Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...
 Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie
 Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare
 Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?
 

Digi 24 HD.

* - - - - 1 votes
 • Please log in to reply
5062 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,750
 • Înscris: 07.04.2006

 R.C.S.&R.D.S. cere licență pentru 10 TV, cu Radu Moraru director și o investiție de 1,17 milioane euro.


Compania R.C.S&R.D.S a solicitat C.N.A o licență prin satelit pentru a lansa, în decembrie, televiziunea generalistă 10 TV, proiectul urmând să fie pus în funcțiune cu o investiție inițială de 1.179.000 de euro și coordonat de directorul general Radu Moraru, potrivit informațiilor obținute de "MEDIAFAX". 

R.C.S&R.D.S. a depus la Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.) un dosar prin care solicită o licență audiovizuală prin satelit pentru televiziunea generalistă 10 TV, care, dacă va primi acordul Consiliului, va fi lansată în luna decembrie. Solicitarea R.C.S&R.D.S va fi analizată într-una dintre ședințele viitoare ale C.N.A., după cum au declarat, marți, pentru "MEDIAFAX" reprezentanții C.N.A.

Televiziunea generalistă 10 TV va fi difuzată prin satelit, la nivel național, prin intermediul rețelelor R.C.S&R.D.S.

Postul 10 TV va difuza filme (50%) și programe de divertisment (50%). În luna decembrie 2010, canalul 10 TV nu va difuza publicitate.


Principala emisiune din grila televiziunii 10 TV este talk-show-ul "Nașul", difuzat de luni până vineri și duminica între orele 20.00 - 23.30 și, în reluare, în prima parte a zilei, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 - 13.30.

În afară de emisiunea "Nașul", în luna decembrie, grila 10 TV va mai cuprinde, printre altele, o emisiune matinală, filme și emisiuni dedicate sărbătorilor. Potrivit poiectului depus la C.N.A., în prima etapă, la 10 TV nu vor fi difuzate programe de informare (știri), dar pot să apară informații cu această conotație în talk-show-urile difuzate pe post.
"Majoritatea televiziunilor din România au pus pe plan secundar informarea publicului, principalul criteriu avut în vedere fiind doar audiența, dintr-un motiv simplu: audiență mare = profit mare. Dorim să schimbăm această optică de a privi lucrurile, punând pe primul plan motivul pentru care există televiziunea: informarea publicului larg și, în principal, informarea abonaților RCS, punând la dispoziția acestora informații cu un caracter generalist în principal, prin intermediul emisiunilor de tip «talk-show»", se arată în proiectul televiziunii 10 TV, depus de R.C.S&R.D.S.

Investiția inițială pentru lansarea televiziunii 10 TV se ridică la 1.179.000 de Euro, potrivit proiectului depus la C.N.A. Pentru anii 2011, 2012 și 2013, compania R.C.S&R.D.S intenționează să investească anual în 10 TV câte 3.500.000 de euro.

Potrivit proiectului, mare parte din cheltuielile televiziunii 10 TV vor fi acoperite "prin vânzările spațiului de publicitate" și din "producția unor spoturi publicitare". Dacă în luna decembrie 2010 televiziunea 10 TV nu și-a propus să vândă publicitate, încasările din publicitate ale acestui canal în anul 2011 sunt estimate la 2,5 milioane de euro.

Totodată, R.C.S&R.D.S estimează că postul 10 TV va avea un profit net de 127.100 de euro (în decembrie 2010) și de circa 2,45 milioane de euro (în anul 2011).

Compania R.C.S&R.D.S a solicitat C.N.A. o licență audiovizuală pentru televiziunea 10 TV, după ce, ]n data de 16 noiembrie, Radu Moraru a declarat pentru "MEDIAFAX" că în câteva zile va părăsi postul B1, unde realizează emisiunea "Nașul", însă va rămâne acționar la televiziunile B1 și Vox News și se va implica în proiectul televiziunii generaliste pe care compania R.C.S&R.D.S intenționează să o lanseze. În ceea ce privește televiziunea generalistă pe care R.C.S&R.D.S intenționează să o lanseze, Radu Moraru a spus: "Este un proiect pe care l-am preluat din mers, este foarte posibil să fie undeva și anul ăsta. Vom încerca să-l lansăm cât de repede. Este și o chestiune de prietenie, mă știu cu cei de acolo de 20 de ani, am fost și parte a aceluiași proiect".

Pe de altă parte, presa a relatat faptul că R.C.S&R.D.S și-a rezervat domeniul pentru site-ul televiziunii generaliste pe care intenționează să o lanseze - zecetv.ro. Domeniul a fost înregistrat de Adrian Bucă, prin societatea Fire Breaking News S.R.L. Adrian Bucă este producătorul emisiunii "Nașul", realizată de Radu Moraru la B1.

Operatorul R.C.S&R.D.S este unul dintre cei mai mari jucători locali pe piața de telecomunicații și este prezent pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est, cu servicii TV și de telefonie și date.

În prezent, R.C.S&R.D.S deține și televiziunea sportivă Digi Sport, canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informații despre ofertele și serviciile companiei), televiziunile de filme Digi Film 1 și Digi Film 2.

Totodată, R.C.S&R.D.S deține 50% din acțiunile societății Music Channel S.R.L, care operează televiziunea muzicală Music Channel, dar și televiziunea locală TL + (prin societatea Canal 7 SRL în care R.C.S&R.D.S este acționar majoritar cu 51% din acțiuni).

Sursa: http://www.mediafax....e-euro-7764832/

-----------------------------------------------------------------------------

R.C.S&R.D.S. va lansa televiziunea 10 TV în data de 10 decembrie 2010!

 
Compania R.C.S&R.D.S. va lansa postul de televiziune 10 TV în data de  10 decembrie, a declarat Radu Moraru, managerul de proiect al postului.
 

Operatorul va investi pe parcursul anului 2011 aproximativ 10 milioane de euro in noul proiect.


Televiziunea generalista 10 TV va fi difuzata prin satelit, la nivel national, prin intermediul retelelor R.C.S&R.D.S.

Sursa: http://www.wall-stre...-decembrie.html

-----------------------------------------------------------------------

Radu Moraru: Zece TV are buget de zece milioane pentru lansare si primul an de functionare. 


Radu Moraru a anuntat marti ca Zece TV, noul post de televiziune al R.C.S/R.D.S, va incepe sa emita la data de 10 decembrie, avind un buget pentru lansare si functionarea in  anul 2011 de aproximativ zece milioane de euro. Moraru, care a plecat de la B1 TV si va fi director general la Zece TV, a mai spus ca va realiza talk-show-ul Nasul la noua televiziune, urmind ca emisiunea sa sa fie orientata mai mult spre divertisment, in detrimentul politicii.

Cele mai importante declaratii ale lui Radu Moraru:

Despre Zece TV:
- Zece TV va incepe sa emita "cu ajutorul lui Dumnezeu" la data de 10 decembrie. Am depus la C.N.A. cererea pentru licenta, nu cred ca este o problema
- pentru inceput, programul de sarbatori va avea trei componente: filme, emisiunea "Nasul" (care va fi cu mai mult divertisment, mai putina politica) si emisiuni unde telespectatorii care intra in direct primesc premii
- bugetul si investitia pentru anii 2010-2011 va fi "in jur de zece milioane euro". Pentru ca in primii ani operationali e mai dificil, s-ar putea sa fie si mai mult
- la Zece TV vor fi "vedete", nume importante, curate pe piata, dar vor fi si debutanti. Strategia de comunicare e sa anunte vedetele dupa data de 10 decembrie
- Adi Buca e producator general la Zece TV, iar Catalin Chirila va fi director editorial. Laurentiu Stan va fi director tehnic

Despre B1 TV si VoxNews:
- Pilonul principal editorial la B1 ramine Robert Turcescu.
- Actiunile mele la B1 TV le voi lasa probabil lui Bobby Paunescu. El mi-a cedat logo-ul si brandul emisiunii "Nasul", si eu voi raspunde acestui gest prin a renunta la actiuni. Eu aveam la un moment dat o participatie de peste 22% in B1.
- In ceea ce priveste VoxNews, am oferte sa vind partea mea (Radu Moraru e actionar majoritar - n.red.).
- Plecarea mea de la B1 TV vine intr-un fel si cind Bobby Paunescu pleaca din acest proiect, pentru ca acum citiva ani, cind a prins gustul filmului, mi-am dat seama ca "e pierdut".

Sursa: http://economie.hotn...functionare.htm

----------------------------------------------------------------------------

Nașul despre 10 TV: Vrem să fim în primele 3-4 televiziuni generaliste.Radu Moraru, project manager 10 TV, a declarat că își propune ca într-un an și jumătate noul post să ajungă în primele 3-4 televiziuni generaliste din România.

10TV va începe să emită din data de 10 decembrie, dacă va primi, în scurt timp, licență de la C.N.A. Pentru anii 2010 și 2011, noul post de televiziune generalist dispune de un buget de 10 milioane de euro.

Managemtul postului 10TV este compus din: Radu Moraru (project manager), Adrian Bucă (director general), Cătălin Chirilă (director editorial) și Andi Râpan (director financiar).

“Va fi o televiziune care să unească oamenii, care să iubească viața, o televiziune în care știrile să nu fie nici de stânga, nici de dreapta, știrile să fie știri. Vom încerca să facem un produs foarte curat”, a declarat Radu Moraru, project manager 10TV.

Alte declarații de la Conferință:
10 TV se lansează în regim de sărbători. Vor fi două luni cu specific de sărbători, în care grila se va axa pe foarte multe filme bune, pe o serie de emisiuni în care telespectatorii vor primi cadouri și premii de Crăciun și un "Nașul de sărbătoare", cu mai puțină politică, mai mult umor, divertisment. La sfârșitul lunii ianuarie vom lansa grila de post generalist, care va intra, efectiv, în luna februarie.” (R. Moraru)

Despre publicul țintă al postului
“Noi avem un prim target să desenăm acest post. Desenul trebui să fie închis undeva la începutul anului viitor, iar undeva în toamnă o să stabilim și targetul de publicitate.”
“Eu va spun că încercăm să atingem un target cât mai larg pentru că televiziunea generalistă nu trebuie să fie doar una comercială, cu atât mai mult cu cât cei care își fac abonamente la cablu nu sunt întreabați în ce target se înscriu. Noi acum studiem puțin piața să vedem ce gusturi are acest public.” (R. Moraru)

Nașul se multă cu tot cu echipă la 10 TV
“Astăzi este ultima emisiune Nașul, în direct la B1 TV, plecăm ca să continuăm, Nasul va continua sub acelasi brand puternic, sigur, cu sprijinul lui Bobby. La noul post, Nașul va fi doar un produs într-o vitrină în care vor sta mai multe produse, o să ne numim o televiziune generalistă, nu publicistică, cum este B1TV.” (R. Moraru)
Radu Moraru își ia cu el și echipa de la Nașul, care cuprinde în jur de 25-30 de persoane.

Radu Moraru despre Robert Turcescu
“Robert (Robert Turcescu, prezentatorul 100%- n.r.) este, cred eu, omul care ar trebui să ducă mai departe proiectul B1 TV. Mi se pare cea mai bună achiziție pe care B1TV a facut-o în ultima perioadă. E într-un fel predare de ștafetă, pentru el e un nou început. Cred că înțelegeți că 10 ani de zile, într-un singur loc, înseamnă foarte mult.” (R. Moraru)

Despre posibilitatea de a livra postul și prin alte rețele de cablu
Cât privește distribuția postului și în alte rețele de cablu decât cele ale R.C.S&R.D.S, Radu Moraru a spus: “Dacă 10 TV va fi un post bun, telespectatorii îl vor cere și toți vor dori să-l preia. Totul depinde de noi. Probabil că daca vom fi noi atât de grozavi va fi solicitat postul.” (R. Moraru)
Proiectul VoxNews este în așteptare

“Vox news a intrat puțin în umbră.  Într-o săptămână o să mă gândesc ce o sa facem cu acest proiect. Avem niște oferte să vindem, ma gandeam cu colegii mei și să găsim un alt proiect pentru VoxNews. În sfârșit, este o chestiune de 10 zile.” (R. Moraru)

Radu Moraru îi lasă acțiunile B1TV lui Bobby Păunescu

“Probabil că acțiunile mele la B1 TV i le voi lăsa lui Bobby Păunescu.(…) Bobby ne-a dat marca, logo-ul tot ce e nevoie pentru Nașul, evident că și noi îi vom întoarce acest gest și cel mai probabil o vom face prin a renunța la acțiunile pe care le avem la B1 TV.” (R. Moraru)

În momentul de față, Radu Moraru are în jur de 22-30 de acțiuni la postul lui Bobby Păunescu și deține 60 % din acțiunile VoxNews .
Moraru nu va avea acțiuni la 10 TV, “nu s-a vorbit despre asta, noi ne implicăm doar la nivel executiv”, a spus project managerul noului post de televiziune.

