![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Digi 24 HD.

Posted 01 December 2010 - 17:53

daca aduc filme bune 2008.2009, 2007, concursuri gen " roata norocului, seriale bune gen "the simpson si altele, eu cred ca vor avea succes. vom vedea..
|
Posted 01 December 2010 - 18:01

daca aduc filme bune 2008.2009, 2007, concursuri gen " roata norocului, seriale bune gen "the simpson si altele, eu cred ca vor avea succes. vom vedea.. |
Posted 01 December 2010 - 18:16

NU au cum sa aduca filme bune,filmele bune se difuzeaza in prime-time,or in prime -time este NASUL intre 20.00-23.30.
CAND sa difuzeze filmele?DUPA miezul noptii? DUPA -amiaza?CINE se uita la ele?CEI de la RCS vor sa faca o strutocamila:o televiziune de talkshow-uri cu filme!EU nu am mai vazut asa ceva! EU cred ca vorbesc prostii si ca va fi un esec! |
Posted 01 December 2010 - 18:16

Sunt de acord cu tine. Trebuie să aducă filme care nu au mai fost difuzate. Dacă vor aduce acelea?i filme, degeaba s-au investit bani în acest proiect. din pacate, filmele au devenit nisa in romania, asa ca vor trebui sa produca continut. ori o tin serios vreo-un an cu filme serioase "sarite" de hbo, protv, etc in primetime or fac ce fac toti ieftin, recte talkshow, ca in asta exceleaza moraru. avantajul cel mai mare este aparitie instantanee si stabila in toata tara. io unu sunt foarte circumspect cu milioanele mnealor. si cu capacitatea de a face ceva care sa arate a televiziune, nu o gluma gen gesepeteve. Edited by Centris, 01 December 2010 - 18:17. |
Posted 01 December 2010 - 19:23

din pacate, filmele au devenit nisa in romania, asa ca vor trebui sa produca continut. ori o tin serios vreo-un an cu filme serioase "sarite" de hbo, protv, etc in primetime or fac ce fac toti ieftin, recte talkshow, ca in asta exceleaza moraru. avantajul cel mai mare este aparitie instantanee si stabila in toata tara. io unu sunt foarte circumspect cu milioanele mnealor. si cu capacitatea de a face ceva care sa arate a televiziune, nu o gluma gen gesepeteve. Rar mai vezi un film în premieră. Ce vezi la TV? Fufe de doi bani, scandaluri, manele etc. ![]() ![]() Edited by megafanro, 01 December 2010 - 19:24. |
Posted 01 December 2010 - 23:05

Posted 02 December 2010 - 01:24

Posted 02 December 2010 - 11:28

Rar mai vezi un film în premieră. Ce vezi la TV? Fufe de doi bani, scandaluri, manele etc. ![]() ![]() Acesta e modelul american numai ca e adaptat la piata noastra. In americane nu o sa vezi filme pe canalele generaliste, ci doar multe emisiuni si sitcomuri. Daca vrei filme bune ai de ales asa: te duci la cinema, cumperi dvd-uri (sau bluray-uri), te abonezi la canele de nisa care difuzeaza numai filme, comanzi un film daca operatorul de cablu are acest sistem interactiv (sigur il au) si cam astea is posibilitatile sa vezi un film bun fara sa incalci drepturile de proprietate. La noi inca mai difuzeaza ProTV, TVR 1,2;Antena 1 un film bun la ei nu mai exista acest fapt. Edited by sharp_razor, 02 December 2010 - 11:30. |
Posted 02 December 2010 - 11:49

din pacate, filmele au devenit nisa in romania, asa ca vor trebui sa produca continut. ori o tin serios vreo-un an cu filme serioase "sarite" de hbo, protv, etc in primetime or fac ce fac toti ieftin, recte talkshow, ca in asta exceleaza moraru. De unde sa aiba bani RDS-ul sa bage filme ce nu au apucat sa fie difuzate pe HBO, cand: 1) aia in primul rand au un contract special cu studiourile ce nu le permite sa difuzeze vreun film mai devreme de 1 an de la lansare (cum credeti ca vor reusi cei de la RDS sa negocieze un contract mai bun cu studiourile decat HBO-ul?) 2) si in al doilea rand cati bani incaseaza HBO-ul sa difuzeze filmele respective (de unde sa scoata RDS atatia bani?) Mai repede decat PROTV-ul e putin probabil , dar nu imposibil. Edited by vasilemadalincristian, 02 December 2010 - 11:49. |
Posted 02 December 2010 - 12:09

Din prima ar trebui sa avem trei noi posturi HD: 10TV HD, DigiFilm HD si Zeus TV HD. 10TV va emite ce trebuie din februarie si poate atunci va trece si in HD. La inceput doar filme si....Nasul ![]() DigiPLay nu cred ca apare anul asta. Probabil ii mai asteapta pe Romtelecom sa se incurce in IPTV-ul lor. DNews nu cred ca mai apare. A spus Radu Moraru astazi ca inca doua televiziuni de stiri se vor relansa (Vox si nu mai stiu cine) si ca a cincea televiziune de stiri nu prea isi mai are rostul! |
|
Posted 02 December 2010 - 12:15

De unde sa aiba bani RDS-ul sa bage filme ce nu au apucat sa fie difuzate pe HBO, cand: 1) aia in primul rand au un contract special cu studiourile ce nu le permite sa difuzeze vreun film mai devreme de 1 an de la lansare (cum credeti ca vor reusi cei de la RDS sa negocieze un contract mai bun cu studiourile decat HBO-ul?) 2) si in al doilea rand cati bani incaseaza HBO-ul sa difuzeze filmele respective (de unde sa scoata RDS atatia bani?) Mai repede decat PROTV-ul e putin probabil , dar nu imposibil. ![]() sunt canale de filme in lume ce dau filme noi mai repede decat HBO ![]() chiar si la noi Digi Film 1 si 2 au dat filme ce au rulat pe HBO Romania abia peste cateva luni ! oricum nu ma astept la filme foarte noi pe 10 TV, filmele noi o sa ramana pe cele doua canale de filme ale RCS, Digi Film si Digi Film PPV ! |
Posted 02 December 2010 - 15:02

ma intreb cat au stat sa gandeasca numele ''10 TV'' ???
![]() ![]() ![]() Edited by narcis90, 02 December 2010 - 15:03. |
Posted 03 December 2010 - 18:20

ma intreb cat au stat sa gandeasca numele ''10 TV'' ??? ![]() ![]() ![]() |
Posted 03 December 2010 - 18:24

ma intreb cat au stat sa gandeasca numele ''10 TV'' ??? ![]() ![]() ![]() |
Posted 04 December 2010 - 01:45

In Constanta au pus afise mari pe blocuri cu 10 TV. E o poza cu Nasul iar sloganul este "Nasul tine cu tine. Din 10 decembrie la 10TV in retelele DIGI tv" Logo-ul este un 10 argintiu boldat iar cuvantul tv mic in chenar in dreapta sus.
Edited by Lucian M, 04 December 2010 - 01:53. |
|
Posted 04 December 2010 - 03:39

In Constanta au pus afise mari pe blocuri cu 10 TV. E o poza cu Nasul iar sloganul este "Nasul tine cu tine. Din 10 decembrie la 10TV in retelele DIGI tv" Logo-ul este un 10 argintiu boldat iar cuvantul TV mic in chenar in dreapta sus. Nu poți să faci o poză și să o pui aici? |
Posted 04 December 2010 - 11:52

preferam un logo in stilul ARD, TF1, France 2,3,4,5, RTL..adica discret si mic (gri, eventual semi-transparent)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users