Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imaginea nu poate fi redata - Ero...

"Mafiotii" revin in forta...

Branșament gaze 2024 sau pom...

Lamurire bec led h7
 Preturi momeala ? (dar care e sme...

Realizare tavan fals rigips

Alternative pod Giurgiu - Ruse

Cat spatiu stocare aveti in total...
 Reflux

Centrale termice compacte

Portofoliu incepator pe Bursa New...

Probabil inselatorie pe OLX
 Istoric Google

Copil cu temperament sangvinic

ADA TEL SERVICES

inlocuire bara fata clio 4
 

Decodor Humax Digi-C HD

- - - - -
  • Please log in to reply
958 replies to this topic

#55
oacuspocus

oacuspocus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.06.2010

View PostMiG29, on 10th June 2010, 14:47, said:

O intrebare. Daca conectez decodorul cu un cablu optic la un sistem home-cinema 5.1, sunetul o sa fie transmis in continuare si la TV prin HDMI?


Eu am un sistem panasonic 5.1 cu intrare optica si a fost destul de scump cand l-am luat. se poate face jmecheria sau nu cu un cablu optic?  :console:

am vazut in alte posturi ca se poate. Multumesc!

Edited by oacuspocus, 11 June 2010 - 14:10.


#56
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Pai normal ca se poate , doar pt. astfel de conexiuni sant dotate respectivele device-uri cu intrare/ii optice/coaxiale
A ca nu auziti diferitele formate audio asta este alta prb. si care tine de decodorul pe care il are fiecare device ( de obicei sist. audio, home cinema, receiverele a/v sau alt tipuri de device-uri cu intrare optica/coaxiala )

#57
shadowc

shadowc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 13.12.2004

View Posttrandafirdoru, on 10th June 2010, 18:22, said:

Activeaza din meniul tv`ului functia overscan si ai scapat de "problema" :) (banuiesc ca nu ai mai conectat pana acum aparate prin hdmi la plasma asta - imaginea e superba)

La overscan ma refeream cand am zis zoom... Dar cam fura din imagine ( nu e prima data pe hdmi)

#58
spyderro

spyderro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 22.04.2006

View Postdeliratu, on 9th June 2010, 13:09, said:

Salutare !
Tocmai ce am ridicat si eu azi un decodor de acest tip HD si abea acuma seara am apucat sa-l instalez.
Problema e ca nu vad canalele HD, imi da o eroare de genul: "card inteligent neinitializat", sa inteleg ca trebuie sa sun la ei ?


stiu ca raspunsul meu nu-ti mai este util, dar poate fi altora. Metoda cea mai rapida de initializare a cardului (cel putin pentru brasov):
- sunati la numarul de pe cartela 031 400 4000
- robotul va explica meniul si tastele corespunzatoare (daca nu vrei sa astepti apasa tasta 4 si apoi tasta 2)
- dupa semnalul sonor (un beep cam anemic) introdu codul cartelei (12 cifre scrise pe margina inferioara a cartelei)
- esti informat ca s-a activat cartela
- introdu cartela in decodor
- comuta pe TVR 1 (cu imagine pe tot ecranul)
- astepti 60 de minute si gata (nu executa alte operatiuni! doar TVR 1)
Dupa ce am discutat cu diverse persoane din Brasov, am constatat ca timpul de asteptare variaza intre 30 si 60 de minute.

Succes!

Edited by spyderro, 12 June 2010 - 13:19.


#59
cmgeorge

cmgeorge

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,720
  • Înscris: 23.12.2006
Am intrat si eu in randul oamenilor la care le'a "crapat" decodorul
UItandu'ma pe RTL la F1, imaginea a inghetat, sunetu continunad sa mearga. Telecomanda nu interactiona in nici un fle
Remedierea e simpla si rapida: se scoade decodorul din priza, dupa care se reconteaza la sursa de curent.

#60
tibosu

tibosu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 23.05.2008
Salutari! Ajutati-ma si pe mine intr-o problema va rog! Am luat de la RDS 2 decodoare: unul pentru digital si unul ptr HD pe care le-am pus la 2 televizoare, primul la un CRT, al doilea la o plasma full hd! Toate bune si frumoase, ambele merg impecabil, insa problema e ca cele doua televizoare se afla in aceeasi camera (si asa as vrea sa ramana!) si telecomenzile de la decodoare sunt absolut identice, asa ca se intampla urmatorul fenomen: cand schimb programul la CRT se schimba si la plasma, si invers, la fel si volumul si tot  :rolleyes:  ; cu alte cuvinte e un mare ras si nu stiu ce sa fac!
Daca stiti vreo solutie va rog sa-mi ziceti!
Multumesc!

#61
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Pozitioneazale in locuri diferite din incaperea respectiva si/sau schimbale unghiul de receptie unul fata de celalalt

#62
gemini11

gemini11

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 291
  • Înscris: 05.03.2007
Asa dupa cum se poate vedea in topicul vecin (RDS DVB-C HD)... s-ar putea ca avand decodorul HD conectat prin HDMI sa poata utiliza direct si  telecomanda plasmei full HD.
Acum depinde si de model, dar poate ca nu ar strica sa arunce omul o privire pe acolo, poate ca gaseste solutia. Altfel... cu ambele decodoare in aceeasi incapere, cred ca ar semana mai degraba cu un tenismen, in incercarea de a nimeri unghiul potrivit in orientarea telecomenzii Humax :) Cine stie, poate cu un fileu opac intre ele sa rezolve problema astfel incat sa nu influenteze ambele decodoare :)
Sau... cu decodorul SD sub pat si un cablu RCA de 10 metri pana la CRT :D (fie si cu un adaptor SCART-RCA si cablul aferent daca  tv-ul nu are AV ) :D

#63
giovanni1

giovanni1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 18.06.2007
eu as muta unul din televizoare...:)
din cate stiu la LCD ar trebui sa existe functia PIP..

#64
Lao™

Lao™

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 08.02.2006
Dezavantajul functiei PIP este ca ai sunet numai pe unul dintre canale. Eu folosesc functia, dar ma limitez la sunet doar pt un canal. Oricum, nu toate plasmele sau LCD-urile au si PIP.

#65
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 22.06.2005
Acest decodor ar trebui sa-si regleze singur data si ora din retea?
Nu am gasit nicaieri optiunea de setare manuala.

Multumesc

#66
raul_br

raul_br

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 28.06.2007
Ma iertati ca va intreb,dar la ce foloseste portul ETHERNET pentru acest decodor?

Mai precis...ce poti face cu el? :)

#67
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,564
  • Înscris: 16.12.2006
momentan nimic :)

#68
raul_br

raul_br

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 28.06.2007
Ok...am inteles ca nu poti face nimic cu el dar...la ce foloseste? :)

//edit

Gata! Am aflat la ce foloseste citind de pe alt topic!  :peacefingers:

Edited by raul_br, 17 June 2010 - 02:17.


#69
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 22.06.2005
Al meu este deja conectat la retea de 2 zile si nu si-a actualizat data si ora. Aveti vre-o idee ce ar putea fi? Daca nu am data si ora setate corect nu imi merge EPG-ul. La voi arata corect aceste informatii?
Multumesc

#70
odob

odob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 11.02.2008

View PostDione1200, on 17th June 2010, 10:36, said:

Al meu este deja conectat la retea de 2 zile si nu si-a actualizat data si ora. Aveti vre-o idee ce ar putea fi? Daca nu am data si ora setate corect nu imi merge EPG-ul. La voi arata corect aceste informatii?
Multumesc
E setata limba romana pe el?

#71
sauron_laur

sauron_laur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 27.06.2007
Stie cineva cum functioneaza mai exact treaba cu canalele parolate ? si cum se pot reseta ?
Am trecut pe la RDS inainte sa plec la servici ca sa iau acest receptor iar seara cand am venit,obosit si nerabdator sa-l pun in functiune mi-am bagat nasu si la canalele erotice sa nu apuce fimea sa dea de ele si m-am incurcat la parole ca in veci nu le mai pot accesa :D me noob :D

La fel si in menu/instalare i-mi cere parola :(

Edited by sauron_laur, 17 June 2010 - 09:49.


#72
odob

odob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 11.02.2008

View Postsauron_laur, on 17th June 2010, 10:43, said:

Stie cineva cum functioneaza mai exact treaba cu canalele parolate ? si cum se pot reseta ?
Am trecut pe la RDS inainte sa plec la servici ca sa iau acest receptor iar seara cand am venit,obosit si nerabdator sa-l pun in functiune mi-am bagat nasu si la canalele erotice sa nu apuce fimea sa dea de ele si m-am incurcat la parole ca in veci nu le mai pot accesa :D me noob :D
Ai schimbat tu parola? Daca nu, e 0000.

Edited by odob, 17 June 2010 - 09:49.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate