Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?
 Chestie ciudata

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok
 Banca imi cere justificativ fondu...

schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras
 Canalele Sky Showtime 1 și S...

Recomandare anvelope lexus rx

Extindere rețea wireless int...

Configuratie PC
 

Link-Academy , merita?

- - - - -
  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#19
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,903
  • Înscris: 18.12.2007
Cine vrea sa participe la cursuri de programare/retelistica sa imi lase PM. Va pot recomanda 'academia' unde am facut cursurile de CISCO.
De nota 10 si profesorii si cursurile (dotari forte bune, material de studiu diversificat si detaliat, preturi rezonabile).

P.S.: nu lucrez acolo, sunt doar un client multumit

Edited by AlexEn, 20 September 2013 - 12:48.


#20
mesersmith

mesersmith

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 16.01.2005
Exista acolo unde spui tu si cursuri de programare pentru Android?

#21
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,594
  • Înscris: 30.07.2003
Asa se lauda: http://www.link-acad...nt-Program_1052
Acum tu daca stii un limbaj de programare, stii sa citesti documentatia din engleza nu mai ai nevoie de povestea lor pentru a invata ce doresti.

Edited by neagu_laurentiu, 20 September 2013 - 20:07.


#22
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,903
  • Înscris: 18.12.2007

View Postmesersmith, on 20 septembrie 2013 - 20:00, said:

Exista acolo unde spui tu si cursuri de programare pentru Android?

Doar JAVA, PHP, Linux, C++ si retelistica

@neagu_laurentiu:  cred ca intreba de cei la care am facut eu CISCO (si care nu sunt link-academy)

#23
ptlinkacademy

ptlinkacademy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.11.2013
Va salut

Daca mai sunt curiosi despre link academy....

Sunt un programator cu vreo 7 ani experienta in domeniul IT. experienta acumulata invatand singur si din multe incercari/provocari.

Anul trecut mi-o venit ideea asta sa abordez o forma organizata pentru a a vea o acreditare oficiala. Si mi-a facut cu ochiul Link Academy.

Ce va pot spune:
- am achitat aprox 1400 euro in rate.. eram tentat sa-i platesc pe toti odata
- am primit niste dvd-uri la intervale regulate cu niste filmulete cu prezentarea suportului de curs.
- acces la o platforma online cu suport cursuri .

Ce am obtinut:
- parere de rau dupa acesti bani
- dvd-uri pe care nu am putut sa ma uit mai mult decat caeva minute. Cine dracu poate sa invete programare din filme?
- platforma... foarte simpatica... probabil tot ce-i acolo a fost tradus din alata limba (sarbeasca) avand in vedere ca toti profii sunt din Serbia. Si ai ocazia sa intalnesti niste formulari hazlii, de care apoi te lovesti in niste teste online pe care trebuie sa le treci.
Si ce se intampla acolo. Apar destul de des intrebari cu raspunsuri care au acelasi sens in limba romana, dar probabil in limba sarba e o diferenta. Si e ca la ruleta ... daca o nimeresti bine daca nu ... scade punctajul. Si e iritanta treaba asta

Suportul de curs este valabil doar pentru o anumita perioada... si nu poate fi downloadat frumos printr-un link. Doar daca face o salvara a paginii web.
Daca nu faci asta in perioada in care iti este alocat, mai ai dreptul la o prelungire cu 10% a timpului si apoi in mod exceptional pt 3 zile. Dupa toate astea tre sa platesti ..

ei se lauda ca sunt ultimele locuri si sa te grabesti daca vrei sa mai prinzi... dar cei care mai sunt pe ganduri ... pot sa mai stea .. vor mai fi si pe la anu.. pt anu universitar in curs.

Si a vrajeala cu forma traditionala. E doar pentru marketing.

Si acu va intrebati ce mi-o trebuit mie daca tot stiam cam tot ce prezinta ei ... Am vrut sa-mi structurez informatiile din cap si sa obtin accesu la o acreditare PHP Certificated. Dar mi-am pus stres suplimentar pe mine sa completez toate modulele, pe care daca nu le parcurgi complet (toate testele si toate temele) chiar daca ai punctajul de trecere ... nu le treci. Acu sa vedem daca reusesc sa completez toate modulele pana la urma ... daca primes si acces la PHP Certificate...

In concluzie , va pot raspunde in particular ce simt acum, ca totusi sa nu stric munca unor oameni care se implica in marketing si suport in Romania pentru firma din Belgrad.

Cu respect

#24
dobreanf

dobreanf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 16.12.2007
Salut
Eu am inceput acum in noiembrie PHP Developement la Link-Academy desi am citit ceea ce se scrie pe aici... am am apucat sa ma inham inca din luna mai la platit.. asa ca nu am mai avut de ales..
Pana acum sunt entuziasmat de ce am reusit sa invat (1 saptamana), nu stiu insa ce urmeaza.
E clar ca e greu sa inveti dupa niste videouri , nu e ca si cururile de sala , insa ma asteptam la asta.
Videurile sincer sa fiu .. sunt cam aiurea.. deoarece sunt traduse si multa informatie se pierde (nu se traduce tot) , dar de explicat mi se pare ca se explica destul de bine. Cel putin pana acum am priceput tot (jumate' din primul modul)

Nu inteleg insa cateva chestii pe care le spune colegul de mai sus, dar vreau sa il si aprob cu unele chestiuni:
1.Ce cauta un programator cu 7 ani experienta la un curs online.
2.De ce nu te poti uita doar catva minute la un filmulet cu curs? mie chiar imi plac. inca pun pauza sa apuc sa testez ce mi se arata. poate nu ai motivatie sau stii deja informatiile respective..
3. testele (si cele de avansare si cele pe modul) sunt ciudate, sunt traduse prost. E exact cum zice el mai sus. Unele intrebari si raspunsuri nu au sens. Asta la nivelul de gen: din 10 intrebari, "una e cretina". Nu are logica.
4.""Suportul de curs este valabil doar pentru o anumita perioada..""  - asta asa e, dar poti downloada si salva tot, absolut tot ce ai gasit p[e platforma de elearning. Eu nu am gasit informatie pe care sa nu o pot salva intr-un fel sau altul
5. treaba cu zend php certificate.. e cam complicata :) adica sa fim seriosi.. dupa un curs online nu ai cum sa obtii asa ceva.. sunt poate 100.000 de oameni in toata lumea asta care au acest certificat, zic si eu\

Concluzia mea nu exista. Pt ca doar acu am inceput.
Ne mai auzim
pt domnul de mai sus: sper sa nu te superi pt ce am scris, e doar parerea mea. Respect
pt cei care cauta greseli gramaticale. sporPosted Image Posted Image

#25
axelcatalin

axelcatalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.11.2011
Eu acum sunt in stadiul in care trebuie sa gasesc o rezolvare de a inceta contractul cu ei.
Sunt in cadrul sectiei Administration IT.
Dupa cum am citit p'aici, da, intr-adevar sunt niste traduceri ale cursurilor din sarba sau ce o fi ea.
Am apucat sa parcurg doar un curs din cele alocate si am decis sa le las balta. Daca vreti sa invatati calumea, nu aveti ce cauta aici. Daca vreti sa aveti idee cu ce se mananca, puteti sa incercati.
Problema cea mai grava este de fapt cu certificarile. Eu am crezut ca o sa-mi iau certificare pentru fiecare curs in parte. (Pt cele care se poate, sunt unele cursuri la care nu ai ce sa certifici).  Dupa ce am terminat primul curs (WIN8) le-am dat un mail sa stiu cand voi fi programat pentru examen. Raspunsul m-a socat un pic. "Veti sustine examenul dupa indeplinirea...bla bla bla.. ", adica, voi sustine examenul la sfarsitul anului scolar.
Ok, zic eu, poate cu certificarile care le mai am in spate, voi putea sa imi schimb locul de munca intr-unul mai bun si imi vor da ceva ei la mana ca am absolvit cursul bla bla bla.
In luna ianuarie, am intrat un pic intr-un impas financiar. Am zis sa ma interesez mai mult care este treaba, daca e sa fac un efort financiar sa-mi platesc ratele pana voi incepe in alta parte.
Asa ca am fost la sediu, sa pun niste intrebari mai amanuntite. Raspunsul iara m-a socat de data asta si mai mult. Voi da examen  pentru Microsoft sau Linux, nu pentru amandoua.
Acum eu cu linux-ul nu stiu cum este, am fost strain cu el, dar ce pot spune despre MS, este ca : - aici inveti Win8, SQL, Exchange Server si nu ma stiu ce in momentul asta. Nu exista un examen sa cuprinda toate astea, deci eu am tras concluzia ca, platesc pentru toate cursurile astea si dau un singur examen care costa 80$. Poate am inteles eu gresit si intra toate, dar ma indoiesc.
Pentru cei care nu stiu care este treaba cu examenele MCITP http://www.microsoft...tification.aspx, dar link-ul acesta este mult mai informativ  http://www.microsoft...tification.aspx
Personal, nu ma interesa daca sunt ei acreditati Cambridge ...sau mai stiu eu ce institutii... irelevant. Ma interesau certificarile obtiunute pentru MS si Linux.
In momentul cand m-am inscris am avut in cap 2 lucruri.
   1. Sunt o persoana mai dezorganizata si imi prind bine niste cursuri structurate, asa ma voi tine de treaba
2. Am facut niste calcule, toate certificarile care credeam eu ca le voi da, ma costau in jur de 700$. Zic eu,"Dom'le e bine asa, nu mai stau sa caut eu documentari pe net ca pana acum, nu inteleg ceva, intreb; sti, cand inveti singur e greu cand nu intelegi, iti pierzi timpul cautand solutii si explicatii.... bla bla bla"
Doar prima parte a fost aproape OK. A doua, dezamagire totala. De ce sunt eu naiv? Pentru ca mi-o merit ! AAAAAA !!! BA NU!!! Pentru ca vor altii sa se imbogateasca de pe urma unora care sunt naivi.
Va spun sincer, NU POT LUA EXAMENUL DE WIN8 CU MATERIA INVATATA DIN ACEST CURS!

Edited by axelcatalin, 30 January 2014 - 13:45.


#26
link_a

link_a

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 20.08.2013
Buna ziua domnule Catalin!

Dumneavoastra v-ati inscris , asa cum va este stipulat in contract si postat pe site , la un curs de IT Administration . Acesta cuprinde si va pregateste pentru obtinerea certificarilor in mai multe domenii care tin de Administrare IT (Linux , Win 8 , Win server 2008 si 2012 etc)  .
Datorita cantitatii mari de informatie pe care cursurile o pun la dispozitie , acestea sunt intinse pe durata unui an (asemenea celui scolar) , la sfarsitul caruia sunteti calificat sa urmati certificarile MS , LPIC sau Cambridge .
Daca inca sunteti student puteti compara materia de curs cu cerintele certificarilor MS si Linux , materie care acopera toate cerintele obtinerii MCSA ,MCITP , MCTS , LPIC etc , ramanand la latitudinea dvs pentru care dintre aceste doriti sa dati testul de obtinere a licentei. Contractul semnat stipuleaza ca examenul pentru prima certificare este gratuit, iar urmatoarele sunt contra cost.
Puteti oricand sa ne contactati fie prin platforma (discutand direct cu un profesor) ori prin cadrul departamentului suport pentru a afla mai multe informatii despre elaborarea si folosinta acestor cursuri .

#27
ksual

ksual

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 10.09.2007
In prezent sunt cursanta la Link_Academy, trebuie sa recunosc: am fost un pic speriata de niste feedback-uri negative dar am hotarat sa risc, mai ales ca era vorba de un contract la mijloc. Exista avantaje dar si unele dezavantaje: volumul materiei este mare (nu se compara cu un curs post-liceal, cum au mai spus altii) - intr-un an de facultate inveti mai putin decat la ei, esti fortat sa devii ordonat in a studia (chiar exista un curs despre cum sa inveti), studierea materiei este directionata (nu se invata dupa ureche ca si cand ai pune mana pe o carte de IT si te hotarasti sa devii specialist), este adevarat ca testele nu sunt traduse 100% corect (cred ca trebuie sa se mai lucreze), au si suport video pentru cursuri - nu inteleg de ce unele persoane sunt deranjate de acest aspect (oare nu exista si tutoriale video?). Orice rezultat cere munca si sacrificii, cred ca ne-am invatat (ca si popor) sa luam totul gratis.

#28
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,594
  • Înscris: 30.07.2003

View Postksual, on 04 martie 2014 - 10:48, said:

intr-un an de facultate inveti mai putin decat la ei
Si marmota invelea ciocolata in staniol...

#29
ksual

ksual

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 10.09.2007
Te rog sa fii mai cuviincios, nu toti care intra pe aici au 18-20 ani. Ironiile gen "marmota" sunt rasuflate de mult si se fac cu prietenii.

Edited by ksual, 04 March 2014 - 12:18.


#30
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,594
  • Înscris: 30.07.2003
Asa cum tu ti-ai facut cont sa ne spui ce bine si frumos e acolo si eu am dreptul la o opinie. Nimic mai mult.

#31
ksual

ksual

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 10.09.2007
Nu am afirmat ca toate-s bune si frumoase, dar nici nu am aruncat cu pietre in altii. Cred ca sunt destule facultati particulare si acreditate unde se trage matza de coada (nu dau nume).

#32
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,594
  • Înscris: 30.07.2003
Chiar si acolo unde pare ca "se trage matza de coada" tot studentul e de vina fiindca primeste o bibliografie, cursul e doar introducere in poveste, finalul il afla extrascolar.
In facultate sunt cursuri ce acopera domeniul dintr-o perspectiva mai ampla a cunostintelor necesare a fi dobandite si nu punctual lucruri marunte iar per total nu intelegi nimic din fenomen. Trebuie facuta distinctia intre "scoala de meserii - muncitor/executant" si "studii superioare - inginer/proiectant". Facultatea te invata sa inveti.

Edited by neagu_laurentiu, 04 March 2014 - 13:20.


#33
ksual

ksual

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 10.09.2007

View Postneagu_laurentiu, on 04 martie 2014 - 13:13, said:

Chiar si acolo unde pare ca "se trage matza de coada" tot studentul e de vina fiindca primeste o bibliografie, cursul e doar introducere in poveste, finalul il afla extrascolar.
In facultate sunt cursuri ce acopera domeniul dintr-o perspectiva mai ampla a cunostintelor necesare a fi dobandite si nu punctual lucruri marunte iar per total nu intelegi nimic din fenomen. Trebuie facuta distinctia intre "scoala de meserii - muncitor/executant" si "studii superioare - inginer/proiectant". Facultatea te invata sa inveti.

Cine vrea sa invete poate s-o faca si in timp ce sare cu parasuta. Din fericire stiu cum sta treaba cu invatamantul romanesc si cu facultatile (alea veritabile). Doar am intrat pe forum sa spun cum este vazut link_academy din interior si ca exista draci si mai negri decat el. Am intalnit destui absolventi agramati de facultate dar si absolventi de  liceu care au surprins in mod placut.

#34
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,594
  • Înscris: 30.07.2003

View Postksual, on 04 martie 2014 - 15:34, said:

Am intalnit destui absolventi agramati de facultate dar si absolventi de  liceu care au surprins in mod placut.
Nu facultatea corecteaza asa ceva. Cum nici majoritatea absolventilor nu vor practica ce au studiat.

#35
ksual

ksual

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 10.09.2007

View Postneagu_laurentiu, on 04 martie 2014 - 15:58, said:

Nu facultatea corecteaza asa ceva. Cum nici majoritatea absolventilor nu vor practica ce au studiat.

Dar se presupune ca au invatat chestiile elementare (sa scrie si sa citeasca) pana a ajunge sa frecventeze cursurile unei facultati, dar raman doar cu fitele date de o diploma care nu valoreaza prea mult.

#36
stupefiat

stupefiat

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.03.2014
Eu mi-am facut cont doar pentru a spune atat: sunt stupefiat de naivitatea pe care o au unele persoane si de machiavelismul dus aproape de perfectiune al firmelor create in scopul de a profita de naivitatea acelor persoane.

Oameni buni, va rog, INFORMATI-VA !

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate