Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Mar 28 2024 15:00, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
273
#16975
Posted 26 May 2017 - 07:17
#16976
Posted 26 May 2017 - 11:48
#16978
Posted 26 May 2017 - 23:32
#16979
Posted 27 May 2017 - 16:11
Pizza cu prosciutto crudo si multa mozzarella.
Attached Files |
#16980
Posted 27 May 2017 - 16:20
Covrigi dimineata si supa la amiaza...e o perioada mai dietetica....
Ploua in gura de la pizza vecinului de la etaj ! |
#16981
Posted 27 May 2017 - 20:56
Dimineata: 1 ou ochi + 1 rosie + 1 felie de toast
Dejun: mancare de dovlecei + 1 scrijea subtire de carne la gratar Cina: apa Borsec Am slabit 9 kg intr-o luna (and still discounting), dupa ce am descoperit cea mai sanatoasa reteta de slabire: lăcată pe frigider. |
#16982
Posted 27 May 2017 - 21:22
#16983
Posted 27 May 2017 - 21:40
#16984
Posted 27 May 2017 - 21:54
gata cu carnea ....gata....
Asa ca m-am suparat si am tocat-o, mama ei de carne , marunt-marunt enibahar, sare si piper, ulei de masline, rumenita in ceapa prajita si am pus-o pe niste spagheti sa se invete minte... macaroane cu carne.jpg 197.97K 45 downloads Edited by vio69a, 27 May 2017 - 21:54. |
|
#16985
Posted 27 May 2017 - 22:37
IMG_20170527_154759.jpg 397.74K
52 downloads
IMG_20170527_150032.jpg 405.46K 54 downloads Bre, am făcut cele mai faine bulane de purcel ce l-ea văzut universul. Aș fi vrut un singur lucru: să auziți cum trosnește șoricul. Edit: materia brută: IMG_20170524_174010.jpg 323.42K 44 downloads Edited by iladi, 27 May 2017 - 22:39. |
#16986
Posted 27 May 2017 - 22:43
#16987
Posted 27 May 2017 - 22:54
Le-am luat de joi.
Am pisat piper, ienupăr, rozmarin, cimbru și draq mai știe ce cu multă sare și ceva ulei de măsline și am frecat bine de tot tema de lucru. Rezultatul l-m păstrat în frigider învelit în prosop de bumbac până dimineață, când l-am scos la aclimatizare. Apoi a fost pus pe un pat de oase la cuptor, 180 de grade, până mijlocul a atins 175 de grade Celsius. Învelit puțin în staniol, apoi tăiat și feliat ca mai sus. Bine, asta mă va costa câteva zile de post, dar ciu îi mai pasă? |
#16988
Posted 27 May 2017 - 23:05
vio69a, on 27 mai 2017 - 21:22, said:
Spune te rog.Ce e chetia aia care seamana cu un bumerang si ce pasta este intinsa pe jumatatea de chifla ?? Chestia aia este burta de porc iar pasta de pe paine este unt cu condimente. Mai devreme am halit supa de rosii, limba de mare si inghetata cu cirese amare. Toate stropite cu bere si ouzo din belsug. Din motive de soacra, nu am reusit sa fac poze - m-a croncanit tot timpul ca telefonul nu-si are locul la cina. I-am dat drepate, da' tot am apucat s-o trag pe ea in poza. Cina cea de taina. |
#16989
Posted 27 May 2017 - 23:09
|
#16990
Posted 27 May 2017 - 23:42
Miel dinstuit lent, cu piure de morcovi și cartofi dauphinoise. La desert cheesecake copt cu banane și caramel, nuci caramelizate și înghețată de alune. Acum beau ceai digestiv.
|
#16991
Posted 28 May 2017 - 12:58
Ce se vede
[ https://s2.postimg.org/9f9i07hih/IMG_0151.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#16992
Posted 28 May 2017 - 15:26
Deocamdata oua ochiuri cu branza rasa deasupra si rosioare cherry, plus la desert cafea facuta in cafetiera, iaurt natural cu 3 capsune si 1/3 de banana si doua lingurite de miere manuka.
|
Anunturi
▶ 2 user(s) are reading this topic
1 members, 1 guests, 0 anonymous users
maratona