![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vrei sa te intalnesti cu ingerii?
Last Updated: Jul 16 2013 19:27, Started by
barbarian
, Aug 29 2011 22:53
·
0

Posted 29 August 2011 - 22:53

Locuri care trebuiesc neaparat vizitate!!
Attached Files |
Posted 29 August 2011 - 23:03

Posted 29 August 2011 - 23:07

Posted 29 August 2011 - 23:13

Asa, au prins un moment de acalmie si o ploaie care probabil cade o data la vreo cateva sute de ani.
Atentie cum va planificati excursia! ![]() |
Posted 29 August 2011 - 23:25

Eu n-am vazut niciodata asa ceva
![]() ![]() Edited by w3room, 29 August 2011 - 23:26. |
Posted 29 August 2011 - 23:31

Asa, au prins un moment de acalmie si o ploaie care probabil cade o data la vreo cateva sute de ani. Atentie cum va planificati excursia! ![]() Zi bogdaproste ca nu sunt ploi musonice acolo ca s-ar umple zona imediat cu gratare si mici ![]() Oricum, nu e asa secetoasa zona, din aprilie pana in noimebrie e sezonul secetos dar in rest mai da cate o ploaie care inunda suficient de mult incat sa iti cada plombele din gura daca te nimeresti p-acolo.
Eu n-am vazut niciodata asa ceva ![]() ![]() http://www.dcnews.ro/2011/08/raiul-pe-pama...a-galerie-foto/ |
Posted 02 September 2011 - 02:04

Locuri care trebuiesc neaparat vizitate!! ![]() as vrea sa stiu daca ai mai vazut si alte locuri din Bolivia,cu siguranta da,dar care sunt?ma intereseaza daca este o tara sigura,eu o sa calatoresc singura,oare nu este periculos?am fost in Argentina anul trecut dar m-am simtit in siguranta,sigur Bolivia nu este o tara tot asa de sigura,dar totusi.... |
Posted 02 September 2011 - 09:10

superbe poze,imi doresc sa ajung acolo,mi-am planificat o vacanta in America de Sud pentru la anul,o sa fie Peru plus o alta tara,Bolivia sau Ecuador ![]() as vrea sa stiu daca ai mai vazut si alte locuri din Bolivia,cu siguranta da,dar care sunt?ma intereseaza daca este o tara sigura,eu o sa calatoresc singura,oare nu este periculos?am fost in Argentina anul trecut dar m-am simtit in siguranta,sigur Bolivia nu este o tara tot asa de sigura,dar totusi.... Sunt poze luate de pe net. Dar mi-ar place si mie sa ajung acolo. |
Posted 05 September 2011 - 19:21

superbe poze,imi doresc sa ajung acolo,mi-am planificat o vacanta in America de Sud pentru la anul,o sa fie Peru plus o alta tara,Bolivia sau Ecuador ![]() as vrea sa stiu daca ai mai vazut si alte locuri din Bolivia,cu siguranta da,dar care sunt?ma intereseaza daca este o tara sigura,eu o sa calatoresc singura,oare nu este periculos?am fost in Argentina anul trecut dar m-am simtit in siguranta,sigur Bolivia nu este o tara tot asa de sigura,dar totusi.... Si eu o sa merg acolo la anul, inca ma gandesc daca sa o fac organizat (gen GAP Adventures) sau semi-organizat, ajung acolo si iau cu agentii locale la fata locului tururi in zona. Plecarea vreau sa o fac din Madrid pentru ca sunt mai ok tarifele de zbor spre Peru/Bolivia. Ma gandeam la 3-4 saptamani. Daca esti interesat(a) si mai stii persoane care doresc sa mearga poate organizam ceva impreuna. |
Posted 05 September 2011 - 23:25

Si eu o sa merg acolo la anul, inca ma gandesc daca sa o fac organizat (gen GAP Adventures) sau semi-organizat, ajung acolo si iau cu agentii locale la fata locului tururi in zona. Plecarea vreau sa o fac din Madrid pentru ca sunt mai ok tarifele de zbor spre Peru/Bolivia. Ma gandeam la 3-4 saptamani. Daca esti interesat(a) si mai stii persoane care doresc sa mearga poate organizam ceva impreuna. ca sa traversezi oceanul cu iberia mai ieftin te poti uita la zboruri cu plecare din milano sau roma, nu doar madrid ce avantaje ai daca folosesti o agentie gen gap ? ms |
Posted 06 September 2011 - 00:00

Pun si alea la cautare oricum
![]() Avantajul folosind o firma gen GAP, Tucan, etc. ar fi ca , calatoresc in grup, in varianta in care nu gasesc parteneri pentru calatorie. Si cum sunt foarte multe sanse sa nu gasesc pe nimeni dispus, ma vad apeland la o firma de genul. |
|
Posted 06 September 2011 - 00:35

Pun si alea la cautare oricum ![]() Avantajul folosind o firma gen GAP, Tucan, etc. ar fi ca , calatoresc in grup, in varianta in care nu gasesc parteneri pentru calatorie. Si cum sunt foarte multe sanse sa nu gasesc pe nimeni dispus, ma vad apeland la o firma de genul. asa e, inteleg perfect ce zici in leg cu varianta grupului momentan la iberia cel mai ieftin bilet care traverseaza spre america latina e la caracas din mxp sau fco, la putin sub 600 eur |
Posted 06 September 2011 - 01:10

Eu ma gandeam pentru sfarsit de primavara Mai/Iunie la anul, dar trebuie facut planul din timp. Durata: 1 luna, Peru si Bolivia.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users