Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...

Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...
 Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet
 Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!
 Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...

schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac
 

Decodor Humax Digi-C HD

- - - - -
  • Please log in to reply
958 replies to this topic

#19
calagero

calagero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 03.10.2003
Da, se pare ca stick-ul meu era de vina, am incercat acum cu altul si totul e ok. Titrarile din pacate nu au diacritice.

#20
ovidiusoft

ovidiusoft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.12.2006

View Postcalagero, on 5th June 2010, 22:32, said:

Da, se pare ca stick-ul meu era de vina, am incercat acum cu altul si totul e ok. Titrarile din pacate nu au diacritice.

Am scris mai sus, fă-le UTF-8 și o să meargă și diacriticele.

#21
calagero

calagero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 03.10.2003
Am deschis subtitrarea .srt cu notepad si am salvato UTF-8 dar acum nu mai merge deloc, nu fac eu ceva bine?

#22
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Cu acest link va este mai usor conversia fisierului de subtitrare ( daca nu ma insel din CP1250/fisier original in UTF-8 )
Singura conditie este ca dupa convertire , fisierul obtinut/salvat fiind ca denumire "un numar" in denumirea identica cu a filmului/fisierului video

- http://www.iconv.org/

Succes

#23
ole

ole

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,224
  • Înscris: 10.07.2003

View Postlupull, on 5th June 2010, 12:51, said:

Pai nici nu prea are cum sa functioneze , decat daca receptorul era tot Samsung
Anynet+ reprezintă un sistem de rețea AV pentru controlul automat al dispozitivelor audio-video (AV) SAMSUNG.
Nu este necesar să utilizați telecomenzi diferite pentru dispozitive diferite. Cu funcția Anynet+, tot ce vă trebuie pentru o experiență simplă și comodă este o telecomandă.
Probabil ca recunoasterea este data de conexiunea in cauza , insa atata timp cat receptorul nu ii da "raspuns" la aceasta functie , functia aceasta nu poate fii folosita
Incerca si un alt device sau un alt tip de conexiune si vezi daca tot asa iti arata/recunoaste


Site producator : http://www.humax-dig..._pr-hd2000c.asp
Manual ( germana ) : http://www.humaxdigi...0DE_10-0125.pdf

Mai exista si anomalii. Merge foarte bine functia Anynet de la Samsung cu un PS3 de la Sony. La fel probabil va merge si cu boxul Humax dupa un update de software.

View Postovidiusoft, on 5th June 2010, 19:53, said:

Câteva amănunte despre funcționalitățile de media player (fișiere testate cu un USB stick de 4 GB):
...
* a citit rezoluții SD și HD (720p, 1080p)
Deci:
* o să meargă fără probleme filmele de pe net (99% fiind XviD+MP3 sau AC3), inclusiv la rezoluții HD

In ce format au fost filmele la rezolutie HD care ti-au mers pe Humax?

#24
calagero

calagero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 03.10.2003

View Postole, on 6th June 2010, 11:21, said:

Mai exista si anomalii. Merge foarte bine functia Anynet de la Samsung cu un PS3 de la Sony. La fel probabil va merge si cu boxul Humax dupa un update de software.



In ce format au fost filmele la rezolutie HD care ti-au mers pe Humax?

Merg toate filmele encodate cu tagul BRRip!

#25
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
"Mai exista si anomalii. Merge foarte bine functia Anynet de la Samsung cu un PS3 de la Sony" - Personal nu as crede , fiind vorba de 2 device-uri diferite :
    - PS3 - consola de jocuri , si altele fiind mai complexa
    - Humax Digi-C HD , doar un simplu receptor dvb-c la care nu cred ca echipa pe programatorii s-ar inghesui sa il faca compatibil cu functia respectiva de la Samsung
In plus ar trebui sa fie compatibil ( receptorul Humax dvb-c HD ) si cu alte functii asemanatoare de la : Sony , Panasonic, Philips s.a firme care au deviceuri audio/video cu functii identice
Timpul ne va demonstra daca am sau nu dreptate , aceasta fiind o parere personala/logica

#26
ovidiusoft

ovidiusoft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.12.2006

View Postole, on 6th June 2010, 11:21, said:

In ce format au fost filmele la rezolutie HD care ti-au mers pe Humax?

Așa cum am scris, video codat XviD, sunet AC3.

calagero said:

Merg toate filmele encodate cu tagul BRRip!

Tagul BRRip spune doar că au fost extrase de pe Blue Ray, nu și formatul de codare. Următoarele două cuvinte sunt cele importante ;)

#27
danyel_0826

danyel_0826

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.03.2009

View Postbursucul82, on 5th June 2010, 09:50, said:

Am un samsung LE40B530 si am vazut ca recunoaste receiverul ca Anynet+ device insa nu pot sa-l conectez.

A reusit cineva sa conecteze receiverul prin Anynet+ ?

ar fi frumos sa ramanem cu o singura telecomanda, sau macar sa se opreasca si tv-ul si tunerul de la aceeasi telecomanda.

Am si eu o intrebare: iti merge conectat doar cu cablul HDMI? Am si eu acelasi televizor dar pe HDMI nu-mi merge, doar cu cablu euro scart.
Am sunat la ei sa ii intreb daca e vreo problema cu v sau cu decodorul si mi-a zis ca trebuie sa pun si cablurile colorate ca sa pot vedea. Cum acestea nu erau in pachet a trebuit sa fac rost de unele si le-am conectat. Tot nu mergea. Sun din nou la ei si de data asta altcineva imi spune ca pentru cea mai buna receptie trebuiesc conectate atat cablul HDMI cat si cel SCART.
Mentionez ca eu nu ma pricep f bine la din astea, dar nu mi se par ok raspunsurile lor. Gresesc cu ceva?

#28
ovidiusoft

ovidiusoft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.12.2006

View Postdanyel_0826, on 7th June 2010, 13:58, said:

Am si eu o intrebare: iti merge conectat doar cu cablul HDMI? Am si eu acelasi televizor dar pe HDMI nu-mi merge, doar cu cablu euro scart.
Am sunat la ei sa ii intreb daca e vreo problema cu v sau cu decodorul si mi-a zis ca trebuie sa pun si cablurile colorate ca sa pot vedea. Cum acestea nu erau in pachet a trebuit sa fac rost de unele si le-am conectat. Tot nu mergea. Sun din nou la ei si de data asta altcineva imi spune ca pentru cea mai buna receptie trebuiesc conectate atat cablul HDMI cat si cel SCART.
Mentionez ca eu nu ma pricep f bine la din astea, dar nu mi se par ok raspunsurile lor. Gresesc cu ceva?

Amândouă persoanele care ți-au răspuns erau din vestita categorie "maimuță de RDS". Niște idioți.

Evident că trebuie să meargă independent, atât pe HDMI cât și pe SCART. La mine merge perfect pe HDMI si pe SCART-ul din dreapta (cel de lângă mufele colorate), pe cel din stânga nu mi-a mers sunetul, dar e posibil să fi greșit eu ceva. Oricum, dacă ai de ales între SCART și HDMI, mergi pe HDMI.

#29
danyel_0826

danyel_0826

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.03.2009
Pai problema e ca pe hdmi televizorul vede tuner dar cand il selectez imi spune ca nu e conectat

#30
ovidiusoft

ovidiusoft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.12.2006

View Postdanyel_0826, on 7th June 2010, 15:08, said:

Pai problema e ca pe hdmi televizorul vede tuner dar cand il selectez imi spune ca nu e conectat

1. Încearcă cu același televizor și decodor, dar cu alt cablu.
2. Dacă nu merge, încearcă cu alt televizor care știe HDMI.
3. Dacă un merge, e belit decodorul, cere altul.
4. Dacă merge, e belit televizorul, mergi la garanție.

#31
zeroice

zeroice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,816
  • Înscris: 28.12.2006
salut, am si eu o problema cu imaginea pe citeva posturi digitale.
pe Antena3 de ex, apare o dunga f.subtire orizontala la marginea de sus a ecranului (plasma Panasonic 37") si este in continua miscare, parca e plina de pixeli sau frinturi de imagine. Conexiunea este prin HDMI, semnal 100%, calitate 100%

La alte programe, aceeasi dunga/linie orizontala apare la marginea de jos...
aveti idee cum pot scapa de asta? Se poate calibra imaginea (sau ceva parametrii) din STB (service menu poate?)

mersi anticipat!

#32
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,086
  • Înscris: 07.05.2004
linia aia pare a fi teletextul :)

#33
shadowc

shadowc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 13.12.2004

View Postzeroice, on 8th June 2010, 18:18, said:

salut, am si eu o problema cu imaginea pe citeva posturi digitale.
pe Antena3 de ex, apare o dunga f.subtire orizontala la marginea de sus a ecranului (plasma Panasonic 37") si este in continua miscare, parca e plina de pixeli sau frinturi de imagine. Conexiunea este prin HDMI, semnal 100%, calitate 100%

La alte programe, aceeasi dunga/linie orizontala apare la marginea de jos...
aveti idee cum pot scapa de asta? Se poate calibra imaginea (sau ceva parametrii) din STB (service menu poate?)

mersi anticipat!

Am si eu aceeasi problema, tot la o plasma panasonic TH 37 PV8, aceeasi banda in partea de sus, cam pana la jumate incepand din stanga pe pro tv, b1, realitatea.. E destul de suparatoare. Singura varianta pe care am gasit-o a fost sa dau un mic zoom ori din stb ori din meniul plasmei, dar fura din imagine :(

#34
kNp

kNp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,494
  • Înscris: 01.09.2006
am stb-ul hd si pe cel sd mai vechi. intrebarea mea e de ce pe cel SD sunt codate hbo-urile cinemax , etc. daca le prind pe stb-ul hd normal nu ar fi sa mearga si pe celalalt sa nu le codeze?

Pd: stie cineva daca pot trece de HDCP in caz ca monitorul nu stie ?

#35
nicui

nicui

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 07.09.2003
A incercat cineva sa vizioneze filme direct din retea, prin RJ-45?

#36
zeroice

zeroice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,816
  • Înscris: 28.12.2006

View Postshadowc, on 8th June 2010, 20:55, said:

Am si eu aceeasi problema, tot la o plasma panasonic TH 37 PV8, aceeasi banda in partea de sus, cam pana la jumate incepand din stanga pe pro tv, b1, realitatea.. E destul de suparatoare. Singura varianta pe care am gasit-o a fost sa dau un mic zoom ori din stb ori din meniul plasmei, dar fura din imagine :(

eu am rezolvat prin setarea SD la 576i manual, pt.ca cele HD schimba oricum automat la 1080i.
daca folosesti upscaling din STB (la 720/1080) in afara de "default" 576i la canalele SD, vor aparea barele respective...
oricum mare diferenta nu vad intre 576i si upscaled la 1080i pentru un SD...parca e putin mai compact pe ecran, dar detaliile n-are de unde fizic sa le reconstruiasca :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate