Ce ai mancat azi?
Last Updated: Apr 27 2024 21:16, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#23077
Posted 28 January 2019 - 19:48
Icre cu ceapă verde.
Maninc rarisim icre. Attached Files |
#23078
Posted 28 January 2019 - 19:50
Pfff ce de mancaruri si io ma chinui cu o amarata de salata de morcovi ...pfff 😁
|
#23080
Posted 28 January 2019 - 20:34
#23083
Posted 28 January 2019 - 22:42
Azi am mancat niste porc si pulpe de pui seara.
Dar vreau sa va arat cum isi bate nevasta-mea joc de mancare. E acum la un restaurant mai de fitze in paris, ii plateste firma. Si si-a luat friptura de vita... Si stiind ca eu la rest de obicei comand vita d-asta, de fitze si-a comandat vita dar a cerut "very well done". Trecand pedte faptul ca e in paris si ea nu stie o boaba de franceza si le-a vorbit in engleza le-a cerut la aia sa ii faca o talpa. Sper ca mesteca la ea 30 min Si poza... Acum mi-a trimis-o Attached FilesEdited by MembruAnonim, 28 January 2019 - 22:59. |
#23084
Posted 28 January 2019 - 22:51
#23085
Posted 28 January 2019 - 23:01
#23087
Posted 29 January 2019 - 09:54
crisstonne, on 28 ianuarie 2019 - 23:01, said: Uau șefu Ce fengșui" alimentar ai facut ! Ai like pentru aranjament, dar eu mă feresc de carnea cruda. Prezintă un grad mai ridicat de risc decât prepararea termică, dar rar se întâmpla ceva. Ideea e sa o iei bucata întreaga și sa o toci tu acasă, nu sa ceri sa ti-o toace la măcelărie. Oricum ar fi greu, nu sta nimeni acolo sa curețe mușchiul așa cum trebuie Fac rar tartar, e migălos tare. Dar e demențial....și am avut niște capete de mușchi rămase de la vitello tonnato... |
#23088
Posted 29 January 2019 - 12:04
#23089
Posted 29 January 2019 - 12:30
tocanita de pui cu mamaliga... si n-am rezistat tentatiei
cel mai bun tiramisu din bucale! Attached FilesEdited by MembruAnonim, 29 January 2019 - 12:30. |
#23091
Posted 29 January 2019 - 13:21
Bruno cafe bar... Parca asa se cheama, dar nu e facut de ei... Il aduc de la unii care livreaza la multe restaurante. Cred ca am mancat si undeva in herastrau la fel
|
|
#23092
Posted 29 January 2019 - 14:27
irina2014, on 29 ianuarie 2019 - 12:04, said:
Ref dauphinoise: i-ai fiert/cuptor in lapte, sau ai pus si ceva smantana? Data viitoare infuzez smântâna cu usturoi și nu îl mai pun direct, pentru ca e tare dificil sa îl distribui uniform. Edited by richelieu, 29 January 2019 - 14:32. |
#23093
Posted 29 January 2019 - 15:03
richelieu, on 29 ianuarie 2019 - 14:27, said:
Tăiați subțire la mandolina și puși in straturi cu smântâna de gătit, usturoi pisat, sare, piper și Nucșoara între fiecare strat. Smântâna a fost de 32% și am îndoit-o 1:1 cu lapte. Data viitoare infuzez smântâna cu usturoi și nu îl mai pun direct, pentru ca e tare dificil sa îl distribui uniform. |
#23094
Posted 29 January 2019 - 15:12
Frecatul tavii cu usturoi l-am făcut și eu.
Nu am vrut sa folosesc brânza, pentru ca era garnitura la rata și nu am vrut sa fac ceva foarte consistent. Rețeta originala de dauphinoise se face cu cartofii fierți in lapte și cu bechamel între straturi. Dar pe vremea aia nu exista smântâna pt gătit, care prin reducere se transforma oricum in sos și se leagă. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
Bing (1)