Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

aoro.ro pareri

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#1
ax3ll

ax3ll

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 12.03.2009
ce parere aveti despre acest site?
ati cumparat de aici,produsele sunt originale?
fiindca am gasit un sampon de la l`oreal care in magazin e 82 lei cu 35 lei.e cam mare diferenta si imi pune semne de intrebare

edit: scuze, acum am vazut ca era deja un topic :death:

Edited by ax3ll, 24 July 2011 - 19:27.


#2
Matthaus

Matthaus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 02.11.2010
Si pe mine ma socheaza preturile de la aoro.ro Un parfum care este 320 ron la sephora aici l-am gasit la 110 ron. Pana si la duty free este 50 euro

#3
MicroROCK

MicroROCK

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 05.02.2006
Luna viitoare am sa comand si eu de la ei sa vad cum sta treaba, intradevar unele preturi is chiar prea mici...de ex Bvlgari PH soir la 164Ron... http://www.aoro.ro/b...au-de-toilette/

Intre timp iti recomand daca doresti sa comazi de pe strawberrynet http://ro.strawberrynet.com/main.aspx , am comandat de la ei 4 parfumuri si toate au fost originale.

#4
george_periculosu2007

george_periculosu2007

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 29.11.2008
sunt intradevar de buna calitate,mai pe inteles cum ziceti voi tarani originale,nu fac nici-un apropo nimanui ,zic asa ca fapt divers

#5
toXXik

toXXik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 528
  • Înscris: 22.02.2005
S-a mai discutat in trecut. Au fost persoane ce au spus ca parfumurile primite nu sunt originale. Unii dintre ei parca aveau o experienta destul de vasta cu parfumurile, concluziile le trage fiecare.

#6
Genesis

Genesis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,043
  • Înscris: 02.07.2007

View Postgeorge_periculosu2007, on 2nd September 2011, 00:37, said:

sunt intradevar de buna calitate,mai pe inteles cum ziceti voi tarani originale,nu fac nici-un apropo nimanui ,zic asa ca fapt divers

A fi taran implica o categorie sociala. In modul in care l-ai folosit, deduc ca a fost sub forma unei jigniri, venita ca urmare a necunoasterii acestei categorii si a greutatilor prin care trece. Si da, poate unii nu sunt asa de "trendy" ca tine din cauza ca spun parfumuri "originale", dar este o traducere directa (mot-a-mot) din engleza ("genuine", respectiv "replica" pt cele false). Dar unii poate nu sunt analfabeti ca tine (se scrie "taranii", "intr-adevar" si conform ultimei editii publicate: "niciun"). Investeste in niste meditatii la limba romana pt nivel mediu macar si apoi vino pe aici sa iti refulezi opiniile si frustrarile pe care ti le expui asa, ca fapt divers. Hai bafta.

@ initiator: exista deja 2 thread-uri pornite despre aoro. Si mai gasesti destule opinii si pe net. Plus destule plangeri la ANPC. Cred ca este destul de clar si motivul.

Edited by Genesis, 02 September 2011 - 13:00.


#7
ionutblv

ionutblv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,056
  • Înscris: 30.12.2008
Am comandat si eu acum vreo 2-3 luni, si nu l-am folosit des parfumul.  Acum de cand il folosesc, am dubii privind originalitatea lui, si le dau mail celor de la aoro.ro.

Mesaj eu:
Buna ziua.


Am cumparat de la dvs. acum ceva timp acest parfum Kenzo L-EAU PAR eau indigo , si am inceput sa-l folosesc . Sunt total dezamagit , nu persista nici 6 ore, sigur acest produs este ORIGINAL?

Multumesc
Ionut Ilies iasi

Raspuns ei :



Stimat  Domn,

Va multumim pentru observatiile dvs. legate de produsele Aoro.ro.

Dorim sa mentionam cateva aspecte generale care se aplica tuturor produselor de acest fel.

Persistenta parfumurilor depinde in primul rand de compozitia parfumului. In functie de categoria din care produsul face parte, concentratia de uleiuri esentiale difera. Pentru  apa de colonie  între 3 pana la  5% uleiuri

esențiale în compoziție, diluate, și în general are 70% alcool, apa de toaleta  între 4 - 8% uleiuri esentiale si apa de parfum intre 8 - 15% uleiuri esențiale.

Un parfum de calitate persista aproximativ 3-4 ore. Dupa prima aplicare, la interval de o ora, notele de varf for fi inlocuite cu cele de mijloc, iar apoi cu notele de baza.

Un alt factor important este locul  in care produsul este  aplicat, fiind indicat ca aceasta sa fie o zona puternic vascularizata. De ase menea este important de mentionat  ca intensitatea produsului difera in functie de tipul pielii dvs.

Puteti gasi  mai multe detalii despre calitate, persistenta, modalitate de utilizare si pastrare a unui parfum pe pagina web www.aoro.ro, la sectiunea Intrebari Frecvente.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati de luni pana vineri , intre  8:30-18:00, la nr. de telefon 031 78 00 129, sau la e-mail [email protected].

Cu stima,

AORO.RO

Mesaj 2 eu:
Stimate ROBOT .

Daca imi doream un parfum de 3-4 ore, imi cumparam o replica cu 40 lei !!!


As dori sa-mi spuneti cum ma asiguratai pe mine ca si client, ca acel parfum este ORIGINAL!?

Multumesc

Mesaj 2 ei:
Stimata Client,


Dorim sa va asiguram ca toate produsele comercializate de Aoro.ro sunt achizitionate numai de la distribuitori autorizati, fiind produse 100% originale.

De asemenea va transmitem ca persistenta de 6 ore este una foarte buna pentru un parfum, in general produsele care persista acest interval sunt recunoscute ca si fiind produse persistente.

Un al doilea aspect pe care vrem sa il mentionam, este ca si in cazul parfumurilor, pot exista defecte de fabricatie. In anumite cazuri acestea pot surveni in urma manipularii necorespunzatore pe parcursul traseului pe care il face un produs de la producator pana la clientul final.
Acest lucru se poate sa se fi intamplat si in cazul produsului  livrat catre dvs., cauza care va putea fi depistata de noi in urma unei analize atente a produsului.

Pentru a demara acest proces este insa nevoie sa reveniti cu o confirmare pentru retur, fiind necesarca  produsul pe care il considerati defect sa ajunga inapoi la depozitul din Cehia.

In cazul in care se depisteaza ca produsul returnat indeplineste toate normele si standardele impuse, suntem indreptatiti sa va retinem taxele aferente acestui tip de situatie (vezi Termeni si Conditii, ordonanta nr. 130/2000).

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati de luni pana vineri , intre 8:30-18:00, la nr. de telefon : 031 78 00 129 sau e-mail : [email protected].



Cu stima,

AORO.RO



Inclin sa-mi cumpar o replica la 40 lei decat de la ei , cel putin nu dau de 3 ori pentru acelasi produs :((

#8
cosminayj

cosminayj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 09.08.2004
Pentru ca se discuta foarte mult pe marginea autenticitatii produselor aoro, vreau sa va expun ceea ce am patit eu cu asa zisele parfumuri originale aoro.
Bine intentionata si cu incredere in buna credinta a furnizorului aoro, am comandat un parfum CK euphoria pe care l-am gasit la un pret foarte bun, spre diferenta de ce am achizitionat eu de pe piata, si pot sa va spun ca de ceva ani folosesc acest parfum. Totul OK pana la sosirea parfumului care dupa deschidere s-a dovedit a fi APA COLORATA, si o spun cu toata taria si dezamagirea in acelasi timp. Fireste, am sunat la aoro, au acceptata sa primeasca parfumul inapoi ceea ce mi-a dat un sentiment de incredere ca pana la urma e o greseala care se va remedia.
Dar....surpriza, dupa 30 ZILE !!!!!!!!!!, primesc un mail in care mi se comunica ca parfumul este Ok si nu o sa pot sa-mi primesc decat o parte din bani inapoi, in conditiile in care aoro nu poate sa puna la dispozitia mea (client de buna credinta, dealtfel) nici un certificat care sa autentifice produsul. Asa ca, daca nu imi convine...este strict problema mea.
Repet si vreau sa ma fac foarte bine inteleasa, folosesc acest parfum de ani de zile si pot sa va spun cu mana pe inima ca il cunosc foarte bine.
Suparator pentru mine a fost pana la urma atitudinea, nu faptul ca am pierdut 200 RON, o atitudine care denota un singur lucru: neseriozitate si orientare EXCLUSIVA pe profit fara a tine seama de client.

RUSINE AORO!!!

#9
blueff

blueff

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 613
  • Înscris: 29.01.2012
Tinand cont ca subiectul s-a mai discutat si s-a dovedit chiar prin raspunsul lor ca ANPC/OPC nu se baga pentru ca firma nu exista in Romania, nu va ramane decat sa faceti plangere penala la politie pentru inselaciune. Astfel individul din garsoniera care face bisnita cu aceste produse poate se potoleste si nu mai fura lumea. Daca n-o faceti e pe pielea voastra si cand aud aberatii de genul "nu m-a suparat ca am pierdut 200 lei ci..." n-am cum sa nu spun decat ca foarte bine va face. Da' ce, tu ai furat aia 200 de lei sau vrei sa pari ce nu esti? Daca erai asa bogat si pentru tine 200 lei erau maruntis sunt convins ca nu faceai cumparaturi de pe aoro. Pe mine m-ar deranja foarte mult pierderea celor 200 lei si as considera-o furt sau macar inselaciune. Ce face aoro este exact ce fac indivizi obscuri pe okazii si alte situri care trimit machete sau replici in loc de telefoane mobile iar ceea ce fac ei se numeste clar inselaciune. Este exact acelasi lucru. Atata timp cat pe voi nu va deranjeaza decat atitudinea al va ramane cu cei 200 de lei de la fiecare si cu durerea in cur de supararea voastra pe atitudinea lui. Ia ghici, cine e mai castigat, tu sau el?

Edited by blueff, 27 February 2012 - 23:08.


#10
bluesnake

bluesnake

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,752
  • Înscris: 22.11.2006
eu n-as cumpara in viata mea ceva de la aoro, dupa cate s-au discutat aici.

#11
poisoned_guy

poisoned_guy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 18.03.2012
Dragi utilizatori,

si eu sunt interesat sa cumpar niste parfumuri de pe acest site, si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt un bun cunoscator de parfumuri si ca ma pricep foarte bine.

Am cumparat si cumpar parfumuri de la magazine din mall, de pe internet, din aeroporturi si chiar de la persoane care se ocupa de comercializarea de parfumuri, adica am cumparat de la prietenul unei prietene care avea o prietena care vindea parfumuri si pana la urma am fost foarte multumit. De multe ori mi-au placut mai mult parfumurile cumparate de la micii comercianti despre care auzim de la cunostinte, decat cele achizitionate din marile magazine din mall.

Am o colectie de parfumuri acasa cu parfumuri vintage dar si cu parfumuri care au reteta reformulata.
In primul rand, pentru toti cei care au avut candva un parfum care le-a placut foarte mult, trebuie sa stie ca in ultimii ani marile case de parfumuri au schimbat retetele pentru a reduce costurile cu materia prima extrem de scumpa, si au inlocuit multe ingrediente care odinioara erau naturale adunate din ocean sau din zone exotice cu diverse chimicale care seamana dar nu sunt identice cu ingredientul natural ( la fel ca si cu E-urile ) . Sigur ca un om care a folosit parfumul ani de zile din diverse loturi o sa observe imediat ca parfumul nu mai e cum era, dar pentru cineva care il cumpara pentru prima oara nu prea are de unde sa stie daca e bun sau nu.
In al doilea rand, nu cumparati parfumuri niciodata fara sa le testati pe piele, pentru ca poate sa fie o mare incompatibilitate intre parfum si piele unora ( PH...) si in loc sa miroasa a trandafiri poate sa miroasa a usturoi. Cel mai bine e sa mergeti la parfumerie, dati pe mana, nu frecati si asteptati cateva ore sa vedeti daca mai miroase, daca miroase frumos sau daca devine neplacut, pentru ca toti avem piele si PH diferite.

Parfumul este un accesoriu foarte important care spune multe pentru cunoscatori despre persoana care il poarta.
Inainte de a cumpara un parfum trebuie sa ne gandim daca chiar ni se potriveste, daca o sa urle de pe noi si daca se potriveste cu personalitatea noastra.

indiferent de unde cumparati, intai testati pe piele, asteptati si cumparati in alta zi, pentru ca prima impresie se schimba, iar parfumurile in general au mai multe stadii, si miros diferit dupa cateva minute de la pulverizare, apoi dupa o ora si tot asa. Nu e cel mai important daca persista 15 ore, pentru ca si parfumuri contrafacute persista si miros de la distanta. Daca unii dintre noi folosim acelasi parfum in fiecare zi, cu timpul ne obisnuim si o sa ni se para ca nu mirosim, dar de fapt cei din jur sesizeaza usor. La fel si cu fumatorii care nu mai au nasul asa sensibil.

noroc la cumparaturi!

#12
sor123

sor123

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 12.12.2004
Am cumparat si euc Bvlgari Pour Homme Soir Eau de Toilette pentru  barbati, ambalaj ok, dar ce se afla in sticla intradevar e teapa, mirosul tine 2 ore cu indulgenta
Sunt contrafacute, nu cumparati

#13
anarchy13

anarchy13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.05.2013
Nici nu mai stiu ce sa cred, daca stai sa studiezi sute de pareri te lasa in ceata, eu am cumparat de la aoro prima data in 2012 Versace Dreamer de care am fost si sunt multumit (mirosul pe mine dura 4-6ore), l-am testat in diferite feluri dupa cautarile de pe net: ambalaj, pulverizare, testul bulelor daca il scuturi...etc. dupa am fost prin douglas si am dat peste Diesel Only The Brave Tattoo care mi-a placut foarte mult dar problema era ca avea un pret peste 400 lei nu mai stiu exact cu cat dar nu mi-am permis sa dau chiar atat pe un parfum, l-am cautat si pe aoro si l-am gasit la 230 lei ceea ce mi s-a parut un pret acceptabil cat de cat, l-am comandat si am inceput iar, pareri, teste... l-am verificat si dupa codul de bare care se poate verifica cu un program android sau de pe net, dupa nr de lot care este inscriptionat pe cutie si pe sticla, cele doua nr trebuie sa fie identice iar pe acest site se poate face verificarea: http://www.checkcosmetic.net. A trecut de toate testele pe care le-am facut, m-am dat cu el la servici, iar dupa cele 9 ore de munca in drum spre casa ii mai simteam izul usor, normal ca nu mai mirosea asa puternic si notele se schimbase usor, asta cu toate ca m-am obisnuit cu mirosul (efectul fumului de tigara pt cei fumatori). Am citit chiar un coment interesant referitor la majoritatea producatorilor de parfumuri cum ca nu mai folosesc nici ei esente obtinute prin cale naturala ci tot feluri de chimicale astfel reducandule costurile, asta referitor la cei ce folosesc un parfum de mai multi ani iar acum nu le mai miroase la fel si au un iz diferit, iar asta asa este daca stam sa privim in toate industriile incepand chiar de la masini pana la.... Piata este plina de falsuri, cat despre cei de la aoro eu sunt multumit mi se pare ca se si exagereaza, alti imi dau impresia ca parfumul ar vrea sa le faca minuni chiar sa ii vindece de bolile care probabil le au. Eu zic ca in functie de parfum, de ph-ul pieli si de multe alte chesti care nu stau sa le enumar dar le gasiti pe net, conteaza durata lui. Diferenta de pret dintre aoro si douglas, sephora este marca parfumului plus numele lor la care mai adauga si ei,  adaosul comercial plus modul cum le achizitioneaza, in timp ce comercializarea online este mult mai ieftina, incearca sa vinzi un produs, fa un calcul cat ti-ar trebui sa iti deschizi un butic, magazin, ca sa vinzi acel produs, nemaifiind vb de un lant de magazine national sau mai mult european (angajati, taxe...), asa ca te reduci la internet, mult mai profitabil, fara multe atatea in plus.

#14
proparfum

proparfum

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.05.2013
Legat de persistenta asta  de 4-6 ore...... ce sa zic??... exista replici A++ care au acelasi miros si persistenta(poate chiar mai mult) si sunt de 3-4 ori mai ieftine decat cele de pe site-ul din titlul topicului. Eu personal le folosesc si sunt foarte multumit.
Chiar si pe aoro.... scrie la unele parfumuri ca produsul este ambalat fara a fi tiplat de catre producator.....deci...replici la pret de original.

Edited by proparfum, 17 May 2013 - 10:28.


#15
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,547
  • Înscris: 08.03.2011
am cumparat de o gramada de ori parfumuri de la Aoro si nu au fost probleme, avind in vedere ca daca nu esti multumit poti returna produsul si se returneaza banii ....

#16
Lookianna

Lookianna

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.08.2013
Am comandat parfumul Armani Mania cu 240 lei de la ei sambata, iar miercuri mi-a ajuns produsul.
Chiar inainte sa comand, am citit niste pareri despre ei si unii spuneau ca vand produse false dupa primele 2 comenzi.
Cum mai comandasem de la ei de 2 ori inainte (Cool Water - Davidoff) si nu am avut probleme, am zis sa-mi asum riscul, sa vad ce se intampla. primul lucru pe care l-am facut cand am desfacut coletul a fost sa ma uit la ambalaj si am avut parte de o mare surpriza. Cutia era taiata acolo unde trebuie sa apara codul produsului si acoperit locul cu o alta bucatica de carton foarte asemanatoare cu culoarea cutiei (in 3 locuri).Se vedea clar si faptul ca a fost desfacuta cutia si relipita pe margine cu lipici de proasta calitate, deoarece marginile erau distantate. Nu cred ca mai trebuie mentionat ca tipla era si ea vizibil relipita.
Am facut reclamatie, au venit a 2-a zi si mi-au luat coletul, iar azi cand am sunat, mi-au spus ca produsul inca nu a ajuns in Cehia la verificat si ca vor incerca sa-mi trimita banii in mai putin de 1 luna, in cazul in care ei accepta reclamatia mea.
In concluzie, vand produse false, iar ce pare original fie este o replica extrem de buna, fie e trimisa la inceput, in speranta ca atunci cand primesti coletul nu esti atent si-l deschizi repede (dupa ce ai desfacut produsul, iti poti lua adio de la bani, deoarece ei accepta doar retururi intacte).
Cine crede ca vreau doar sa fac reclama proasta, poate sa-mi ceara pozele in care se vede clar tot ceea ce am spus.

#17
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,529
  • Înscris: 20.10.2006
Am comandat si eu saptamana asta de pe acest site si a fost ok, comanda a ajuns in 3 zile din Cehia, transportul doar 15 ron, produsul ok.

#18
bogdansbg

bogdansbg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 18.04.2006
Am facut achizitii de la Aoro in urma cu ceva timp si nu am avut probleme.

Probleme au cei care NU cunosc cu adevarat diferenta intre "parfumuri". Nu cunosc concentratiile oficiale, nu stiu ce-i defapt o Apa de Toaleta si o Apa de Parfum etc etc etc.

Personal recomand siteul, chiar daca nu vezi/testezi inainte. Eu am fost multumit de produsul si serviciile lor.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate