Vrei sa te intalnesti cu ingerii?
Last Updated: Jul 16 2013 19:27, Started by
barbarian
, Aug 29 2011 22:53
·
0

Posted 05 January 2012 - 14:44

Va salut. Abia acum am putin timp sa scriu, desi este cam dimineata inca
![]() Am fost la Uyuni ... e tot ce pot spune ![]() Daca va hotarati sa mergeti, trebuie sa tineti seama ca nu este o excursie de 1 zi. In cazul nostru, a fost de 4 zile din Santa Cruz. Cel mai apropiat aeroport este in La Paz sau in Cochabamba. (distanta este aproximativ aceeasi ... 600 km). Cel din Cochabamba este international insa are foarte putine legaturi, doar Peru, Brazilia si Argentina daca imi amintesc eu bine. Ca sa ajungeti acolo este necesara inchirierea unei masini iar un ghid costa 20$ de persoana. Insa te poti descurca si fara, noi nu am avut ghid. Este de preferata masina 4x4 mare, nu intermediara. Gasesti masini de inchiriat oriunde, mai ales in Uyuni. Oraselul s-a dezvoltat pe baza turismului din zona. Pana in Uyuni se poate ajuge cu autobuzul ... insa nu este deloc avantajos. |
Posted 09 January 2012 - 01:39

AdCrys20, on 5th January 2012, 14:44, said: Va salut. Abia acum am putin timp sa scriu, desi este cam dimineata inca ![]() Am fost la Uyuni ... e tot ce pot spune ![]() Daca va hotarati sa mergeti, trebuie sa tineti seama ca nu este o excursie de 1 zi. In cazul nostru, a fost de 4 zile din Santa Cruz. Cel mai apropiat aeroport este in La Paz sau in Cochabamba. (distanta este aproximativ aceeasi ... 600 km). Cel din Cochabamba este international insa are foarte putine legaturi, doar Peru, Brazilia si Argentina daca imi amintesc eu bine. Ca sa ajungeti acolo este necesara inchirierea unei masini iar un ghid costa 20$ de persoana. Insa te poti descurca si fara, noi nu am avut ghid. Este de preferata masina 4x4 mare, nu intermediara. Gasesti masini de inchiriat oriunde, mai ales in Uyuni. Oraselul s-a dezvoltat pe baza turismului din zona. Pana in Uyuni se poate ajuge cu autobuzul ... insa nu este deloc avantajos. |
Posted 10 January 2012 - 13:37

Te referi prin agentie de turism? Daca la asta te referi, nu stiu ce sa-ti spun. Noi am fost pe cont propriu, am plecat din Santa Cruz.
De asemenea, in Uyuni gasesti ghizi pe care ii poti lua cu tine ... dar trebuie sa vb spaniola. (foarte rar gasesti vorbitori de limba engleza.) Sunt singurele informatii pe care ti le pot da eu. |
Posted 12 January 2012 - 05:15

AdCrys20, on 10th January 2012, 13:37, said: Te referi prin agentie de turism? Daca la asta te referi, nu stiu ce sa-ti spun. Noi am fost pe cont propriu, am plecat din Santa Cruz. De asemenea, in Uyuni gasesti ghizi pe care ii poti lua cu tine ... dar trebuie sa vb spaniola. (foarte rar gasesti vorbitori de limba engleza.) Sunt singurele informatii pe care ti le pot da eu. |
Posted 15 January 2012 - 10:50

Posted 18 January 2012 - 08:54

Sal. @moschino, cand am timp voi cauta detalii legate de intrebarea ta. Teoretic ar trebui sa existe excursii prin agentii de turism insa eu cunosc Bolivia pentru ca am muncit acolo si de 5 ani o tot vizitez, asa ca ne-am permis sa mergem pe cont propriu. O problema ar fi ca Uyuni este destul de departe de "civilizatie" cel mai apropiat oras de unde s-ar putea organiza ceva este la 600km (LaPaz sau Cochabamba). Turismul in Bolivia este foarte slab dezvoltat, gasesti magazine cu suveniruri, hoteluri sunt si agentii de turism (destul de putine din cauza legilor ciudate - acum 5 ani gaseai agentie de turism pe toate strazile) dar sunt mai mult axate pe excursii in afara si bilete de avion.
Am o cunostinta la o agentie de turism si ii voi scrie. Sper sa primesc un raspuns rapid. |
Posted 07 May 2012 - 01:25

AdCrys20, on 18th January 2012, 09:54, said: Sal. @moschino, cand am timp voi cauta detalii legate de intrebarea ta. Teoretic ar trebui sa existe excursii prin agentii de turism insa eu cunosc Bolivia pentru ca am muncit acolo si de 5 ani o tot vizitez, asa ca ne-am permis sa mergem pe cont propriu. O problema ar fi ca Uyuni este destul de departe de "civilizatie" cel mai apropiat oras de unde s-ar putea organiza ceva este la 600km (LaPaz sau Cochabamba). Turismul in Bolivia este foarte slab dezvoltat, gasesti magazine cu suveniruri, hoteluri sunt si agentii de turism (destul de putine din cauza legilor ciudate - acum 5 ani gaseai agentie de turism pe toate strazile) dar sunt mai mult axate pe excursii in afara si bilete de avion. Am o cunostinta la o agentie de turism si ii voi scrie. Sper sa primesc un raspuns rapid. Ti-a raspuns persoana de la agentia de turism? |
Posted 13 May 2012 - 21:00

Pur si simplu fabulos locul acela(cel putin din poze), Te lasa fara suflare frumusetea lui.
|
|
Posted 15 May 2012 - 13:52

AdCrys20, on 6th December 2011, 07:30, said: Ok. Bilete bune prinzi sigur din Spania sau Portugalia si zic eu, la cat cunosc piata ca reusesti cu 550 Euro. Cea mai buna oferta din Europa catre America de Sud, in opinia mea este, FRA-SSA cu Condor din Frankfurt sau AirEuropa din Madrid. O alta chestie, in afara de Brazilia pentru ca relativ o cunosc si gasesti preturi la zboruri interne rezonabile (de ex. Gol-ul), in America de Sud, transportul continental este scump, foarte scump. In genere, preturile sunt pe la 500$ (in cel mai bun caz) intre statele Americii de Sud. Edited by fabian23, 15 May 2012 - 14:04. |
Posted 25 May 2012 - 16:52

fabian23, on 15th May 2012, 14:52, said: Nu sunt de acord cu chestia asta. Cel putin legat de Portugalia, nu gasesti preturi mai joase de 800EUR catre Brazilia ca numai acolo zboara TAP-ul. Idem cu Iberia din Spania. Cea mai buna oferta din Europa catre America de Sud, in opinia mea este, FRA-SSA cu Condor din Frankfurt sau AirEuropa din Madrid. O alta chestie, in afara de Brazilia pentru ca relativ o cunosc si gasesti preturi la zboruri interne rezonabile (de ex. Gol-ul), in America de Sud, transportul continental este scump, foarte scump. In genere, preturile sunt pe la 500$ (in cel mai bun caz) intre statele Americii de Sud. In legatura cu transportul continental este destul de scump,am calatorit in Argentina cu autocarul si m-a costat destul,puteam sa aleg un airpass si ma costa tot atat,am preferat sa merg cu vad din tara cat mai mult,a fost tare obositor dar a meritat,chiar daca am calatorit peste 6000 km:). ps.eu tot ma uit de bilet spre America de Sud,apar oferte sub 1000 de euro dar nu chiar cand vreau eu,poate am noroc si gasesc un bilet sub 1000 de euro. |
Posted 27 May 2012 - 10:40

in uyuni am halit cea mai buna pizza, e o pizzerie numita minuteman
|
Posted 30 May 2012 - 15:27

Posted 26 June 2012 - 10:30

SCuzati faptul ca am lipsit o perioada indelungata insa nu reusesc sa tin pasul
![]() Nu imi place sa intru in polemici, insa eu v-as ruga sa mai cautati bilete. M-a mirat faptul ca nu gasiti "oferte" sunt 1000 Euro cand eu am zburat cu 550! Chiar acum m-am uitat pe 2 site-uri de unde imi procur eu biletele si nu este nici un fel de oferta , doar preturi obisnuite: 1. Madrid - Sao Paolo: 637 Euro ... ghici cu ce ?! TAP 2. Madrid - Santa Cruz (Bolivia): 834 Euro ... American Airlines cu escala pe Miami. Eu cred ca se poate ... trebuie sa ai doar bunavointa. Eu am fost extrem de incantat in Brazilia de experientele cu TAM si GOL iar pe Bolivia tot respectul pentru AeroSur! @moschino ... nu stiu exact cine ti-a luat biletul spre Buenos Aires prin Doha ( ?! ) ... insa am dat un simplu search: Madrid - Sao Paolo - Buenos Aires: 820 Euro (cu toate taxele incluse). Vrei sa ajungi sigur acolo? ![]() Edited by AdCrys20, 26 June 2012 - 10:34. |
|
Posted 22 July 2012 - 01:42

AdCrys20, on 26th June 2012, 11:30, said: SCuzati faptul ca am lipsit o perioada indelungata insa nu reusesc sa tin pasul ![]() Nu imi place sa intru in polemici, insa eu v-as ruga sa mai cautati bilete. M-a mirat faptul ca nu gasiti "oferte" sunt 1000 Euro cand eu am zburat cu 550! Chiar acum m-am uitat pe 2 site-uri de unde imi procur eu biletele si nu este nici un fel de oferta , doar preturi obisnuite: 1. Madrid - Sao Paolo: 637 Euro ... ghici cu ce ?! TAP 2. Madrid - Santa Cruz (Bolivia): 834 Euro ... American Airlines cu escala pe Miami. Eu cred ca se poate ... trebuie sa ai doar bunavointa. Eu am fost extrem de incantat in Brazilia de experientele cu TAM si GOL iar pe Bolivia tot respectul pentru AeroSur! @moschino ... nu stiu exact cine ti-a luat biletul spre Buenos Aires prin Doha ( ?! ) ... insa am dat un simplu search: Madrid - Sao Paolo - Buenos Aires: 820 Euro (cu toate taxele incluse). Vrei sa ajungi sigur acolo? ![]() Vreau sa plec la sfarsitul lui noiembrie-decembrie,nu vorbesc spaniola,nu vb si engleza?oricum m-am apucat sa invat spaniola,pana plec o sa vorbesc macar putin:),mai bine vb tu cu ei cand ai timp,multumesc. |
Posted 24 July 2012 - 08:08

Orice agentie de turism din Bolivia (eu aici pot vb, pentru ca aici cunosc cel mai bine) are cel putin 1 persoana vorbitoare de limba engleza. Spune-mi aici sau trimite-mi un PM cu ce date te intereseaza ca sa scriu la agentie (Uyuni, bilet avion, transport, cazare ... etc etc).
|
Posted 16 July 2013 - 19:27

Scriu tot eu desi a trecut aproape 1 an ... Uyuni inca este acolo, nu a fugit. Nu a mai trecut nimeni pe acolo? Intre timp a aparut cursa directa Madrid - Santa Cruz cu BOA ( compania nationala infiintata de curand pe scheletul celor de la AeroSur )
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users