Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut sala de box sau alt sport de...

Admitere la 2 facultati din cadru...

Boli ale leandrului

Laptop l-am stricat
 Simularile de bacalaureat si mini...

Stuttgart & Nuremberg

Problema PC

Agricultura din Romania iși ...
 Cub rubik - posibil defect

FGA - Finalul lui Iulie, tratare ...

probleme usa metalica

Modificare iesire sursa de la 48V...
 Sfat achizitie smartphone.

Noile negocieri psd udmr

Daca s-ar recurge la alegeri anti...

Scooter electric PNI Escort T1B r...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Lenovo P780

  • Please log in to reply
6883 replies to this topic

#145
adlight

adlight

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 23.10.2006
  • ID membru: 104,468

View Postveman, on 03 octombrie 2013 - 16:44, said:

inainte sa instalezi noul ROM, te rog sa ne spui si noua ce versiune de ROM ai, inclusiv baseband.
da, cu telefonul inchis, fara alte combinatii de taste.

Baseband version P780.V17, 2013/05/21 04:13
Buil number: P780_ROW_S115_130807

Nu reusesc de nici o culoare sa instalez un driver pt lenovo p780.  Si nu ma consider un analfabet in alte pc-urilor.  Am instalat si archlinux!
Dar se pare ca downloadurile nu contin drivere.  Aveti alte precizari?  Unde as putea gasi un driver pt ca apoi sa pot utiliza flash tools pentru un update de rom?

Multumesc!

#146
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
  • ID membru: 486,388
driver Lenovo

Attached Files


Edited by veman, 03 October 2013 - 20:32.


#147
krong28

krong28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 03.10.2013
  • ID membru: 827,486
  • Locație: Bucuresti
Adlight, am exact aceeasi problrma ca tine....cu acelasi tel...acelasi baseband! Daca reusesti sa-l faci sa se invarta in/cu 2 simuri da-ne de stire aici....eventual si pasii urmati! Multam!

#148
buz_oianu

buz_oianu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 09.12.2009
  • ID membru: 538,374
chinezul mi-a returnat banii si am comandat de pe pandawill numai ca e vor sa le transmit o poza cu cartea mea de identitate si cu cardul fata verso pentru a vedea daca sunt proprietarul cardului, e normal asa? multumesc anticipat!

#149
V_i_c_t_o_r

V_i_c_t_o_r

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,828
  • Înscris: 04.12.2010
  • ID membru: 644,692
  • Locație: Bucuresti

View Postbuz_oianu, on 04 octombrie 2013 - 11:55, said:

chinezul mi-a returnat banii si am comandat de pe pandawill numai ca e vor sa le transmit o poza cu cartea mea de identitate si cu cardul fata verso pentru a vedea daca sunt proprietarul cardului, e normal asa? multumesc anticipat!
Nu prea este normal. Ca sa-l multumesti, pui o bucatica de hartie peste datele esentiale inainte sa le faci poza si ii spui ca din motive de securitate ai facut acest lucru.

#150
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
  • ID membru: 486,388

View Postkrong28, on 03 octombrie 2013 - 23:50, said:

Adlight, am exact aceeasi problrma ca tine....cu acelasi tel...acelasi baseband! Daca reusesti sa-l faci sa se invarta in/cu 2 simuri da-ne de stire aici....eventual si pasii urmati! Multam!

Adlight a rezolvat problema instaland ROM-ul LiFe. Mi-a confirmat ca-i merg ambele SIM-uri.

#151
adlight

adlight

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 23.10.2006
  • ID membru: 104,468
Catre toti cei interesati:

Cu ajutorul lui Veman, caruia îi multumesc, am instalat drivers pentru lenovo USB composite device, iar calculatorul mi-a recunoscut telefonul.

Apoi am pornit flash tools, am bifat tot ce trebuia cf instructiunilor de pe aceat forum, pentru ROM-ul rusesc V03.

Am apasat firmware upgrade si apoi am conectat telefonul inchis.


Si totul e in regula!

Cam greu mi-am dat seama sa conectez telefonul dupa apasarea butonului de upgrade. Îl conectam inainte si  nu se întampla mimic.

Cu stima!

Edited by adlight, 04 October 2013 - 19:04.


#152
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
  • ID membru: 486,388
A incercat cineva ROM-ul Muse v3.0 ?

#153
buz_oianu

buz_oianu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 09.12.2009
  • ID membru: 538,374
mi s-a spus ca tranzactia a fot declarata periculoasa de catre banca mea si trebuie sa le trimit niste copii de pe cad, act de identitate si nu stiu ce factura a contului bancar....

#154
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
Imi poate spune si mie cineva cum sa fac sa imi mearga radio imi cere un plugin il descarc da degeaba.

#155
krong28

krong28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 03.10.2013
  • ID membru: 827,486
  • Locație: Bucuresti
La ora asta vad ca eu am  Build Number: P780_LiFe_v01! Banuiesc ca pasii care trebuiesc urmati ptr a instala ROM-ul LiFe v03 sunt identici cu cei urmati de adlight! Astept o confirmare de la cei care stiu ....si ma apuc si eu de joaca cu device-ul asta!
Nu inteleg de ce difera un pic pasii de aici:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1982587 fata de pasii descrisi de addlight! Am incercat ca in link...si se pare ca nu am MediaTek USB VCOM drivers! Si Win7 habar n-are de unde sa-l ia! Daca are cineva idee....nu ezita sa spui ce-i de facut!
Multumesc!

Edited by krong28, 05 October 2013 - 01:26.


#156
V_i_c_t_o_r

V_i_c_t_o_r

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,828
  • Înscris: 04.12.2010
  • ID membru: 644,692
  • Locație: Bucuresti

View Postbuz_oianu, on 04 octombrie 2013 - 23:13, said:

mi s-a spus ca tranzactia a fot declarata periculoasa de catre banca mea si trebuie sa le trimit niste copii de pe cad, act de identitate si nu stiu ce factura a contului bancar....
Mergi la banca ta si discuti direct acolo. Nu trimite datele prin internet! Daca banca are nelamuriri, de obicei te suna ei.

#157
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
Imi poate spune si mie cineva de unde as putea achizitiona o husa si o folie mai de calitate.

#158
ciocke

ciocke

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 01.08.2013
  • ID membru: 820,277

View Postgodoroj, on 05 octombrie 2013 - 09:48, said:

Imi poate spune si mie cineva de unde as putea achizitiona o husa si o folie mai de calitate.
Salut. Eu am una de pe dualsim.ro la 80 ron. Bogved marca, din piele, se poate transforma in suport--uita-te acolo . A mai aparut una din piele sintetica Originala Lenovo la 100 ron.

Daca vrei, ti-o vand pe a mea, am utilizat-o 7 zile, impreuna cu telefonul meu care  a plecat inapoi in China, a avut o neconformitate urata si una mai mica la sunet, iar dualsim.ro l-a trimis in fabrica ptr test... in fine a trecut testul imi da altul nou care e pe drum si-l tot astept....

Treba cu husa:
Asta, Bogved e grozava mai ales ca- poti pune telefonul oblic(vezi poziele de pe dual sim), spre deosebire de cea originala care nu face asta.
INSA: nu-mi convine un aspect.: Daca activez Power End Call Button ca sa pot inchide apelul din butonul de Power si inchid husa, magnetul partii mobile a husei imi inchide apelul. Daca nu folosesti acel buton -atunci husa e perfecta ptr tine. Tio vand eu cu 60 ron.
Apropo... a mai intalnit cineva problema asta
Cea originala n-am testat-O, pare meseriasa, costa 100 ron dar  nu se rabateaza oblic.

#159
bicos2

bicos2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 14.01.2008
  • ID membru: 273,593
  • Locație: BuCuResTi
Si husa Lenovo stie sa inchida ecranul - power buton - . nu am testat dar am vazut pe youtube!
Al meu vine pe joi si l-am comandat cu husa Lenovo, bine ca ai zis de functia Power End Call Button, o sa testez si eu.

#160
adlight

adlight

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 23.10.2006
  • ID membru: 104,468
M-am inspirat si eu din forumul de care amintesti adica am conectat telefonul inchis la calc dupa ce am apasat firmware upgrade.   Ordinea generala a pasilor a fost cea descrisa mai sus. Vezi in subiectul drivers un link dat de Veman pentru drivere potrivite pt win 7.

Doamne ajută!

Edited by adlight, 05 October 2013 - 18:59.


#161
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
Nu ca am comandato pe cea de 100 pe dual sim si am si eu activata functia Power End Call Button tocmai de asta intrebam.

#162
baducu

baducu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 965
  • Înscris: 21.08.2008
  • ID membru: 362,146
  • Locație: Galați
Pina la urma are cineva telefonul acesta functional si pe 3G 900MHz (SIM1) si functional GSM pe SIM2?

Edited by baducu, 06 October 2013 - 12:42.


Anunturi


2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users