Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta
 Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...
 Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 

Link-Academy , merita?

- - - - -
  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#55
nlg

nlg

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 182
  • Înscris: 09.02.2012

 q7ro, on 17 octombrie 2014 - 07:09, said:

stie cineva daca CISCO are ceva sediu in cj?
http://cnap.utcluj.ro/

 q7ro, on 17 octombrie 2014 - 07:09, said:

sau unde as putea sa gasesc un curs real, bine structurat de JAVA?
Nu te poti plange ca n-ai documentatie in ziua de azi ! Nu exista cursul ideal, exista doar munca ta de selectie din documentatia existenta, altfel toti ar fi specialisti.

#56
retea

retea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2014
Salut!M-am inscris la link academy pentru administrare retele.Am inceput cursurile luna asta insa am o mare surpriza.Intradevar am primit un dvd pe care se vede ca nu este original si un card ID cu care ma identific pe platforma online. Materialul mi se pare foarte mult intr-un timp scurt,adica win8 si retele de calculatore.Prima parte aproape am terminat deoarece nu este foarte greu insa al doilea e imposibil de priceput sau invatat fara practica. Cand m-am inscris mi sa spus ca se face mai multa practica cea ce mi se pare foarte avantajos.Pe platforma online nu exista nici un fel de interactiune de a face practica,adica nu exista asa ceva. Bun!!Chat-ul intodeauna este offline (luna asta inca nu am apucat sa vorbesc cu nici un coleg).Singurul chat care merge din cand in cand este suportul tehnic "cica suport".Azi am avut si eu o problema la o tema si nici macar nu este cui sa te adresezi.Suportul tehnic la care am trimis problema mi-au zis sa contactez coordonatorul care veci este offline.
Deci DRAGA LINK ACADEMY!!! sper ca nu vrei sa imi cumpar si un server niste routere si switch-uri eventual 3-4 calculatoare ca sa pot face practica.Asta inseamna ca scoala asta ii extraordinar de scumpa.
O sa le trimit un mesaj de dragoste reciproca si cred ca ma duc la librarie sa cumpar niste carti si ies mai ieftin decat sa citesc niste PDF-uri si 4-5 minute de video nesemnificativ.
Astept pareri!!!

#57
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,605
  • Înscris: 30.07.2003
Ce pareri sa mai astepti ! Sunt cateva topice (aici si pe aria cu scolile) unde treaba nu-i roza deloc privitoare la acestia. Pe de alta parte ai inteles si tu ca accentul cade pe tine si nu pe altii, a fi autodidact e sfant, documentie exista peste tot, intrebi pe oricine poti cand ai un impas si iesi mult mai ieftin dar si castigat.

Edited by neagu_laurentiu, 13 November 2014 - 21:36.


#58
retea

retea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2014

 dobreanf, on 31 iulie 2014 - 09:56, said:

La nivel "calitate/pret" nu se merita.
Sunt student la ei din nov.2013
Cine vrea mai multe detalii PM

Si eu

Edited by retea, 13 November 2014 - 22:33.


#59
Adelinp

Adelinp

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 02.12.2012
DobreanF citez din ce ai scris:"Nu va insir aici tot ce mi-a spus ea insa a fost de ajuns ca eu sa incep sa platesc aceasta facultate inca din luna mai desi programa scolara incepe doar in oct-nov .
Am platit deja 4 rate fara sa primiesc nimic Posted Image Am incredere."

Link Academy este o facultate????Total gresit,este doar o firma ce vinde cursuri de perfectionare la distanta,NU ESTE O FACULTATE!!!!!Si afla de la mine ca si eu am urmat cursul de PHP si am fost complet dezamagit dupa ce am citit asa zisele cursuri de pe cd si de pe platforma lor de 2 bani.SI apropos,am postat pe acest forum pararile mele,pareri care au fost sterse din pacate,norocul meu a fost ca lucram intr un domeniu care m a invatat multe si am stiut de prima data ce semnez si ce pot sa fac daca cursul respectiv este o teapa si revin cu povestea:
"In contract este un paragraf care stipuleaza ca daca doriti sa renuntati la curs trebuie sa achitati cursul integral si acest lucru este o incalcarea a legi in vigoare.Acest paragraf iti ingradeste dreptul la rezilierea unilaterala a contractului prin achitatea unei sume fixe si conform legii nr 193/2000 prinvind clauzele din ctr incheiate intre comercianti si consumatori este considerata clauza abuziva acele contracte care :j) restrang sau interzic dreptul consumatorului de a rezilia contractul, in cazurile in care:â comerciantul a impus consumatorului, prin contract, clauze referitoare la plata unei sume fixe in cazul denuntarii unilaterale."

Cu 1400 de eur mergi si faci cursuri de PHP la firme specializare efectuate intr o sala de curs cu profesori romani care stiu sa vorbeasca romana,nu profesori sarbi care habar nu au sa explice in engleza.Si mai poti sa inveti si singur acasa,sunt o gramada de cursuri in format pdf."

Cu alte cuvinte cititi pe forumuri parerile altora si pe urma luati o decizie insa va spun din propria experienta,veti ramane cu banii dati de pomana!

Daca doriti sa renuntati puteti ffff usor sa faceti reclamatie la OPC Timis ,sa precizati litera din lege de mai sus si veti castiga fara drept de apel.

Edited by Adelinp, 02 January 2015 - 12:51.


#60
stanley13ro

stanley13ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.11.2006
Detaliile si lucrurile marunte, de obicei, spun multe.

Un site care-ti baga in ochi un pop-up de inscriere la nu-stiu-ce, la fiecare 2 click-uri, seamana prea mult cu un site porno (nu c-as fi intrat vreodata, dar am auzit :))

#61
theo_N

theo_N

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 10.02.2015
link academy este o gluma proasta...sunt cursant la link academy din noiembrie 2014. Materia nu e nici pe de parte stufoasa...nu cred ca am investit mai mult de 20 de ore adunate in cursurile lor si sunt inaintea programei lor cu luni de zile (cu exceptia unui curs dar zilele astea il voi termina)...nu merita nici pe departe atatia bani pe aceste cursuri si intr-adevar multe lucruri sunt ciudate: absolventi-fantoma neinregistrati asemenea coordonatorilor... traducerea penibila, intrebari si raspunsuri la teste care se bat cap in cap etc...regret ca m-am inscris insa in ciuda acestor lucruri continui aceste cursuri in paralel cu munca mea in acelasi domeniu (web design) deoarece ocupa f putin timp, pe aici/pe acolo mai gasesc cateva chestii care ma ajuta si sper din suflet ca la final macar certificarea sa fie pe bune..continui cursurile pt ca nu intentionez sa ma cert cu ei pe tema banilor si desi imi pare rau de toti acei bani macar in felul asta ii fac sa merite cat de putin, pana cand aflu daca acele certificari la care link academy spune ca ofera sansa sunt adevarate tot ce pon spune este ca nu merita atatia bani pentru ce ofera...nu recomand inscrierea nimanui...

#62
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
-sa puna careva pe youtube un video de la ei sa vedem si noi despre ce e vorba

#63
theo_N

theo_N

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 10.02.2015
as putea la fel de bine sa postez o lectie cu copy/paste. Materialele video sunt citite cuvant cu cuvant din lectii. Singura diferenta e ca in loc sa le citesti tu auzi pe altcineva care se chinuie sa le citeasca cu voce tare in romana. De engleza nu mai zic. M-am prapadit de ras la primul tutuorial video in care ma invata sa imi instalez "drimvivar".

#64
Shadow0101

Shadow0101

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.06.2015
In prezent stiudez la Link, la departamentul de Android Development si va spun sincer sa nu faceti ca mine si sa nu aruncati banii pe geam. Posted Image

Cursurile:
-vechi de cel putin 2-3 ani pline de greseli si exemplele de coduri scrise gresit. Am copiat codul din lectie si am intrebat "profesorul" de ce nu merge, a zis ca nu am copiat corectPosted Image si eu am dat copy-paste deci greseala era clar a lor
-pe langa ca sunt vechi uneori sunt traduse prost si informatii date in mare, fara multe detalii care sunt importante aici, lectiile android sunt copiate de aici http://developer.and...uide/index.html Posted Image
-la sfarsitul fiecarui curs trebuie facuta o "tema" un cod sau o aplicatie, ce se cere este total altceva decat ce se invata, inveti ceva de genu 1+1 si se cere 209342*3421432+321321/0.333=?*112 Posted Image (adica inveti ceva simplu si se cere ceva avansat) exemplele pentru indeplinirea "temelor" -ca sa sti ce si cum sa faci- nu existaPosted Image
Posted Image  ***Foarte important!!--> Pentru a da testul pentru certificat trebuie parcursa materia peste 70% date toate testele la care trebuie luat peste 50% din credite si indeplinite assignment-urile (temele)****Posted Image

Deci extrem de greu de indeplinit daca nu chiar imposibil

"Profesori":
-NU sunt profesori sunt angajati!! nu au nici o treaba cu profesatul, ajutatul sau indrumatul elevilorPosted Image
-daca intrebi un angajat ceva ce nu ai inteles o sa iti spuna asta  

Quote

Dumneavoastră nu știți nici măcar o parte din cadrul materiei - nu știți nimic.
asta i se spune unui cursant cu 80% din credite luate pe testele de teoriePosted Image Posted Image
-cu profesorul se vorbete prin mesaje, un raspuns la 24-48 hPosted Image   ( de obicei angajatul iti raspunde la o intrebare cu o alta intrebare si tot asa obti un fel de raspuns dupa 3-4 mesaje adica 3-4 zile. Posted Image

In concluzie NU  va inacrieti la ei Posted Image  !!

#65
DraculescuDraculescu

DraculescuDraculescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,504
  • Înscris: 31.07.2015
Doamne ce gluma de ,,firma". :lol:
Pai bai Link-Academy.... limbajele de programare sunt 3 lulele 3 surcele.
Ceea ce ii invatati voi pe ,,studenti" pot invata si gratis de pe youtube.

In IT conteaza partea de algoritmica, conceptele.. cu totul si cu totul altceva fata de ce vindeti voi. Posted Image

#66
IonAb

IonAb

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 16.10.2012
Aproape ca am completat formular de înscriere pentru un curs de "Android Developer", dar bine ca m-am oprit aici.
Locuiesc in Anglia de vreo cativa ani si am vrut da fac cursul asta aici, dar nu te poti apropia e foarte scump. Un curs (fizic intr-o sala)de doua zile e de la 1000£ la 1500£. Asta a fost unul din motivele pentru care mi s-a părut avantajos Link Academy 1200€.
  Totusi nu cred ca o voi face din urmatoarele motive ce le-am gasit expuse aici:
  1)una din asteptarile unui student ar fi sa fie tratat in serios. Daca un student alege sa urmeze un curs online este pentru faptul ca nu poate tine pasul cu un program sau cu mersul la scoala tot timpul: 24h/zi suport online l-as vedea onligatoriu, ca e profesor sau nu mai putin conteaza - important e sa fie acolo cineva sa te ajute de fiecare data cand ai nevoie.
2) daca cursurile sunt vechi... atunci n-are rost sa-mi stric neuronii si banii cu ceva ce nu e de actualitate
3) cursurile traduse cu google translate sunt exact ca produsele facute in China pentru mine, nu merita doi bani
Astea fiind spuse are cineva vreo alternativa?
Stie cineva vreun alt curs de Android developer online in limba romana/engleza cu indrumator/profesor online?
Are cineva vreun "update" despre "link academy" s-au imbunatatit in vreun fel?

#67
jacktheripper

jacktheripper

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.06.2016
Cine dorește o cariera in domeniul programării va considera programele de la Link Academy mai mult decât acceptabile. Nu este un domeniu ușor, iți trebuie inclinație pentru așa ceva. Înveți din programele lor foarte multe lucruri utile care te vor ajuta mai departe. Lucrez in programare, cunosc programele lor si ale altor firme concurente. Așteptări mari si rezultate mici nu din cauza calității cursurilor, ci din cauza neputinței unora care dau de greu. Daca poți învața online programare, cine te oprește? Posted Image Din experiența mea de programator, când cineva m-a ajutat cu o mica informație legata de un limbaj de programare am fost mai mult decât mulțumit. Posted Image Celor care sunt nemulțumiți le supun așa: întreabă-te daca este cazul sa faci din programare o cariera? Daca răspunsul este afirmativ, nu te mai văicări si pune mana si învață.Posted Image

Edited by jacktheripper, 14 June 2016 - 09:44.


#68
DraculescuDraculescu

DraculescuDraculescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,504
  • Înscris: 31.07.2015

 IonAb, on 10 iunie 2016 - 13:25, said:

Stie cineva vreun alt curs de Android developer online in limba romana/engleza cu indrumator/profesor online?
In primul si in primul rand nu exista android developer, ios developer...
Cine spune ca este java developer, android developer sau whatever developer nu va fi luat in serios la un interviu de angajare.

Limbajele de programare se invata foarte usor de pe internet.
Exemple de playlist-uri:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/r59xYe3Vyks?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1MKhigIml3E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Mai mult de o saptamana doua nu ar trebui sa iti trebuiasca ca sa te familiarizezi cu limbajul respectiv.

Ceea ce conteaza cu adevarat daca vrei sa faci bani din informatica sunt cum am scris si mai sus algoritmii... iar astia necesita matematica.
Daca te duci la Google sau la orice alta firma serioasa.. din algoritmica iti vor fi puse intrebarile.
Cei care au impresia ca informatica se invata de pe astazi pe maine sunt putin spus naivi.

Ca sa treci de la tabula rasa/beginner complet la angajabil iti trebuiesc minim minimorum vreun an jumatate - doi in care sa tragi tare cu matematica si algoritmica.
Sau na... pentru carpaci(10 la 2 lei), indieni si alti oameni care cred ca alegand calea usoara vor reusi... e ok si link-academy. Posted Image))))


Pentru un beginner complet recomand urmatoarele:
----- matematica -----
-toate materialele de matematica de pe khan academy
https://www.amazon.c...rds=precalculus
https://www.amazon.c...us fundamentals


----- algoritmica -----
-toate problemele de pe pbinfo.ro(recomand c++ ca si prim limbaj de programare)
-eventual de incercat si cateva probleme de pe infoarena
https://www.amazon.c...023PMQRYZ3TT9HV
https://www.amazon.c...=algorithms mit

 jacktheripper, on 14 iunie 2016 - 09:36, said:

Cine dorește o cariera in domeniul programării va considera programele de la Link Academy
ca fiind o gluma. Posted Image

 jacktheripper, on 14 iunie 2016 - 09:36, said:

Înveți din programele lor foarte multe lucruri utile care te vor ajuta mai departe.
Exact.. limbaje de programare pe care le poti invata si gratis de pe internet.

 jacktheripper, on 14 iunie 2016 - 09:36, said:

Lucrez in programare, cunosc programele lor si ale altor firme concurente.
Bai ce coincidenta...
Faptul ca abia te-ai inregistrat si spui de ei de bine.... arata clar ca n-ai intrat aici ca sa le faci reclama.
Cu siguranta nici nu faci parte din echipa lor de 2 lei. Posted Image

 jacktheripper, on 14 iunie 2016 - 09:36, said:

Posted Image Din experiența mea de programator, când cineva m-a ajutat cu o mica informație legata de un limbaj de programare am fost mai mult decât mulțumit. Posted Image
care experienta? Posted Image
Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by DraculescuDraculescu, 15 June 2016 - 13:40.


#69
jacktheripper

jacktheripper

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.06.2016
Clar te-am atins Draculescule ...ha ha ha. Ai scris un post cat un catastif nuami sa imi demontezi mie afirmatiile. Da ii apar, pe fata, pentru ca sunt bine intentionati si ai ce invata de acolo. O firma cu centre de invatamant in mai multe tari cu profesori de specialitate are potential si pentru dezvoltare dar si pentru imbunatatirea programelor. Eu cursuri de specializre in programare am cumparat de la mai multe firme. Nu iti toarna nimeni cu lingurita informatia in cap. Cursuri plus tutoriale plus carti descarcate de pe net plus experienta face din tine programator. Ai filtrat si rasturnat tot ce am zis. Continua si cu postul acesta. Troll.

#70
DraculescuDraculescu

DraculescuDraculescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,504
  • Înscris: 31.07.2015

 jacktheripper, on 15 iunie 2016 - 19:51, said:

Clar te-am atins Draculescule ...ha ha ha. Ai scris un post cat un catastif nuami sa imi demontezi mie afirmatiile. Da ii apar, pe fata, pentru ca sunt bine intentionati si ai ce invata de acolo. O firma cu centre de invatamant in mai multe tari cu profesori de specialitate are potential si pentru dezvoltare dar si pentru imbunatatirea programelor. Eu cursuri de specializre in programare am cumparat de la mai multe firme. Nu iti toarna nimeni cu lingurita informatia in cap. Cursuri plus tutoriale plus carti descarcate de pe net plus experienta face din tine programator. Ai filtrat si rasturnat tot ce am zis. Continua si cu postul acesta. Troll.
Pleaca ba la somn.
Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by DraculescuDraculescu, 15 June 2016 - 21:27.


#71
jacktheripper

jacktheripper

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.06.2016

 DraculescuDraculescu, on 15 iunie 2016 - 21:26, said:

Pleaca ba la somn.
Posted Image Posted Image Posted Image
Mergi tu primul..Posted Image

#72
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005
Si cand te gandesti ca academyplus ofera cursuri gratuite :) pt cei cu vointa, evident.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate