Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Apr 28 2024 15:01, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#16939
Posted 09 May 2017 - 19:17
Nu-mi pot da seama de diferența din poze...dar mi-o pot imagina. Pentru gustul meu însă, e prea bogata, prea mare cantitatea de topping...
Da' asta e strict o opțiune personală. |
#16940
Posted 09 May 2017 - 19:24
Se prea poate ca ketchup-ul sa fie de vina.
Pizza contine branza, carne de pui, sunca presata si mozzarella. |
#16941
Posted 09 May 2017 - 19:31
al-padrino, on 09 mai 2017 - 19:09, said:
Pizza della Casa ! La cuptor electric. 20170509_195858.jpg La cuptor cu gaze, adica "default" ! 20170509_195952.jpg Recomand la cuptor electric. Iti recomand sa iti iei o tava speciala pt pizza cu gaurele. Se coace mult mai bine. |
#16943
Posted 11 May 2017 - 20:40
AlbastruIndigo, on 10 mai 2017 - 23:11, said:
Amestecaturi apetisanta farfurie. =================== Eu am fost la foc mic zilele astea.Nimic special.Totusi dimineata am facut o ciorba de salata cu omleta omleta o las separat, nu o pun niciodata in ciorba ciorba salata cu omleta (1).jpg 530.31K 63 downloads ciorba salata cu omleta (11).jpg 201.35K 60 downloads Ca de obicei am fost haplea si am gatit pentru 10 persoane, asa ca .....astept provincia....!! |
#16944
Posted 12 May 2017 - 21:06
Souvlaki + gyros + ce se mai vede si baclavale cu inghetata de vanilie si frisca.
IMG_0317.JPG 93.46K 72 downloads IMG_0320.JPG 94.87K 70 downloads |
#16945
Posted 13 May 2017 - 14:39
Așa...sa moara Dinescu de ciuda 😂😂😂.
Sarmalute in foi de ștevie, (de porc, ca nu am găsit berbecuț), fiertein Prosecco, cu afumătură, la cuptor, in oala de lut și "terminate" intr-un sos roze. Topping de smântâna cu bacon și pat de mămăliguța. Tradiționala 😂😂😂 Attached Files |
#16946
Posted 14 May 2017 - 15:25
richelieu, on 13 mai 2017 - 14:39, said:
Așa...sa moara Dinescu de ciuda 😂😂😂. Sarmalute in foi de ștevie, (de porc, ca nu am găsit berbecuț), fiertein Prosecco, cu afumătură, la cuptor, in oala de lut și "terminate" intr-un sos roze. Topping de smântâna cu bacon și pat de mămăliguța. Tradiționala 😂😂😂 Interesant. p.s. tu daca vinzi sticlele de prosecco goale, probabil iti ajunge de un Ferrari:) |
#16948
Posted 14 May 2017 - 22:19
|
#16951
Posted 17 May 2017 - 11:10
#16953
Posted 18 May 2017 - 15:23
Tot din Copilăria mea...provine și aceasta ciorba de salata .
Excelenta vara, e buna chiar și rece. Attached Files |
|
#16954
Posted 19 May 2017 - 20:14
Azi am fost la pascut......
Bun....obiectivul de baza a fost carnea dar si porumbul la sfarsit porumb copt.jpg 42.17K 26 downloads (Pozele sunt pentru impresie....nu am eu dinti pentru asa ceva.... dar am curatat boabele si a fost fain) Edited by vio69a, 19 May 2017 - 20:20. |
#16955
Posted 19 May 2017 - 20:40
richelieu, on 18 mai 2017 - 15:23, said:
Tot din Copilăria mea...provine și aceasta ciorba de salata . Excelenta vara, e buna chiar și rece. Exact.....cred ca o gatesc odata la 3 ani....Dar mori de buna ce este.... Athena 4881.jpg 189.27K 40 downloads Edited by vio69a, 19 May 2017 - 20:41. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users