Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Serial: Those About to Die

Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11
 Replacement grip pentru racheta t...

clima cu sunet ciudat

Baterie Externa Solara, Power Ban...

Am vazut odata un film...
 Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290

Sifon pe circuitul frigorific.
 Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus

Problema cu o camera Panasonic MD...
 

Decodor Humax Digi-C HD

- - - - -
  • Please log in to reply
958 replies to this topic

#1
aoprea

aoprea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 494
  • Înscris: 14.04.2005
Cred ca ar prinde bine un topic dedicat noului decodor (receiver) de la RCS-RDS pentru TV-cablu Digital HD

si anume HUMAX  DIGI+C HD

sper ca de  maine sa-l am si eu in dotare
din cate am vazut ar fi o adaptare pentru rds a decodorului din germania pentru reteaua Skynet
firmware linux
port usb, ethernet (probabil pt update de firmware)

ce probleme sau idei ajutatoare in utilizare a-ti intalnit ?

un video cu meniul si niste poze gasite pe forum
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/I_g9kQqq9vY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files



#2
uskaat2004

uskaat2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 03.04.2006

View Postaoprea, on 1st June 2010, 21:15, said:

Cred ca ar prinde bine un topic dedicat noului decodor (receiver) de la RCS-RDS pentru TV-cablu Digital HD

si anume HUMAX  DIGI+C HD

sper ca de  maine sa-l am si eu in dotare
din cate am vazut ar fi o adaptare pentru rds a decodorului din germania pentru reteaua Skynet
firmware linux
port usb, ethernet (probabil pt update de firmware)

ce probleme sau idei ajutatoare in utilizare a-ti intalnit ?

un video cu meniul si niste poze gasite pe forum
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/I_g9kQqq9vY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Buna idee
Eu as vrea, de exemplu, sa stiu ce inseamna pictogramele acelea din dreptul unor canale: ND, NA, CR, IR
Alta "problema" care as avea-o: pe TVR HD si National Geo HD imaginea este un pic alungita; la fel si pe canalele care transmit wide (RTL, ProSieben etc). Din meniul decodorului se pare ca nu mai pot ajusta aspect ratio, cum mergea la decodorul SD. Pe Digi Sport HD, imaginea este ok. Mentionez ca am un LCD Samsung 82" full HD si conexiunea intre el si decodor este HDMI

Edited by uskaat2004, 02 June 2010 - 07:37.


#3
higheaven

higheaven

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 01.09.2005
Ce tipuri de fisiere recunoaste portul usb si/sau ethernet ? - se poate folosi si pe post de mediabox?
Are cablu hdmi inclus?

Edited by higheaven, 02 June 2010 - 11:55.


#4
uskaat2004

uskaat2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 03.04.2006

View Posthigheaven, on 2nd June 2010, 12:51, said:

Ce tipuri de fisiere recunoaste portul usb si/sau ethernet ? - se poate folosi si pe post de mediabox?
Are cablu hdmi inclus?

Are toate cablurile incluse: HDMI, scart, AV. Am incercat sa vad ceva de pe un stick, dar nu mi l-a recunoscut: era un fisier avi - DV. Pe ethernet nu l-am probat. Nici nu cred ca o sa am nevoie. O sa mai incerc azi si cu alte tipuri de fisiere.

#5
aoprea

aoprea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 494
  • Înscris: 14.04.2005
NA - canal criptat Nagra - nu merge fara cartela
la celelalte puteti scoate cartela si tot merg

Edited by aoprea, 03 June 2010 - 17:40.


#6
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
ATENTIE! Dupa cum am mai scris si in alt topic al acestui receiver , portul usb suporta maxim 250mA ( 0,25A )
Deci atentie marita cu ce device-uri folositi pe acest port , pentru hdd-uri va recomand cele cu alimentare inclusa sau externa
Altfel aveti sansa de a nu fii recunoscute/citite device-urile , iar pentru formatele video cititi in manual ce formate suporta

#7
higheaven

higheaven

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 01.09.2005
pe usb suporta:
JPEG (.jpeg, .jpg, .jpe, .jfif)
MP3 (.mp3, .mp2, .mp1)
XviD (.avi)

Attached Files


Edited by higheaven, 03 June 2010 - 18:50.


#8
Wally28

Wally28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 02.04.2006
In primul rand salutare tuturor. Am sa incerc sa dau eu niste mici detalii in plus legate de decodorul acesta (l-am luat si eu aseara dupa ce am stat juma de ora la coada). Are intrare USB care accepta chiar si harduri. Eu am un hard de 40 gb  cu alimentare externa si citeste foarte bine de pe el dar doar anumite formate. Am incercat cu niste avi si le citeste ok dar subtitrarea nu a vrut sa o ia (format .srt). Nu am avut timp sa fac mai multe teste sa vad exact ce citeste si ce nu. O alta intrare/iesire este RJ45 (ethernet) dar momentan nu este activa. In weekend sper sa revin cu o descriere mai detaliata.

#9
eugeniuz2005

eugeniuz2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 31.05.2005
are idee cineva dintre cei care deja detin masinaria ce model de HUMAX este cu exactitate? nu de alta dar exista un site humax chiar foarte bun si as fi fost curios sa citesc in prealabil un manual de utilizare al masinii.
eu as fi vrut de altfel (dar este imposibil la RCS) sa obtin doar cartela decoadoare pentru ca TV-ul are DVB-C inclus si pana sa codeze TVR-HD l-am vazut fara de probleme!

#10
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,581
  • Înscris: 16.12.2006
Humax PR-HD2000C  :rolleyes:

#11
bursucul82

bursucul82

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 26.03.2009
Am un samsung LE40B530 si am vazut ca recunoaste receiverul ca Anynet+ device insa nu pot sa-l conectez.

A reusit cineva sa conecteze receiverul prin Anynet+ ?

ar fi frumos sa ramanem cu o singura telecomanda, sau macar sa se opreasca si tv-ul si tunerul de la aceeasi telecomanda.

Edited by bursucul82, 05 June 2010 - 09:50.


#12
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,581
  • Înscris: 16.12.2006
din pacate momentan nu il recunoaste, Samsung modelul B530 am si eu :)

poate la un viitor update de firmware al stb-ului !

#13
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Pai nici nu prea are cum sa functioneze , decat daca receptorul era tot Samsung
Anynet+ reprezintă un sistem de rețea AV pentru controlul automat al dispozitivelor audio-video (AV) SAMSUNG.
Nu este necesar să utilizați telecomenzi diferite pentru dispozitive diferite. Cu funcția Anynet+, tot ce vă trebuie pentru o experiență simplă și comodă este o telecomandă.
Probabil ca recunoasterea este data de conexiunea in cauza , insa atata timp cat receptorul nu ii da "raspuns" la aceasta functie , functia aceasta nu poate fii folosita
Incerca si un alt device sau un alt tip de conexiune si vezi daca tot asa iti arata/recunoaste


Site producator : http://www.humax-dig..._pr-hd2000c.asp
Manual ( germana ) : http://www.humaxdigi...0DE_10-0125.pdf

Edited by lupull, 05 June 2010 - 11:57.


#14
West

West

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 02.03.2002
Hello.

1. M-ar interesa si pe mine acest decodor. E cea mai buna optiune la acest pret pt cablu de la RDS?
2. Am un singur abonament la RDS, mai multe televizoare, dar semnal digital (receiver) am doar la unul din ele.
Se poate pune acest HD receiver, pe alt televizor decat cel cu receiver digital, si sa tina si de receiver digital la restul canalelor? Sau cel mai bine e sa intreb la cei de la RDS - de preferat ar fi sa nu mai platesc inca un abonament?

Multumesc.

#15
ovidiusoft

ovidiusoft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.12.2006
Câteva amănunte despre funcționalitățile de media player (fișiere testate cu un USB stick de 4 GB):

* nu mi-a citit fișiere MP4, doar AVI
* a citit fără probleme video codat XviD
* a citit fără probleme audio codat MP3 și AC3
* a citit rezoluții SD și HD (720p, 1080p)
* subtitrările .srt le-a încărcat fără probleme dacă au avut același nume cu filmul (fișierele sunt invizibile în file browser)
* nu am găsit nici o metodă de a selecta fișierul cu subtitrare sau de a anula subtitrarea (dacă fișierul există, îl încarcă)
* nu interpretează tag-urile, cum ar fi italice (afișează < i > )
* a ignorat caracterele cu diacritice în encoding-urile ISO-8859 (-15, -16, -2 și mizeriile echivalente Windows)
* a citit fără probleme aceeași subtitrare codată UTF-8.

Deci:

* o să meargă fără probleme filmele de pe net (99% fiind XviD+MP3 sau AC3), inclusiv la rezoluții HD
* atenție mare la subtitrări, înainte de a vă uita la film asigurați-vă că sunt UTF8 și că fisierul are același nume cu filmul.

#16
calagero

calagero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 03.10.2003

View Postovidiusoft, on 5th June 2010, 19:53, said:

Câteva amănunte despre funcționalitățile de media player (fișiere testate cu un USB stick de 4 GB):

* nu mi-a citit fișiere MP4, doar AVI
* a citit fără probleme video codat XviD
* a citit fără probleme audio codat MP3 și AC3
* a citit rezoluții SD și HD (720p, 1080p)
* subtitrările .srt le-a încărcat fără probleme dacă au avut același nume cu filmul (fișierele sunt invizibile în file browser)
* nu am găsit nici o metodă de a selecta fișierul cu subtitrare sau de a anula subtitrarea (dacă fișierul există, îl încarcă)
* nu interpretează tag-urile, cum ar fi italice (afișează < i > )
* a ignorat caracterele cu diacritice în encoding-urile ISO-8859 (-15, -16, -2 și mizeriile echivalente Windows)
* a citit fără probleme aceeași subtitrare codată UTF-8.

Deci:

* o să meargă fără probleme filmele de pe net (99% fiind XviD+MP3 sau AC3), inclusiv la rezoluții HD
* atenție mare la subtitrări, înainte de a vă uita la film asigurați-vă că sunt UTF8 și că fisierul are același nume cu filmul.

Tot un stick de 4 gb am incercat si eu sa testez (ADATA) dar culmea nu vede nimic de pe el, probabil nu e compatibil cu toate marcile, sau stiu eu...

#17
eugeniuz2005

eugeniuz2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 31.05.2005
L-amridicat astazi pe al meu. E dragut, vine cu cablu HDMI in pachet si nu e mare greutate de setat. Meniul e simplu si clar.
S-a activat si cartela dupa un telefon la ei si circa 3 ore de astpetare cu decodorul pornit pe un canal HD (in speta TVR).
Deocamdata sunt TVR, Digi Sport, NG si NG Wild ca HD cu locuri gata pregatite pentru ProTV si Sport.ro care cica vor fi disponibile cat de curand.

Sa nu uit asta la Iasi!

#18
ovidiusoft

ovidiusoft

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 28.12.2006

View Postcalagero, on 5th June 2010, 21:02, said:

Tot un stick de 4 gb am incercat si eu sa testez (ADATA) dar culmea nu vede nimic de pe el, probabil nu e compatibil cu toate marcile, sau stiu eu...

Cel de 4 GB este un Kingston DataTraveler. Am mai încercat și cu unul de 2 GB, Kingmax, cât și cu un card SD de 2 GB Transcent băgat într-un cititor pe USB. Au mers toate fără probleme. Toate sunt partiționate, cu o singură partiție primară formatată FAT-16. Deși playerul având Linux, n-ar trebui să conteze.

Edited by ovidiusoft, 05 June 2010 - 21:29.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate