Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

Putere semnal slab - ce se poate face?

- - - - -
  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#55
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
În mod normal, ar fi bine ca puterea să treacă de 50%. Uneori merge și cu niște procente sub această valoare, dar este cam la limită. Calitatea este bine să fie constantă la 100%. Sub 100% înseamnă perturbații electromagnetice din surse exterioare și care duc la artefacte ale imaginii.

#56
cable_guy

cable_guy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.04.2012
nu inteleg chestia asta romaneasca, de ce ar trebui sa fie calitatea si nivelul semnalului la 100?! daca minimum este 50, 70% este total acceptabil, din cauza ca mai vrea cate cineva sa aiba 100% astia schimba reteaua si vad restul oamenilor mai prost, imi amintesc la mine in bloc, in anii 90 cand scotea cate un destept cablul de iesire din tap si si-l punea pe al lui acolo si restul scarii il punea pe iesirea atenuata... plus ca mai nou va fi nevoie de amplificatoare cu canal invers, asa ca oborismele nu o sa mai tina...

#57
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,022
  • Înscris: 12.01.2004

View Postcable_guy, on 16th June 2012, 12:27, said:

plus ca mai nou va fi nevoie de amplificatoare cu canal invers
Pentru ce?

#58
cable_guy

cable_guy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 26.04.2012

View Postmhanor, on 16th June 2012, 23:44, said:

Pentru ce?
pentru datele care le trimite decodorul inapoi, de ex, comenzi de updatare, comenzi de filme etc.

#59
mopy

mopy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 09.10.2006
De 2 saptamani mi-am instalat si eu cablu de la RCS-RDS (cablu nou, mufe noi, un splitter - la care deocamdata doar o iesire e folosita) plus decodor Humax digi+c hd 2
Puterea semnalului intre 91-95% pe canalele SD, 93-97% pe HD (in functie de canale). Calitate 100%.
De cateva zile, am observat ca a scazut puterea (in special dupa amiaza si seara) la 85% pt SD si 90 pt HD. Calitate tot 100%.
De asemenea, la EPG la unele canale nu mai e afisat ghidul de programe, desi inainte era afisat.
A mai patit cineva?

Edited by mopy, 02 July 2012 - 08:26.


#60
costiopris

costiopris

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3
  • Înscris: 18.07.2013
Salutare
Cine poate sa-mi spuna , cum pot sa vad cat la 100 am semnal?

#61
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
1. Pe STB (decodor)? Dacă da, ce model este?
2. Pe tunerul televizorului? Dacă da, ce model de televizor ai?
Nu te supăra, nu le avem cu ghicitul pe aici...deci e nevoie de mai multe detalii atunci când pui o întrebare...Posted Image

#62
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,563
  • Înscris: 12.07.2010
Buna ziua!Eu ma pricep mai putin,am inlocuit la streasina casei un splitter care nu isi mai avea rostul cu un  " I " si totul este OK dar ma gandesc daca acestea pot fi montate oricum sau au si ele IN si AUT (avand un capat mai scurt si unul mai lung)!Va multumesc!

#63
nolf2

nolf2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 383
  • Înscris: 23.11.2005
"I"-ul la care te referi se numeste splice in engleza, tradus inseamna imbinare cap la cap, si poti sa-l montezi cum vrei tu, nu are in si out.

#64
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,563
  • Înscris: 12.07.2010
Multumesc

#65
pap1

pap1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.05.2006
Salut ,

Am urmatoare situatie : 3 televizoare , abonament RDS ,2 prize TV de trecere Gewiss gama System si o priza finala Schneider.
Problema e clar de la prizele mele de trecere care au atenuare 20db pentru ca cablul la usa are putere 84% iar la iesirea din prima priza de trecere are 71% .Mai rau la ultima priza e undeva sub jumatate si se vede cu "purici". Am incercat sa gasesc alte prize tv Gewiss gama System de trecere fara atenuare dar nu gasesc decat de satelit deci nu pot decat incerca un amplificator de semnal, Intrebarea ar fi daca sa-l pun la intrarea in casa sau la iesirea din prima priza de trecere?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate