), trebuie să ai minim un tab deschis cu pagina curentă.

Edited by Lolopoco, 06 August 2013 - 13:43.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users