Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut sala de box sau alt sport de...

Admitere la 2 facultati din cadru...

Boli ale leandrului

Laptop l-am stricat
 Simularile de bacalaureat si mini...

Stuttgart & Nuremberg

Problema PC

Agricultura din Romania iși ...
 Cub rubik - posibil defect

FGA - Finalul lui Iulie, tratare ...

probleme usa metalica

Modificare iesire sursa de la 48V...
 Sfat achizitie smartphone.

Noile negocieri psd udmr

Daca s-ar recurge la alegeri anti...

Scooter electric PNI Escort T1B r...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Lenovo P780

  • Please log in to reply
6883 replies to this topic

#109
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
Pentru veman,am descarcato am toate aplicatiile in ea mai putin mesajele,sau sa fie sub o alta iconita?

Pentru veman,am descarcato am toate aplicatiile in ea mai putin mesajele,sau sa fie sub o alta iconita?

Pentru veman,am descarcato am toate aplicatiile in ea mai putin mesajele,sau sa fie sub o alta iconita?

#110
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
  • ID membru: 486,388

Muse 3.0
Lenovo P780



Versiune Android : 4.2
Versiune ROM : P780_CH.1.01.620
ROM oficial : bazat pe S125



Posted Image




Posted Image







Download : http://hotfil.es/972923


@bicos2 : de vineri ai cu ce te juca! ;) Felicitari pentru achizitie!

Edited by veman, 30 September 2013 - 16:09.


#111
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
Multumesc am rezolvato. Pentru veman

#112
tatimeu

tatimeu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,548
  • Înscris: 15.10.2007
  • ID membru: 237,371
  • Locație: Medias
Salutare
cine are Rom-ul oficial ce versiune are?
Eu am S129_130710 si acum mi-a aparut disponibila versiunea S135_130917
Inainte de a ma anunta ca exista o versiune mai noua, am cautat eu manual, am gasit ca exista un update dar de 4 ori am incercat sa o instalez si imi spunea ca fisierul e corupt.

#113
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
Imi poate spune si mie cineva unde pot intra sa vad dacaam si banda de 900.

#114
bicos2

bicos2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 14.01.2008
  • ID membru: 273,593
  • Locație: BuCuResTi
Mda si eu intreb cum se intra in Engineering Mode?

#115
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
  • ID membru: 486,388

View Postbicos2, on 01 octombrie 2013 - 12:47, said:

Mda si eu intreb cum se intra in Engineering Mode?

System Settings -> All Settings -> Developer Options (ON) -> Engineer Mode Settings

PS : vei instala MUSE v3.0? daca da, astept detalii despre el.

View Postgodoroj, on 01 octombrie 2013 - 12:38, said:

Imi poate spune si mie cineva unde pot intra sa vad dacaam si banda de 900.

Ai citit mai sus? ...ai si screenshot facut de un alt posesor (fara optiunea de banda 900MHz), cat si screenshot cu setarile mele dupa instalarea driver-ului de S920.




LE : pentru diverse teste : ####1111# (tastati in dialer)

Edited by veman, 01 October 2013 - 13:18.


#116
adlight

adlight

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 23.10.2006
  • ID membru: 104,468

View Postgl01bxg2003, on 28 august 2013 - 08:34, said:

am schimbat vreo 3 SIM-uri deja si nici o diferenta.NU stiu cate ar trebui sa mai schimb ca sa gasesc unul OK.
As vrea sa stiu daca problema se manifesta la fel de enervant si pe acest model P780.

Eu mi-am cumpărat un lenovo p780 de pe merimobiles.com.  Tranzactia a deurs fara probleme. Cu sim digi mobil în slot 1 merge fara probleme.  Cu sim orange (cartela schimbata cu serie nouă - formata din 4 caractere pe fiecare din cele 4 randuri - după cum am citit pe forumuri) merge doar pe slot 1. Când le pun împreună digi pe slot 1 pentru 3g si orange pe sim 2 pe slot 2 pt 2g, orange nu se mai înregistrează în 2g.

Așa că mă apuc de studiat.  Telefonul a fost rootat de merimobiles.  Nu am încercat  încă pe slot 2 o alta cartelă pt 2 g (vodafone, cosmote, digi).  O voi face mâine, deși nu cred ca telefonul să aibă probleme cu acel slot 2g.

Eu sunt din Tg. Mureș și cei de Orange nu aveau nici o idee despre ce vorbeam cu ei când am cerut schimbarea cartelei.
Un cunoscut are un lenovo a820  și, după schimbarea cartelei cu una cu serie nouă - formata din 4 caractere pe fiecare din cele 4 randuri - i-a mers totul fără probleme, deși telefonul i s-a mai blocat.

Lenovo p780 este un telefon super, îmi place mult; nu mi s-a blocat niciodată de pe 27 sept de când îl am.  Vă mai țin la curent cu evoluția situației.


Oae o nouă resoftare ar rezolva poblema?

View PostV_i_c_t_o_r, on 29 august 2013 - 13:06, said:

Partial adevarat! Incompatibilitatea sim-ului Orange se manifesta cu orice marca/model de telefon ce este dotat cu procesor MTK (single core, dual sau quad), indiferent de varianta de soft Android instalata in telefon. Noile sim-uri comercializate de Orange au remediat problema, telefoanele nu se mai blocheaza.

Cum putem lămuri un angajat orange cum se identifică ”Noile sim-uri comercializate de Orange”?  Au vreo caracteristică identificabilă: serie, anumite caractere, sau nr de caractere etc?

Multumesc!

View Postciocke, on 28 august 2013 - 06:12, said:

sALUT.
Pe langa raspuncul celelalt, oferti de dualsim , mie...in privinta blocarii, aceeasi sursa a rezolvat problema cu Orange-ul prin schimbarea sim-ului cu unul model nou. Detaliile tehnice ma depasesc, dar asta a fost rezolvarea atat la vecliul meu A750 cat si la inca un lenovo A820.. Deci, schimba sim-ul orange cu unul nou.

Detaliati va rog cum se identifica un sim nou.  Angajatii din Mures de  la orange nu au nici o idee despre ce îi întreb. Mi-am schimbat cartela de 2 ori.  Ultima dată au reușit să o facă să meargă pe slot 1 singură. Împreună cu digi și cu orange în slot 2 încă nu am reușit.

#117
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
eu am meniul in romana da nu gasesc DEVELOPER \OPTIONS ON.

#118
V_i_c_t_o_r

V_i_c_t_o_r

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,828
  • Înscris: 04.12.2010
  • ID membru: 644,692
  • Locație: Bucuresti

View Postadlight, on 01 octombrie 2013 - 16:32, said:

Cum putem lămuri un angajat orange cum se identifică ”Noile sim-uri comercializate de Orange”?  Au vreo caracteristică identificabilă: serie, anumite caractere, sau nr de caractere etc?
Detaliati va rog cum se identifica un sim nou.  Angajatii din Mures de  la orange nu au nici o idee despre ce îi întreb. Mi-am schimbat cartela de 2 ori.  Ultima dată au reușit să o facă să meargă pe slot 1 singură. Împreună cu digi și cu orange în slot 2 încă nu am reușit.
Le spuneti ca aveti un telefon care are procesor MTK si se blocheaza din cauza incompatibilitatii cu vechile sim-uri! Daca habar nu au sa sune la Bucuresti! Cartela de orange trebuie sa fie U07 pentru abonament si P09 pentru prepay. Cereti la reprezentanta orange sa va schimbe sim-ul. Pentru abonament este gratis iar pentru prepay costa 5 euro.

#119
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
imi puteti spune si mie de ce mi se blocheaza telefonu am versiunea p780 s125 130529

#120
V_i_c_t_o_r

V_i_c_t_o_r

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,828
  • Înscris: 04.12.2010
  • ID membru: 644,692
  • Locație: Bucuresti

View Postgodoroj, on 01 octombrie 2013 - 18:44, said:

imi puteti spune si mie de ce mi se blocheaza telefonu am versiunea p780 s125 130529
Exact cum spuneam mai sus - se blocheaza din cauza sim-ului de la Orange! Utilizati orice combinatie care exclude Orange si nu se va bloca sau schimbati sim-ul la unul dintre magazinele Orange.

#121
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
eu am un singur sim de la vodafone, da cam vechi asta sa fie cauza|?

si simurile astea noi sunt mici nu stiu daca stau in lacasu lui.

#122
V_i_c_t_o_r

V_i_c_t_o_r

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,828
  • Înscris: 04.12.2010
  • ID membru: 644,692
  • Locație: Bucuresti
Nu. Sim-ul Vodafone (indiferent de vechime) nu blocheaza telefoanele cu procesor MTK. Probabil ca ai sters vreo aplicatie de sistem.

#123
godoroj

godoroj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.09.2013
  • ID membru: 826,324
Si ce pot sa fac.

#124
tatimeu

tatimeu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,548
  • Înscris: 15.10.2007
  • ID membru: 237,371
  • Locație: Medias
adlight - digi functioneaza numai pe 3g
eu cu orange  - cartela abonament J03 nu am nici o treaba
Digi 3g, orange 2g. De la achizitie nu am avut nici un blocaj. Bine ca nu e bun Rom-ul - YouTube se restarteaza singur, iar acest mesaj este primit si cand nu il utilizez, e alta problema; nu ma deranjeaza.

#125
buz_oianu

buz_oianu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 09.12.2009
  • ID membru: 538,374
salutare! urmaresc acest topic de mai bine de 1 luna timp in care m-am decis si am comandat prearavnitul gadget din china ca e mai ieftin si am si negociat un pic cu mancatorul de orez :). problema mea vine odata cu comanda din china, dupa cum a sustinut chinezul telefonul are doar 2 limbi (chineza si engleza), lucru care ma duce cu gandul la un root si un room lucruri pe care nu stiu sa le fac si avand in vedere faptul ca in 2-3 zile trebuie sa ajunga, as vrea sa ma ajutati in legatura cu instalarea unui root si rom nou cu pasi detaliati daca se poate.
multumesc
Ionut

#126
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
  • ID membru: 486,388
room ROM-ul ales poate avea root, cat despre limba... eu prefer engleza fiindca nu-mi plac traducerile in romana, dar... este doar o preferinta personala.
ROM-ul il poti instala, usor, folosind Flash Tool (de pe PC).
Cateva pagini mai in spate, gasesti un ROM (LiFe v0.3), cat si Flash Tool inclus in arhiva.
...sau cel de mai sus (Muse v3.0).

Daca esti "incepator" si n-ai nevoie de anumite aplicatii care sa schimbe fisiere de sistem, nu faci optimizari "tweak", nu blochezi reclamele si nici overclocking, etc... n-ai nevoie de root-are.

Felicitari pentru achizitie !
Exista riscuri cand comanzi din China... ai cerut ca aparatul sa fie testat inainte de a ti-l trimite?
Poti da detalii despre site-ul de unde ai achizitionat?

Edited by veman, 02 October 2013 - 14:59.


Anunturi


2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users