Câteva informații din proiectul depus la C.N.A. de R.C.S&R.D.S pentru 10TV

Compania R.C.S&.RD.S a depus la C.N.A. un proiect prin care solicită eliberarea unei licențe audiovizuale prin satelit pentru postul generalist 10 TV.

În continuare, câteva detalii preluate de Mediafax din dosarul pentru obținerea licenței:

Jumătate din grila de programe va fi ocupată cu filme
Postul 10 TV va difuza filme (50%) și programe de divertisment (50%). În luna decembrie 2010, canalul 10 TV nu va difuza publicitate.
În afară de emisiunea “Nașul“, în luna decembrie, grila 10 TV va mai cuprinde, printre altele, o emisiune matinală, filme și emisiuni dedicate sărbătorilor.
În prima etapă, pe 10 TV nu vor fi difuzate programe de informare (știri)
Investiția inițială pentru lansarea televiziunii 10 TV se ridică la 1.179.000 de euro.
Încasările din publicitate ale acestui canal în anul 2011 sunt estimate la 2,5 milioane de euro.
R.C.S&R.D.S estimează că postul 10 TV va avea un profit net de circa 2,45 milioane de euro (în 2011).

Sursa: http://www.paginadem...ni-generaliste/


Edited by a_d_y, 02 March 2012 - 17:04.


#2
ca migu'

ca migu'

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 231
 • Înscris: 14.02.2007
R.C.S&R.D.S. va lansa televiziunea 10 TV în data de 10 decembrie 2010!

Sursa: http://www.wall-stre...-decembrie.html

Edited by megafanro, 30 November 2010 - 16:28.


#3
Tuvene

Tuvene

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 580
 • Înscris: 29.12.2006
sper ca acest post de televiziune sa nu apara pe lista must-carry la CNA si sa nu il am in grila, sincer sa fiu 7 ore pe zi( 3:30 seara in direct si 3:30 ziua in reluare) este prea mult inca o dat atin sa mentionez ca raman la parearea mea RCS&RDS au mari datorii la bugetul statului si cred ca sunt santajati sa deschida un post tv care sa il pupe in...... portocaliu.

#4
wizake

wizake

  ¯\_(ツ)_/¯

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,299
 • Înscris: 24.05.2003
Radu Moraru a anuntat marti ca Zece TV, noul post de televiziune al RCS/RDS, va incepe sa emita la 10 decembrie, avind un buget pentru lansare si functionarea in 2011 de aproximativ zece milioane de euro. Moraru, care a plecat de la B1 TV si va fi director general la Zece TV, a mai spus ca va realiza talk-show-ul Nasul la noua televiziune, urmind ca emisiunea sa sa fie orientata mai mult spre divertisment, in detrimentul politicii.

Cele mai importante declaratii ale lui Radu Moraru:

Despre Zece TV:
- Zece TV va incepe sa emita "cu ajutorul lui Dumnezeu" pe 10 decembrie. Am depus la CNA cererea pentru licenta, nu cred ca este o problema
- pentru inceput, programul de sarbatori va avea trei componente: filme, emisiunea Nasul (care va fi cu mai mult divertisment, mai putina politica) si emisiuni unde telespectatorii care intra in direct primesc premii
- bugetul si investitia pentru 2010-2011 va fi "in jur de zece ml euro". Pentru ca in primii ani operationali e mai dificil, s-ar putea sa fie si mai mult
- la Zece TV vor fi "vedete", nume importante, curate pe piata, dar vor fi si debutanti. Strategia de comunicare e sa anunte vedetele dupa 10 decembrie
- Adi Buca e producator general la Zece TV, iar Catalin Chirila va fi director editorial. Laurentiu Stan va fi director tehnic

Despre B1 TV si VoxNews:
- pilonul principal editorial la B1 ramine Robert Turcescu.
- Actiunile mele la B1 TV le voi lasa probabil lui Bobby Paunescu. El mi-a cedat logoul si brandul emisiunii "Nasul", si eu voi raspunde acestui gest prin a renunta la actiuni. Eu aveam la un moment dat peste o participatie de peste 22% in B1
- In ceea ce priveste VoxNews, am oferte sa vind partea mea (Radu Moraru e actionar majoritar - n.red.)
- plecarea mea de la B1 TV vine intr-un fel si cind Bobby Paunescu pleaca din acest proiect, pentru ca acum citiva ani, cind a prins gustul filmului, mi-am dat seama ca "e pierdut"

Sursa

#5
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,750
 • Înscris: 07.04.2006

 wizake, on 30th November 2010, 16:36, said:


Radu Moraru a anuntat marti ca Zece TV, noul post de televiziune al R.C.S/R.D.S, va incepe sa emita la data de 10 decembrie, avind un buget pentru lansare si functionarea in  anul 2011 de aproximativ zece milioane de euro. Moraru, care a plecat de la B1 TV si va fi director general la Zece TV, a mai spus ca va realiza talk-show-ul Nasul la noua televiziune, urmind ca emisiunea sa sa fie orientata mai mult spre divertisment, in detrimentul politicii.

Cele mai importante declaratii ale lui Radu Moraru:

Despre Zece TV:
- Zece TV va incepe sa emita "cu ajutorul lui Dumnezeu" la data de 10 decembrie. Am depus la C.N.A. cererea pentru licenta, nu cred ca este o problema
- pentru inceput, programul de sarbatori va avea trei componente: filme, emisiunea "Nasul" (care va fi cu mai mult divertisment, mai putina politica) si emisiuni unde telespectatorii care intra in direct primesc premii
- bugetul si investitia pentru anii 2010-2011 va fi "in jur de zece milioane euro". Pentru ca in primii ani operationali e mai dificil, s-ar putea sa fie si mai mult
- la Zece TV vor fi "vedete", nume importante, curate pe piata, dar vor fi si debutanti. Strategia de comunicare e sa anunte vedetele dupa data de 10 decembrie
- Adi Buca e producator general la Zece TV, iar Catalin Chirila va fi director editorial. Laurentiu Stan va fi director tehnic

Despre B1 TV si VoxNews:
- Pilonul principal editorial la B1 ramine Robert Turcescu.
- Actiunile mele la B1 TV le voi lasa probabil lui Bobby Paunescu. El mi-a cedat logo-ul si brandul emisiunii "Nasul", si eu voi raspunde acestui gest prin a renunta la actiuni. Eu aveam la un moment dat o participatie de peste 22% in B1.
- In ceea ce priveste VoxNews, am oferte sa vind partea mea (Radu Moraru e actionar majoritar - n.red.).
- Plecarea mea de la B1 TV vine intr-un fel si cind Bobby Paunescu pleaca din acest proiect, pentru ca acum citiva ani, cind a prins gustul filmului, mi-am dat seama ca "e pierdut".

Sursa: http://economie.hotn...functionare.htm  

Vom vedea dacă acest post se va impune sau nu pe piața TV din România.

Edited by megafanro, 30 November 2010 - 16:51.


#6
Ghepardi

Ghepardi

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 812
 • Înscris: 23.02.2009
Nașul despre 10 TV: Vrem să fim în primele 3-4 televiziuni generaliste

Declarații de la Conferință:

    * "10 TV se lansează în regim de sărbători. Vor fi două luni cu specific de sărbători, în care grila se va axa pe foarte multe filme bune, pe o serie de emisiuni în care telespectatorii vor primi cadouri și premii de Crăciun și un Nașul de sărbătoare, cu mai puțină politică, mai mult umor, divertisment. La sfârșitul lunii ianuarie vom lansa grila de post generalist, care va intra, efectiv, în luna februarie."

http://www.paginadem...ni-generaliste/

http://www.reporterv...-decembrie.html

Edited by Ghepardi, 30 November 2010 - 18:02.


#7
proto180296

proto180296

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 205
 • Înscris: 23.05.2008
Originally Posted by crematoryro2005  
Dupa parerea mea cateva surprize de la RDS sunt sigure, altele sunt posibile a se intampla in decembrie 2010:
1) IN DECEMBRIE SE LANSEAZA 10 TV - Televiziunea generalista RDS
RCS&RDS cere licență pentru 10 TV, cu Radu Moraru director și o investiție de 1,17 milioane euro


RCS&RDS a depus la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) un dosar prin care solicită o licență audiovizuală prin satelit pentru televiziunea generalistă 10 TV, care, dacă va primi acordul Consiliului, va fi lansată în luna decembrie. Solicitarea RCS&RDS va fi analizată într-una dintre ședințele viitoare ale CNA, după cum au declarat, marți, pentru MEDIAFAX reprezentanții CNA.
Televiziunea generalistă 10 TV va fi difuzată prin satelit, la nivel național, prin intermediul rețelelor RCS&RDS.
Postul 10 TV va difuza filme (50%) și programe de divertisment (50%). În luna decembrie 2010, canalul 10 TV nu va difuza publicitate.
Principala emisiune din grila televiziunii 10 TV este talk-show-ul "Nașul", difuzat de luni până vineri și duminica între orele 20.00 - 23.30 și, în reluare, în prima parte a zilei, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 - 13.30.
În afară de emisiunea "Nașul", în luna decembrie, grila 10 TV va mai cuprinde, printre altele, o emisiune matinală, filme și emisiuni dedicate sărbătorilor. Potrivit poiectului depus la CNA, în prima etapă, pe 10 TV nu vor fi difuzate programe de informare (știri), dar pot să apară informații cu această conotație în talk-show-urile difuzate pe post.
"Majoritatea televiziunilor din România au pus pe plan secundar informarea publicului, principalul criteriu avut în vedere fiind doar audiența, dintr-un motiv simplu: audiență mare = profit mare. Dorim să schimbăm această optică de a privi lucrurile, punând pe primul plan motivul pentru care există televiziunea: informarea publicului larg și, în principal, informarea abonaților RCS, punând la dispoziția acestora informații cu un caracter generalist în principal, prin intermediul emisiunilor de tip «talk-show»", se arată în proiectul televiziunii 10 TV, depus de RCS&RDS.
Investiția inițială pentru lansarea televiziunii 10 TV se ridică la 1.179.000 de euro, potrivit proiectului depus la CNA. Pentru anii 2011, 2012 și 2013, compania RCS&RDS intenționează să investească anual în 10 TV câte 3.500.000 de euro.
Potrivit proiectului, mare parte din cheltuielile televiziunii 10 TV vor fi acoperite "prin vânzările spațiului de publicitate" și din "producția unor spoturi publicitare". Dacă în luna decembrie 2010 televiziunea 10 TV nu și-a propus să vândă publicitate, încasările din publicitate ale acestui canal în anul 2011 sunt estimate la 2,5 milioane de euro.
Totodată, RCS&RDS estimează că postul 10 TV va avea un profit net de 127.100 de euro (în decembrie 2010) și de circa 2,45 milioane de euro (în 2011).
Compania RCS&RDS a solicitat CNA o licență audiovizuală pentru televiziunea 10 TV, după ce, pe 16 noiembrie, Radu Moraru a declarat pentru MEDIAFAX că în câteva zile va părăsi postul B1, unde realizează emisiunea "Nașul", însă va rămâne acționar la televiziunile B1 și Vox News și se va implica în proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS intenționează să o lanseze. În ceea ce privește televiziunea generalistă pe care RCS&RDS intenționează să o lanseze, Radu Moraru a spus: "Este un proiect pe care l-am preluat din mers, este foarte posibil să fie undeva și anul ăsta. Vom încerca să-l lansăm cât de repede. Este și o chestiune de prietenie, mă știu cu cei de acolo de 20 de ani, am fost și parte a aceluiași proiect".
Pe de altă parte, presa a relatat faptul că RCS&RDS și-a rezervat domeniul pentru site-ul televiziunii generaliste pe care intenționează să o lanseze - zecetv.ro. Domeniul a fost înregistrat de Adrian Bucă, prin societatea Fire Breaking News SRL. Adrian Bucă este producătorul emisiunii "Nașul", realizată de Radu Moraru la B1.
Operatorul RCS&RDS este unul dintre cei mai mari jucători locali pe piața de telecomunicații și este prezent pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est, cu servicii TV și de telefonie și date.
În prezent, RCS&RDS deține și televiziunea sportivă Digi Sport, canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informații despre ofertele și serviciile companiei), televiziunile de filme Digi Film 1 și Digi Film 2.
Totodată, RCS&RDS deține 50% din acțiunile societății Music Channel SRL, care operează televiziunea muzicală Music Channel, dar și televiziunea locală TL + (prin societatea Canal 7 SRL în care RCS&RDS este acționar majoritar cu 51% din acțiuni).


http://www.mediafax.....-euro-7764832/

2) DIGI FILM - Cred ca se va lansa tot din decembrie 2010
Nu am surse in aceasta privinta insa avand in vedere ca 10TV care nici macar nu a obtinut licenta CNA este anuntat a se lansa in decembrie, DIGIFILM care a primit aprobarea CNA de modificare a grilei si care e in teste de ceva timp, sigur se va lansa in decembrie.

3) DIGI PLAY - cred ca se va lansa comercial tot in decembrie in cele 4 orase mentionate de Doru Petrescu.

4) Decembrie cred ca va fi luna in care vom avea si noi canale SD si HD in grila.

5) Despre Digi News nu pot soune nimic momentan. Eu ma asteptam ca odata cu venirea lui Radu Moraru, actualul Vox News pwntru care in Noiembrie s-au organizat castinguri sa se transforme in Digi News. Cine stie....poate asa va fi.

Ramane sa vedem cat din cele mentionate de mine se vor intampla in decembrie. Eu unul sper ca toate

#8
danym

danym

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 875
 • Înscris: 13.04.2004
+1 pentru info

#9
ole

ole

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,224
 • Înscris: 10.07.2003

 danym, on 30th November 2010, 19:07, said:

+1 pentru info
Care info?  :confuzzled:

#10
macette

macette

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,534
 • Înscris: 19.09.2008
Ziceti repede daca este adevarat ce am auzit astazi... Cica o sa scoata ANTENA3 din grila satelit din 10/12/2010 ca sa faca loc pt. TEN TV !

#11
duculeana

duculeana

  Erou de sacrificiu

 • Grup: Banned
 • Posts: 7,889
 • Înscris: 08.10.2006
Oare va fi si la Dolce, ca vad ca zice doar de Digi si RCS. :mellow: Ar fi putut sa transforme VOX News in 10 TV, nu stiu de ce nu a facut asa, mai ales ca are si actiuni acolo.
Oricum, la noua televiziune va avea emisiune si vineri, dar si duminica, practic 6 zile din 7, nu doar 4 ca pana acum.

#12
AndreicuKapp

AndreicuKapp

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 570
 • Înscris: 03.06.2006

 macette, on 30th November 2010, 21:31, said:

Ziceti repede daca este adevarat ce am auzit astazi... Cica o sa scoata ANTENA3 din grila satelit din 10/12/2010 ca sa faca loc pt. TEN TV !
fiti mai seriosi...ce naiba, pt voi badea e vreun guru gen bivolaru, daca spune el o prostie, gata o imbratisati ca pe un adevar?
oricum, cu radu moraru, gadea si cine dracu e acu la rtv, toate trei televiziunile sunt si vor fi niste porcarii..

#13
superdigital

superdigital

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,031
 • Înscris: 12.02.2008

 macette, on 30th November 2010, 21:31, said:

Ziceti repede daca este adevarat ce am auzit astazi... Cica o sa scoata ANTENA3 din grila satelit din 10/12/2010 ca sa faca loc pt. TEN TV !
Te/au manipulat si pe tine aia de la felix,vad ca prinde,nu e de mirare ca  tara asta a ajuns vai de ea

#14
Bobby_ro

Bobby_ro

  Celebru Anonim

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,629
 • Înscris: 30.04.2005

 macette, on 30th November 2010, 21:31, said:

Ziceti repede daca este adevarat ce am auzit astazi... Cica o sa scoata ANTENA3 din grila satelit din 10/12/2010 ca sa faca loc pt. TEN TV !
Eu zic sa o puneti de un miting ceva!


Cat despre noul post, bafta, daca vor reusi sa mentina proportia si sa fie un post "curat" asa cum se lauda acum sa fie primit, dar intr-o tara in care boborul se prosteste cu televizorul si culmea unora chiar le place e mai greu, time will tell.

#15
maistoru

maistoru

  un-official Helper

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,725
 • Înscris: 10.05.2008
e de c**at numele.
parerea mea.
nici cu radu moraru nu prea cred ca iese mare fas.
sa vedem restul "vedetelor".

#16
pufonel

pufonel

  Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 27,624
 • Înscris: 28.11.2006
Mie nu imi ies niste socoteli. Cica au o investitie initiala de 1,17 mil euroi si cate 3,5 mil in urmatorii 3 ani. De unde le ies lor 10 mil in primul an, ca mie nu-mi ies nici macar 5? :huh: In plus, cum vor sa obtina profit in decembrie daca nu dau publicitate? :confused: :habarnam: Poate e doar o greseala in articole, dar nu mi se pare chiar OK.

In rest insa, e clar ca daca vor sa ajunga in topul televiziunilor generaliste, trebuie sa fie distribuiti la toate platformelee de cablu si DTH. Doar la Digi n-au nicio sansa. Nu pot decat sa le doresc succes si sa sper ca or sa vina cu ceva nou.

#17
_darthmaul

_darthmaul

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 757
 • Înscris: 03.02.2008

 duculeana, on 30th November 2010, 21:37, said:

Oare va fi si la Dolce, ca vad ca zice doar de Digi si RCS. :mellow: Ar fi putut sa transforme VOX News in 10 TV, nu stiu de ce nu a facut asa, mai ales ca are si actiuni acolo.
Oricum, la noua televiziune va avea emisiune si vineri, dar si duminica, practic 6 zile din 7, nu doar 4 ca pana acum.
Nu cred ca va fi difuzata de vreun operator concurent.
RDS e interesat sa atraga clientii la ei, pentru ca pe langa TV, ii conving ei sa mai cumpere unu-doua servicii.
UPC-ul prin Chello Media care fac parte din grupul Liberty la Minimax, Sport 1, Sport M, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, MGM, Outdoor Channel si Food Network.
La RDS e mai dificil pentru ca nu au acces ieftin la atatea posturi ! Asa ca incearca sa le creeze.

#18
Tuvene

Tuvene

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 580
 • Înscris: 29.12.2006

 macette, on 30th November 2010, 21:31, said:

Ziceti repede daca este adevarat ce am auzit astazi... Cica o sa scoata ANTENA3 din grila satelit din 10/12/2010 ca sa faca loc pt. TEN TV !
inca nu, dar, din primavara este posibil, intelegerea este urmatoarea:
datorita faptului ca idiotii de la Intact obliga societatile de cablu ce doresc retransmiterea programelor trustului( de fapt sunt obligati fiindca sunt  pe list amust-carry) sa includa in pachetul de baza  Euforia TV si Antena 2 care sunt cu plata, cei de la CNA doresc sa scoata toate pg  trustului intact din grila must-carry, asa ca se asteapta urmatoarea sedinta a CNA si desigur o plangere din partea unui operator CA-tv, si bye antene din grila, daca cei de la iNtact nu trimit catre CNA o nota prin care spun ca posturile respective vor deveni gratuite sau ca nu vor mai fi obligatorii pentru operatori nu o sa mai avem antene in grila( cel putin RCS).

 pufonel, on 30th November 2010, 23:21, said:

Mie nu imi ies niste socoteli. Cica au o investitie initiala de 1,17 mil euroi si cate 3,5 mil in urmatorii 3 ani. De unde le ies lor 10 mil in primul an, ca mie nu-mi ies nici macar 5? :huh: In plus, cum vor sa obtina profit in decembrie daca nu dau publicitate? :confused: :habarnam: Poate e doar o greseala in articole, dar nu mi se pare chiar OK.

In rest insa, e clar ca daca vor sa ajunga in topul televiziunilor generaliste, trebuie sa fie distribuiti la toate platformelee de cablu si DTH. Doar la Digi n-au nicio sansa. Nu pot decat sa le doresc succes si sa sper ca or sa vina cu ceva nou.
e simplu pe acest pg se va face reclama la produsele si serviciile RCS , iar noul post( s.c. diferita) va factura catre RCS&RDS servicii de promovare &shit  ca sa poata finanta televiziune adica un fel de national TV si N24  unde ED factureaza catre centrul national media.

Oricum nu ii vad pe cei de la UPC & romtelecom sa-i retransmita decat daca vor fi inclusi in list amust-carry inca de la inceputul emisiei( ceea ce nu ar fi tocmai legal si corect)

Edited by Tuvene, 30 November 2010 - 23:38.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate