Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se pot utiliza imaginile generate...

Alternativa la Paint pe Ubuntu

Recomandare WYSIWYG HTML Editors

Alegere aspersoare
 Despre Japonia - tara pe care nu ...

ICSee din sursa sigura sau echiva...

Exista vreo metoda sa pasez contu...

Acumulator 3.7v
 Andaluzia sau Tara Bascilor

reparatie camin vizitare put

Pragurile minime de raportare pen...

Anevrism de aorta ascendenta
 Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...
 

Putere semnal slab - ce se poate face?

- - - - -
  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#19
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008
Mai greu, televizor CRT acolo :)

#20
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008

View Postcristi0304, on 2nd September 2011, 14:02, said:

Mda, curios. Io cand am avut o pb. similara, era vorba de de vreo 8 prg. (o frecventa intreaga)... Ia du rec. HD la celalalt tv (si implicit celalalt cablu) sa verifici daca se manifesta anomalia si acolo.  B)

Se pare ca m-am grabit. E vorba de mai multe canale care au aceasta problema, vreo 7-8 (TVRM, RAI1, SperantaTV etc). Nu remarcasem ca nu prea le urmaresc. Cablurile si mufele sunt ok.

#21
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008
Am mutat receiverul in cealalta camera si acolo totul e ok. :(
Din pacate mufele si priza par ok. Cablul nu il pot verifica deoarece e ingropat in perete, dar slabe sanse sa fi patit ceva.
Intrebarea e daca cei de la RCS ma ajuta in asemenea situatie (cresterea semnalului) sau avand in vedere ca la un TV se vad toate posturile..., restul e treaba mea.
Daca cei de la RCS nu intervin, solutia ar fi cumpararea unui splitter cu amplificare? Vreo recomandare?

#22
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

View Postcaliforniadreamin, on 4th September 2011, 12:26, said:

Am mutat receiverul in cealalta camera si acolo totul e ok. :(
Din pacate mufele si priza par ok. Cablul nu il pot verifica deoarece e ingropat in perete, dar slabe sanse sa fi patit ceva.
Intrebarea e daca cei de la RCS ma ajuta in asemenea situatie (cresterea semnalului) sau avand in vedere ca la un TV se vad toate posturile..., restul e treaba mea.
Daca cei de la RCS nu intervin, solutia ar fi cumpararea unui splitter cu amplificare? Vreo recomandare?
recableaza cu materiale bune reteaua din casa si pune cablurile in canale de cablu....e solutia cea mai buna :peacefingers:

#23
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008
Cablurile nu le mut, sunt trase prin pereti.
De schimbat echipamente ce sa schimb, avand in vedere ca nu au fost probleme pana acum? Alte mufe, splitter, prize?

#24
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007
sigur ai cablul impuscat....am patit si eu asa ceva.....daca nu vrei sa recablezi, pune un amplificator intre priza tv cu semnal slab si tv

#25
andrey_dumytrescu

andrey_dumytrescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 650
  • Înscris: 06.08.2007
de unde ai luat amplificatorul si cat a costat?

#26
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008
Nu am luat amplificator.
Totusi intrebarea ramane daca cei de la RCS ma ajuta in vreun fel in aceasta situatie? Cred ca ar trebui ca semnalul sa fie suficient pentru 2 televizoare, mai ales ca la fiecare am cutiuta pe care o platesc.

#27
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 31.05.2010
Ei mai pot creste puterea semnalului, problema cu cablul ramane a ta, pen' ca il ai prin pereti. Poate se rezolva printr-o eventuala crestere a nivelului semnalului, totusi.

Edited by cristi0304, 09 September 2011 - 08:40.


#28
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

View Postcaliforniadreamin, on 9th September 2011, 09:27, said:

Nu am luat amplificator.
Totusi intrebarea ramane daca cei de la RCS ma ajuta in vreun fel in aceasta situatie? Cred ca ar trebui ca semnalul sa fie suficient pentru 2 televizoare, mai ales ca la fiecare am cutiuta pe care o platesc.
reteaua din casa e treaba ta, insa, in cazul in care doresti, ti-o reface rcs-ul contra unei sume de bani in care vor intra materialele si manopera

#29
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008
Da, din pacate nici nu ma astept la altceva. Adica probabil pot masura semnalul la intrarea in apartament si gata. E suficient, problema de la splitterul din casa incolo e a mea, desi splitterul tot ei l-au montat.
In visele frumoase ma asteptam sa vada ca am o problema, ca celelalte canale se vad ok si sa incerce o cresterea a semnalului ca poate asa se rezolva. Astfel ar face un client multumit, dar nu asta e scopul lor, nu?

#30
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

View Postcaliforniadreamin, on 9th September 2011, 09:49, said:

Da, din pacate nici nu ma astept la altceva. Adica probabil pot masura semnalul la intrarea in apartament si gata. E suficient, problema de la splitterul din casa incolo e a mea, desi splitterul tot ei l-au montat.
In visele frumoase ma asteptam sa vada ca am o problema, ca celelalte canale se vad ok si sa incerce o cresterea a semnalului ca poate asa se rezolva. Astfel ar face un client multumit, dar nu asta e scopul lor, nu?
pai ce treaba are spliterul ?...crezi ca ala e defect ?....schimba iesirile intre ele si daca tot asa se vede inseamna ca spliterul este bun

#31
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008
Good point.
O sa fac si asta. Nu am pus inca mana pentru ca nu au conectat cum normal se conecteaza cablurile cu mufe la iesirile din splitter. Au infiletat mufele alea si le-au strans cu patentul (adica le-au deformat), din nu stiu ce motiv. In fine, oi fi eu mai pretentios.
Multumesc, o sa verific si iesirile la splitter.

#32
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,059
  • Înscris: 31.05.2010
Atunci, e foarte posibil ca de la o "patentata" din aia sa fie problema... :notangel:

#33
danc2007

danc2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 13.02.2007

View Postcaliforniadreamin, on 9th September 2011, 09:49, said:

Da, din pacate nici nu ma astept la altceva. Adica probabil pot masura semnalul la intrarea in apartament si gata. E suficient, problema de la splitterul din casa incolo e a mea, desi splitterul tot ei l-au montat.
In visele frumoase ma asteptam sa vada ca am o problema, ca celelalte canale se vad ok si sa incerce o cresterea a semnalului ca poate asa se rezolva. Astfel ar face un client multumit, dar nu asta e scopul lor, nu?


In loc de splitterul simplu, poti cumpara unul ca si cel descris de mine la inceputul acestui topic.

Fara el, semnalul de la RDS este mai mic cu 20-30%, in cazul meu.

#34
ionut_bercea

ionut_bercea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 03.06.2007

View Postdanc2007, on 20th September 2011, 10:27, said:

In loc de splitterul simplu, poti cumpara unul ca si cel descris de mine la inceputul acestui topic.

Fara el, semnalul de la RDS este mai mic cu 20-30%, in cazul meu.


zi-ne si noua de unde si cu cat l-ai luat, poate un link ceva.. ?
mersi

#35
californiadreamin

californiadreamin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 04.11.2008
Am schimbat receiverele intre ele. In camera in care am receiverul HD si unde apar problemele cu pierdere semnal am montat receiverul SD. Surpriza, acesta nu are nicio problema, nu da acelasi mesaj. Sa fie receiverul HD mai sensibil?

#36
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,577
  • Înscris: 16.12.2006
frecventele cu canale HD sunt mai sensibile (in special cele cu 256 QAM) ;)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate