Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 

AKTA - TV cablu digital (S.D.) - Topic general.

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
7321 replies to this topic

#1333
gabrielmilea

gabrielmilea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 02.12.2013
La ce conținut era oferit spre vizionare de ds 5 si 6,  nu e mare pierderea.  Pierderea a fost la eurosport si ds1 si 2,

#1334
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Nu stiu ce au de gand astia sa faca sincer.. nu-i vad deloc bine cu miscarea asta care siiiiiiigur a pus capac multora. Astia sunt mai anti-sport decat UPC.

#1335
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Au înlocuit Dolce Sport cu Look pentru Liga 1, a cărei lipsă s-a dovedit totuși importantă (eu preferam în continuare Dolce Sport, cu un meci pe etapă din Liga 1, arhisuficient pentru mine decât Look-urile care excluzând Liga 1 au o grilă neinteresantă în cazul meu).
Ar mai fi o variantă în care AKTA a avut o tresărire de orgoliu și a ”expulzat” Dolce Sport din cauza conținutului slab oferit de Telekom pe aceste posturi, decât cei implicați știu exact dedesubturile. Cert este că, AKTA are cea mai slabă ofertă sportivă de pe piață și trebuie să grăbească sau mai degrabă să reînceapă negocierile cu Discovery pentru reintroducerea Eurosport și prin consecință a întregului pachet, în aceeași bani (pentru abonat) desigur.

Edited by Cristi_77, 18 November 2016 - 17:07.


#1336
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Vad ca Look TV acum e in pachetul de baza, ceea ce e bine. Iar Look-urile in HD sunt in pachetul HD.

Dolce Sport 5 si 6 e o gainarie foarte proasta facuta de cei de la Telekom. Citisem undeva pe o pagina de facebook la o firma locala cum se plangeau ca au iesit Dolce Sport 1 si 2, iar patronul firmei spune ca si lor li se pare foarte aiurea ceea ce fac cei de la Telekom, pentru ca nu mai dau aproape nimic interesant pe astea 2 posturi, doar isi fac reclama la posturile principale, iar reclama e platita, pentru ca, costa aceste posturi.

#1337
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Sunt în pachetul HD oficial, neoficial le prinde oricine are un televizor mai ”inteligent” și 100% așa vor și rămâne.

#1338
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Oare de ce le dau drept criptate, dar ele nu sunt?

Si UPC-ul facea la fel cu RTL si Fashion TV, spuneau ca sunt in Maxim dar mergeau in Familia.

Oricum daca s-ar respecta ce scrie pe site (TVR HD si ProTV HD) sa fie criptate ar fi maxim de aiurea.

Iti e ok sa dai 15 lei pe Nat Geo HD, BBC E HD, Viasat HD si History HD? :(

Edited by queron, 18 November 2016 - 17:21.


#1339
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Nu îmi e ok deloc, dar am reactivat pachetul tocmai din acest ”motiv”, îmbunătățirea pachetului HD cu Nat Geo HD și Dolce Sport 6 HD (ultimul era oricum gratuit) și ”recunosc” pentru curiozitatea de a afla cum se văd Antenele în HD. Acum, am aflat că șansele să intre sunt foarte mici (eu aș spune chiar zero) deci pachetul nu cred că se va mai îmbunătăți prea curând. Oricum, posturile se văd foarte bine, orice ar spune unii, digitalul de la AKTA are o calitate foarte bună (bine, nu ajunge UPC/Orange DTH, dar e ok).
Pachetul BBC Earth HD, Viasat HD și Nat Geo HD sunt posturi extrem de bune, merită banii, nu 15 lei cât cer ei, dar 7-10 să zicem că ar fi (mai) rezonabil, History HD nu mă interesează, nu am urmărit 5 minute din noiembrie anul trecut când a intrat la TVCS.
P.S. Am ”uitat” că suntem pe topicul SD, scuzați off-topicul! :)

#1340
addiy1987

addiy1987

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,358
  • Înscris: 05.09.2012
Stati linistiti ca akta tot akta va ramane,adica ultimii,daca aveau macar foarte putin respect pentru abonati bagau eurosporturile sau recunosteau ca sunt depasiti in materie de sport si mai reduceau pretul..oricum Telekomul le-a dat la m..e,scuzati limbajul dar asta e adevarul,probabil si ei s-au lasat greu cand au incercat cei de la Telekom ceva.
De fapt cei de la Telekom au cam ras de toti cu ds 5,6 care sunt doar de umplutura in materie de sport pentru firmele mai mici.

Edited by addiy1987, 19 November 2016 - 00:13.


#1341
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Sa le dea cat mai multa sa vanda o data...

#1342
addiy1987

addiy1987

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,358
  • Înscris: 05.09.2012
Ei s-ar vinde dar cine sa-i cumpere la pretul pe care il cer.

#1343
queron

queron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,480
  • Înscris: 31.01.2016
Curand o sa vanda la 2 bani, toti s-au saturat sa mai astepte sa scada din pret si intra peste ei in forta.

#1344
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Eu nu-mi doresc să vândă, îmi doresc să furnizeze servicii mai calitative, să mărească numărul programelor HD, iar prețurile să rămână rezonabile. Și când eram abonatul TVCS îmi doream mai mult și am ajuns să-i regret. Trebuie să recunoaștem că, după modificarea acționariatului, au mai evoluat puțin (din 10 canale HD, acum au 14) inclusiv pe SD (să fiu și on-topic) cu introducerea DOQ. Pe de altă parte, eliminarea Energy Plus șia canalelor Dolce Sport îmi permit să spun că au făcut un pas înainte și 2 înapoi. Să nu mai vorbesc că nu doresc în continuare să preia mai multe programe HD, măcar cele românești (Acasă HD, Kanal D HD, ”Intact” HD, Travel Channel HD etc) cu toate că prețul pachetului este destul de mare (Telekom avea până de curând la prețul de 11 lei, programe HD mult mai bune și mai calitative decât ce oferă AKTA acum), trebuie apreciat (deși ar trebui să fie ceva normal) introducerea canalelor National Geographic HD. La fel, pe partea de SD au o grilă mai bună ca a RDS-ului, dar sub Telekom și UPC.
Ca o părere personală, cred că în 2018-2019 vor fi preluați de UPC, mai ales că relațiile cu Telekom s-au răcit destul de mult, drept dovadă înlocuirea posturilor Dolce Sport cu programele Look, nu văd să se ”oficializeze relația” mai repede de acest termen.

Quote

Sâmbătă, voi întreba și la casierie

Am fost dimineață să rezolv ”problema” cu cartela (era expirată așa că mi-au schimbat-o, iar acum pachetul HD funcționează din nou - ”bonus” am  primit Max Pack, porno și Evolution până luni Posted Image) și am întrebat și acolo ce știu în privința introducerii noilor programe HD ale Intact. Mi-au răspuns că nu depinde de ei și că nu cunosc astfel de informații (deciziile se iau la București). Cum spuneam și mai sus, nu cred că va intra nimic anul acesta, iar în cazul în care vor fi adăugate în grilă în, sunt în ”asentimentul” unui coleg de pe topicul care face referire la trecerea posturilor Intact în HD și anume că în 2017 Antena 1 HD va fi oferit gratuit, iar celelalte în pachetul HD.

#1345
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
ZVON

 murdoch, on 21 noiembrie 2016 - 19:27, said:

se zvoneste data de 01.01.2017 plecare spre upc.

Deși informațiile oferite de colegul @murdoch au fost confirmate într-un caz (eliminarea Dolce Sport 1/2 din grila AKTA în iunie) îmi permit ca de data aceasta să fiu mai sceptic, și să îl consider doar un zvon, așa cum am făcut-o și atunci, până la confirmarea ulterioară. A mai fost un coleg care a postat, pe acest topic ”ieri s-a bătut palma AKTA a fost cumpărată de Telekom, abonații sunt sunați să treacă pe noile contracte”, apoi nu a mai revenit cu sursa ori cu detalii, sper să nu fie cazul și acum. Eventual, dacă colegul are detalii și dorește să ni le împărtășească poate face un topic pe aria aferentă să nu ”întinăm” și acest topic cu ”fantezii”. AKTA se vinde de câțiva ani deja ba la Telekom, ba la UPC. Singura ofertă concretă primită este de la UPC (150 mil euro) dar D.C.S. a refuzat-o. Totuși, e plauzibil și acest scenariu, AKTA e posibil să mai fi renunțat din pretenții, având în vedere că UPC și Telekom intră în tot mai multe zone unde sunt prezenți, iar deznodământul e ușor de ”ghicit”. În al doilea rând, ar mai fi și eliminarea canalelor Dolce Sport și înlocuirea acestora cu posturile Look SD/HD (acestea sunt și în grila UPC) care dovedește, dacă mai era cazul, că au rupt orice fel de ”relație” cu Telekom. Și nu în ultimul rând, ar mai fi și apriția pachetului Intact HD, cu confirmare deja pentru Antena 1 HD, situație similară cu UPC. Destul de multe similitudini, asta nu înseamnă însă că deja ”s-a bătut palma”, rămân în continuarea la ideea (subiectivă desigur) că AKTA va fi cumpărată într-un final, chiar de UPC, dar nu în viitorul apropriat, ci în 2017/2018 poate chiar mai târziu. Sigur, pentru toți abonații AKTA, ar fi o trecere la un alt ”nivel” mai ales pe conținutul HD, cel mai important, la orice societate, dar un ”upgrade” nu s-ar realiza la toate serviciile. Și aici, vorbim în primul rând de ”upload” unde, să recunoaștem, U.P.C este sub AKTA. Apoi, ar mai fi renumitele pachete U.P.C. și ”negocierea” ca la ”piață”, Liga 1 oferită în ”Extra”. Per total, ar un câștig, dar și la UPC mai sunt de îmbunătățit multe lucruri.
Scuzați lungimea postării, m-am ”pierdut” în ”scenarii fanteziste”. :)

#1346
gabrielmilea

gabrielmilea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 02.12.2013
Varianta vânzării mi se pare cât se poate de plauzibilă, în condițiile în care akta merge pe minus de ceva vreme, iar o soluție salvatoare nu se întrevede.  E clar că orice întârziere duce către un preț mai mic, așa că varianta cu upc ar fi benefică pentru buzunarele acționarilor.  Să nu uităm că în urmă cu un an, akta anunța cu surle și trâmbițe că intră pe piața de telefonie mobilă, iar acum câteva luni, că lansează un canal propriu de filme. Nimic nu s-a mai concretizat.  De ce?  Poate că olandezii care dețin majoritatea în acționariat au realizat că akta luptă pentru o cauză pierdută.  Au rămas mult în urmă, asta pentru că au preferat să cumpere firme mici cu infrastructură proastă, cu bani foarte mulți, în loc să investească în rețele noi.

#1347
gabrielmilea

gabrielmilea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 02.12.2013
http://www.paginadem...iitoare-la-akta

#1348
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Noutățile de la AKTA din ultima perioadă

- Estrada a fost eliminat și de pe site, nu mai există nici în grila digitală;
- Au fost eliminate pozițiile denumite ”reserved”;
- Energy Plus a fost desființat, au fost eliminate Blue Hustler și Satisfaction;
- Look/Look Plus (SD/HD) au înlocuit Dolce Sport 5/Dolce Sport 6 (SD/HD);
- Antena 1 HD, Antena Stars HD, Antenea 3 HD, Happy Channel HD, ZU TV HD din 28 noiembrie în pachetul HD. Pe lângă acestea ar mai putea intra și alte posturi.

Dacă va fi cazul, mai revin luni cu un ”update” și cu pozițiile noilor HD-uri. Îl rog pe @megafanro să se adauge/modifice și în titlul topicului, aici și pe cel HD, noutățile. Mulțumesc pentru înțelegere!

#1349
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Done.

#1350
alexx9

alexx9

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 13.11.2016
A intrat la careva pe Akta HD-urile de la Intact ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate