Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: May 10 2024 17:21, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#23096
Posted 29 January 2019 - 15:31
#23097
Posted 29 January 2019 - 16:06
Nu, dacă ficatu-i deja în steatoză și după sos bagi rapid și juma' de litră de vodcă.
Ori 483 grame, cum ar fi spus cineva On: Ficat de pui cu ceapă. Adică vreun kil de ceapă galbenă, două linguri de oloi şi un praf de sare. Când a fost gata ceapa, am pus și ficatul de pui (separaţi lobii). Cu focul oprit și capacul pus, am uitat de oală vreo zece minute. Taman bine, nici vorbă de făinos, nici însângerat. Așa cum trebuie. |
#23099
Posted 29 January 2019 - 20:53
Ei, hai, ca nu mancam bechamel cat sa ne distruga ficatzul.
Pe o lasagna, pe un/o pastitsio, mai intr-un fish pie, isi are si el rosturile lui. Deci nu in felurile de mancare de zi cu zi. E un sos, nu e un fel de mancare. Foarte gustos. |
#23100
Posted 29 January 2019 - 21:30
Smantana grasa, unt, lapte, faina manci des, deci tot bechamel.
Eu il fac de 2 ori pe luna. Consum foarte multa branza, de toate felurile, si mereu raman bucati si cu alea fac de obicei cartofi gratinati la cuptor, cu bechamel. In ultima vreme m-am dat pe orez cu tot felul de chestii la rice cooker, mult brocoli, varza de bruxeles, si fasole verde. Ah am uitat, trebuie sa bag si mazare sa fie. Cartofi asa si asa, de 3-4 ori pe luna max, am mancat in studentie cat pentru toata viata. Edited by Deenman, 29 January 2019 - 21:33. |
#23101
Posted 29 January 2019 - 22:16
Șoașoarmă" de Dristor
Nu am poze, ca am respirat-o. De vită, fără cartofi. |
#23102
Posted 30 January 2019 - 17:17
Ciorbă de legume, cu smântână și cu pâine caldă înmuiată în ea.
E o călătorie în trecut când pun pâine în ciorba de legume ori de fasole. Îmi amintește de copilărie, când eram mic și ne dădeau de mâncare la grădiniță, pâine înmuiată într-o zeamă chioară cu ceva cartof și legume, într-o cană de metal. |
#23103
Posted 30 January 2019 - 19:20
Richelieu mi-a adus aminte de conopida, o tot amanasem.
De obicei faceam un fel de budinca, acum am facut-o intreaga,cu tahini si aceste condimente: https://tasty.co/rec...ted-cauliflower Cu lipie, in loc de pita Attached Files |
#23105
Posted 30 January 2019 - 22:58
Hering marinat, cu ceapă.
Attached FilesEdited by crisstonne, 30 January 2019 - 22:58. |
#23107
Posted 31 January 2019 - 09:27
#23110
Posted 31 January 2019 - 09:55
Nu e al meu, mi se pare oribil asa ceva. Imi strica instant orice pofta de mancare.
|
#23111
Posted 31 January 2019 - 09:58
pai da, ca tu nu mananci carne
imi place ideea, mai putin tapetatul cu carne cruda, care oxideaza, pbbil Mi-a adus aminte cumva de pan bagnat Edited by irina2014, 31 January 2019 - 10:03. |
#23112
Posted 31 January 2019 - 10:20
Deenman, on 31 ianuarie 2019 - 09:37, said: Nop. Ce tort apetisant parea pana l-am privit mai atent si marit, imi place si mie Steak Tartare! "Caldo" = supa mexicana de pui sau vita in bucati mari, ca si morcovi, cartof, o bucata de stiulet de porumb, dovlecel, pastarnac, varza, rosii, ardei gras, toate bine fierte, un fel de ciorba dar neacrita. Se serveste in toate localurile si este ca si supa mea doar porumbul nu-mi place in supa si nici Cilantri si Lime. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users